anam iice sisces desene zati düşükten sonra göbek gitmedi bendee pöffffsositososito
yok şişmiyorsun.. onlar enerji olarak sana lazım oluyor zaten.. e yum günleri çalışmak öyle kolay mı gız bacım :1ninca:
kocişlerede keci boynuzu yedirekkkkaydirigubbakcemile3 anam gecen gün arısütüppolen bal karısımı aldım dioo bi kere verdim vermicenmi bidaha dioookaydirigubbakcemile3
ben bıraktım şimdilik onları yemeyi bebiş bu ay gelmezse yine devam onlara..zaten kilo problemim var bnm birde onları yiyince bakalım nolcak ama bebişim sağlıkla gelsinde gerisi hiç mühim diil veririm inş
pnr senin yumların kendileri çatlıyorsa dr gerek görmemiştir çatlama iğnesi vermeye ..
kaç kilosun gız bacım
ben her defasında yum zamanı yiyorum yiyorum, adet olunca rejime giriyorum :teytey:
boşver cnm baya bi varım:))
ne kadar olursan ol hiç mühim değil be gülüm. amann boşver kiloymuş şuymuş buymuş.. yeterince stres yapıyoruz zaten yerimseniben
kızlra haftaya ablam gelio yigenimle ve annemleee annem gitmişti ablam gurbette onun yanına ziyarata ben gidemedim ama haftaya geliolarrr cok mutluyummmmm dügünümden beri görmedim ablamı yigenimi cok özledimm kaydirigubbakcemile2
kilolu olmama rağmen dr yumurta gelişimimi beğendi inş tutmuştur birinden biri
hamileliğimdede gönlümce yiyemicem daha dikkatli bi hamilelik geçirmem gerekiyo bakalım hatırlısı allahım sağlık versinde..
Allah kavuştursun arkadaşım.. ne güzel birbirinizi göreceksiniz.. bakalım düğünden bu yana değiştiğini söyleyecek mi ablan.. kesin güzelleşmişsin dicek :)
arkadaşlar, siz yumurtladığınızı nasıl anlıyorsunuz? test falan kullanıyor musunuz. Adet düzensizliği var diye 11. günden itibaren hergün bebek mi deniyorsunuz:dance:
saol cnm bakalım ne dicek kesin sisimanlamıssın dicekkkaydirigubbakcemile3 yigenimide cok özledim yaa yarı annesi sayılırım cok emegim vardır üstündee bakalıım bizi görünce napcakkk belki onların sayesinde kafam dagılır bua ay yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?