benim de akşam artıyor karın ağrılarım. güzdüz kendimizi dinlemeye vakit olmuyor iş güç ama aksam evde olunca kendimizi dinliyoruz diye düşünüyorum. bi de ayaklarına dikkat et canım ayaklarını sıcak tut biz okulda üşüyoruz ayaklarım donuyor yerler buz gibi. üşütütüğüm gün daha çok ağrıyor karnım. dr un söylediklerini senin için ve diğer kızlar için yazayım sizin de bilginiz olsun.
1. sol tarafa yat sola yatarken bebek daha iyi beslenir kan akımı daha iyi olur. yüz üstü ya da sırt üstü yatma dedi.
2. yükseğe uzanma, bacak bacak üstüne atma, çömelme dedi. ( bunu ilk kez duydum ben de)
3. aşırı maydanoz dereotu tüketiminden nar ve greyfurttan , adaçayından uzak dur
4. bilgisyarının iki yanına kaktüs koy ve sürekli olarak elinde cep tel. ile dolaşma
5. her gün 2 tane incir 2 kuru kayısı 2 kuru erik çekirdekli siyah üzümün çekirdeklerini kırarak ye
6. günde 2 bardak süt iç 1 kase yogurt ye haftada 2 gün balık 1 gün k. baklagil 2 gün de kırmızı veya beyaz et ye dedi. yediğn et 150 gr dan az olmasın. 1 gün sebze ye etin yanında yeme yogurtu sebze ile birlikte ye dedi.
7. günlük 4 dilim ekmek ye hiç yememzlik yapma
8. kahvaltıdan önce taze sıkılmıs portakal suyunun içine 1 kasık pekmez koy önce onu iç sonra kalvaltını yap 4-5 zeytin biraz az yağlı peynir organik olmak sartıyla domates salatalık yiyebilirsin ama yumurtayı bir gun ye bir gün yeme dedi.
9.cips kola aşırı yağlı yiyeceklerden sigara ve alkolden uzak dur
10. günde 2 bardak çay 1 fican kahve hakkın var ama kahve içmezsen onu çaya ilave edeblirsin. sadece haftada 1 bardak gazlı içecek içebilirsin onu da istiyorsan çay olarak ekleyebilirsin dedi.
ben çayı çok seviyorum cips yemem kola falan hiç içmem o yuzden bana hep çay olarak ekleyebilirsin dedi. (günde 4 bardak bana çok az geiyor aramızda kalsın
)
bir de günde 8 bardak su iç dedi. ben bunları yersem hemen kilo almaya başlarım. bana bide ayda 1,5 kilo alacaksın dedi
hepimizin işine yarar diye düşüdüm kızlar