Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

günaydın canım Allaha şükür iyiyim gribi epeyce atlattım..
inşallah canım hamilesindir bu ay ... nasıl bi heyecan sardı yarına kadar meraktan ikiye ayrılıcaz kız..aslında senin şimdiye kadar gelmesi lazımdı ama sen çaktırmıyorsun bize.. soğuk kanlı davranmaya çalışıyorsun ah seni gidiii

dediğin gibi canım kısmetten ötesi yok.. eğer nasibimizde olsaydı mevlam bi şekilde aklımıza getirir istetirdi.. böyle olması hakkımızda hayırlıymış demekki... inşaallah bu ay nasib olur hepimizee

iyi gitmeyen bişeyler olmayacak tatlım, kafana takıp da sakın moralini bozma... herşey yolunda gidecek inşallah, burdan bebiş haberlerimizi vereceğiz birbirimize :90:

canım insan kontroldeyken kırmızıları görünce daha bir hayal kırıklığına uğruyor cidden ama malesef biz naparsak yapalım zamanı gelmediyse olmuyor. şimdi yeni ay için üzülmeyi bırakıp hormonlarını yerinde tut şekerimm
ay canım benim dediğim o işte vaj,inadaki sıvının ph değeri belki de. bir krem var ya preseed belki o da ondan kullanılıyordur bu ay gün saymıyorum ama gelecek ay kullansammı ki ben de onu. var evde almıştım. aşılamada o yüzden özellikle işe yarayabiliyormuş spermler belli bir kısma kadar tüpte geçiyor ya o asidik ortamı atlatıyorlarmış
esincim bu arada bayıldım eşinle hallerinize işallah rabbim bu mutluluğun devamını da getirir de hayallerinize devam ettirir sizi. beklemedeyiz tatlım
ayyy kuzummm kıyamam ben sana b,iz bu kadar çelişkiler gel gitler içindeyken bu kadar teselliye teskin edilmeye ihtiyacımız varken insanlar böyle hadsizlikleriyle gözümüze gözümüze sokmuyorlar mı bu durumu. allaha havale ediyorum. sanki senin elinde olan bişey. kaldı ki elinde bile olsa belki istemiyorsun belki 2.yi düşümüyorsun. kime ne ki bundan doğurcak sen büyütcek sen. öçok bebek istiyorsa kaynanan eltininkini sevsin kesmiyorsa kendi doğursun bi tane :84: çok sinirlendim
ne kadar terbiyesizler ya çok şaşırdım. ama maalesef böyle kurumlar çok fazla canım. en iyisini yaparsın gitmemekle. inşallah çrş gününü de hayırlısıyla atlatırsın güzelim
evet canım hakkaten öylelermiş salıya aldım değiştirdim gününü eşim çarşamba şehirdışında olcak. yalnız gidemem
katılıyorum canım 4 aylık bebekle 2. yi yapmak ben de onaylamam yani. o bebeğin suçu ne anne ilgisi sütü herşeyden mahrum kalcak. doğurmak kolay ya bakmak:26:
esincim en sinir olduğum insan tipidir şu da yani. hassasım diye bana mı batıyo bu tipler. sanki doğurmak kendi marifetleriymiş gibi ya Allah verir vermez yada alır bunların yaptığı ne ki bu arada ben onu anlamıyorum. kendi yapmış başarmış edalarında. kız ikiz olsun seninki de gözüne sok işallah

haklısın canım ya dün başımın ağrısından öldüm stresten o hale geldim yani allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o doktorları.
eşin doğru olanı yapmış bence tatlım orda ağız dalaşı gibi yüz göz olması iyi olamzsdı. işallah bu ay bebişin gelir de en güzel cevabı verirsin hepsine.
ne kadar güzel bişeydir kimbilir o kadar koşulsuz karşılıksız sevilmek allahım hepimize yaşatsın o duyguyu

ada doktora gitti bugün heralde işallah iyidir bebişi. halev de raporunu alcaktı dün naptı ki

iyi gitmeyen bişeyler olmayacak tatlım, kafana takıp da sakın moralini bozma... herşey yolunda gidecek inşallah, burdan bebiş haberlerimizi vereceğiz birbirimize :90:
inşallah canım bende öyle ümid etmek istiyorum...... en yakın zamanda veiriz inşallah her birimiz müjdelerimizi pozercim :81:
günaydın canım, hayırlı cumalar.. gribin nasıl oldu?
gribim bugün daha iyi durumda gülüm sağol.. sen nasılsın bi değişiklik var mı kaçıncı günündesin.. yarın gidiyorsun değil mi..

