Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarımmmm hamileyimmmmmmm![]()
bu arada bende de simdilik birşey yok
bende şimdi hesaplattım 3 hafta 3 gun dıyor benımkıne de 2 gun varmıs aramızda
yaaa inşallah pazartesı bızde guzel haberler verırırz
benim ilk iğnemde bu günün sabahı lekelendim sonra müthiş ağrı ile parça düşürdüm bu sefer tık yok inş bakalım fazlada ümitlenmek istemiyorum ara ara bel ağrım oluyo bide kasık ağrım göğüslerimde acıyo elleyince ama adetimde nasıldı hiç test etmemişimgünaydın fıstıklarrr ada gelmemiş hala mutluluk sarhoşu galiba ay hakkaten evde ne şenlik vardır allahım bizede nasip etsin.sonunda demirbaşlardan biri hamiş oldu ayağını sürüsün işallah
zeytin tuğba canlarım bende de yok çok şükür adet bu sabah korka korka wc ye gittim.göğüs acım devam zaten ben adet olmadan acı geçer bir anda. yüzden paso göğüslerimi kontrol edip duruyorum.
durun bende hemen bi hesaplıyım nekadarlık olur hamişsem
3+6 görünüyo benim ama tabi biz iğne olduk o yüzden adet günlerimiz öne geldi sanırım mesela benm adet günüm dündü galiba sancılarım fln oldu çünkü
ayyy evetya nasıl güzel bir duygudur bayram havasından daha bayram sevdecim dualarına gönülden amin diyorum darısı başımıza olsun inşl ayyy birinciyi bulim allahın izniyle ikinciye bende çok ara vermicem birinci 2,5 3yaşlarındayken tamamdıray ne güzel bişeydir şimdi o duyguuuu..... kim bilir ne mutluluklar yaşanıyor bugün sizin evde adacım yaaaa.... Rabbim sizi hiç ayırmasın, hep mutluluklarla dolup taşın güzelim.... 2 sene sonra bebeğine kardeş istiyozz ona göree![]()
evet ya bak işte sevdem demirbşlarsan bir kırdı zincirlerini gerisi gelir inşl arkadantopişimizde tarihi bir an yaşandı![]()
evet sevdecim inşallah ayağını sürerde Adamız arkasındaki herkeş hamiş kalır
yaaa,
arkadaslar bız sımdı adet olmadık dıye sevınıyoruz ya boyle psıkolojık olarak kendımız gecıktırırsek yumurtalarda kıst mı olusur???
nar tben zeyin inşl kızlar pazartesi 3lü bomba patlatırsınız hamileyim diye adadan böyle ha ber alınca eee sizlerinde adet günü geçince heyecan dorukta valla
yok cnm ne alaka kist psikolojık oluşurmu bu kadar evham yapma bencegelirse gelcek zaten gelmessede dr danış bi kan testi yaptır önce bi belki hamilesin
takıptemiydin sende iğne oldunmu ?
bende yumurta takıbındeydım canım ama ılac kullanmadım 10.gunu 20 mm dı deneme yapın dedı gun asırı yaptık sonucunu beklıyoruz ıste bakalım:26:
evet sevdecim evde şidi şenlik vardır mutluluktan yerlerinde duramıyorlardır eminim maşallahallahım hep böyle devam ettirsin inşallah
![]()
evet sevdecim inşallah ayağını sürerde Adamız arkasındaki herkeş hamiş kalır
inş cnm ama benim regl gelcek gibi sankim kasık ağrım bel ağrım var :26:
hım çatladımı yumurta hissettinmi akıntı kasık ağrısı iğne vermemiş sanırım doğal olsun diye inş bebeğin senledir cnm![]()