Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pozercim benim hesaplamalara göre 15. günüm ovulasyon dönemi görünüyor :26: tabi Allah bilir... benimde aklım karıştı güzelim yaa..ya bak şimdi aklım karıştı sevdecim. yarın çatlama gününse yarın mı yapsan acaba :26::26:
çünkü dün birlikte olduysanız, bugünde olursan ve yarın çatlama gününse yarını kaçırmaman da iyi olur canım. 3 gün üst üste de olursa sperm kalitesi düşer diye biliyorum. Cuma ve Cumartesi olsa daha mı garanti olur acaba?? :44::44::44: (çünkü bi yerde okumuştum, çatlama zamanınızı biliyorsanız o gün ve ertesi gün üst üste ilişkiye girebilirsiniz diyodu)
inşallah pozercim bol bol dua ediyorum sizler için, bizde 5 yıl birliktelikten sonra evlendik öyle olunca hemen bebek düşündük ama tabi hemen gelmedi bebiş o ayrı
Gıymatlım siz dün akşam çalıştınızmı söle bakim ona göre bi plan çıkartalım sana![]()
sevdecim dün çalıştınızmı sölesene bacım
yukarda cevabımı verdim ya gız bacım![]()
canım bence her gün çalışmak daha iyi gibi nedense ben o bir günlük arada spermlerin yaşadığına bir türlü inanamıyorum içim rahat etmiyo öyle oluncakızlar dr bize çarşamba ve cumaya ödev vermişti. acaba bu akşamda dersimize çalışsak mı. bugün 14. günüm. yarında 15. günüm...
adetimden geriye sayınca yarın çatlama günü görünüyor :26:
amin canım benim eşim de hep öyle der keşke gözün açılmadan küçük yaşta tanışsaydım senle diye kıskanç ya aklınca senelerce bi o olcak hayatımda diye söylüyo2011 de 10. senemiz olacak. gözümü açtım eşimi buldum gibi bişi oldu benimki şekerim.![]()
17 yaşından beri birlikteyiz. Allahım daha uzun seneler nasip etsin inşallah hepiciğimize![]()
ay canım iyi yapmışsınız ama biz de 2 sene sonra çocuk düşündük hoş 1,5 yıl oldu tık yok ama.. ben 23 yaşındaydım evlendiğimde borçlarda vardı hayatımıza yaşamak istedik. yine de pişman diilim beklediğime herşeyde bir hayır vardırinşallah pozercim bol bol dua ediyorum sizler için, bizde 5 yıl birliktelikten sonra evlendik öyle olunca hemen bebek düşündük ama tabi hemen gelmedi bebiş o ayrı
Gıymatlım siz dün akşam çalıştınızmı söle bakim ona göre bi plan çıkartalım sana![]()
ehem öhöm evet örtmenim![]()
bende bilemedim be gülüm. acaba drun dediğini mi uygulasam ne bilim...ha o cvp onamıydı sevdecim kusura bakma, dün çalıştıysan o zaman yarın çalışın canım , eğer yarın çatlama günüyse ve ertesi günü çalışın derim ben , Benim yumoşum bile 1 aralıkta çatlamıştı ve ertesi günü aşılama olmuştu biliyorsun. ama 3 gün üst üste de olur dersen o ayrı![]()
canım bence her gün çalışmak daha iyi gibi nedense ben o bir günlük arada spermlerin yaşadığına bir türlü inanamıyorum içim rahat etmiyo öyle olunca
amin canım benim eşim de hep öyle der keşke gözün açılmadan küçük yaşta tanışsaydım senle diye kıskanç ya aklınca senelerce bi o olcak hayatımda diye söylüyo
ay canım iyi yapmışsınız ama biz de 2 sene sonra çocuk düşündük hoş 1,5 yıl oldu tık yok ama.. ben 23 yaşındaydım evlendiğimde borçlarda vardı hayatımıza yaşamak istedik. yine de pişman diilim beklediğime herşeyde bir hayır vardır
iferim sizeeee hep böyle çalışkan olun e mi birkaç gün daha ödevler güzel yapılsın
ya kızlar bişey sorcam ben bir topicte bişey okudum tüp bebek tedavisi yaptırmış bir arkadaş ama tutmamış. Sebebi de rahim içindeki asit oranı yüksekmiş bu arkadaşın. Hiç böyle bir şey duydunuzmu neden olur bu yada buna doktorlar neden bakmıyorlar sonuçta herkeste de olabilir. Bir de bu rahim filminde enfeksiyon varsa yayılabiliyormuş ya ben de bir ara mantardan şüpheleniyordum ama doktorum yok bişey demişti. Kültür alarak söylemedi bunu ama normal akıntılardan demişti. Mantar bulguları yokmuş. Şimdi diyorum ki ya bişey varsa da yayılırsa. Ama olsa doktorum anlardı dimi
