Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

adacım arada derede kalman çok normal halev ve sevde çok güzel yaklaşımlar getirmişler aslında. hemen söylemesen haklısın nolrusa olsun insan biraz kesinleşsin bir aşamaya gelsin de sonra allah korusun aksi bişey olursa bir de açıklama yapmak zorunda kalmıyım diye düşünüyor. ki ondan sonra da herkes bebek istediğinizi de öğrenmiş oluyor.
amaaaa iyi düşün iyi olsun mantığıyla ve o hevesle herkese de ilan etmek de istiyorsunuzdur. o da çok haklı bir istek. Ben sana kendim hamile kalsam yapmak istediğim şeyi söyliyim kan testi sonrası bir iki çok yakın arkadaşıma söylerim diğerlerine ilan etmek için kalp atışını beklerim sanırım. Ama bu plan sadece gerçekte bunu yapabilir miyim yada eşim özellikle sabredebilir mi bilemiyorum. Ama yorulmak anlamında sevdecim haklı sana en yüksek dozda ihtimam göstermesi lazım şimdi herkesin

evet canım sende güzel açıklamışsın bende hamile olsam keseyi yada kalp atışlarını duymadan söylemem bunu eşimede söyledim ve bana destek sadece ve sadece kayınvalideme belki Allahın zniyle bi hamiş kalalımda inşallah gerisi kolay olur diye düşünüyorum

bu arada son bir kaç saattir pek karın ağrım yok bel ağrım da azaldı göğüsler aynı son durum bu bende de :1:

hımmmmm belirtiler yavaş yavaş kaybolmaya başlamış sanırım hadi hayırlısı kuzum inşallah haftasonu kırmızı dart gördüm diye değilde pazartesi hamişim diye gelirsin Allahın izniyle inşallahhhhhhhhhh

arkidişler ben çıkıyorum iyi akşamlar iyi haftsonları belki girebilirim haftasonu neyse kendinize iyi bakın inşallah güzel haberlerle başlarız haftamıza :54: görüşürük Allah dualarımızı kabul eylesin inşallah

bende arada gıdıyorum lavaboya dıyorum kı acaba ???
ama yok sımdılık bakalım

sanada iyi aksamlar halev cım

ınsallah pazartesı herkesden guzel haberler alırız
yenı seneye herkes hamıs olarak girer inşallah :81:

canlarımmmm hamileyimmmmmmm :52::52::52::66::66:

yemin ederim ağlıyorum şimdi acayip sevindim ya.Allah tamamına erdirsin canım benim çokkkkkkkkkkkkkkkk mutlu oldummmmmm.:nazar::nazar::nazar::49:
sırf senden haber almak için girdim akşam topiğe çok sevindim vallah ya.inşalh kucağınada alırsın canım benim.arkandan bizlerde gelirizz.

Son düzenleme:
esin acısını çıkaramazsın biz daha neler neler konuştuk bi keremmm:63:

seninde mi eşin bekleme telaşına girdi... ayyy bi benim adam böyle şeylerden anlamıyo bacılarr... ne hasta olucam zamanı sorar nede günümün geçip geçmediğini... ben herşeyi tek başıma yaşıyorum malesefff:59: he tabi sizler varsınız o başka :58:

esin 1 hafta kaldı sayılır senin beklenmeyen gününe... hele bi şu bizim kızların heyecanını atlatalım sıra sanada gelecek yavrum :97:
gerçekten bugünün acısını çıkaramazmışım canım ada'm canım benim hamileymiş şükürler olsun darısıda bize olsun inşl benim eşimde bekleme telaşında ve zaten kaç aydır hep öyleydi ee geçen ayda durumumuzu biliyosun şimdi daha telaşlı evet canım 1hafta felan kaldı hayırlısı olsun gün felan saymıyorum üzülmek hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
herkese günaydınlar,

tabi daha kimsecikler gelmemiş :1:
neyse bende işe geldim biraz önce bir ağrı girdi karnıma hıh dedim oldum bu sefer herhalde:5:
ama neyseki lavabo ya gıttım bırsey yok

