sağol canım evet çok sinirlendim ne bilim çok değiştiler, patronum 10 yıllık evli onların olmuyor , ilk söylediğimde de ne çabuk oldu kız dedi hatta , benim 1 yıldır istediğimi bilmiyorlar tabi. Allah herkese nasip etsin diyorum zaten hep onlarada dua ediyorum ama son günlerde neden böyle yaptılar anlamadım bende çok üzüldüm ama ,
hiç sorma canım sinir oldum erken gelin dediğimiz halde birde, bizim dr erken geliyor zaten. evet öyle bişey yaşadım hem dün hemde bugün , zaten belki çalışmak istemezsin falan demişlerdi bende yok ben çalışırım dedim belki eşin istemez dediler yani illa işten çıkmamı sağlayacaklar
akıllarından ne geçiyor bilemem ama büyük ihtimalle patronunun 10 yıldır olmuyorsa bir kıskançlık durumu olabilir canım. ama inan bana takınılacak birşey değil, baktın iyice üzerine geliyorlar ayrılırsın hayatım. çünkü şunu düşün, bu insanlar sana hergün bu şekilde davranırlarsa moralin iyice bozulur, bebişini de üzersin. hamilelik dönemini ne kadar rahat geçirirsen bebişinde o kadar rahat olur. herşey olacağına varır, sen sakin olmaya çalış canım benim