Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

günaydın sevdecim nasılsın bugün
canım gerçekten romantik dakikalardı inşl dediğin gibi bugün yarın gerçek olur hayal etmek rüyada görmek bu kadar güzelken yaşamak nasıl güzel bişeydir tarif edilemez heralde inşl en kısa zamanda hepimiz yaşarız sende tekrardan yaşarsın buarada sen haklısın canım orda eşin cevap verseydi doğru olmazdı bunu sevdeye söyle diyebilen bi insan oğlunun kıskançlık yapıpda o tepkiyi verdiğini düşünebilir neyse onlar büyük deyip geçmek en mantıklısı canım inşl seninde en kısa zamanda ikincin gelecek bellimi olur kızın 2yaşındayken başlasaydın belki hala yoktu herşey kısmet hiç bişey için geç değil

günaydın canım Allaha şükür iyiyim gribi epeyce atlattım..
inşallah canım hamilesindir bu ay ... nasıl bi heyecan sardı yarına kadar meraktan ikiye ayrılıcaz kız..aslında senin şimdiye kadar gelmesi lazımdı ama sen çaktırmıyorsun bize.. soğuk kanlı davranmaya çalışıyorsun ah seni gidiii:52:

dediğin gibi canım kısmetten ötesi yok.. eğer nasibimizde olsaydı mevlam bi şekilde aklımıza getirir istetirdi.. böyle olması hakkımızda hayırlıymış demekki... inşaallah bu ay nasib olur hepimizee :66:

HAYRET DR KENDİSİ ARADI DEMEK. ÖZEL MUAYENEHANEMİYDİ CANIM SENİN GİTTİĞİN? BU SEFER İLGİLENİR BAKARSIN... BİDE O GÜN SANA HAKSIZLIK YAPTIĞINI VE ÜZDÜĞÜNÜ SONRADAN ANLAMIŞ OLABİLİR.. O YÜZDEN HATASINI TELAFİ ETMEK İÇİN ÜZERİNE DÜŞÜYOR OLABİLİR CANIM.. İNŞAALLAH DUYMAK İSTEDİĞİN ŞEYLERİ DUYURUR ALLAHIM... DEĞERİNDE İYİ YÜKSELİYOR BENCE.. MAŞAALLAH DİYELİM ..:61:

İŞTE BU DURUMA GELMİŞ ARTIK İNSANI PARA KAZANMA ARACI OLARAK GÖRÜYORLAR CANIM... BİDE NASIL ACINDIRMIŞ HEMŞİRE SANKİ MASADA KALIVERECKMİŞSİN GİBİ... NASIL ROL YAPABİLİYORLAR YAHU BEN ANLAMIYORUM BU İNSANLARI... TEKRAR DOKTORUNADÖNMEN DEMEKKİ HAYIRLIYMIŞ GÜZELİM.. İNŞAALLAH ONDAN GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN... BAZEN İNSAN 3 KURUŞ TASARRUF EDEYİM DİYOR AMA DAHA BÜYÜK MASRAF AÇIYOR.. BENİMDE BAŞIMA GELİR ÇOĞU ZAMAN... EN BAŞINDAN PARAYA KIYIP ADAM GİBİ İŞİNİ YAPTIRMAK LAZIM..AMA TÖKEZLEMEDEN ANLAMIYOR İNSAN :26:

SERMİN CANIM BU SÖZLER HEPİMİZE O KADAR TANIDIK GELİYOR Kİ... BUNBLAR HEPİMİZİN İÇİNDE HER AY YAŞANAN OLAYLAR O YÜZDEN SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUZ CANIM...İNŞAALLAH BU AY OLUR SEN HİÇ STRES YAPIP HORMONLARINI BOZMA... HEM ARD ARDA KLOMEN KULLANINCA GENELDE 2. AYDA HAMİLE KALANLARI DUYUYORUM İNŞAALLAH ONLARDAN BİRİDE SEN OLURSUN.. VE TABİKİDE İSTEYEN HERKESE BU AY NASİB OLUR İNŞAALLAH...
BENDE BU AY TEKRAR KLOMEN KULLANIYORUM... GEÇEN AY GÜNDE 1 TANE Mİ KULLANDIN Sen? KAÇTANE YUMURTAN GELİŞTİ ACABA? :44:

AYY NE ROMANTİKKK NE GÜZEL YAKLAŞIMLAR BUNLAR ESİNCİM.. KENDİNİ HAMİLE GİBİ HİSSETMEN ÇOK NORMAL.. ÖYLE Bİ KOCAYLA HAMİLE GİBİ HİSSETMEK VE ARDINDAN HAMİLELİĞİ YAŞAMAK DAHADA GÜZELDİR CANIM. .. RABİM BU SÖZLERİNİZİ BUGÜN YARIN GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRSÜN İNŞAALLAH GÜZELİM :52:

MUHTEŞEM Bİ DUYGU RÜYADA BİLE YAŞAMAK... GERÇEK OLUNCA GÖRÜRSÜNÜZ KIZLAR İNSANI MENFAATSİZ SEVEN SADECE YAVRUSU OLUYOR.. ONUN GÖZLERİNDEKİ SEVGİ HİÇ KİMSEDE YOK.. RABBİM SİZLEREDE EN YAKIN ZAMANDA YAŞATSIN İNŞAALAH :61:

EVET CANIM ÜZÜLMEMEK ELDE DEĞİL AMA DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM...SAĞOL CANIM..

