Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

zeytin kasık ağrın birden kesildi mi o günlerde.... yani yumurtanın çatladığını anladın ve ağrı geçti mi :26:

zeytin kasık ağrın birden kesildi mi o günlerde.... yani yumurtanın çatladığını anladın ve ağrı geçti mi :26:

cuma gunu doktora gıtmıstım cuma gunu bırazcık kasık agrımvardı cumartesı gunu cok sıddetlı oldu sonra yavasladı yıne sımdılık kasık agrım yok dun ve ondan oncekı gun vardı sımdılık yok yanı
normalde nasıl oluyor kı?

canım zaten belli olmuyoki adet belirtiside hamilelik belirtiside aynı oluyo sen kalbini ferah tut olmazsında hamişsindir inşl

ewt aynı hayırlısı allahım izin verdiyse inşş

tben zeytin ikinizde sıkıntı yapmayın kendinize.... akacak kan damarda durmaz demişler ..... akmayacaksada gelir bebişler :64::64:

haklısın cnm yapcak bişey yok

evet cok kasık agrım oldu akıntım falan ınsallah allahım ya olmustur

o zaman tamam çatladıktan sonra geçiyo ağrı zaten süper inş bebeğin senledir :16:

gıymatlım gunaydın,
sanada arkadaşımmm:80:
sağol canım iyiym yeni gördüm eşim yok bugün yiyecek bişeler hazırladım tek başıma kahvaltı yapıcam senden ne haber nasılsın canım
bende yalnızım canım bi adaçayı demledim kendime.. adacımın kulakları çınlasın :52:

cuma gunu doktora gıtmıstım cuma gunu bırazcık kasık agrımvardı cumartesı gunu cok sıddetlı oldu sonra yavasladı yıne sımdılık kasık agrım yok dun ve ondan oncekı gun vardı sımdılık yok yanı
normalde nasıl oluyor kı?
muhtemelen cumartesi çatlamış canım

o zaman tamam çatladıktan sonra geçiyo ağrı zaten süper inş bebeğin senledir :16:

evet çatlşayınca ağrı geçiyormuşş...inşaallah :49:

esincim sürekli temizlik yapıyorsun gülüm yaa.. yazık kendine.. zor gelmiyormu o kadar iş yapmak... :26:

canım afiyet olsun sanada temizliğideannem ablam ve ben olunca zor gelmiyo üçümüz üç yandan yapıp bitirdik ya annem yeni mutfak yaptırdı ablamda boya yaptırdı tek olunca yapamazlardı el elden yaptık bizde normal temizliğimi kendim yapıyorum eşime kalsa hiç gerek yok yapmim ama dayanamıyorumya ama yaz temizliğine kadın tutarım halılar varya öbür türlü benim gündelik işimde zaten dip bucak camlarımda elimden geldiğince silinir temiz olur nebilim canım ya belki bebek oa fırsatım olmaz bu kadar şeyler yapıp yormam kendim, ama yok napim

zeytin evet canım ada gelipte ayrıntıları anlatamadı... bugün yataktan biraz zor kalkar o... yada erkenden uyanmıştık mutluluktan gözüne uyku girmemiştir :52:

esin elleriniz dert görmesin gız bacım temiz temiz mis gibi oh...
benim eşimde bi yeri temizlemeye kalktığımda ne var ki orda diyooo :27:

sağol canım valla bencede temiz temiz mis heryer hijyen hijyen:52::52: ama şu erkekleri hiç anlamıyorum sanırım hepsi böyle ya biz neden görüyoruz evin dağınıklığını pisliğinide onlatr göremiyor sanırım ilgi alanalrımızdan kaynaklanıyor onlara kalsa hiç bi yeri elleme kokar kalırız heralde:37:

yemin ederim ağlıyorum şimdi acayip sevindim ya.Allah tamamına erdirsin canım benim çokkkkkkkkkkkkkkkk mutlu oldummmmmm.:nazar::nazar::nazar::49:
sırf senden haber almak için girdim akşam topiğe çok sevindim vallah ya.inşalh kucağınada alırsın canım benim.arkandan bizlerde gelirizz.
canımm çok sağoll darısı size mişallahhh:52:
gerçekten bugünün acısını çıkaramazmışım canım ada'm canım benim hamileymiş şükürler olsun darısıda bize olsun inşl benim eşimde bekleme telaşında ve zaten kaç aydır hep öyleydi ee geçen ayda durumumuzu biliyosun şimdi daha telaşlı evet canım 1hafta felan kaldı hayırlısı olsun gün felan saymıyorum üzülmek hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

inşl gelmez canım

canım gözün aydın çok sevindim rabbim sonunu getirsin inşl kucağına aldığın günleride görürüz hayatım dualarında unutma bizi sen şimdi torpillisin

