Kızlar yaa öğleden sonra yaşadığım olayı anlatıyım size de sinirden çatlayın başıma ağrılar girdi resmen yaa.. hani dedim ya ben biryere gidicem rahim filmi için 300 tl diye. Mitra diye bir kadın doğum polikliniği. Ben daha önce hormon testlerimi de burada yaptırdım. O zaman zaten ufak tefek bişeyler olmuştu bunların paragöz olmasından kaynaklanan bişeyler sezdik. Neyse şimdi diğer yerler çok pahalı diye rahim filmi için orayı aradım. Hemşireye bağladılar dediki anestezili 400 tl. dedim ben anestezi istemiyorum. Hemşire ne dese beğenirsiniz. Anestezi olmazsa dayanamazsınız çok acı çekersiniz.![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
:95: İnanamadım nası yani dedim. Çok acılı bir işlem dedi. Nası olur herkes tam tersini söylüyo dedim. Yok baya zor bişey dedi. Kapadım bi hışım. Kendi doktorumun orayı aradım gene hemşireye bağladılar. Dedim böyle böyle bişey yaşadım. Olur mu dedi. Çok basit bir işlem dedi. Eğer tüplerde sorun varsa biraz basınç ve sancı hissedersiniz dedi . o da çok kısa süreli bişey dedi. Sorun yoksa anlamazsınız bile dedi. Ordan randevu aldım. Benim kendi doktorum yapmıyormuş .ordaki başka bir doktor yapıyormuş onu da görüyordum hep sempatik bir adam. 8.5 ta gelin dedi hemşire size ağrı kesici ve gevşetici bir iğne yaparız sonra doktorumuzla gidersiniz araçla radyoloji merkez,ine dedi. Dışarıda yapıyorlarmış tubanın dediği gibi. Çok kısa süreli bişey zaten dedi. Çarşambaya aldım randevuyu.
Allahım ömrümden ömür gitti o gerizekalılar yüzünden sırf anestezi parası da almak için insana yaptıklarına bakın yaaa . gene bildiğin yerden şaşmıcan parasınolursa olsun. Sağlıkta da paracılık yapılır mı yaaa
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Allahım ömrümden ömür gitti o gerizekalılar yüzünden sırf anestezi parası da almak için insana yaptıklarına bakın yaaa . gene bildiğin yerden şaşmıcan parasınolursa olsun. Sağlıkta da paracılık yapılır mı yaaa