İNŞALLAH BU AY NASİB OLUR CANIM.. BEN YUMOŞLARIMI DÜŞÜNÜCEM EVET.. FAKAT İYİ GİTMEYEN BİRŞEYLER OLMASINDAN KORKUYORUM.. :59:

EVET ÇOK YAKIN BEBEK SAHİBİ OLMAK BENCEDE BİRAZ SIKINTILAR DOĞURUR.. Bİ KERE ONUN ANNE SÜTÜNE İHTİYACI VARDI. AMA ŞİMDİ EMECEK Mİ BİLMİYORUM. YAVRUCAK 1 YAŞINA GELDİĞİNDE KARDEŞİ DOĞACAK.. AMA KISMETLERİ ÖYLEYMİŞ... ZAMAN O KADAR ÇABUK GEÇİYOR Kİ BEN NİYE O KADAR ARA VERDİM İNANAMIYORUM KENDİME... YAŞLARIMIZ İLERLEDİ.. NE ZAMAN BEBEK SAHİBİ OLUCAZDA ONLARI BÜYÜTECEĞİZ... HELE Kİ EŞİM 38 YAŞINDA KIZLAR YAA:18:
ESİNCİM EŞİM DE BENİ EZDİRMEZ aLLAHA ŞÜKÜR AMA ORDA YENİ Bİ HABER VERİLİYORKEN ÇEKEMEMZLİK YAPMIŞ GİBİ OLMAK İSTEMEZ. YERİ GELİNCE LAFINI SÖYLER.. BEN EŞİMDEN YANA GÜCENMEDİM ÇÜNKÜ BİR YEĞENİ DAHA OLACAK SONUÇTA..O KONUŞMA ESNASINDA TAVIRLARIYLA BENİ RAHATLATTI.." BOŞ KONUŞUYOLAR" GİBİ Bİ HAL İÇİNE GİRDİ YANİ. O YÜZDEN GOCUNMADIM :58:

iyi gitmeyen bişeyler olmayacak tatlım, kafana takıp da sakın moralini bozma... herşey yolunda gidecek inşallah, burdan bebiş haberlerimizi vereceğiz birbirimize :nazar::90:

kızlar bu ay olmadı bebişimiz .Yumurta çatlatma iğneside olmuştum ama gelmedi bebişimiz çok üzüldüm ama yine gittim doktora klomen verdi bu defa günde 2 tane alacağım yanında başka bir ilaç daha var o da rahim duvarını kalınlaştırıyormuş .moralim baya bozulda sanki hemen olacakmış gibi şartlanmışım sanırım hayırlısı olsun artık hepinize sağlıklı,güzel bebekler inş...
canım insan kontroldeyken kırmızıları görünce daha bir hayal kırıklığına uğruyor cidden ama malesef biz naparsak yapalım zamanı gelmediyse olmuyor. şimdi yeni ay için üzülmeyi bırakıp hormonlarını yerinde tut şekerimm :16:
kızlar bide rahim ağzındaki sıvıdan felan bahsetmiştinizya ben yine kk'da duymuştum o sıvının ph derecesiyle felan alakalıydı normalde spermlerin yaşama süresi o sıvının ph'nın uygun değerde olup olmamasıyla alakalıymış