çok sağol hayatımkocacınında rüyası gerçek çıktı onuda ayrıca tebrik ederim canım

canım önceki aylara nazaran bu ay herşeyıin farklı olmuş baksana test yaparkenki sakinliğin bi,le sanki hamile olduğunu biliyomuşsun gibi artık allahın izniyle kendi bebeğinle oynarsın canım

allah razı olsun bitanem

hadi canım sıra sende inşl sendende tubadanda alırız bu güzel haberi pazartesi çifte bayram yaparız

ayy dyan canım dayan az kalıd bu kadar bekledin bi kaçgün mü korkutacak gözünü inşl hamişsindir

aminnnnn canım inşl

allah razı olsun canım haftalarda ne çabuk dönüyor ya

inşl gelmez hayatım hamişsindir

o nsıl bişeymiş ya ilk defa duydum eee şimdi ben kendim, bildim bileli hiç uçuğum çıkmadı nolcak şimdi bana

maşallah hayatım iyi gidiyosun ben bu hafta okuyamadım valla temizlik yapacam diye öldüm durdum başla bakalım yeni kitaba ne güzel

hıh tam 12den vurmuşsun sende sevdecim çalış sen daha çalış geçen ayın acısını çıkar bu ay bende hiç belirti felan yok valla zaten içimde bu ay olacakmış gibi bi hist yok hem çok yordum bu ay kendim, gerçi rabbim nasip ettiyse istediğin yap verince veriyor ama ben,mbu ay olursa heralde tem,zlik manyağı bir kızım olur neyse annesine yardım eder:))

biliyodum zaten ben önce okudum sonra size çene yetiştirdim tekrardan hayırlı olsun canım kan testide yaptırdı demi hani hiç değerini sölemedn

kızlar dün babama dedimki ayıptır sölemesi şu temizliğimizi bitirelimde balık getir dedim annemde canın mı istiyor diyor yok dedim bi önceki yediğimiz bıldırcın çok güzeldi yine ondan alsın bugünde babam pide ekmeği fırınında yağlı ekmek yapıyo çok severim bugünden biara ondan yapmasını söyledim annem yine hayırdır canınmı istiyo diyor heran hamilelik bekliyorya canlarım benim
çok sağol canımmm ne yazacagımı bilemiyorum hala şaşkınım.
tekrar tebrik ederim umarım sağ salim alırsın bebeğini kucağına:71::71:
Çok sağol canımmm
smallummmm adacımmmmmmmmmm allahıma şükürler olsun kendim hamile olsam bu kadar sevinirm tüylerim diken diken gözlerim dolu dolu Allahım bizlere de bu mutluluğu yaşatsın beraber büyütmeyi nasip etsin. sağlıkla gelsin meleğin işallah çok dua et bize de değerin kaç çıktı canım bu arada tez zamanda bekliyoruz hikayeni çok iyibilsek de :52:
canımmmm inşallah merak etmeyin ayağımı sürüdüm benn, sıra sizde.
ayyyyyyyyyy çok ama çok sevindim canım gözümüz aydın Allahım kesesini görmeyi sonrasında kalp atışını duymayı ve kucağına almayı nasip etsin güzelim:52::52::52:
inşallah canımmmmmmm ayy kızlar kısa yazıyorumm ne yazacagımı bilmiyorumki
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:64::64::64::64:
hoşgeldin canım ama halayın sahibi Adacımız yokkk değerini de yazmamış acaba kaç çıktı kiiiiii
789 değerim canımmmmmm
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:64::64::64:
canım gözümüz aydın, nasıl sevindim anlatamam, inan gözlerim doldu. Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :nazar:
darısı hepimizin başına inşallah kızlar...:52:
çok dikkat et kendine bundan sonra, sakın yorma kendini tatlım
canımm çok sağolun yaa iyiki varsınız
hemaninn hemaninnn :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

