halevcim sağol haaytım inşl hepimiz bu güzel haberi veririz kızlar söylemiş ama bende dayanamayaağım aç karnına temizlik yapma canım bebek istiyoruz artık düşünüyoruz bünyemizi düşünüp kendimiz iyi bakmamız lazım en azından az bişeler atıştır ben canım istemediğinde öyle yapıyorum temizlik bitene kadar zaten acıkıyorum zaten
sevdecim olurmu kız öyle en kartınız falan sen ikinciyi istiyosun biz daha birinciyi hııı tabi ablaalık yapıyosun bilmediklerimiz konusunda bizi aydınlatıyosun sağolasın hayatım allah muradını versin inşl ama sen 30unda daha çıtırcık bir bayansın
adacım internette varya ondan yaptım ben canım muhtemelen kızarda ordan bakmıştır sana baktım ben 4hafta 6gnlük gebe gözüküyosun muhtemel doğum tarihinde 21 ağustos ama doktoruntabiki 2hafta 2 günlk der çünkü yumurta çatlaması aşılama ve üzerinden geçen süre o hani normalde hamile kalıp doktora gidince son adet tarihinden şu kadarlık hamilesiniz diyoya o bakımdan karışık anlattım ama sen anlamışsındır ayrıca son mesaında beni unutmuşsun küstüm işte küstüm![KK77 :77: :77:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk77.gif)
narımmm burdayım canım ben hani sen nerdesin eşim yemek yapıyor onu bekliyorum bende afiyetle yiyecem gelin buyrun kızlar
sevdecim olurmu kız öyle en kartınız falan sen ikinciyi istiyosun biz daha birinciyi hııı tabi ablaalık yapıyosun bilmediklerimiz konusunda bizi aydınlatıyosun sağolasın hayatım allah muradını versin inşl ama sen 30unda daha çıtırcık bir bayansın
adacım internette varya ondan yaptım ben canım muhtemelen kızarda ordan bakmıştır sana baktım ben 4hafta 6gnlük gebe gözüküyosun muhtemel doğum tarihinde 21 ağustos ama doktoruntabiki 2hafta 2 günlk der çünkü yumurta çatlaması aşılama ve üzerinden geçen süre o hani normalde hamile kalıp doktora gidince son adet tarihinden şu kadarlık hamilesiniz diyoya o bakımdan karışık anlattım ama sen anlamışsındır ayrıca son mesaında beni unutmuşsun küstüm işte küstüm
![KK77 :77: :77:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk77.gif)
narımmm burdayım canım ben hani sen nerdesin eşim yemek yapıyor onu bekliyorum bende afiyetle yiyecem gelin buyrun kızlar