evet canım aynen dediklerine katılıyorum.. hele ki senin öyle cadoloz konuşmalarına bayılıyorum
inşaallah bu ay nasib eder mevlam. yok ben yinede kimsenin gözüne sokmayım, kendi kendime yaşarım. yeterki nazara gelmeyelim Allah korusun...
inşaallah sizlerede nasib olacak evlat tarafından sevilmek narcım.. herşeyin zamanı varda biz beklemeyi beceremiyoruz işte...
salı gününe almanda iyi olmuş canım. hem yumurtlama dönemine gelmesin ki o günlerde çalışma olsun bol bol.. çoğu insan rahim filmi çekildiği ay hamile kalıyormuş. eşin şehir dışına çıkınca bomba gibi döner.. yanına pekmez kavonozunu vitaminlerini koymayı unutma gülüm. hatta sen bi kuruyemişçiye gidip taze taze badem ceviz fındık dıstıkta alıp koyuver yanına. ağzı boş durmasın

bugün 3. günü canım. yarın gidicem bakalım 13:30 da randevum var. inşallah hayırlı haberlerle dönerim. kist mist kalmamıştır umarım :26:dualarınızı eksik etmeyin canlarım :18:
yazarım eve dönünce mutlaka

inşl canım evet valla soğuk kanlı olmaya herşey yolunda sanki bebek beklentşm yokmuş gibi davranmaya çalışıyorumki hayal kırıklığı yaşamayayım yada en az seviyede yaşayayım savunma mekanızması anlayacağın

ahhhh narcım ahhh aynen şekerim en nefret ettiğim insan modeli banada çok batıyo halleri inan kendi eliyle yapmış becermiş edalarında ilki evliliğinin 2.ayında kendi hiç istemeden duyduğunda ağlayacak kadar istemeyerek olduya ondan böyle sanırım ikinciyide şimdilik spiral var ama önümüzdeki yıl sonuna düşünür ve hep böyle ayyy bendemi ikinciyi yapsam kız istiyorum bu sefer beyaz tenli olsun çok severim pamuk gibi bebekleri sipariş veriyo anlıyacağın oğlu esmerya içinde ukde kalmasın diyemi artık bilemem

nr kız herkes bana ikiz felan lafı ediyor 1 değil 2deği 3 değil inan acaba ikizim mi olacakki daha evlenmemiştim kayınvaldem bile dedi senin ikizin olabilir bizim sülalede var diye hayırlısı olsun tabide allaım tek tek nasip etse benim açımdan daha iyi olur
ada hadi gel ama doktordan meraklardayız bu hafta geçmedi dedin durdun şurda bik kaç saatte bize geçmedi ama

sen özel muayenehaneye mi gidiyorsun canım

al sendekide bi değişiği bacım yaa.. insanlar kendilerini nasıl geliştirmeden durabiliyorlar.. hiç mi etraflarından görmüyorlar doğru düşünüp doğru yaşayan insanları.. bide hemen olacak mı bakalım. doğururum ederim demesi kolay.. üstüne bide beyaz tenli olsun filan hee.. ne kadar komik..
akıl yaşta değil başta demişler esincim bak sen daha ne kadar küçüksün ama olgunlaşmışsın maşaallah...
ne zaman test yapıcan kız öldük

esincim belli mi olur kız belki Allah söyetiyordur ikiz diye....
2 tane oluncada güzel bişey yaa.. zordur ama gençlikte bakılır ne etcen

canlarım yeni geldim bugün akşama kadar giremeyebilirim akşam geçmişi okuyup yazarım emi güzellerim.

Ayyy teyzeleri biz kesemizi gördükk ayy bi tuhaf olduk ki anlatamam ya minnacık bişey duruyor orda 7 ,66 mm buyutunda drumuz dediki 5 hafta 1 günlük ama SAT a göre ben 5+5 imm:26:illa burnumu sokacagım ya, bana yok öyle şeylere takılma istenilen büyüklükte didi , bende sustum:26: progestan ve vitamin verdi öyle birsrü de kan idrar testi hatta hhepsinin girişi olmadı da pazartesi diğer yarısını da yaptıracagız ,

komik bi anımız oldu anlatmak istedim canlarım size de. Keseyi gösterince eşim ee 1 tane mi bu yani başka yokmu dedi dr da güldü e kaç tane istiyorsun ki, kaç tane olacaktı, 1 tane istiyorduk 1 tane var işte burda eşimde hani ikiz falan olsaydı da bi daha bu stresi çekmeseydik 1 seferde 2 bebiş bütün hemşiler güldü, eşim pek bi şaşırdı nedense hep ikiz diyordu

