Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım dün başka bi yerle görüştüm yeni çıkan aletlerle yapıyoruz ve 1-2 dk. sürüyo hiç bişekilde de ağrı hissetmiyosunuz dedi.ordan randevu alıcam yarın veya perşembe günü gidip çekilcem gittiğim hastane 200 istiyodu ama makinalrı eski arkadaşım kesinlikle tavsiye etmedi.bu dediğim yerde 330 istiyo anesteziye fln da gerek yok basit bi şekilde hallediyolar.ztn diğer türlü hastaneye gitsem + anestezi istesem gene fiyat buranınkine gelcek ne gerek var o kdr eziyet çekmeye.valla dediğin gibi cnm kadın olmak zor erkek işin zevk kısmında bi sperm veriyo oluyo bitiyo .Bize yapmadıkları şey içirmedikleri ilaç kalmıyo.Benm amcamın baldızının çocuğu olmuyodu kendi yiğenini aldı yanına kardeşi çalışıyodu ben bakarım diyerek çok seviyodu.daha sonra tüm herşeyi yaptırdı gene olmadı doktor bi iğne var demiş günde 2 defa vurulcaksın ama eğer doğumun sezeryan olursa hayati tekliken var çünkü bu ilacın pisliğini anca normal doğum temizler demiş kızda kabul etmiş yeterki olsun diyerek.Kız doğum yaptı ama sezeryan içindeki pislik kansere çevirdi atılmadığından.Midesini aldılar yatalak oldu neler neler başına geldi en sonunda doğum yaptıktan 6 ay sonra vefat etti.Şimdi oğlu annesiz kaldı.Eşim bu olayı bildiği için çok korkuyo ilaç kullandığım zmn fln nolur içme sana bşy olmasın çocuk olmasada olur diyo garibim ya bende teselli ediyorum işte yani demem o ki rabbim herşeyn hayırlısını versn illa olsn diye de çok diretmemek lazm dediğin gibi 3 ayların hürmetine rabbim fazla aratmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere içinde de bize.
günlerdir canım sıkılıyordu neden bunca eziyet neden bir bebeğim olmuyor diye ama şu yazdıklarınızı okuyunca yine dedim her şeyin hayırlısını ver yarabbim artık dayanma gücü ver diye dua etmekten başka çarem kalmadı zaten tıkandım kaldım
ben korktum şimdi yaa hangi iğneymiş acaba vurdurduğu...
Bilmiyorum cnm sormadım.Ama çatlatma iğnesi olmadığı kesin.Çünkü o hergün vuruluyomuş.
çatlatma iğnesi tek iğnedir cnm bidefa vurulur.....yumurtlama iğneleri çok sayıda olur
Canım dün başka bi yerle görüştüm yeni çıkan aletlerle yapıyoruz ve 1-2 dk. sürüyo hiç bişekilde de ağrı hissetmiyosunuz dedi.ordan randevu alıcam yarın veya perşembe günü gidip çekilcem gittiğim hastane 200 istiyodu ama makinalrı eski arkadaşım kesinlikle tavsiye etmedi.bu dediğim yerde 330 istiyo anesteziye fln da gerek yok basit bi şekilde hallediyolar.ztn diğer türlü hastaneye gitsem + anestezi istesem gene fiyat buranınkine gelcek ne gerek var o kdr eziyet çekmeye.valla dediğin gibi cnm kadın olmak zor erkek işin zevk kısmında bi sperm veriyo oluyo bitiyo .Bize yapmadıkları şey içirmedikleri ilaç kalmıyo.Benm amcamın baldızının çocuğu olmuyodu kendi yiğenini aldı yanına kardeşi çalışıyodu ben bakarım diyerek çok seviyodu.daha sonra tüm herşeyi yaptırdı gene olmadı doktor bi iğne var demiş günde 2 defa vurulcaksın ama eğer doğumun sezeryan olursa hayati tekliken var çünkü bu ilacın pisliğini anca normal doğum temizler demiş kızda kabul etmiş yeterki olsun diyerek.Kız doğum yaptı ama sezeryan içindeki pislik kansere çevirdi atılmadığından.Midesini aldılar yatalak oldu neler neler başına geldi en sonunda doğum yaptıktan 6 ay sonra vefat etti.Şimdi oğlu annesiz kaldı.Eşim bu olayı bildiği için çok korkuyo ilaç kullandığım zmn fln nolur içme sana bşy olmasın çocuk olmasada olur diyo garibim ya bende teselli ediyorum işte yani demem o ki rabbim herşeyn hayırlısını versn illa olsn diye de çok diretmemek lazm dediğin gibi 3 ayların hürmetine rabbim fazla aratmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere içinde de bize.
