arkadaşım benim ilk hamileliğim klomifenle oldu ve bebeğimde organlar gelişmedi... Aklıma hep bu geliyor..
arkadaşım benim ilk hamileliğim klomifenle oldu ve bebeğimde organlar gelişmedi... Aklıma hep bu geliyor..
bugn banada doktor asılamaayapalım dedi ama ben kararsızımmm hem erken diyorum hemde içim içimmi yiyorrr
bugn banada doktor asılamaayapalım dedi ama ben kararsızımmm hem erken diyorum hemde içim içimmi yiyorrr
cnm kaçıncı denemendi bu senin
ben bu ay hayıt tohumu,bal,tarçın, çörek otuna başladım...sizler denediniz mi? yoksa bunlar hurafe mi:çok üzgünüm:
ben bu ay yum zamanında çörekotu bal tarçın karıştırıp yedim koca bi kaşık.. ama bi kez yedim ve ertesi gün gittiğimde tekrar bi yum oluşmuştu.. elbette ki faydası var bunların olmaz mı.. ben çok inanıyorum mevlamın şifası hepsi.. bide incir çok yedik ailecek
ilacla 2.ci denememdi daha önce düşügüm var napcam bilmiorum
bal,tarçın ve çörek otu. aç karna günde 2 çay kaşığı.Biri sabah biri akşam... Dediklerine göre çörek otunu çok şifalıymışş..
bende bu ay sogan kürü yyapmayı düşünüorum ve senin dedigin cörekotu balı ve tarcınıda yiyim bunlar yumrtlamayamı iigeliomus cnm
doktorum 3.denemeyi igneyle denemk istiyo ama ben kararsızım asılama hakkındda bilgim pek yok ama netten bi batım yine yumurtlama ilacıyla yumurtalar olusuo sonra catlatma ignesi ve spermle yumurtalarla bullusuo 10dklık bi işmiş
eftalyacım bence çok faydasını görürsün. bide arısütü bal polen al, incie kabak çekirdeği, harnup pekmezi, cezerye , bol kuruyemiş badem fındık vs..
bu ay bakıma çekicez seni hadi bakim :lepi:
inciride tavsiye ederim birde bal arısütü poleni
gıymatlım saolsun tavsiye etmişti bana 10.gün sadece 10 mm bi yumurtam vardı 15.günmüydü neydi gittim sağda iki solda iki yumuş vardı hepside büyüdü 19 mm oldu sonra iğne oldum bunların şifası çok rabbim hiçbişeyi boşa yaratmamış
druna güveniyosan dediklerin yap ama tereddütlerin varsa bekle aşılam için bence cnm yada baka bi drun da görüşünü al
sizin kaçıncı yılınız bebek denemenizde arkadaşlar...Ben 4 yıldır evliyim de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?