eşim akşam işten geldikten sonra nasılsın canım bak benim aklım hep sendeydi iyi ol lütfen felan dedim iyiym canım merak etme çok iyiym sen ve bebişimiz üzülmeyin dedi sen üzülme bizde üzülmeyiz ayyy kendimi bian hamile hissettim o zaman çok hoş ya:49::49::7:
ay canım benim dediğim o işte vaj,inadaki sıvının ph değeri belki de. bir krem var ya preseed belki o da ondan kullanılıyordur bu ay gün saymıyorum ama gelecek ay kullansammı ki ben de onu. var evde almıştım. aşılamada o yüzden özellikle işe yarayabiliyormuş spermler belli bir kısma kadar tüpte geçiyor ya o asidik ortamı atlatıyorlarmış
esincim bu arada bayıldım eşinle hallerinize işallah rabbim bu mutluluğun devamını da getirir de hayallerinize devam ettirir sizi. beklemedeyiz tatlım
kızçelerim dertli cancaazlarım benim .. ahh ah içim nasıl dolup taştı nasıl üzüntülerle doluyum şu an anlatamam..
yeni bi haber aldım yüreğime oturdu bacılar. yetişin beni teselli edin kendimi çok fena hissediyorum
eltimin 4 aylık bebeği varken tekrar hamilelik haberini aldık bu geceee ve bunllar daha geçen yıl evlendiler. bir buçuk senede 2. bebek yolda..... kayınvalidem eşime dedi ki, hatta bende duydum "bu haberi sevdeye söyle dedi. gözü aydın" dediii :43::43:
ayyy kuzummm kıyamam ben sana b,iz bu kadar çelişkiler gel gitler içindeyken bu kadar teselliye teskin edilmeye ihtiyacımız varken insanlar böyle hadsizlikleriyle gözümüze gözümüze sokmuyorlar mı bu durumu. allaha havale ediyorum. sanki senin elinde olan bişey. kaldı ki elinde bile olsa belki istemiyorsun belki 2.yi düşümüyorsun. kime ne ki bundan doğurcak sen büyütcek sen. öçok bebek istiyorsa kaynanan eltininkini sevsin kesmiyorsa kendi doğursun bi tane :84: çok sinirlendim
ne kadar terbiyesizler ya çok şaşırdım. ama maalesef böyle kurumlar çok fazla canım. en iyisini yaparsın gitmemekle. inşallah çrş gününü de hayırlısıyla atlatırsın güzelim
evet canım hakkaten öylelermiş salıya aldım değiştirdim gününü eşim çarşamba şehirdışında olcak. yalnız gidemem
canım benim boşver üzülme adı üstünde işte kaynana vardır böyle patavatsız lafları allah vermiyoki olmuyo sanki sevde olmasın diye elindeki bütün imkanları seferber etmiş çok cahilce bir iğneleme yapmış kayınvalden keşkede eşin verseydi ağzının payını ay benim kayınvaldem eşime öyle bişe söyleyecek pişman eder valla

ama eltinin durumuda çok tasvip ettğim bir durum değil açıkcası daha çocuğu küçücük onunla ilgilenmesi büyütmesi bütün dikkatini sevgisin ona vermesi gereken zaman 4aylık bebek daha ondan bişe anlamadan hemen hamile kal bide zor geçiyosa daha kötü bence bi doğumun üzerinden 3yıl geçmeli yani bebek 2 yaşındayken en erken hamile olunmalı benşm naçizane fikrim

ayy bide şöyle bir durum var benim eltiminde 2,5yaşında çocuğu var ikinciyi yapmadan benim olmasını çok istiyorum çünkü bana karşı çocuğuyla övünüyr hele bide ikinci olursa daha çok kışkırtır o zaman çok üzülürüm
katılıyorum canım 4 aylık bebekle 2. yi yapmak ben de onaylamam yani. o bebeğin suçu ne anne ilgisi sütü herşeyden mahrum kalcak. doğurmak kolay ya bakmak:26:
esincim en sinir olduğum insan tipidir şu da yani. hassasım diye bana mı batıyo bu tipler. sanki doğurmak kendi marifetleriymiş gibi ya Allah verir vermez yada alır bunların yaptığı ne ki bu arada ben onu anlamıyorum. kendi yapmış başarmış edalarında. kız ikiz olsun seninki de gözüne sok işallah
İŞTE BU DURUMA GELMİŞ ARTIK İNSANI PARA KAZANMA ARACI OLARAK GÖRÜYORLAR CANIM... BİDE NASIL ACINDIRMIŞ HEMŞİRE SANKİ MASADA KALIVERECKMİŞSİN GİBİ... NASIL ROL YAPABİLİYORLAR YAHU BEN ANLAMIYORUM BU İNSANLARI... TEKRAR DOKTORUNADÖNMEN DEMEKKİ HAYIRLIYMIŞ GÜZELİM.. İNŞAALLAH ONDAN GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN... BAZEN İNSAN 3 KURUŞ TASARRUF EDEYİM DİYOR AMA DAHA BÜYÜK MASRAF AÇIYOR.. BENİMDE BAŞIMA GELİR ÇOĞU ZAMAN... EN BAŞINDAN PARAYA KIYIP ADAM GİBİ İŞİNİ YAPTIRMAK LAZIM..AMA TÖKEZLEMEDEN ANLAMIYOR İNSAN :26:

MUHTEŞEM Bİ DUYGU RÜYADA BİLE YAŞAMAK... GERÇEK OLUNCA GÖRÜRSÜNÜZ KIZLAR İNSANI MENFAATSİZ SEVEN SADECE YAVRUSU OLUYOR.. ONUN GÖZLERİNDEKİ SEVGİ HİÇ KİMSEDE YOK.. RABBİM SİZLEREDE EN YAKIN ZAMANDA YAŞATSIN İNŞAALAH :61:

EVET ÇOK YAKIN BEBEK SAHİBİ OLMAK BENCEDE BİRAZ SIKINTILAR DOĞURUR.. Bİ KERE ONUN ANNE SÜTÜNE İHTİYACI VARDI. AMA ŞİMDİ EMECEK Mİ BİLMİYORUM. YAVRUCAK 1 YAŞINA GELDİĞİNDE KARDEŞİ DOĞACAK.. AMA KISMETLERİ ÖYLEYMİŞ... ZAMAN O KADAR ÇABUK GEÇİYOR Kİ BEN NİYE O KADAR ARA VERDİM İNANAMIYORUM KENDİME... YAŞLARIMIZ İLERLEDİ.. NE ZAMAN BEBEK SAHİBİ OLUCAZDA ONLARI BÜYÜTECEĞİZ... HELE Kİ EŞİM 38 YAŞINDA KIZLAR YAA:18:
ESİNCİM EŞİM DE BENİ EZDİRMEZ aLLAHA ŞÜKÜR AMA ORDA YENİ Bİ HABER VERİLİYORKEN ÇEKEMEMZLİK YAPMIŞ GİBİ OLMAK İSTEMEZ. YERİ GELİNCE LAFINI SÖYLER.. BEN EŞİMDEN YANA GÜCENMEDİM ÇÜNKÜ BİR YEĞENİ DAHA OLACAK SONUÇTA..O KONUŞMA ESNASINDA TAVIRLARIYLA BENİ RAHATLATTI.." BOŞ KONUŞUYOLAR" GİBİ Bİ HAL İÇİNE GİRDİ YANİ. O YÜZDEN GOCUNMADIM :58:

haklısın canım ya dün başımın ağrısından öldüm stresten o hale geldim yani allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o doktorları.
eşin doğru olanı yapmış bence tatlım orda ağız dalaşı gibi yüz göz olması iyi olamzsdı. işallah bu ay bebişin gelir de en güzel cevabı verirsin hepsine.
ne kadar güzel bişeydir kimbilir o kadar koşulsuz karşılıksız sevilmek allahım hepimize yaşatsın o duyguyu

ada doktora gitti bugün heralde işallah iyidir bebişi. halev de raporunu alcaktı dün naptı ki

iyi gitmeyen bişeyler olmayacak tatlım, kafana takıp da sakın moralini bozma... herşey yolunda gidecek inşallah, burdan bebiş haberlerimizi vereceğiz birbirimize :nazar::90:
inşallah canım bende öyle ümid etmek istiyorum...... en yakın zamanda veiriz inşallah her birimiz müjdelerimizi pozercim :81:
günaydın canım, hayırlı cumalar.. gribin nasıl oldu?
gribim bugün daha iyi durumda gülüm sağol.. sen nasılsın bi değişiklik var mı kaçıncı günündesin.. yarın gidiyorsun değil mi..
canım insan kontroldeyken kırmızıları görünce daha bir hayal kırıklığına uğruyor cidden ama malesef biz naparsak yapalım zamanı gelmediyse olmuyor. şimdi yeni ay için üzülmeyi bırakıp hormonlarını yerinde tut şekerimm :16:

ay canım benim dediğim o işte vaj,inadaki sıvının ph değeri belki de. bir krem var ya preseed belki o da ondan kullanılıyordur bu ay gün saymıyorum ama gelecek ay kullansammı ki ben de onu. var evde almıştım. aşılamada o yüzden özellikle işe yarayabiliyormuş spermler belli bir kısma kadar tüpte geçiyor ya o asidik ortamı atlatıyorlarmış
esincim bu arada bayıldım eşinle hallerinize işallah rabbim bu mutluluğun devamını da getirir de hayallerinize devam ettirir sizi. beklemedeyiz tatlım

ayyy kuzummm kıyamam ben sana b,iz bu kadar çelişkiler gel gitler içindeyken bu kadar teselliye teskin edilmeye ihtiyacımız varken insanlar böyle hadsizlikleriyle gözümüze gözümüze sokmuyorlar mı bu durumu. allaha havale ediyorum. sanki senin elinde olan bişey. kaldı ki elinde bile olsa belki istemiyorsun belki 2.yi düşümüyorsun. kime ne ki bundan doğurcak sen büyütcek sen. öçok bebek istiyorsa kaynanan eltininkini sevsin kesmiyorsa kendi doğursun bi tane :84: çok sinirlendim

evet canım hakkaten öylelermiş salıya aldım değiştirdim gününü eşim çarşamba şehirdışında olcak. yalnız gidemem