Amin canım hayırlısı rabbim çok büyük her olayda hikmetler var. benim giitiğim doktorda anlattı. 5 senelik evli çift varmış. ilişkiye giremiyorlarmış. doktora geliyor. doktor muayene ediyor. rahim kanseri çıkıyor. rahim kanseri de ilişki olunca çabuk ilerliyormuş. yani 5 senedir ilişkiye girememesinde bir hayır varmış. sonra tedavi oluyor. şimdi bebişi varmış. Allah korusun yaa. Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Kolay atlatmayı nasip etsin. bebiş olunca bütün çekilen sıkıntılar gidiyormuş. öyle diyorlar aklına gelmiyormuş o kadar doktor doktor gezdiğin. Hayırlısı olsun Ecrin rahim filmi çekilince anlat olur mu? haberini bekliyorum. Rabbim kolaylık versin... hoşçakal...
canım dün gittim çektirdim çok güzel bi yer çok ilgileniyolar ve işlerini gayet güzel yapıyolar .Alt kısmı soyundurdular önlük giydim masaya yattım üstümde kocaman bi film aleti üstten filmimi çekti daha sonra bayan doktor alttan muayene edicem sakın korkma hiç acımıcak fln dedi .bende alttan muayeneden çok korkuyorum dedim.tmm acıdığında söle duralım dedi.kadın bşyler yaptı ekrandan da içimi gösteriyo bak neler yaptığımı izle dedi.ben bi baktım içinmde tel gibi uzun bşy allahm içim gitti acımıyan karnım ağrımaya başladı sonra dedim ki karnım ağrıyo aynı adet olmuşum gibi evet dedi biraz acır sonra bi baktım bitmiş geçmiş olsn dedi.yani 5 dk bile sürmedi ve sadece hafif bi karın ağrısı oldu.hemende aldım sonucu içinde doktor sonucunu yazmış bnm anladığım kdryla temiz.p.tesi kendi doktoruma gidicem yumurlama takibine o zmn göstercem.bakalım eğer bşy yoksa eşimden tekrar sperm testi isticekler çünkü ilk yaptırdığında herşeye bakmışlar sadece şekline bakmamışlar ona da baklım ondan sonra ilerleyelim dedi.anlıcağın korkma ama gitceğin yeri çok iyi seç.bende hastanenin istediğinden 2 kat daha fazla para verdm ama değdi.erçekten çok iyi aletler kullanıyolar.
nerede çektirdin cnm peki belki doktor isteyebilir benden bu sefer
canım dün gittim çektirdim çok güzel bi yer çok ilgileniyolar ve işlerini gayet güzel yapıyolar .Alt kısmı soyundurdular önlük giydim masaya yattım üstümde kocaman bi film aleti üstten filmimi çekti daha sonra bayan doktor alttan muayene edicem sakın korkma hiç acımıcak fln dedi .bende alttan muayeneden çok korkuyorum dedim.tmm acıdığında söle duralım dedi.kadın bşyler yaptı ekrandan da içimi gösteriyo bak neler yaptığımı izle dedi.ben bi baktım içinmde tel gibi uzun bşy allahm içim gitti acımıyan karnım ağrımaya başladı sonra dedim ki karnım ağrıyo aynı adet olmuşum gibi evet dedi biraz acır sonra bi baktım bitmiş geçmiş olsn dedi.yani 5 dk bile sürmedi ve sadece hafif bi karın ağrısı oldu.hemende aldım sonucu içinde doktor sonucunu yazmış bnm anladığım kdryla temiz.p.tesi kendi doktoruma gidicem yumurlama takibine o zmn göstercem.bakalım eğer bşy yoksa eşimden tekrar sperm testi isticekler çünkü ilk yaptırdığında herşeye bakmışlar sadece şekline bakmamışlar ona da baklım ondan sonra ilerleyelim dedi.anlıcağın korkma ama gitceğin yeri çok iyi seç.bende hastanenin istediğinden 2 kat daha fazla para verdm ama değdi.erçekten çok iyi aletler kullanıyolar.
Darısı senn başına cnm.Valla öle de bölede para çıkıyo 2 kuruş fazla çıksn canın yanmasn boşver.bende hastaneden geliyorum.Doktorum da temiz çıktığını söledi.İlaç yazdı 6-7 ay yumurtlama takibine bakıp ilaç vericem eğer gebelik oluşmazsa aşılama yaparız dedi.Hayırlısı ya inş. ona gerek kalmadan hamile kalırım.:2::2:
bende ugrasıyorum bebek diye 8 9 aydır ama olmadı bu agrılar peşimi bırakmadı bu ay tüp bebek için randevu aldık rahım kasılıyor olabılır dedı doktor.tüpe basladk kısmet artık bakalım tutacak mı..
Benimde eltim üstüme çocuk doğrdu şuan 2 aylık bi bebeği var allah bağışlasın.Moralini bozma hayırlısı diyelim tevekkülü elden bırakmayalım.Bgn gidicem doktora.Canım o kan testinin sonucunu görünce o kdr kötü oldum ki çünkü hamile olduğumu düşünüyodum hatta eşime nasıl süpriz yapıcağımı bile ayarlamıştım ama kocaman sıfırı görünce yerle bi oldum.Doktor adetin 2. günü gel dedi hiç sormadım bile napılcak nasıl bi yol izlencek diye sadece tamam deyip kendimi odadan dışarı atabildim gerisi de bilindik hikaye GÖZYAŞI.Bakalım benim bildiğim adetin 2.günü rahim filmi çekiliyo ama öle bşy olsa sölerdi heralde.Eltimde 2.çocuk için tedavi gördü o da adetliyken gitti doktor bakıp ilaç vermişti.Banada mı öle yapar yoksa rahim filmimi çeker bilmiyorum yarın anlatırım nolduğunu
canım benımde agrılarım oluyordu böle adet agrılarım 10 gun önceden baslardı dr lar bişi bulamadılar kist falan yok hormonlar temız eşimdede sorun yok dr tüp yapalım dedi hemen basladık bızde haftaya sonucum inş. utar bakalım hayırlısı.