narcım demişsinya tüylerim diken diken oldu diye... aynen benimde gözlerim doldu tüylerim tiken tiken olduuuuu:58::58:

ne kızmışsın be adacım.... can evimizden vurdun yemin olsun:52::52::52::52::52::52:
sevdecimmmmmmmm demirbaş zincirini kırdım canımmmmm
ay ne güzel bişeydir şimdi o duyguuuu..... kim bilir ne mutluluklar yaşanıyor bugün sizin evde adacım yaaaa.... Rabbim sizi hiç ayırmasın, hep mutluluklarla dolup taşın güzelim.... 2 sene sonra bebeğine kardeş istiyozz ona göree :43::43::43:
söz canım Allahım nasip ederse 2 yaşına girince kardeş yapacağımmmm
herkese günaydınlar,

yaaaa adacım tebrik ederim hayatım ay ne guzel ya esinde cok sevınmıstır ruyasıda cıktı valla hayırlı ugurlu olsun allah kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

ayyy nasıl sevındım anlatamam ya ne guzel gıymaylımın dedıgı gıbı topıgımız senlendı valla ınsallah devamı gelır
çok şükür Rabbim nasip etti canım, inşallah darısı size
tbrik ederim cnm zaten biliyoduk kesinleşti hayırlı uğurlu olsun sağlıklı gebelik, sağlıklı doğum sağlıklı bebiş kucağına alman dileğiyle :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
aminnn canımmmm
burdayız hayatım

ada yı beklıyoruz ama daha kendıne gelemedıgı ıcınde buraya gelemedı herhalde:27:
dün misafirler vardı canımmmmm
adaaaaaaaaaaaaaaa kız hoşgeldin yeni anne adayımız
hoşbulduk canımmmmmmmmm uzun uzun yazacagım

ayy ben şimdi bu muhabbeti nasıl kaçırırım dışarı çıkmam lazım yarım saatliğine kızlar yaaaaa.......................ada tam zamanında geldin gülüm be :58::58:

canlarımmm fıstıklarımmm hepinizi kocaman kocaman öpüyorum , benimle birlikte nasılda sevinmişsiniz yaa, inanın şimdi oturup ağlayacagımmmm, hepinizden Allah razı olsunnnn, dualarım da hepiniz varsınız canım Allah bu duyguyu bana nasip etti şükür tez zamanda sizlerede yaşatsın inşallahhhh.

Sevdemm demişsin ya demirbaş zinciri kırıldı, bundan sonra hepiniz sıra sıra hamiş kalırsınız inşallah ben buna bütün kalbimle inanıyorum. Birlikte büyüteceğiz bebeklerimizi,hatta dün başka topic kurarız diye bile aklımdan geçirdim. O kadar garip bi duygu ki haya hayal gibi, hala bu büyü bozulacak gibi, kelimelerimi toparlayamıyorum canım daha sonra kendime gelince uzun uzun yazarım. Ahh dün içim içimi yedi canlarım ben giremedim o an yazamadım sizlere diye. Misafirlerim çok geç gitti.
Kan sonucunu beklerken hele nerdeyse kalpten gidecektik eşimle. Hemşire ismimi çağırdı ve tebrik edelimmi sizi deyince taa oracıkda düşüp bayılacaktımmmm. Sarıldık eşimle duygulandık gözlerimiz doldu, yani anlatması o kadar zorkiii, Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin bu duyguyu. Gelince birlikte kayınvalideme dedik, eşim dedi hatta babaanne oluyorsun diye, tebrik etti falan, sonra kendi annemi aradım , anenm yazık şokta :53: sonra en yakın 2 arkadaşımı aradım ve kuzenimi aradım birde.

Eşim dayanamayıp anneannesini de aradı :1: ben hep dua ediyordum onlara da nasip etsin diye dedi.
Dün hiç uyuyamadım sabah ezanına kadar hem ara ara karnım ağrıdı çok korktum hala adet olacakmış gibiyimm , ha hastaneden çıkınca direkt drumuzu aradık , tebrik etti, yaaa drunuz iyi sizinn ilk denemede olsu şükür dedi :52: Karın ağrımı sordum normal bol su iç , ve hamile gibi davran dedi. Cumaya keseyi görürüz dedi. Değerim 789 canlarımm.

Back