Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

sağol canım evet çok sinirlendim ne bilim çok değiştiler, patronum 10 yıllık evli onların olmuyor , ilk söylediğimde de ne çabuk oldu kız dedi hatta , benim 1 yıldır istediğimi bilmiyorlar tabi. Allah herkese nasip etsin diyorum zaten hep onlarada dua ediyorum ama son günlerde neden böyle yaptılar anlamadım bende çok üzüldüm ama ,

hiç sorma canım sinir oldum erken gelin dediğimiz halde birde, bizim dr erken geliyor zaten. evet öyle bişey yaşadım hem dün hemde bugün , zaten belki çalışmak istemezsin falan demişlerdi bende yok ben çalışırım dedim belki eşin istemez dediler yani illa işten çıkmamı sağlayacaklar

akıllarından ne geçiyor bilemem ama büyük ihtimalle patronunun 10 yıldır olmuyorsa bir kıskançlık durumu olabilir canım. ama inan bana takınılacak birşey değil, baktın iyice üzerine geliyorlar ayrılırsın hayatım. çünkü şunu düşün, bu insanlar sana hergün bu şekilde davranırlarsa moralin iyice bozulur, bebişini de üzersin. hamilelik dönemini ne kadar rahat geçirirsen bebişinde o kadar rahat olur. herşey olacağına varır, sen sakin olmaya çalış canım benim

bu arada kuzucuklarım raporumu aldım eczaneye gittim ilaçların maliyeti ne kadan bana diye öğrenmek istedim yani Medicananın ne kadan indirim yaptığını öğrenmek istedim eczacı 1 saat uğraştı sistemden ama raporum başhekimlik tarafından online olarak onaylanması gerekişyormuş çok sinirlendim insan bi yönlendirir değilmi uyuz karıııı neyse bu sabah gidip onaylattım drum ilacımın birinin değerini yanlış girmiş gittim onu düzelttirdim iş yerime geldim,
şimdi rüyamı anlatayım inşallah hayırlara çıkar canlarım çok garip geldi ama kocişimde içimi rahatlattı yorumlarıyla; rüyamda adet oluyorm fakat benden gelen kan değil peçeteye silip bakıyorum ki ne göreyim bildiğiniz kına hemde baya yoğun geliyor elimede bulaşıyor ve resmen elime kına yakmışım gibi elimde tutuveriyor kına
kocişimin yorumuda şu ; zamanında bi falcıdan duymuş rüyada kına dileğinin gerçekleşeceği anlamına geliyormuş mesela eldeyse paran olucak gibi, ama bende rahimden geldiği için demek ki bebiş dileğin gerçek olacak dedi bi sevindirik oldum ki

ayyyyy maşallah canım :nazar: şimdilik güzel gidiyor inşallah sonuna kadar sağlıklı bi şekilde devam eder canım

ayyyyyyyy eşininde maşallahı var ha bi daha sıkıntıları çekmemek için bi taşla iki kuş vurmak istemiş
:60::60::60::60::60::60::60: ay çok güldüm Adacım yaaa
ayy canım işallah yaa hayırlara vesile olsun rüyan bende kına iyi diye biliyorum rüyada hadi hayırlısıı
ayy inanmıyorum 5-7-10 gün müüü sen benim kalbim olduğunu bilmiyorsun heral. bayılıveririm şuracıkta :53:

hadi canım bu ay senden yüksek performans bekliyoruz topişimizin gururu.. :52:
hee ne gurur ne gurur :76:bakalım hevesimiz kaçmadan ayı bitirelim de hayırlısıyla :25:
ayy canım yaa sağlık üzerinden de nasıl paragöz olmayı becereriyorlar hiç anlamıyorum , Allah ıslah etsin yani, Çok kızdım gerçekten. Sağlık ben başta geliryor canım iyi yapmışsın kendi drundan almışsın, demek çarşamba günü ha, hadi bakalım ağrısız sızısız sonucu güzel olur inşallah, hemncikde bebiş gelir

canım benimm ne demek yok daha aşermiyorum canım rahat ol, çok seviyorum da aşureyi ondan yazmıştım tatlım

ahh canım 2 şok üst üste gelmiş , eltininde maşallahı varmış daha yavrusu pek küçük ona zaman ayırması gerekirken tekrar hamiş kalmış, oda iyi bişey değil tabi , sen sıkma canını canım Allah sabredeni sever kalbine göre verecek biliyorum ben. Ahh kayınvalidene ne demeli yaa , yani bazen durup öyle bir iğneliyorlarki, boşver canım üzme sen tatlı canını, onunda yaşına ver.

eşini tebrik ediyorum canım gerçekten çok duygusalmış oda , ebnim eşimde bu ay hep gelip gelip karnımı seviyordu kızım burda biliyorum diye, inşallah seninde eşinin kalbine doğmuştur.

canımm sağol hayatım geldim evet şükürler olsun haberler güzel.

