aferim kuzuma ama bugünde mutlaka olsun çalışma, çatlama günü çünkü
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
ama eşine belli etme de kasılmasın cnaım.
Şimde sabahtan yaşadığım şeyi anlatayım zaten uyuyamadım 7 buçukta kalktım, eşimin teyzesinin kontrolü ve gelinin 4 lü taraması varmış, normalde özel hastaneye gidiyor ama çok para vermek istemedikleri içinde bi tanıdık var gittiğimiz hastanede ona gidecekler dünden konuştuk ki erken gelin , ha bekliyoruz yok benim sinirler tavan yaptı kahvaltı da yapmadım hemen gelirler diye saat 9 a 10 kala geldiler e yol falan derken geçiktik, yazık bizim dr da bizi bekliyor gelecekte muayene edeceğiz diye, çok sinir oldum, birde sanki patronum haberi yok gibi 2 kere aradı sonuncusu saat 11 e geliyor nerdesin dedi ben şok
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
biliyorlar birde yani. Dünde söyledim yarın benim kontrolm var diye durmuş bana seninde hastane işin kontrol işin bitmiyor dediler, bende durumumu biliyorsunuz doğuma kadar böyle olacak dedim, onlarda sanki doğumdan önce yoktu dediler
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
ben hamiş olunca bi değişti bunlar . Ay nasıl üzüldüm ya , şimdiye kadar keyfimden mi izin aldım yani. Eşime anlattım çok kızdı yine böyle yaparlarsa çıkarsın sende dediler. Bende eğer bi daha olursa açık açık konuşacağım çok zoruma gitti ya, bi kaç ay sonra çıkarım bile işten bu gidişle. Hayır hem bensiz yapamıyorlar hem de benim kontrollerime laf ediyorlar.