katılıyorum canım 4 aylık bebekle 2. yi yapmak ben de onaylamam yani. o bebeğin suçu ne anne ilgisi sütü herşeyden mahrum kalcak. doğurmak kolay ya bakmak:26:
esincim en sinir olduğum insan tipidir şu da yani. hassasım diye bana mı batıyo bu tipler. sanki doğurmak kendi marifetleriymiş gibi ya Allah verir vermez yada alır bunların yaptığı ne ki bu arada ben onu anlamıyorum. kendi yapmış başarmış edalarında. kız ikiz olsun seninki de gözüne sok işallah

haklısın canım ya dün başımın ağrısından öldüm stresten o hale geldim yani allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o doktorları.
eşin doğru olanı yapmış bence tatlım orda ağız dalaşı gibi yüz göz olması iyi olamzsdı. işallah bu ay bebişin gelir de en güzel cevabı verirsin hepsine.
ne kadar güzel bişeydir kimbilir o kadar koşulsuz karşılıksız sevilmek allahım hepimize yaşatsın o duyguyu

ada doktora gitti bugün heralde işallah iyidir bebişi. halev de raporunu alcaktı dün naptı ki

evet canım aynen dediklerine katılıyorum.. hele ki senin öyle cadoloz konuşmalarına bayılıyorum :52:
inşaallah bu ay nasib eder mevlam. yok ben yinede kimsenin gözüne sokmayım, kendi kendime yaşarım. yeterki nazara gelmeyelim Allah korusun...
inşaallah sizlerede nasib olacak evlat tarafından sevilmek narcım.. herşeyin zamanı varda biz beklemeyi beceremiyoruz işte...
salı gününe almanda iyi olmuş canım. hem yumurtlama dönemine gelmesin ki o günlerde çalışma olsun bol bol.. çoğu insan rahim filmi çekildiği ay hamile kalıyormuş. eşin şehir dışına çıkınca bomba gibi döner.. yanına pekmez kavonozunu vitaminlerini koymayı unutma gülüm. hatta sen bi kuruyemişçiye gidip taze taze badem ceviz fındık dıstıkta alıp koyuver yanına. ağzı boş durmasın :52:

inşallah canım bende öyle ümid etmek istiyorum...... en yakın zamanda veiriz inşallah her birimiz müjdelerimizi pozercim :81:

gribim bugün daha iyi durumda gülüm sağol.. sen nasılsın bi değişiklik var mı kaçıncı günündesin.. yarın gidiyorsun değil mi..

evet canım aynen dediklerine katılıyorum.. hele ki senin öyle cadoloz konuşmalarına bayılıyorum :52:
inşaallah bu ay nasib eder mevlam. yok ben yinede kimsenin gözüne sokmayım, kendi kendime yaşarım. yeterki nazara gelmeyelim Allah korusun...
inşaallah sizlerede nasib olacak evlat tarafından sevilmek narcım.. herşeyin zamanı varda biz beklemeyi beceremiyoruz işte...
salı gününe almanda iyi olmuş canım. hem yumurtlama dönemine gelmesin ki o günlerde çalışma olsun bol bol.. çoğu insan rahim filmi çekildiği ay hamile kalıyormuş. eşin şehir dışına çıkınca bomba gibi döner.. yanına pekmez kavonozunu vitaminlerini koymayı unutma gülüm. hatta sen bi kuruyemişçiye gidip taze taze badem ceviz fındık dıstıkta alıp koyuver yanına. ağzı boş durmasın :52:

bugün 3. günü canım. yarın gidicem bakalım 13:30 da randevum var. inşallah hayırlı haberlerle dönerim. kist mist kalmamıştır umarım :26:dualarınızı eksik etmeyin canlarım :18:
yazarım eve dönünce mutlaka

günaydın canım Allaha şükür iyiyim gribi epeyce atlattım..
inşallah canım hamilesindir bu ay ... nasıl bi heyecan sardı yarına kadar meraktan ikiye ayrılıcaz kız..aslında senin şimdiye kadar gelmesi lazımdı ama sen çaktırmıyorsun bize.. soğuk kanlı davranmaya çalışıyorsun ah seni gidiii:52:

dediğin gibi canım kısmetten ötesi yok.. eğer nasibimizde olsaydı mevlam bi şekilde aklımıza getirir istetirdi.. böyle olması hakkımızda hayırlıymış demekki... inşaallah bu ay nasib olur hepimizee :66:

inşl canım evet valla soğuk kanlı olmaya herşey yolunda sanki bebek beklentşm yokmuş gibi davranmaya çalışıyorumki hayal kırıklığı yaşamayayım yada en az seviyede yaşayayım savunma mekanızması anlayacağın:1:

ahhhh narcım ahhh aynen şekerim en nefret ettiğim insan modeli banada çok batıyo halleri inan kendi eliyle yapmış becermiş edalarında ilki evliliğinin 2.ayında kendi hiç istemeden duyduğunda ağlayacak kadar istemeyerek olduya ondan böyle sanırım ikinciyide şimdilik spiral var ama önümüzdeki yıl sonuna düşünür ve hep böyle ayyy bendemi ikinciyi yapsam kız istiyorum bu sefer beyaz tenli olsun çok severim pamuk gibi bebekleri sipariş veriyo anlıyacağın oğlu esmerya içinde ukde kalmasın diyemi artık bilemem