:1::1: eşim de pek ümitlenmişti ikiz diye :1: evet canım geçmedi demiştim ama haberleri alınca içim rahatladı, birde karın ağrım olmasa uyuyabilsem daha iyi olacak, iş yerinde beni zorluyor evde olsam hiç sorun değil. Yine de bebeğim sen iyi olda ben katlanırım acıya, senin verdiğin acıya bile hasrettim diyorum hep.
sorma canım ben de çok bozuldum dedim ya akşam başım nasıl ağrıdı gerginlikten öyle bi anlatıyo ki kadın sevdemin dediği gibi masada kalcam sanki tövbe tövbeee
cankuşlar ben yemeğe geçiyorum afiyet olsun sizlere gelince görüşürük:54::56:
afiyet olsun şekerim ben bugün masa başında yiyorum
evet canım bi nebze olsun rahataldım ama drumuz bizi bekliyordu vizite çıkacaktı hemen baktı uzun uzun konuşamadık öğleden sonra gelin dedi ama maalesef gidemeyeceğim ki, bakalım ilk fırsatta

eşim hep diyordu sevdecim ne güzel olur ikiz diye , adamcağız pek bi ümitliydi, ay soruşunu bi sorsanız siz odada kim varsa güldü zaten, çok stresli bir süreç ya akıllım bi daha bu stresi yaşamayız diye istiyordu birde:1:

aynen öyle halevcim:1: hayırlı uğurlu olsun şeker almışsın raporunu , işte bu prosedürlerde çıkıyor aksilik neyseki hemen olacak bişey sanırım dimi

amin canım inşallah darısı size

hakket çok bıktı heralde:1: ama zaten en az 10 gündür birliktelik olmuyor zaten, şimdide koçiş korkuyor bebeğe bişey olursa diye, hoş bende karın ağrısından istemiyorum zaten :52: sen ne yaptın çalışma oldumu, yoksa bugün mü olacak
e zaten o kadar çalışmanoın ardından ödül olarak bi dinlenme gerekiyordu size. ama kocişin çok dayanamaz bu ayrılığa adam zaten yarandan bi çekti ayrılık. e alıştı sonra da çalış çalış :1:
oldu anlamına geliyo dimi bu :9:
al canım sana kına yorumları :1:
Rüyada Kına Görmek
Rüyada kına görmek; beklenen sevinçli haberi simgeler.

KINA
Rüyada kına görmek, iş yaşamında iyi işlere girişeceğinize işaret eder. Rüyasında kına yakan kişi, güzel haberler alacak demektir.

inşallah bebiş haberleri olacak bu :52::52:
evet ben de öyle düşünüyorum
halevim inşallah rüyan hayırlara çıkar bacım, kese tekti canım ikiz şansı ne kadar bilinmez tabi ama , inşallah cnaım eşinin kalbine göre versin Rabbim.

canım inşallah çok sağol,kocacım ne yapsın baktı gördü stresli bir süreç ,ikiz olsun bizde rahat ederiz dedi sanırım:1: en az benim kadar stresliydi oda canlarım çok destek oldu bana her kontrolümde yanımdaydı eşim Allah razı olsun ondan
canım tamam haftasonu yazacağım bende hikayemi sayfa sayfa olmazsa iyidir:52:
Kızlar arada yazmadığım varsa hatırlatın lütfen o kadar hızlı okuyup cvp veriyorum ki iş yerinde olunca
kızlar ben SATA göre 5+5 im ama bugün 5+1 dedi neye göre hesaplayacagım artık ben çizelge yapayım diyordum:26:
canım o tickerlarda zaten sat'ı soruyordur ondan otomatik çıkıyordur yapmak kısmet olmadı ama tahminim o yönde
aferim kuzuma ama bugünde mutlaka olsun çalışma, çatlama günü çünkü :52: ama eşine belli etme de kasılmasın cnaım.

