- 26 Ağustos 2011
- 618
- 103
- 123
- 34
Bende hasta oldum canım. doktor klomen vermişti. hasta olunca doktor ara dedi. bayrama denk gelirse bu ay yapmayız. diğer aya kalır dedi. bende hasta oldum 3. günüm bugün. aradım doktoru konuştum. bayrama denk geliyor. aralık ayına kaldı. inşaAllahsenin dediğin gibi doktora tüpe gerek kalmaz normal yolla olur. normal yolla olmazsa hayırlı kolay atlatmayı nasip etsin rabbim.. zor bu işler uğraş gerekiyor. sana klomeni ilaç mı verdi. yoksa iğne olarak mı? yumurtlama takibinde de iğne filan yapıyorlar mı? üstten mi muayene ediyor yumurtlama takibinde? Dün misafirliğe gittik. ne yaptın nasıl gidiyor tedavi dedi arkadaş? bende gidiyoruz geliyoruz hayırlısı dedim. gelmiş biz size yetişeceğiz. hadi çabuk olsun dedi. bende öyle hademeden istediğin zaman olmaz bu işler dedm. sabır zaman gerekir. sağlık olsun hayırlısı ne zamansa o zaman olsun dedim. bu konuşan 5 aylık evli.. kendisinin garantisi var sanki hemen hamile kalacağına. insanoğlu başına gelmeyince anlamıyor.. hayırlısı olsun.. dualarını esirgeme ecrin. sen hep aklıma geliyorsun... hayırlısı olsun canım Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin evladın.. öptüm hoşçakal.. yazışalım ok?
O tarz insanları bilirim ne can yakarlar.Benmde etrafımda var çocuğu yeni olanlar ne zaman görsem ayy allah korusun hamilemiyim nedir midem bulanıyo bi test yaptırsammı acaba diye iğneliyolar.Acıyı çeken anlar ne bilsinler ki bzm neler çektiğimizi o doktor kontrolüne her gittimizde nasıl bi çöküntüyle çıktığımızı.Boşver cnm allaha havale et rabbim hayırlısını versin.Beni hiç alttan muayene etmedi hep göbekten baktı.Klomeni de hap olarak kullanıyorum ilave olarak da sürekli glukofen diye bi ilaç kullanıyorum.Bu ay klomeni aksattım gittiğimde yumurtam gelişmemişti anlıcağın bu ay bşy olcağını sanmıyorum yine de rabbimden ümit kesilmez ama.eşimle de konuştuk yılbaşından sonra aşılamaya geçicez.2-3 ay kafa dinleyelim toparlayalım dedik kendimizi.Bnm kafamı kurcalayan acaba 2-3 aşımaladan sonra da olmazsa acaba hemen tüpe yönlendirirmi bana daha erken gibi geliyo ya daha 2 sene bile olmadı evleneli.