Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pnr ben yum anlama konusunda çok yeteneksizim cnm. çünki önceki ay akıntıdan anladım sandım o günlere yoğunluk verdik.. ama meğer yanlış tesbit etmişim
bu ay dr takibine başlayınca herşey ortaya çıktı.. meger yum dönemim erken başlıyormuş delikafadulden
yaaa....ne kadar erken başlamış? Benim 7. günüm de...Bu arada da başlar mıki:1shok:
ne kadar kalacaklar.. yeğenin sana baştan biraz uzak durur.. sendeki değişikliği farkeder ama anlam veremez
sonra kanı kaynadıkça ayrılamaz hale gelirsiniz.. yapış yapış gezersiniz sürekli.. Şeniz kaç yaşında miniş
1ay kalır herhaldee biziminiş 3 yasında teyzesii bilmiorum artık napıcak srekligörüşrüoruz netten teyze dio seni seviom diooo gelsinde yicem onuuŞeniz
hepinize iyi akşamlarrrr.....Umarım güzel haberlerler veririz birbirimize...
kız mı erkek mi ? hediye alabildin mi ona :)
erkek cnm bi gelsinde teyzesi alır herseyi onaaa:1hug:
Ederim arkadaşımm... Rabbim bütün anne olmak istayenlere sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucağına almayı nasip etsin...sanada iyi akşamlar pnr.. dua et bana bugün son günüm benim.. beklemedeyim
Ederim arkadaşımm... Rabbim bütün anne olmak istayenlere sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucağına almayı nasip etsin...
kızlar yarın görüşmek üzere bende müsadenizi istiyorum.. çay vakti geldi ..
cuma geceniz mübarek olsun canlarım.. Mevlam dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin
herkese huzurlu bereketli akşamlar......