Şimde sabahtan yaşadığım şeyi anlatayım zaten uyuyamadım 7 buçukta kalktım, eşimin teyzesinin kontrolü ve gelinin 4 lü taraması varmış, normalde özel hastaneye gidiyor ama çok para vermek istemedikleri içinde bi tanıdık var gittiğimiz hastanede ona gidecekler dünden konuştuk ki erken gelin , ha bekliyoruz yok benim sinirler tavan yaptı kahvaltı da yapmadım hemen gelirler diye saat 9 a 10 kala geldiler e yol falan derken geçiktik, yazık bizim dr da bizi bekliyor gelecekte muayene edeceğiz diye, çok sinir oldum, birde sanki patronum haberi yok gibi 2 kere aradı sonuncusu saat 11 e geliyor nerdesin dedi ben şok :53: biliyorlar birde yani. Dünde söyledim yarın benim kontrolm var diye durmuş bana seninde hastane işin kontrol işin bitmiyor dediler, bende durumumu biliyorsunuz doğuma kadar böyle olacak dedim, onlarda sanki doğumdan önce yoktu dediler:53: ben hamiş olunca bi değişti bunlar . Ay nasıl üzüldüm ya , şimdiye kadar keyfimden mi izin aldım yani. Eşime anlattım çok kızdı yine böyle yaparlarsa çıkarsın sende dediler. Bende eğer bi daha olursa açık açık konuşacağım çok zoruma gitti ya, bi kaç ay sonra çıkarım bile işten bu gidişle. Hayır hem bensiz yapamıyorlar hem de benim kontrollerime laf ediyorlar.
amanınnnnnn ya bugün bu tipleri bana özellikle mi anlatıp duruyorsunuz bugünümü buldu hepsi yakıverecem bunları heee .patronun çocukları olmayan patronunmu canım kıskançlık olayları mı oldu acaba. bu erkek milleti zaten hep aynıdır kadınların hamilelik olayları çıkınca hemen bi triplere girerler işyerinde. herşeyi buna bağlarlar falan. çok ayıp ama bir bayanı işe alıyorsan bunu göze alcaksın en doğal hakkı yani. ay var ya en çok da bu yüzden devlete girdiğim için mutluyum..
bozma sen moralini kuşum bebişin herşeyden önemli bak kocişin de demiş çıkarsın diye onlar da yaptıkları triple kalırlar. :47:
evet canım en son çıkan testte ümitlendi sanırım çünkü olması gereken en alt sınır 20milyonya bizimkide 20 600 eee testten sonra yumurtlama gününde kadarda nerden baksan 6 iğne felan oldu onlarında etkisi olup artma vardır bide gün aşırıdan dolayı evet canım ilk sefer gün aşırı denedik genelde 28 canım bazen 27 29 olabiiyor ayın döngüsüyle alakalı ama hiç 30gün ve üstü hiçolmadı ee şimdi ben ne zaman test yapim ki eğer adetm geçerse salı yapimmi

o zaman 30u geçmediyse 30u 2,3 gün geçince test yap tatlım . hee 0 gün dolduysa hemen yarın yap :52:
ayol bütün ay nası çalıştınız gün aşırı bravo vallaa:79:

sağol canım evet çok sinirlendim ne bilim çok değiştiler, patronum 10 yıllık evli onların olmuyor , ilk söylediğimde de ne çabuk oldu kız dedi hatta , benim 1 yıldır istediğimi bilmiyorlar tabi. Allah herkese nasip etsin diyorum zaten hep onlarada dua ediyorum ama son günlerde neden böyle yaptılar anlamadım bende çok üzüldüm ama ,

hiç sorma canım sinir oldum erken gelin dediğimiz halde birde, bizim dr erken geliyor zaten. evet öyle bişey yaşadım hem dün hemde bugün , zaten belki çalışmak istemezsin falan demişlerdi bende yok ben çalışırım dedim belki eşin istemez dediler yani illa işten çıkmamı sağlayacaklar

canım onlar gözden çıkarmış sanki seni. inatla ayrılmıcan aslında kendileri çıakrsınlar çok istiyorlarsa. sonra da bi tazminat patlat hatta dava bile açabilirsin hamile olduğun için işten çıkarmak mahkemede ölüm sebebi bunlara :9: uyyyy avukatlığım tuttu durdurun beniii kesecem yoksa kellelerini :47::30:

