• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kocişlerede keci boynuzu yedirekkkkaydirigubbakcemile3 anam gecen gün arısütüppolen bal karısımı aldım dioo bi kere verdim vermicenmi bidaha dioookaydirigubbakcemile3

kocişlerede keci boynuzu yedirekkkkaydirigubbakcemile3 anam gecen gün arısütüppolen bal karısımı aldım dioo bi kere verdim vermicenmi bidaha dioookaydirigubbakcemile3

oh şifa olsunnnnn.. bende veriyorum keçi boynuzunu.. böğüre böğüre yiyor adamcık.. onu yutmakta kolay değil şekerim :lepi:

ben bıraktım şimdilik onları yemeyi bebiş bu ay gelmezse yine devam onlara..zaten kilo problemim var bnm birde onları yiyince bakalım nolcak ama bebişim sağlıkla gelsinde gerisi hiç mühim diil veririm inş

pnr47 evet cnm o yumurtaları çatlatmak için iğne vuruyo yumurtalar yeteri boyuta ulaşınca çünkü kendiliğinden çatlamayabiliyomuş o zmnda kist oluymouş
ya kadın doğum doktoru kdr bilgim oldu varya:))

ben bıraktım şimdilik onları yemeyi bebiş bu ay gelmezse yine devam onlara..zaten kilo problemim var bnm birde onları yiyince bakalım nolcak ama bebişim sağlıkla gelsinde gerisi hiç mühim diil veririm inş

kaç kilosun gız bacım
ben her defasında yum zamanı yiyorum yiyorum, adet olunca rejime giriyorum :teytey:

kızlra haftaya ablam gelio yigenimle ve annemleee annem gitmişti ablam gurbette onun yanına ziyarata ben gidemedim ama haftaya geliolarrr cok mutluyummmmm dügünümden beri görmedim ablamı yigenimi cok özledimm kaydirigubbakcemile2

ne kadar olursan ol hiç mühim değil be gülüm. amann boşver kiloymuş şuymuş buymuş.. yeterince stres yapıyoruz zaten yerimseniben

kilolu olmama rağmen dr yumurta gelişimimi beğendi inş tutmuştur birinden biri
hamileliğimdede gönlümce yiyemicem daha dikkatli bi hamilelik geçirmem gerekiyo bakalım hatırlısı allahım sağlık versinde..

arkadaşlar, siz yumurtladığınızı nasıl anlıyorsunuz? test falan kullanıyor musunuz. Adet düzensizliği var diye 11. günden itibaren hergün bebek mi deniyorsunuz:dance:

kızlra haftaya ablam gelio yigenimle ve annemleee annem gitmişti ablam gurbette onun yanına ziyarata ben gidemedim ama haftaya geliolarrr cok mutluyummmmm dügünümden beri görmedim ablamı yigenimi cok özledimm kaydirigubbakcemile2

Allah kavuştursun arkadaşım.. ne güzel birbirinizi göreceksiniz.. bakalım düğünden bu yana değiştiğini söyleyecek mi ablan.. kesin güzelleşmişsin dicek :)

kilolu olmama rağmen dr yumurta gelişimimi beğendi inş tutmuştur birinden biri
hamileliğimdede gönlümce yiyemicem daha dikkatli bi hamilelik geçirmem gerekiyo bakalım hatırlısı allahım sağlık versinde..

orası hiç belli olmaz belki yersin ama çok yemene gerek kalmaz.. ebnim bi arkadaşım sadece 8 kilo aldı zaten midesi çok bulandı yiyemedi hiç bişi.. biraz tombişti bebek için yeterli kiloyuı almış.. daha fazlasına ne gerek var dimi cnm :))

Allah kavuştursun arkadaşım.. ne güzel birbirinizi göreceksiniz.. bakalım düğünden bu yana değiştiğini söyleyecek mi ablan.. kesin güzelleşmişsin dicek :)

saol cnm bakalım ne dicek kesin sisimanlamıssın dicekkkaydirigubbakcemile3 yigenimide cok özledim yaa yarı annesi sayılırım cok emegim vardır üstündee bakalıım bizi görünce napcakkk belki onların sayesinde kafam dagılır bua ay yaa

arkadaşlar, siz yumurtladığınızı nasıl anlıyorsunuz? test falan kullanıyor musunuz. Adet düzensizliği var diye 11. günden itibaren hergün bebek mi deniyorsunuz:dance:

pnr ben yum anlama konusunda çok yeteneksizim cnm. çünki önceki ay akıntıdan anladım sandım o günlere yoğunluk verdik.. ama meğer yanlış tesbit etmişim
bu ay dr takibine başlayınca herşey ortaya çıktı.. meger yum dönemim erken başlıyormuş delikafadulden

saol cnm bakalım ne dicek kesin sisimanlamıssın dicekkkaydirigubbakcemile3 yigenimide cok özledim yaa yarı annesi sayılırım cok emegim vardır üstündee bakalıım bizi görünce napcakkk belki onların sayesinde kafam dagılır bua ay yaa

ne kadar kalacaklar.. yeğenin sana baştan biraz uzak durur.. sendeki değişikliği farkeder ama anlam veremez
sonra kanı kaynadıkça ayrılamaz hale gelirsiniz.. yapış yapış gezersiniz sürekli.. Şeniz kaç yaşında miniş

Back