canım bence her gün çalışmak daha iyi gibi nedense ben o bir günlük arada spermlerin yaşadığına bir türlü inanamıyorum içim rahat etmiyo öyle olunca
amin canım benim eşim de hep öyle der keşke gözün açılmadan küçük yaşta tanışsaydım senle diye kıskanç ya aklınca senelerce bi o olcak hayatımda diye söylüyo
ay canım iyi yapmışsınız ama biz de 2 sene sonra çocuk düşündük hoş 1,5 yıl oldu tık yok ama.. ben 23 yaşındaydım evlendiğimde borçlarda vardı hayatımıza yaşamak istedik. yine de pişman diilim beklediğime herşeyde bir hayır vardır
iferim sizeeee hep böyle çalışkan olun e mi birkaç gün daha ödevler güzel yapılsın
ya kızlar bişey sorcam ben bir topicte bişey okudum tüp bebek tedavisi yaptırmış bir arkadaş ama tutmamış. Sebebi de rahim içindeki asit oranı yüksekmiş bu arkadaşın. Hiç böyle bir şey duydunuzmu neden olur bu yada buna doktorlar neden bakmıyorlar sonuçta herkeste de olabilir. Bir de bu rahim filminde enfeksiyon varsa yayılabiliyormuş ya ben de bir ara mantardan şüpheleniyordum ama doktorum yok bişey demişti. Kültür alarak söylemedi bunu ama normal akıntılardan demişti. Mantar bulguları yokmuş. Şimdi diyorum ki ya bişey varsa da yayılırsa. Ama olsa doktorum anlardı dimi
canım bende ilk senden duyuyorum asit oranını , acaba vajinal rahatsızlık gibi bişeymi ki bu ya da ne bilim :26: Yok canım mantar falan olsaydı drun derdi sana da hem nasıl yayılsın ki rahim filmiyle:26: ayy ne çok şeyler öğreniyoruz kızlar yaacanım bence her gün çalışmak daha iyi gibi nedense ben o bir günlük arada spermlerin yaşadığına bir türlü inanamıyorum içim rahat etmiyo öyle olunca
iyiyiz cnaım sen nasılsın , bebiş nasıl ?slm kızlar nasılsınız?
bende bilemedim be gülüm. acaba drun dediğini mi uygulasam ne bilim...
narcım aynen bende senin gibi hiç inanmıyorum spermlerin yaşama meselesine.. eğer öyle olsaydı şimdiye kadar çoktan hamile olurduk belkide... o sperm sayısı çok yüksek erkekler için geçerlidir belkide.. afedersin akıp gitsede çoğu içerde kalır
sen bu akşamda mı devam diyorsun.. acaba yarın durumumuz nasıl olur böyle ardarda olunca![]()
slm kızlar nasılsınız?
slm kızlar nasılsınız?
bekliyorum canım haftaya tekrar çağırdı p.tesi gidicem:44:canım diğer topiğe yazmışsın oraya yazmıştım bende gelişme varmı ?
dr a gidiyorum sık sık çağırıyor. özel muayenehaneye gitmiştim. o yüzden oldukça ilgili. zaten iyi biri diye tavsiye üzerie gitmiştim. kesemiz ilk ölçüldüğünde 3.4 mm di. 2 gün sonra c.tesi 5 civarı olması gerkiyordu ( günde 1 mm büyürmüş normalde) 4.6 mm di. salı bi daha gel dedi 3 günde 3mm büyümedi ama 6.4 mm di. fena değil dedi dr. haftaya pazartesi tekrar çağırdı. ama ben yarın başka bi dr a daha gidicem bi de o baksın diye düşündüm. büyümesi sevidirici ama yeterince hızlı büyümüyor. dr belli olmaz belki sonradan huzlanır dedi ama diğer seçeneği de düşünüyor tabi... kısmet bakalım... bir de normalden bir hafta geri geliyor
ilk öğrendiğimde 90 dı 2 gün sonra 208 olmuştu. geç döllenme konusunu bilmiyorum iğne vuruldu ya olmaz gibi geliyor. yarın yeni bir dr a değil şu çatlatma iğnesini veren dr a gidicem. o ne dicek bakalım. gebeliği ilk öğrendiğimde saçma sapan seyler söyledi diye gitmedim bi daha ona. salı ona da randevum vardı. gitmeyince dr kendisi aradı. çok mahcup oldum. hem de fikrini bi alayım diye yarın tekrar ona gidicemiçinin rahat olması için başka bir dr a da git bakalım canım, inşallah herşey normaldir. Bak 1 hafta geriden geliyormuş ya o yzdendir belki kesenin yavaş büyümesi . Senin kan sonucun kaçtı canım , yani geç döllenmiş olabilirmi ?
iyiyiz canım seni gördük daha iyi olduk sen de iyisin işallahslm kızlar nasılsınız?
bence de canım çok kuvvetli spermler yaşıyordur anca 2 gün falan bizimkilerden hiç umudum yok o yüzden yumoş günlerinde her gün olsa içim daha rahat ediyobende bilemedim be gülüm. acaba drun dediğini mi uygulasam ne bilim...