o zaman 30u geçmediyse 30u 2,3 gün geçince test yap tatlım . hee 0 gün dolduysa hemen yarın yap :52:
ayol bütün ay nası çalıştınız gün aşırı bravo vallaa:79:[/QUOTE]
25inden 25ine 31gün yapıyo 2-3gün bekler yaparım o zaman neyse hele bi o zaman olsuda daha geçmedi bile plan yapıyorum
canım valla elimizden geleni yaptık valla iyi bu soğuklarda hasta felan olmadı ona sevindim ama 3 seferde 3 güne birde denedik bu hafta içinde olması lazım yani tamaman egünaşırı gitsek15kez olması gerekiyosa biizmki 13kezdi azmış kız:1::emir_bebek:

akıllarından ne geçiyor bilemem ama büyük ihtimalle patronunun 10 yıldır olmuyorsa bir kıskançlık durumu olabilir canım. ama inan bana takınılacak birşey değil, baktın iyice üzerine geliyorlar ayrılırsın hayatım. çünkü şunu düşün, bu insanlar sana hergün bu şekilde davranırlarsa moralin iyice bozulur, bebişini de üzersin. hamilelik dönemini ne kadar rahat geçirirsen bebişinde o kadar rahat olur. herşey olacağına varır, sen sakin olmaya çalış canım benim
hiç bilmiyorum canım ama böyle giderse çok durmam .Evet ne zorluklarla buldum ben bebişimi şimdiden sinir küpü yapamam .
ayy canım işallah yaa hayırlara vesile olsun rüyan bende kına iyi diye biliyorum rüyada hadi hayırlısıı

hee ne gurur ne gurur :76:bakalım hevesimiz kaçmadan ayı bitirelim de hayırlısıyla :25:

sorma canım ben de çok bozuldum dedim ya akşam başım nasıl ağrıdı gerginlikten öyle bi anlatıyo ki kadın sevdemin dediği gibi masada kalcam sanki tövbe tövbeee

afiyet olsun şekerim ben bugün masa başında yiyorum

e zaten o kadar çalışmanoın ardından ödül olarak bi dinlenme gerekiyordu size. ama kocişin çok dayanamaz bu ayrılığa adam zaten yarandan bi çekti ayrılık. e alıştı sonra da çalış çalış :1:

oldu anlamına geliyo dimi bu :9:

evet ben de öyle düşünüyorum

canım o tickerlarda zaten sat'ı soruyordur ondan otomatik çıkıyordur yapmak kısmet olmadı ama tahminim o yönde

amanınnnnnn ya bugün bu tipleri bana özellikle mi anlatıp duruyorsunuz bugünümü buldu hepsi yakıverecem bunları heee .patronun çocukları olmayan patronunmu canım kıskançlık olayları mı oldu acaba. bu erkek milleti zaten hep aynıdır kadınların hamilelik olayları çıkınca hemen bi triplere girerler işyerinde. herşeyi buna bağlarlar falan. çok ayıp ama bir bayanı işe alıyorsan bunu göze alcaksın en doğal hakkı yani. ay var ya en çok da bu yüzden devlete girdiğim için mutluyum..
bozma sen moralini kuşum bebişin herşeyden önemli bak kocişin de demiş çıkarsın diye onlar da yaptıkları triple kalırlar. :47:

ayol bütün ay nası çalıştınız gün aşırı bravo vallaa:79:
Sat a göre yapayım canım bakalım becerebilirsem. esimcim senin cumartsi günü değilmi günün ya, pazartesi falan yap bacım merak etmeyelim varsa silik de olsa çıkar.Hiç sorma canım bugün denk geldi bütün tipler bize sanırım. Dimi bayan alıyorsan bunları da düşüneceksin evet patronumun çocukları olmuyor , eşi 36 yaşında kendi 41 yaşında. Allahım yine dua ediyorum onlarada tez zamanda versin.
canım onlar gözden çıkarmış sanki seni. inatla ayrılmıcan aslında kendileri çıakrsınlar çok istiyorlarsa. sonra da bi tazminat patlat hatta dava bile açabilirsin hamile olduğun için işten çıkarmak mahkemede ölüm sebebi bunlara :9: uyyyy avukatlığım tuttu durdurun beniii kesecem yoksa kellelerini :47::30:

oyyy ozaman avukatım olursun kızz:1::1: sanırım tedirgin oldular ben işi bırakırsam diye , çünkü onlardan çok ben muhattabım herkesle, herkes beni biliyor onları değil. Bütün ithalat ihracatı da herşeyi ben takip ediyorum canım , şimdiye kadar çok iyiydik arada tek tük çıksada geneli iyiydik beni çok severlerdi her şeyde fikrimi sorarlardı bensiz asla bişey yapmazlardı, şimdi çok şaşırdım yani dr a gitmesem niye gitmiyorsun senin kontrolün yokmu demezler. Hastaneden geldim bak hiç sormadılar nasıldı falan diye , 1 haftadırda sormadılar nasıl gidiyor hamilelik bi sıkıntı varmı diye. Böyle huzursuzluk yaparlarsa durmam zaten.

merhaba kıslar :66:
bende doktordan gelıyorum 20 aylık evliyim ilk defa doktora gıttım bebiş bıraz nazlı gelıcek galıba
muayenede çok şukur bişey çıkmadı herşey normal dedi
eşimden sperm testi istedi. sadece 2 tana kucuk çıkolata kisti gordu ama kistmi yumuırtamı anlıyamadı 10.gün sonra tekrar gel dedi. bakalım ozaman dedi.
içim bıraz rahatladı.
bide vitamın verdı eşimle bana sabah akşam 1 tane için dedi folık asıt bıde tabı

paylaşım dedimm sizinle:1:

bende doktordan gelıyorum 20 aylık evliyim ilk defa doktora gıttım bebiş bıraz nazlı gelıcek galıba
eşimden sperm testi istedi. sadece 2 tana kucuk çıkolata kisti gordu ama kistmi yumuırtamı anlıyamadı 10.gün sonra tekrar gel dedi. bakalım ozaman dedi.
içim bıraz rahatladı.
bide vitamın verdı eşimle bana sabah akşam 1 tane için dedi folık asıt bıde tabı

hoşgeldin canım aramıza bi sıkıntı çıkmadığına sevindim eşininde test sonucu güzel gelir umarım en kısa zamanda muradını alırsın

adacım bakalım canım hele bi cumartesiyi atltalım pazartesi olsunda siz benen heyecanlısınız valla şimdiye kadar sakindim benide telaşa soktunuz:17:

içim bıraz rahatladı.

hayırlısı olsun canım, kısa sürede bebeğinize kavuştursun Allah sizi bekletmeden, çok aratmadan :nazar:

pozercim ben adetin 5. gübü gitmiştim bana klomen verdi ve 12. günü tekrar gittim 2 yumoş varmış. ama 26 mm:18:.. çatlama iğnesi verecekmisiniz dedim hayır kendinin çatlamasını beklicez dedi. ama kasığımdaki ağı daha geçmedi.. ve tekrar çağırmadıda çatladı mı görmek için... ben şimdi öyyyle bekliyorum 11 ocakta hala adet olmamışsam gidecekmişim yada adet oursam gidicem işte. öyle dedi :26: ben böyle muammalarla mı yaşıcam ne olup bittiğini merak ediyor insan.. hatta bugün başka bi dr a daha mı gitsem dedim burda yakın bi yer var muayene 14 lira :44:

adacım bu hayat böylşedir güzelim insanlar hep elinde olmayana özenir ve çekemez.. şimdi seninde böyle güzel bi durumda olman millete ağır geldi.. ama şu var sen onlar ne yaparsa yapsın zaten belli bi yola başkoymuşsun canım.. insanlar seni bi birey olarak değilde maaş alan bi personel olarak görüyor.. çalışmıyorsa burda işi ne diyorlardır halbuki bi bayanın öncelikli hayat gayesi anne olmaktır bunu göz ardı ediyorlar. sen kimseye aldırış etme canım.. zaten zamanı gelince ayrılacaktın psikoljini çok bozarlarsa bunu daha önce yaparsın gülüm..onlarla yeri geldiğinde açıkca konuşursan rahatlarsın canım..

esin canım senin tarihin geçmiş gibi gözüküyor. cumartesiyi atlatırsan pazar test isteriz bacım :52:

kız pazar pazar testi nerde yapim kayınvaldemler gidicez yarın onlar beldedeler eczane hafta sonu nöbetçi olmuyo orda hep öğrensemde siz pazartesiden önce öğrenmeyeceksinizki ayyy aman allahım yetişin psikolojik baskı altındayım:84::84:

adacım sen kaç gün geçince yapmıştın hayatım idararda gördün dimi önce

hiç bilmiyorum canım ama böyle giderse çok durmam .Evet ne zorluklarla buldum ben bebişimi şimdiden sinir küpü yapamam .

