eftalyacım sende adet düzensizliği var mıydı daha önce
yani adeti geciktiriyormuymuş, erken mi başlatıyormuş.. ben orasını karıştırdım galiba bilmiyorumkismile
bsbirkin folbiol mu folik plus mu
cnm benim anladığım drumun söylediklerinden bebek yoksa adeti zmannda getiriyo
ama sana bırakma ilacı demiş onu anlamadım çünkü bnm dr ilacı bıraktıktan sonra 3 gün içinde adet olmazsan hamilesindir dedi
ben geçen ayda kullandım progestan ama eczacı yüzünden günde 3 kez almam gereken ilacı 1 kez aldım 1hafta sonra drdan öğrendim 3kez kullanılcağını ben o ilacı kullanırken adet tarihim gelip geçti 3 4 gün ama ilacı bıraktığımın ertesi günü adet oldum yani bence ilacı kullanırken adet olmuyosun gecikiyo bebk yoksa bile..
eftalya sende kendini ıslak hissediyormusun.. ben sürekli wc ye gitme hissine kapılıyorum, sanki aniden olmuşum gibi hissediyorum
ayy inanmıyorum.. ben kullanıyorum diye mi daha olmadım acaba.. bide bana günde 2 kere demişti dr. sabah akşam alıyorum.. ben ne yapıcam şimdi yahu bilmiyorumkismile
Arkadaşlar klomen kullanarak hamile kalmanın bebeğe zararı olur mu?
Arkadaşlar klomen kullanarak hamile kalmanın bebeğe zararı olur mu?
:sinifsinif:
arkadaşım yumurta düzensizliği yaşayanların çogu klomenle hamile kalabiliyor.. maşaAllah kimsenin bebişinde sorun olmuyor.. özellikle tüp bebek tedavisinde de bu ilaç kullanılıyor.. görüyoruz ki dünya güzeli bebeişler doğuyor.. kıır kıvır kirpikler filan.. :lepi:
yok cnm ben ıslaklıkhissetmiyorum hiç... ya bu ilac bende kurulukta yaptı sanırım bazı yan etkilerini yasadım
cidden öyle bnm halamın 17 seneden sonra aşılamayla kızı oldu şimdi 6yaşında maşallahh cin gibi
bu tarz ilaçlar yerine çaylar varmış..hayıt otu civan perçemi...bunları denediniz mi? Gittiğim bir doktora bu ilaçları kullanıyım mı dediğimde hayır dedi ve kafamı karıştırdı...Ama diğer doktorum bu ilaçları veriyor..Çevrenizde bu yolla hamile kalan ve sağlıklı doğuran var mı?
eftalyacım rahim duvarını kalınlaştıran ilaç mı kuruluk yaptı.. progestan da rahim kasılmalarını engelliyormuş ya, cinsel soğukluk yaşadım sanki ben.. acaba seninkide ondan mı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?