kızçelerim bugün misafirim vardı sabahtan beri belimi doğrultamadım....
sizin nasıl geçiyor hafta sonunuz?
adacım dr cumaya kadar neden çağırmadı canım seni.. bi baksaydı belki coraspin verirdi kan sulandırıcı.. yada progestan verirdi düşük önleyici :26:
nar ne yaptın acaba var mı gelen giden.. aman olmasın inşaallah hadi kızlar .. tben sende yarın müjdenizi verirsiniz inşaallah...![KK66 :66: :66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
zeytin ne oldu gerisi geldi mi senin durumun ne alemde.. evet canım ben sezeryanla bir kız bebek dünyaya getirdim...![KK61 :61: :61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
pozer aynen bizde senin gibiyiz arkadaşım ama biliyoruz ki kısmetten ötesi yok... mevla ne takdir ederse ondan öne birşey geçmiyor...![KK70 :70: :70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
skr sana hiç bi ilaç vermedimi doktorun kan sulandırıcı yada düşük önleyici?:26:
halev aferin şekerim boş duranı Allah sevmez demişler..![KK19 :65: :65:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
esin nerdeyse seni unutuyordum aman Allah korusun :76: hafta sonu olunca pek buluşamadık artık kısmetse yarın hafta sonunun kritiğini yaparız.... ayy birsürü haberler olacak yarın....
kızlar test yapmayı unutmayın.. meraktan ikiye ayrıldıukkkkk![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
sizin nasıl geçiyor hafta sonunuz?
adacım dr cumaya kadar neden çağırmadı canım seni.. bi baksaydı belki coraspin verirdi kan sulandırıcı.. yada progestan verirdi düşük önleyici :26:
nar ne yaptın acaba var mı gelen giden.. aman olmasın inşaallah hadi kızlar .. tben sende yarın müjdenizi verirsiniz inşaallah...
![KK66 :66: :66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
zeytin ne oldu gerisi geldi mi senin durumun ne alemde.. evet canım ben sezeryanla bir kız bebek dünyaya getirdim...
![KK61 :61: :61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
pozer aynen bizde senin gibiyiz arkadaşım ama biliyoruz ki kısmetten ötesi yok... mevla ne takdir ederse ondan öne birşey geçmiyor...
![KK70 :70: :70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
skr sana hiç bi ilaç vermedimi doktorun kan sulandırıcı yada düşük önleyici?:26:
halev aferin şekerim boş duranı Allah sevmez demişler..
![KK19 :65: :65:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
esin nerdeyse seni unutuyordum aman Allah korusun :76: hafta sonu olunca pek buluşamadık artık kısmetse yarın hafta sonunun kritiğini yaparız.... ayy birsürü haberler olacak yarın....
kızlar test yapmayı unutmayın.. meraktan ikiye ayrıldıukkkkk