Sat a göre yapayım canım bakalım becerebilirsem. esimcim senin cumartsi günü değilmi günün ya, pazartesi falan yap bacım merak etmeyelim varsa silik de olsa çıkar.Hiç sorma canım bugün denk geldi bütün tipler bize sanırım. Dimi bayan alıyorsan bunları da düşüneceksin evet patronumun çocukları olmuyor , eşi 36 yaşında kendi 41 yaşında. Allahım yine dua ediyorum onlarada tez zamanda versin.

oyyy ozaman avukatım olursun kızz:1::1: sanırım tedirgin oldular ben işi bırakırsam diye , çünkü onlardan çok ben muhattabım herkesle, herkes beni biliyor onları değil. Bütün ithalat ihracatı da herşeyi ben takip ediyorum canım , şimdiye kadar çok iyiydik arada tek tük çıksada geneli iyiydik beni çok severlerdi her şeyde fikrimi sorarlardı bensiz asla bişey yapmazlardı, şimdi çok şaşırdım yani dr a gitmesem niye gitmiyorsun senin kontrolün yokmu demezler. Hastaneden geldim bak hiç sormadılar nasıldı falan diye , 1 haftadırda sormadılar nasıl gidiyor hamilelik bi sıkıntı varmı diye. Böyle huzursuzluk yaparlarsa durmam zaten.
olmammııı kuzummmm avukatım olayımmm ablaaa :9: valla ayıp ediyorlar bence e o zaman sen gidersen onlar kaybeder neden hemen o psikolojiye sokuyorlar olayı. en sevmediğim şeydir işyerinde huzursuzluk
içim bıraz rahatladı.

hakkınızda hayırlısı olsun canım bakalım eşinin sonuçları da çıksın yolunuz belirlenir. işallah fazla aratmaz rabbim
kızlar yukardaki yazımda bebek smile ben basmadım hatta görünce şaşırdım kısmete bakya
hehehe sen istemesen de bebiş sana doğru geliyooo :8:
pozercim ben adetin 5. gübü gitmiştim bana klomen verdi ve 12. günü tekrar gittim 2 yumoş varmış. ama 26 mm:18:.. çatlama iğnesi verecekmisiniz dedim hayır kendinin çatlamasını beklicez dedi. ama kasığımdaki ağı daha geçmedi.. ve tekrar çağırmadıda çatladı mı görmek için... ben şimdi öyyyle bekliyorum 11 ocakta hala adet olmamışsam gidecekmişim yada adet oursam gidicem işte. öyle dedi :26: ben böyle muammalarla mı yaşıcam ne olup bittiğini merak ediyor insan.. hatta bugün başka bi dr a daha mı gitsem dedim burda yakın bi yer var muayene 14 lira :44:

adacım bu hayat böylşedir güzelim insanlar hep elinde olmayana özenir ve çekemez.. şimdi seninde böyle güzel bi durumda olman millete ağır geldi.. ama şu var sen onlar ne yaparsa yapsın zaten belli bi yola başkoymuşsun canım.. insanlar seni bi birey olarak değilde maaş alan bi personel olarak görüyor.. çalışmıyorsa burda işi ne diyorlardır halbuki bi bayanın öncelikli hayat gayesi anne olmaktır bunu göz ardı ediyorlar. sen kimseye aldırış etme canım.. zaten zamanı gelince ayrılacaktın psikoljini çok bozarlarsa bunu daha önce yaparsın gülüm..onlarla yeri geldiğinde açıkca konuşursan rahatlarsın canım..