birde kötü bişey yaşadım onuda anlatacagım canlarım size

canım inşallah herşey yolunda gider kendini üzme geriden gelen birçok bebek var sağlıklı olsun yeter canım umarım dr randevun iyi geçer de için rahatlamış dönersin canım

ben olsam demediğimi bırakmazdım herhalde uyuz karı nefret ediyorum öle paracıgözlerden yaaaa neyse salı çekmişsin randevunu inşallah iyi geçer canım şöle güzel sonuçlarla gel bize Allahın izniyle

canım hepimizin yaşadığı birşey hemen kendini koyverme inşallah bu ay tutacak canım Allahın izniyle rahat ol

ay kuzum benim ya ne sinir bi kayınvalideymiş haaaaaa belki sen istemiyorsun ona ne kendisimi bakıp büyütecek uyuz şey yaaaaaa takma kuzum kafana salla gitsin yoksa kendini üzersin boşverrrrr

yahu kızlar ne oldu size bugün.. halev nar ortalarda yoksunuz hayırdır inşallah :44:

ay kuzum o kadan çok yazmışsınız ki oku oku anca bitirebildim yaniiiii

hadi canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah kötü düşünme sakın

canım çok teşekkür ederim iltifatın için demekki eltim dünyanın kendi etrafında döndüğünü elinde sihirli bi değnek olduğunu sanıyor onuda öyle kabul etmek lazım cahil işte bana bi gün demiştiki esin içime doğuyor senin kızın olacak yaaa dedim hayırlısı neyse o olsun inşl hiç farketmez sonra o dediki tabi eğer olursa bu laf nasıl zoruma gitti hiç unutmam ne kadarda konuşsam etsem bu laf içimde uhtedir
kız sevde allah sana ne diyim daha günüm geçmedi bile ne testi ama size bi haberim var yarın sabah kayınvaldemlere gidicez saat kaçta gideriz bilmiyorum ama pazar akşamüstü döneriz yarın vakit bulup girebilirsem henüz beklenen kırmızı gelmedi yda geldi diye yazarım canlarım testede dah var var bi 5 7 10 gün geçsinde
esincim belli mi olur kız belki Allah söyetiyordur ikiz diye....
2 tane oluncada güzel bişey yaa.. zordur ama gençlikte bakılır ne etcen
olabilir canım çünkü çok kiş öyle söyledi artık nasibimizde ne varsa el elden büyütürüz sağlıkla gelsinde

canım hadi gözün aydın rahatlamışsındır şmdi aklına takılan herşeyi sorsaydın bebişinde maşallahı var sen dinlen artık sonra ytişirsin bize

işte günün bomba haberiii hayırlı olsun adacım kalp atışlarınıda duyarsınız inşallah canım....artık kalbin rahatladı mı bakalım taze annecik

eşinde bulmuşta bunuyor yani hee ama adamcığın içinde vardı demek.. bide aşılama olunca kesin ikiz olur demiştir ama kısmetten ötesi yok.. yinede belli olmaz adacım bakarsın yarın öbürgün kesede 2 kalp atışı var

hayırdır inşallah neye üzüldün gülüm :26:

halevcim sende yoğunsun galiba... evet o sözlere üzülmüştüm ama kayınvalidem öyle ardniyetli biri değildir inşallah.. bize takılmak olsun diye söylemiş olabilir ama insanın aklında yer ediyor.. söylemeseler daha iyi .. sadece o olsa iyi.. eşimin teyzeleri yengeleri filan her telefon görüşmemizde "bi daha ki sefere bebekle gelin memlekete " diyorlar

zaten günübirlik gidicek canım duruşması var girip gelcek. ama ben beslemeye başladım onu bakalım farkı görürüz yakında evet salı olması bence de iyi oldu çünkü 48 saat yasak ilişki sonrasında salı da 10. günüm oluyo yasak kalktığında tutmasın kimse biziiii
yalız bişey sorcam badem ceviz fındık alıyım da kuruyemişçiden dıstığı tam olarak nerden bulcam ben yaa ada gelse de söylese bi
hayırlısıyla git gel tatlım işallah tertemizdir her bi tarafın kistten arınmış halde

ay hatun sipariş veriyo hakkat yolarım saçını başını yaa tavan yaptı bu sabah sinir katsayım allah ona aratmasın 2. yi işalllllahhhhh

özele gidiyorum canım şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…