narcım aynen bende senin gibi hiç inanmıyorum spermlerin yaşama meselesine.. eğer öyle olsaydı şimdiye kadar çoktan hamile olurduk belkide... o sperm sayısı çok yüksek erkekler için geçerlidir belkide.. afedersin akıp gitsede çoğu içerde kalır
sen bu akşamda mı devam diyorsun.. acaba yarın durumumuz nasıl olur böyle ardarda olunca![]()
doğru diyosun canım önemli olan ilk değil son olmak bence de.. valla içimi rahatlattın tatlım bende mantar olmuştu bir zamanlar kronik hale gelmişti. şimdi en ufak akıntıda en ufak kokuda diyorum oldummu gene takıntı olduolsun ilk olmasa da son olmuş bak, öyle de sen kocişineiyi tarafları var tabi ama olumsuzlukları da oluyo be güzelim uzun yıllı ilişkilerin
Ben ilk defa sende duyuyorum asit oranını canım. ama yaygın birşey olsa doktorlar bunu kontrol etmez miydi acaba:44::44: mantarı kültür almadan da söyleyebiliyorlar canım, geçen sene bende oldu çünkü, vajinal kontrollerde kızarıklık yada akıntıdan falanda anlıyorlar. bende de kültür almamıştı. içini ferah tut
valla canım enfeksiyon varsa dedikleri sanırım rahim içinde enfeksiyondan bahsediyorlar. mantar aslında deri hastalığpı gibi bişey olsa da yayılmaz gibi geliyo ama belli olmaz tabicanım bende ilk senden duyuyorum asit oranını , acaba vajinal rahatsızlık gibi bişeymi ki bu ya da ne bilim :26: Yok canım mantar falan olsaydı drun derdi sana da hem nasıl yayılsın ki rahim filmiyle:26: ayy ne çok şeyler öğreniyoruz kızlar yaa
iyiyiz cnaım sen nasılsın , bebiş nasıl ?
aynen o soruyu bende hep sormuşumdur bu spermler yaşıyorsa niye şimdiye dek olmadı diye, ayy karışık bunlar sevdecim drunda yarın demiş zaten siz yarın çalışın güzelim
sorcam canım gene de nolur nolmaziyiyiz canım sen nasılsın merak ediyordum seni. bi daha gittin mi doktora
narcım bence film çektirmeden doktora bi daha sor bende mantar olabilir mi acaba yayılmasından korkuyorum deyip endişeni dile getir güzelim.
dr a gidiyorum sık sık çağırıyor. özel muayenehaneye gitmiştim. o yüzden oldukça ilgili. zaten iyi biri diye tavsiye üzerie gitmiştim. kesemiz ilk ölçüldüğünde 3.4 mm di. 2 gün sonra c.tesi 5 civarı olması gerkiyordu ( günde 1 mm büyürmüş normalde) 4.6 mm di. salı bi daha gel dedi 3 günde 3mm büyümedi ama 6.4 mm di. fena değil dedi dr. haftaya pazartesi tekrar çağırdı. ama ben yarın başka bi dr a daha gidicem bi de o baksın diye düşündüm. büyümesi sevidirici ama yeterince hızlı büyümüyor. dr belli olmaz belki sonradan huzlanır dedi ama diğer seçeneği de düşünüyor tabi... kısmet bakalım... bir de normalden bir hafta geri geliyor
iyiyiz canım seni gördük daha iyi olduk sen de iyisin işallah
bence de canım çok kuvvetli spermler yaşıyordur anca 2 gün falan bizimkilerden hiç umudum yok o yüzden yumoş günlerinde her gün olsa içim daha rahat ediyo
doğru diyosun canım önemli olan ilk değil son olmak bence de.. valla içimi rahatlattın tatlım bende mantar olmuştu bir zamanlar kronik hale gelmişti. şimdi en ufak akıntıda en ufak kokuda diyorum oldummu gene takıntı oldu
valla canım enfeksiyon varsa dedikleri sanırım rahim içinde enfeksiyondan bahsediyorlar. mantar aslında deri hastalığpı gibi bişey olsa da yayılmaz gibi geliyo ama belli olmaz tabi
sorcam canım gene de nolur nolmaz
canım işallah yolunda gider herşey belki de doktorunun dediği gibi sonrada hızlanır büyümesi. hep iyi kısmını düşün içini ferah tut zaten olcağına varır işallah allahım korur yavrukuşunu
iyiyim canım rahat olmaya calısıyorum sonuçta olacağına varıcak dediğin gibi. insallah iyidir kuzum. beklemekten başka yapabilecek bir sey yok.iyiyiz canım seni gördük daha iyi olduk sen de iyisin işallah
canım işallah yolunda gider herşey belki de doktorunun dediği gibi sonrada hızlanır büyümesi. hep iyi kısmını düşün içini ferah tut zaten olcağına varır işallah allahım korur yavrukuşunu