esin canım senin tarihin geçmiş gibi gözüküyor. cumartesiyi atlatırsan pazar test isteriz bacım :52:

ee kuşum için rahat etmicekse git o dediğin yere ama senin yumoşları bu kadar takiplemeye gerek yok bence maşallahı var onların. büyümelerinde çatlamalarında sorun yokki zaten ama diyosan ki bende kurt var duramam :1: o zaman git oraya :16:

bacılarım bir saat kadar yokum işim var biraz gelirim gene öpüldünüz fazla kaynatmayın hee okuyamıyorum soraa kıskanırım hemmm :63:

duba hakkında hayırlısı olsun inşallah kist değildir yumurtadır onlar..doktor takibinde olmak çok heyecanlı oluyor :61:

narcım tabi sırtını dayamışsın devlete rahatsın Allah bozmasın canım.. adanın şahsi avukatı ol canım bak ihtiyacı var kızın.. artık tv lerde basın açıklamanı filan izleriz :52:

esin hiç değilse pazartesi yap bari gülüm hadi inşallah..:81: bebek smilı özellikle neden sana rastladı bilemiyorum şekerim :51:

ay şekerim sorma var ya dondum kaldım zaten ne diceğimi bilemedim şoka girdim. :53: allah tepelerinden baksın bu arada sen yazmamışsın aldınmı raporunu eline sen dün gitmicekmiydin almaya

ay kuzum aldım raporumu çok şükür şimdi adet olmayı bekliyorum hayırlısı bakalım ne zaman gelicek

aynen öyle halevcim:1: hayırlı uğurlu olsun şeker almışsın raporunu , işte bu prosedürlerde çıkıyor aksilik neyseki hemen olacak bişey sanırım dimi

sağol Adacım aldık çok şükür hallettim bile aksiliği canım:52:

halevcim bende söylemeyi unutmuşum rüyan hayırlara tebdil olsun arkadaşım inşallah en yakın zamanda .....

sağol Sevdecim inşallah hayırlara vesile olur

al canım sana kına yorumları :1:
Rüyada Kına Görmek
Rüyada kına görmek; beklenen sevinçli haberi simgeler.

KINA
Rüyada kına görmek, iş yaşamında iyi işlere girişeceğinize işaret eder. Rüyasında kına yakan kişi, güzel haberler alacak demektir.

inşallah bebiş haberleri olacak bu :52::52:

sağol pozercim yorum için inşallah bebişe yorulur

halevim inşallah rüyan hayırlara çıkar bacım

inşallah Adacım inşallah

Şimde sabahtan yaşadığım şeyi anlatayım zaten uyuyamadım 7 buçukta kalktım, eşimin teyzesinin kontrolü ve gelinin 4 lü taraması varmış, normalde özel hastaneye gidiyor ama çok para vermek istemedikleri içinde bi tanıdık var gittiğimiz hastanede ona gidecekler dünden konuştuk ki erken gelin , ha bekliyoruz yok benim sinirler tavan yaptı kahvaltı da yapmadım hemen gelirler diye saat 9 a 10 kala geldiler e yol falan derken geçiktik, yazık bizim dr da bizi bekliyor gelecekte muayene edeceğiz diye, çok sinir oldum, birde sanki patronum haberi yok gibi 2 kere aradı sonuncusu saat 11 e geliyor nerdesin dedi ben şok :53: biliyorlar birde yani. Dünde söyledim yarın benim kontrolm var diye durmuş bana seninde hastane işin kontrol işin bitmiyor dediler, bende durumumu biliyorsunuz doğuma kadar böyle olacak dedim, onlarda sanki doğumdan önce yoktu dediler:53: ben hamiş olunca bi değişti bunlar . Ay nasıl üzüldüm ya , şimdiye kadar keyfimden mi izin aldım yani. Eşime anlattım çok kızdı yine böyle yaparlarsa çıkarsın sende dediler. Bende eğer bi daha olursa açık açık konuşacağım çok zoruma gitti ya, bi kaç ay sonra çıkarım bile işten bu gidişle. Hayır hem bensiz yapamıyorlar hem de benim kontrollerime laf ediyorlar.

ay canım üzme sen kendini arkadaşlarında dediği gibi patronunun çocuğu olmadığından seninde yaşadığın süreçleri bilmediğinden bianda olduğunu sanıyor ve onlar uğraşırken senin hemen hamiş kalman bi nebzede olsa üzmüştür onu sonuçta bizlerde öle değilmiyiz canım, neyse baktın çok üzerine geliyorlar eşinin dediği gibi çıkarsın rahat sağlıklı bi hamişlik geçirirsin

inşallah Narcım zaten kocişim güzel bi yorum yapınca bi sevindirik oldum ki çünkü ilk yorumlayanın yorumu önemlidir diye biliyorum hayır olur inşallah

içim bıraz rahatladı.

