• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

pnr yum günlerinde gün aşırı diyor dr cnm.. zaten osmanlı zamanındaki oturunca yarım koyun yiyen güçlü kuvvetli yiğitler yok artık gülüm.. gün aşırı anca :1ninca:

pnr ben yum anlama konusunda çok yeteneksizim cnm. çünki önceki ay akıntıdan anladım sandım o günlere yoğunluk verdik.. ama meğer yanlış tesbit etmişim
bu ay dr takibine başlayınca herşey ortaya çıktı.. meger yum dönemim erken başlıyormuş delikafadulden

yaaa....ne kadar erken başlamış? Benim 7. günüm de...Bu arada da başlar mıki:1shok:

yaaa....ne kadar erken başlamış? Benim 7. günüm de...Bu arada da başlar mıki:1shok:

oluşmaya başlamış olabilir.. ama senin yum zamanını ancak dr tesbit eder.. bazılarıda geç yumurtluyor.. şimdi seni bilemeyiz ki..yalnış tahmin yürütmüş olabiliriz
ben 11. gün gittiğimde çatlama aşamasına gelmişti arkadaşım

ne kadar kalacaklar.. yeğenin sana baştan biraz uzak durur.. sendeki değişikliği farkeder ama anlam veremez
sonra kanı kaynadıkça ayrılamaz hale gelirsiniz.. yapış yapış gezersiniz sürekli.. Şeniz kaç yaşında miniş

1ay kalır herhaldee biziminiş 3 yasında teyzesii bilmiorum artık napıcak srekligörüşrüoruz netten teyze dio seni seviom diooo gelsinde yicem onuuŞeniz

kızlar yarın görüşmek üzere bende müsadenizi istiyorum.. çay vakti geldi ..
cuma geceniz mübarek olsun canlarım.. Mevlam dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin
herkese huzurlu bereketli akşamlar......

kızlar yarın görüşmek üzere bende müsadenizi istiyorum.. çay vakti geldi ..
cuma geceniz mübarek olsun canlarım.. Mevlam dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin
herkese huzurlu bereketli akşamlar......

amin ins cnm görüşürüz hayırlı cuma aksamları olsun ins

aslında çok istiyordum ama akşam gelirken eşime al demeyi unutmuşum.. bide adancağızı heveslendirmek istemiyorum..
acaba biraz daha beklesem mi diyorum çok kararsızım bilmiyorumkismile

Back