yaaa inşallah gelmez ya
inşl gelmez canım
canlarımmmmmmmmmmm ayy nasıl geldim ofise nasıl açtım bilgisayarımı bilmiyorummm:52::52: yardım edin banaaa sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktıııııııı:52::52::52::52:
canım gözün aydın çok sevindim rabbim sonunu getirsin inşl kucağına aldığın günleride görürüz hayatım dualarında unutma bizi sen şimdi torpillisin
sevdecimmm alışverişin bereketli olsun hayatım, dün bizde bişeylar aldık evimize, bana misafr gelecek kızlar yaa, dün de annemler vardı yeğenimde geldi ayy nasıll oyunlar oynadık onunla, bi ara bizim evimize çıktık dışarı alışverişe gidecegiz diye hazırlanmak için ayy eşim inci tanesi gibi gözyaşı döktü, ne kadar güzel dimi kerem , bizimde böyle olsa dolaşsa dedi, ayy içim nasılll cız etti, sarıldık duygusal anlar yaşadık. Kocacım rüyasında görmüş hamiş olmuşum annesine ve babasına müjdeli haberi veriyormuş :52:
Esincim kolay gelsin hayatım tamam sende özletme kendini.
Narcım sen girmemişsin topiğe, nasılsın sende durum nedir.
Halevcim sen nasılsın, zeytincim sen de varmı değişiklikler
çok sağol hayatımkocacınında rüyası gerçek çıktı onuda ayrıca tebrik ederim canım
halevcim çok korkuyorum canım, bu seferde o silik çizgi kaybolacak mı diye dönüp dönüp baktımm :52: çöpe de atmadım saklıyorum. Testi yapana kadar hiç heyecan falan yapmadım eskiden olsa elim titrerdi. hemen eşimi uyandırdım , ayy inşallah herşey yolundadır dün çok yoruldum yeğenimle oyun oynadık onu kucakladım falan , birde misafirler gelecek bugün pasta yaparken de yoruldum :58:inşallah bişey olmaz sevde aklıma geldi o anda misafirlerim gittikten sonra düşüğüm oldu demişti ya:58:
canım önceki aylara nazaran bu ay herşeyıin farklı olmuş baksana test yaparkenki sakinliğin bi,le sanki hamile olduğunu biliyomuşsun gibi artık allahın izniyle kendi bebeğinle oynarsın canım
zeytincimm dün bol bol dua ettim Rabbim kimseye evlat hasreti verme diye tek tek isimlerinizi saydım , inşallah bi gün gelecek hepimizin bebişi, umutlu ol ki Rabbim o umudunu boşa çıkarmasın.
Halevcim canım pazartesi kan verelim diyordum ama druma mi gideyim dersin. 1 tane test almıştım o zaman bi tane daha alayım ben.
allah razı olsun bitanem
adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanamıyorum okuduklarıma dün akşiam aklımdan geçtin dedim ki bu kız hamile galibaaa allahım sonunda oldu mu ne. valla ben bu ay hamile kalamasam da gam yemem artık demekki aşılama tutuyo işte arkadaşş :8::52::21:
ay işallah kan testi de iyi çıkar ne zaman gitcen kana
benim de ara ara sancı giriyo karnıma ama bişey yok şimdilik olmaz da işallah
hadi canım sıra sende inşl sendende tubadanda alırız bu güzel haberi pazartesi çifte bayram yaparız
slm kızlar bende 26 ncı gündeyim iğneden sonra 15 nci gün ara ara kasık ağrım oluyo ama :18::18::18::18: ölcem heyecandan :18::18::18::18:
ayy dyan canım dayan az kalıd bu kadar bekledin bi kaçgün mü korkutacak gözünü inşl hamişsindir
süper bir haber, nasıl mutlu oldum... içini ferah tut canım, silik milik artık 2. bir çizgin var bunu düşün :66: doktordan sonra da kesin haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz. şimdiden hayırlısı olsun inşallah, darısı hamile kalmayı bekleyen bizlerin başına :1:
aminnnnn canım inşl
kızlar be cuma duasına gidiyorum hepiciğinize dualar edicem.. bakın adacım aradan çıktı, duamız değişti.. artık hayırlı güzel bi hamilelik geçirmesini ve kolay bi şekilde yavrusuna kavuşması için dua edicezzzzzzzzz...
kız ada sen de bu topiği terkedersin artık dimiiii :43: ah nasıl bırakırsın biziiii... bunca geçen güzel günlerin hiç hatırı olmaz mııı:43::43: vicdana gel gız bacımmmmm :58:
allah razı olsun canım haftalarda ne çabuk dönüyor ya
zeytincim adacım aynı durum bende de karnım ağrıyo ödüm kopuyp tam gidiyorum tuvalete şimdi gelcek sdiyorum yok akıntı sadece. allahım gelmese yaa artık benim de bugünadet günüm sanırım iğneden sonraki 16. günüm ama tam 14 gün önce bugün çatladığını hissetmiştim sancıdan. o yüzden bugünü geçridimmi rahatlıcam
inşl gelmez hayatım hamişsindir
kızlar dudagımda ucuk cıkıyor yaaa ben gene baska bır forumda okumustum
adet donemınde ucuk cıkarsa hamılesınız falan yalanda olsa batılda olsa ınanmak ıstıyorum su an:5:
o nsıl bişeymiş ya ilk defa duydum eee şimdi ben kendim, bildim bileli hiç uçuğum çıkmadı nolcak şimdi bana
arkidişler kitabımı bitirdim başkasına başlıcam hadi bakalım
maşallah hayatım iyi gidiyosun ben bu hafta okuyamadım valla temizlik yapacam diye öldüm durdum başla bakalım yeni kitaba ne güzel
kıızlar bu ne bre hepiciğiniz hamilelik belirtilerinizden bahsetmişsiniz... benim daha bugün 8. günüm ... ama sayenizde bende bile başladı hamilelik belirtisiii... ağzımın hiç tadı yok :52:
hıh tam 12den vurmuşsun sende sevdecim çalış sen daha çalış geçen ayın acısını çıkar bu ay bende hiç belirti felan yok valla zaten içimde bu ay olacakmış gibi bi hist yok hem çok yordum bu ay kendim, gerçi rabbim nasip ettiyse istediğin yap verince veriyor ama ben,mbu ay olursa heralde tem,zlik manyağı bir kızım olur neyse annesine yardım eder:))