hoşgeldin aramıza canım inşallah hayırlısıyla bebişine kavuşursun tez zamanda

kız narrr istemez olurmuyum çok istiyorum çokk ama ümit etmek ne kadar doruk noktada olursa hayal kırıklığımda o derece büyük olur ben umudumu düşük tutuyorumki yoksada çok büyük hayal kırıklığı yaşamayayım diye gerçi sizler varsınız toparlarsınız hemen ama işte diyorumya buda benim savunma mekanizmam offf bide şu kütahya porselenin reklamına gıcık oluyorum hayatım hamileyim desen

içim bıraz rahatladı.

inşallah bi an önce gelir canım.
kızlar yukardaki yazımda bebek smile ben basmadım hatta görünce şaşırdım kısmete bakya
işaret olabilir:1:
hoşgeldin canım aramıza bi sıkıntı çıkmadığına sevindim eşininde test sonucu güzel gelir umarım en kısa zamanda muradını alırsın

adacım bakalım canım hele bi cumartesiyi atltalım pazartesi olsunda siz benen heyecanlısınız valla şimdiye kadar sakindim benide telaşa soktunuz:17:
öyleyiz kuzummmm

doğru diyorsun sevdecim evet aynen iyice kötü olursa istifamı basarım bende:1: bebişim daha kıymetli, birde ev hanımlığını hiç bilmiyorum evin tanını çıkartırım dimi ya :1:
kız pazar pazar testi nerde yapim kayınvaldemler gidicez yarın onlar beldedeler eczane hafta sonu nöbetçi olmuyo orda hep öğrensemde siz pazartesiden önce öğrenmeyeceksinizki ayyy aman allahım yetişin psikolojik baskı altındayım:84::84:

adacım sen kaç gün geçince yapmıştın hayatım idararda gördün dimi önce
3 . günü yapmıştım hayatımm, kızlar ben 3 gün nasıl beklemişim hayret siz diye baskı yapmadınız bana :52::53:
olmammııı kuzummmm avukatım olayımmm ablaaa :9: valla ayıp ediyorlar bence e o zaman sen gidersen onlar kaybeder neden hemen o psikolojiye sokuyorlar olayı. en sevmediğim şeydir işyerinde huzursuzluk

hakkınızda hayırlısı olsun canım bakalım eşinin sonuçları da çıksın yolunuz belirlenir. işallah fazla aratmaz rabbim

hehehe sen istemesen de bebiş sana doğru geliyooo :8:

ee kuşum için rahat etmicekse git o dediğin yere ama senin yumoşları bu kadar takiplemeye gerek yok bence maşallahı var onların. büyümelerinde çatlamalarında sorun yokki zaten ama diyosan ki bende kurt var duramam :1: o zaman git oraya :16:

bacılarım bir saat kadar yokum işim var biraz gelirim gene öpüldünüz fazla kaynatmayın hee okuyamıyorum soraa kıskanırım hemmm :63:

valla bacılar pek hızlı ben de yetişemiyorum hızlarına:52: bende hiç sevmem huzursuzluğu narcım durumun gidişatına bakıp karar alırız avukatım :27: benim ilk işim bu gözüm burda açıldı birde

çok çok teşekkur ederim inşallah hepımız saglıkla alırız kucaklarımıza bebişlerimizi.

doktor bana tetradox diye bi ilaç verdi. internetten araştırıyorum sıvılce ılacı ve akıntı için verilıyomuş genelde pek anlamadım bilgisi olan varmıı

canım benimde yarın adetin 5. günü ve aynen sana da dediği gibi bana da adet olmazsan şu zamanda test yap, olursanda 5. günü gel dedi. maalesef onlar bizim kadar heyecanlı olamıyolar, heralde sürekli aynı tür hastaları olduğu için. bende senin gibi düşündüm, yarın gidicem bakalım ama olmazsa başka doktora da gidicem sanırım. çatlama için tekrar çağırmıolar anladığım kadarıyla, baksana seni de beni de çağırmadılar, ben başka bişi için gitmiştim o zaman öğrendim. biz mi çok meraklıyız acaba :26: yoksa iikimizinde doktorlarımı çok rahat anlayamadım walla canım :44::44:

Back