canım insan kontroldeyken kırmızıları görünce daha bir hayal kırıklığına uğruyor cidden ama malesef biz naparsak yapalım zamanı gelmediyse olmuyor. şimdi yeni ay için üzülmeyi bırakıp hormonlarını yerinde tut şekerimm
ay canım benim dediğim o işte vaj,inadaki sıvının ph değeri belki de. bir krem var ya preseed belki o da ondan kullanılıyordur bu ay gün saymıyorum ama gelecek ay kullansammı ki ben de onu. var evde almıştım. aşılamada o yüzden özellikle işe yarayabiliyormuş spermler belli bir kısma kadar tüpte geçiyor ya o asidik ortamı atlatıyorlarmış
esincim bu arada bayıldım eşinle hallerinize işallah rabbim bu mutluluğun devamını da getirir de hayallerinize devam ettirir sizi. beklemedeyiz tatlım
ayyy kuzummm kıyamam ben sana b,iz bu kadar çelişkiler gel gitler içindeyken bu kadar teselliye teskin edilmeye ihtiyacımız varken insanlar böyle hadsizlikleriyle gözümüze gözümüze sokmuyorlar mı bu durumu. allaha havale ediyorum. sanki senin elinde olan bişey. kaldı ki elinde bile olsa belki istemiyorsun belki 2.yi düşümüyorsun. kime ne ki bundan doğurcak sen büyütcek sen. öçok bebek istiyorsa kaynanan eltininkini sevsin kesmiyorsa kendi doğursun bi tane :84: çok sinirlendim
evet canım hakkaten öylelermiş salıya aldım değiştirdim gününü eşim çarşamba şehirdışında olcak. yalnız gidemem
katılıyorum canım 4 aylık bebekle 2. yi yapmak ben de onaylamam yani. o bebeğin suçu ne anne ilgisi sütü herşeyden mahrum kalcak. doğurmak kolay ya bakmak:26:
esincim en sinir olduğum insan tipidir şu da yani. hassasım diye bana mı batıyo bu tipler. sanki doğurmak kendi marifetleriymiş gibi ya Allah verir vermez yada alır bunların yaptığı ne ki bu arada ben onu anlamıyorum. kendi yapmış başarmış edalarında. kız ikiz olsun seninki de gözüne sok işallah
haklısın canım ya dün başımın ağrısından öldüm stresten o hale geldim yani allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o doktorları.
eşin doğru olanı yapmış bence tatlım orda ağız dalaşı gibi yüz göz olması iyi olamzsdı. işallah bu ay bebişin gelir de en güzel cevabı verirsin hepsine.
ne kadar güzel bişeydir kimbilir o kadar koşulsuz karşılıksız sevilmek allahım hepimize yaşatsın o duyguyu
ada doktora gitti bugün heralde işallah iyidir bebişi. halev de raporunu alcaktı dün naptı ki