biliyodum zaten ben önce okudum sonra size çene yetiştirdim tekrardan hayırlı olsun canım kan testide yaptırdı demi hani hiç değerini sölemedn

kızlar dün babama dedimki ayıptır sölemesi şu temizliğimizi bitirelimde balık getir dedim annemde canın mı istiyor diyor yok dedim bi önceki yediğimiz bıldırcın çok güzeldi yine ondan alsın bugünde babam pide ekmeği fırınında yağlı ekmek yapıyo çok severim bugünden biara ondan yapmasını söyledim annem yine hayırdır canınmı istiyo diyor heran hamilelik bekliyorya canlarım benim

smallummmm adacımmmmmmmmmm allahıma şükürler olsun kendim hamile olsam bu kadar sevinirm tüylerim diken diken gözlerim dolu dolu Allahım bizlere de bu mutluluğu yaşatsın beraber büyütmeyi nasip etsin. sağlıkla gelsin meleğin işallah çok dua et bize de değerin kaç çıktı canım bu arada tez zamanda bekliyoruz hikayeni çok iyibilsek de :52:

canım gözümüz aydın, nasıl sevindim anlatamam, inan gözlerim doldu. Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :nazar:
darısı hepimizin başına inşallah kızlar...:52:
çok dikkat et kendine bundan sonra, sakın yorma kendini tatlım

ay ne güzel bişeydir şimdi o duyguuuu..... kim bilir ne mutluluklar yaşanıyor bugün sizin evde adacım yaaaa.... Rabbim sizi hiç ayırmasın, hep mutluluklarla dolup taşın güzelim.... 2 sene sonra bebeğine kardeş istiyozz ona göree :43::43::43:

ay ne güzel bişeydir şimdi o duyguuuu..... kim bilir ne mutluluklar yaşanıyor bugün sizin evde adacım yaaaa.... Rabbim sizi hiç ayırmasın, hep mutluluklarla dolup taşın güzelim.... 2 sene sonra bebeğine kardeş istiyozz ona göree :43::43::43:

evet sevdecim evde şidi şenlik vardır mutluluktan yerlerinde duramıyorlardır eminim maşallah :nazar: allahım hep böyle devam ettirsin inşallah:52::52::52:

Back