nr kız herkes bana ikiz felan lafı ediyor 1 değil 2deği 3 değil inan acaba ikizim mi olacakki daha evlenmemiştim kayınvaldem bile dedi senin ikizin olabilir bizim sülalede var diye hayırlısı olsun tabide allaım tek tek nasip etse benim açımdan daha iyi olur:69:
ada hadi gel ama doktordan meraklardayız bu hafta geçmedi dedin durdun şurda bik kaç saatte bize geçmedi ama

bugün 3. günü canım. yarın gidicem bakalım 13:30 da randevum var. inşallah hayırlı haberlerle dönerim. kist mist kalmamıştır umarım :26:dualarınızı eksik etmeyin canlarım :18:
sen özel muayenehaneye mi gidiyorsun canım
inşl canım evet valla soğuk kanlı olmaya herşey yolunda sanki bebek beklentşm yokmuş gibi davranmaya çalışıyorumki hayal kırıklığı yaşamayayım yada en az seviyede yaşayayım savunma mekanızması anlayacağın:1:

ahhhh narcım ahhh aynen şekerim en nefret ettiğim insan modeli banada çok batıyo halleri inan kendi eliyle yapmış becermiş edalarında ilki evliliğinin 2.ayında kendi hiç istemeden duyduğunda ağlayacak kadar istemeyerek olduya ondan böyle sanırım ikinciyide şimdilik spiral var ama önümüzdeki yıl sonuna düşünür ve hep böyle ayyy bendemi ikinciyi yapsam kız istiyorum bu sefer beyaz tenli olsun çok severim pamuk gibi bebekleri sipariş veriyo anlıyacağın oğlu esmerya içinde ukde kalmasın diyemi artık bilemem

al sendekide bi değişiği bacım yaa.. insanlar kendilerini nasıl geliştirmeden durabiliyorlar.. hiç mi etraflarından görmüyorlar doğru düşünüp doğru yaşayan insanları.. bide hemen olacak mı bakalım. doğururum ederim demesi kolay.. üstüne bide beyaz tenli olsun filan hee.. ne kadar komik..:57:
akıl yaşta değil başta demişler esincim bak sen daha ne kadar küçüksün ama olgunlaşmışsın maşaallah...:31:
ne zaman test yapıcan kız öldük :52:

esincim belli mi olur kız belki Allah söyetiyordur ikiz diye.... :emir_bebek::emir_bebek:
2 tane oluncada güzel bişey yaa.. zordur ama gençlikte bakılır ne etcen :27:

canlarım yeni geldim bugün akşama kadar giremeyebilirim akşam geçmişi okuyup yazarım emi güzellerim.

Ayyy teyzeleri biz kesemizi gördükk ayy bi tuhaf olduk ki anlatamam ya minnacık bişey duruyor orda:52: 7 ,66 mm buyutunda :52: drumuz dediki 5 hafta 1 günlük ama SAT a göre ben 5+5 imm:26:illa burnumu sokacagım ya, bana yok öyle şeylere takılma istenilen büyüklükte didi , bende sustum:26: progestan ve vitamin verdi öyle birsrü de kan idrar testi hatta hhepsinin girişi olmadı da pazartesi diğer yarısını da yaptıracagız ,

komik bi anımız oldu anlatmak istedim canlarım size de. Keseyi gösterince eşim ee 1 tane mi bu yani başka yokmu dedi :1: dr da güldü e kaç tane istiyorsun ki, kaç tane olacaktı, 1 tane istiyorduk 1 tane var işte burda :1: eşimde hani ikiz falan olsaydı da bi daha bu stresi çekmeseydik 1 seferde 2 bebiş :1: bütün hemşiler güldü, eşim pek bi şaşırdı nedense hep ikiz diyordu :52:

birde kötü bişey yaşadım onuda anlatacagım canlarım size:59:

dr a gidiyorum sık sık çağırıyor. özel muayenehaneye gitmiştim. o yüzden oldukça ilgili. zaten iyi biri diye tavsiye üzerie gitmiştim. kesemiz ilk ölçüldüğünde 3.4 mm di. 2 gün sonra c.tesi 5 civarı olması gerkiyordu ( günde 1 mm büyürmüş normalde) 4.6 mm di. salı bi daha gel dedi 3 günde 3mm büyümedi ama 6.4 mm di. fena değil dedi dr. haftaya pazartesi tekrar çağırdı. ama ben yarın başka bi dr a daha gidicem bi de o baksın diye düşündüm. büyümesi sevidirici ama yeterince hızlı büyümüyor. dr belli olmaz belki sonradan huzlanır dedi ama diğer seçeneği de düşünüyor tabi... kısmet bakalım... bir de normalden bir hafta geri geliyor

canım inşallah herşey yolunda gider kendini üzme geriden gelen birçok bebek var sağlıklı olsun yeter canım umarım dr randevun iyi geçer de için rahatlamış dönersin canım

