Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy ben şimdi bu muhabbeti nasıl kaçırırım dışarı çıkmam lazım yarım saatliğine kızlar yaaaaa.......................ada tam zamanında geldin gülüm be
ayyyy adacım canım benim ne güzel anlar ne güzel bir heyecan demek hala ara ara adet sancın oluyor benim de dün adet günümdü galiba ağrım oldu baya bide böyle adet olunca karnı ılık ılık sıcak olur ya insanın öyleydi. bugüün ağrım da yok o his de yok. bakalım beklşiyorum
canım değer,n de çok güzelmiş işallah hayırlısıyla keseyi görüp kalp atışını da duyarsınız kendimi senin yerine koydum bir an allahım nasıl bir mutluluktur kimbilir
evet canım akşamları daha çok ağrım oluyor , korkutuyor beni. Evet narcım hemnde nasıl bi heyecan ya anlatamam inşalalh tez zamanda yaşarsınız bu duyguyu, ben inanıyorum yaa, hepimiz arka arkaya hamiş kalacağız, dün aklımdan geçti. Hislerim de yanılmam ben,
evet canım akşamları daha çok ağrım oluyor , korkutuyor beni. Evet narcım hemnde nasıl bi heyecan ya anlatamam inşalalh tez zamanda yaşarsınız bu duyguyu, ben inanıyorum yaa, hepimiz arka arkaya hamiş kalacağız, dün aklımdan geçti. Hislerim de yanılmam ben,
adacım biz sana teşekkür ederiz asıl.umut oldun hepimize doğal bir aşılamayla nasıl pat diye hamile kalındığını gösterdin. bu arada aklından kafandan çıkarmadan her an düşünerek de hamile kalındığının ispatısın.biz de stresten olmucak diye 2 katı stres yapmamızın gereksizliğini anlarız böylece
evet canım yaa düşünüyorum da Rabbim bu ay bize nasip edecek demiştim çünkü bu ayı geçecektik, baktık ki yumurtam olmuş , iğneyi olacagım gün çatladığını gördük, drumda iyiki kendi çatladı yoksa biz iğne vurduktan sonra hemen çatlasaydı aşılama vaktini geçirmiş olacaktık dedi. Bunların hepsi Rabbimin mucizesiydi yaa, aşılamada hiç stres yapmadım sanki muayene ediyormuş, yarama bakıyormuş gibi hissettim ama sonrası hep aklımdaydı 1 haftadır da hamiş oıldum sanırım deyip duruyordumm değişik bi karın ağrısıydı
evet canım yaa düşünüyorum da Rabbim bu ay bize nasip edecek demiştim çünkü bu ayı geçecektik, baktık ki yumurtam olmuş , iğneyi olacagım gün çatladığını gördük, drumda iyiki kendi çatladı yoksa biz iğne vurduktan sonra hemen çatlasaydı aşılama vaktini geçirmiş olacaktık dedi. Bunların hepsi Rabbimin mucizesiydi yaa, aşılamada hiç stres yapmadım sanki muayene ediyormuş, yarama bakıyormuş gibi hissettim ama sonrası hep aklımdaydı 1 haftadır da hamiş oıldum sanırım deyip duruyordumm değişik bi karın ağrısıydı
ay işallah canım özellikle bel ağrım ve göğüslerimin acısı devam ettiği için daha da umutlanıyorum. işallah hislerinde yanılmazsın da beraber kucağımıza alırız meleklerimizi. şimdide sende acaba bişey olur mu stresi başlamıştır. ama nolur içini ferah tut tamammı bebişin çok güzel sağlıkla huzurla gelcek ailenize
evet canım bak o zaman böyle birşey olması Allahın bir mucizesi bir yol çizmesiymiş herşeyde çok değişik bir hayır varmış hakkaten. ayyyyyyyyyy acaba kız mıdır erkek mi
nasıl ağrı cnm şimdi bizde bekliyoruz ya :26: benimde lekelenmme lazımdı olmadı ağrın nasıl belin ağrıdımı kasık ağrın adet olacak gibi ara ara :26:
nasıl ağrı cnm şimdi bizde bekliyoruz ya :26: benimde lekelenmme lazımdı olmadı ağrın nasıl belin ağrıdımı kasık ağrın adet olacak gibi ara ara :26:
şekerim sakin ol biraz olmuşsa olmuştur zaten kendimizi gererek strese sokarak bu saatten sonra olmasını sağlayamayız. o yüzden hamileymiş gibi hisset kendini biraz adeti düşünme
canım evet adet olacakmışım gibi ağrı oluyordu 1 haftadır ama arada giriyor sancı, ve bi şişkinlik var garip bi baskı var gibi