Kızlar yaa öğleden sonra yaşadığım olayı anlatıyım size de sinirden çatlayın başıma ağrılar girdi resmen yaa.. hani dedim ya ben biryere gidicem rahim filmi için 300 tl diye. Mitra diye bir kadın doğum polikliniği. Ben daha önce hormon testlerimi de burada yaptırdım. O zaman zaten ufak tefek bişeyler olmuştu bunların paragöz olmasından kaynaklanan bişeyler sezdik. Neyse şimdi diğer yerler çok pahalı diye rahim filmi için orayı aradım. Hemşireye bağladılar dediki anestezili 400 tl. dedim ben anestezi istemiyorum. Hemşire ne dese beğenirsiniz. Anestezi olmazsa dayanamazsınız çok acı çekersiniz.:53::50::95: İnanamadım nası yani dedim. Çok acılı bir işlem dedi. Nası olur herkes tam tersini söylüyo dedim. Yok baya zor bişey dedi. Kapadım bi hışım. Kendi doktorumun orayı aradım gene hemşireye bağladılar. Dedim böyle böyle bişey yaşadım. Olur mu dedi. Çok basit bir işlem dedi. Eğer tüplerde sorun varsa biraz basınç ve sancı hissedersiniz dedi . o da çok kısa süreli bişey dedi. Sorun yoksa anlamazsınız bile dedi. Ordan randevu aldım. Benim kendi doktorum yapmıyormuş .ordaki başka bir doktor yapıyormuş onu da görüyordum hep sempatik bir adam. 8.5 ta gelin dedi hemşire size ağrı kesici ve gevşetici bir iğne yaparız sonra doktorumuzla gidersiniz araçla radyoloji merkez,ine dedi. Dışarıda yapıyorlarmış tubanın dediği gibi. Çok kısa süreli bişey zaten dedi. Çarşambaya aldım randevuyu.
Allahım ömrümden ömür gitti o gerizekalılar yüzünden sırf anestezi parası da almak için insana yaptıklarına bakın yaaa . gene bildiğin yerden şaşmıcan parasınolursa olsun. Sağlıkta da paracılık yapılır mı yaaa

ben olsam demediğimi bırakmazdım herhalde uyuz karı nefret ediyorum öle paracıgözlerden yaaaa:41: neyse salı çekmişsin randevunu inşallah iyi geçer canım şöle güzel sonuçlarla gel bize Allahın izniyle

kızlar bu ay olmadı bebişimiz .Yumurta çatlatma iğneside olmuştum ama gelmedi bebişimiz çok üzüldüm ama yine gittim doktora klomen verdi bu defa günde 2 tane alacağım yanında başka bir ilaç daha var o da rahim duvarını kalınlaştırıyormuş .moralim baya bozulda sanki hemen olacakmış gibi şartlanmışım sanırım hayırlısı olsun artık hepinize sağlıklı,güzel bebekler inş...

canım hepimizin yaşadığı birşey hemen kendini koyverme inşallah bu ay tutacak canım Allahın izniyle rahat ol

kızçelerim dertli cancaazlarım benim .. ahh ah içim nasıl dolup taştı nasıl üzüntülerle doluyum şu an anlatamam..
yeni bi haber aldım yüreğime oturdu bacılar. yetişin beni teselli edin kendimi çok fena hissediyorum
eltimin 4 aylık bebeği varken tekrar hamilelik haberini aldık bu geceee ve bunllar daha geçen yıl evlendiler. bir buçuk senede 2. bebek yolda..... kayınvalidem eşime dedi ki, hatta bende duydum "bu haberi sevdeye söyle dedi. gözü aydın" dediii :43::43:

ay kuzum benim ya ne sinir bi kayınvalideymiş haaaaaa:47: belki sen istemiyorsun ona ne kendisimi bakıp büyütecek uyuz şey yaaaaaa takma kuzum kafana salla gitsin yoksa kendini üzersin boşverrrrr

yahu kızlar ne oldu size bugün.. halev nar ortalarda yoksunuz hayırdır inşallah :44:

ay kuzum o kadan çok yazmışsınız ki oku oku anca bitirebildim yaniiiii:63:

hadi canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah kötü düşünme sakın

al sendekide bi değişiği bacım yaa.. insanlar kendilerini nasıl geliştirmeden durabiliyorlar.. hiç mi etraflarından görmüyorlar doğru düşünüp doğru yaşayan insanları.. bide hemen olacak mı bakalım. doğururum ederim demesi kolay.. üstüne bide beyaz tenli olsun filan hee.. ne kadar komik..:57:
akıl yaşta değil başta demişler esincim bak sen daha ne kadar küçüksün ama olgunlaşmışsın maşaallah...:31:
canım çok teşekkür ederim iltifatın için demekki eltim dünyanın kendi etrafında döndüğünü elinde sihirli bi değnek olduğunu sanıyor onuda öyle kabul etmek lazım cahil işte bana bi gün demiştiki esin içime doğuyor senin kızın olacak yaaa dedim hayırlısı neyse o olsun inşl hiç farketmez sonra o dediki tabi eğer olursa bu laf nasıl zoruma gitti hiç unutmam ne kadarda konuşsam etsem bu laf içimde uhtedir
kız sevde allah sana ne diyim daha günüm geçmedi bile ne testi ama size bi haberim var yarın sabah kayınvaldemlere gidicez saat kaçta gideriz bilmiyorum ama pazar akşamüstü döneriz yarın vakit bulup girebilirsem henüz beklenen kırmızı gelmedi yda geldi diye yazarım canlarım testede dah var var bi 5 7 10 gün geçsinde:52:
esincim belli mi olur kız belki Allah söyetiyordur ikiz diye.... :emir_bebek::emir_bebek:
2 tane oluncada güzel bişey yaa.. zordur ama gençlikte bakılır ne etcen :27:
olabilir canım çünkü çok kiş öyle söyledi artık nasibimizde ne varsa el elden büyütürüz sağlıkla gelsinde
canlarım yeni geldim bugün akşama kadar giremeyebilirim akşam geçmişi okuyup yazarım emi güzellerim.

Ayyy teyzeleri biz kesemizi gördükk ayy bi tuhaf olduk ki anlatamam ya minnacık bişey duruyor orda:52: 7 ,66 mm buyutunda :52: drumuz dediki 5 hafta 1 günlük ama SAT a göre ben 5+5 imm:26:illa burnumu sokacagım ya, bana yok öyle şeylere takılma istenilen büyüklükte didi , bende sustum:26: progestan ve vitamin verdi öyle birsrü de kan idrar testi hatta hhepsinin girişi olmadı da pazartesi diğer yarısını da yaptıracagız ,

canım hadi gözün aydın rahatlamışsındır şmdi aklına takılan herşeyi sorsaydın bebişinde maşallahı var sen dinlen artık sonra ytişirsin bize

işte günün bomba haberiii :64::64: hayırlı olsun adacım kalp atışlarınıda duyarsınız inşallah canım....artık kalbin rahatladı mı bakalım taze annecik :71:

komik bi anımız oldu anlatmak istedim canlarım size de. Keseyi gösterince eşim ee 1 tane mi bu yani başka yokmu dedi :1: dr da güldü e kaç tane istiyorsun ki, kaç tane olacaktı, 1 tane istiyorduk 1 tane var işte burda :1: eşimde hani ikiz falan olsaydı da bi daha bu stresi çekmeseydik 1 seferde 2 bebiş :1: bütün hemşiler güldü, eşim pek bi şaşırdı nedense hep ikiz diyordu :52:

birde kötü bişey yaşadım onuda anlatacagım canlarım size:59:

eşinde bulmuşta bunuyor yani hee :1: ama adamcığın içinde vardı demek.. bide aşılama olunca kesin ikiz olur demiştir ama kısmetten ötesi yok.. yinede belli olmaz adacım bakarsın yarın öbürgün kesede 2 kalp atışı var :52:

hayırdır inşallah neye üzüldün gülüm :26:

halevcim sende yoğunsun galiba... evet o sözlere üzülmüştüm ama kayınvalidem öyle ardniyetli biri değildir inşallah.. bize takılmak olsun diye söylemiş olabilir ama insanın aklında yer ediyor.. söylemeseler daha iyi .. sadece o olsa iyi.. eşimin teyzeleri yengeleri filan her telefon görüşmemizde "bi daha ki sefere bebekle gelin memlekete " diyorlar :59:

zaten günübirlik gidicek canım duruşması var girip gelcek. ama ben beslemeye başladım onu bakalım farkı görürüz yakında :1: evet salı olması bence de iyi oldu çünkü 48 saat yasak ilişki sonrasında salı da 10. günüm oluyo yasak kalktığında tutmasın kimse biziiii :9::10::23:
yalız bişey sorcam badem ceviz fındık alıyım da kuruyemişçiden dıstığı tam olarak nerden bulcam ben yaa ada gelse de söylese bi :9:
hayırlısıyla git gel tatlım işallah tertemizdir her bi tarafın kistten arınmış halde :8:

ay hatun sipariş veriyo hakkat yolarım saçını başını yaa tavan yaptı bu sabah sinir katsayım allah ona aratmasın 2. yi işalllllahhhhh :1:

özele gidiyorum canım şimdilik

Back