adacım sakın misafirler var diye kırıp geçirme kendini.... yorulma telaş etme sakin sakin güzelim e mi...
bide akşama kan testini alınca hemen önce kayınvalidenlere sonrada gelen misafirlere söyleyin hamile olduğunu... herkes sana yardım etsin canım.. el bebek gül bebek geçir bu güzel günleri...
benim gibi biraz zaman geçsin öyle söyliyim dersen bütün işler üstüne kalır..bebeciğine yazık etme.....
bide şu yönü var.. insanlar sizden bi bebek beklentisi içinde ya, olduğunu cümle alem duysun..
eşin seni bol bol okusun ayetel kürsileri nas felak surelerini nazara karşı önlem alın canımmmmm
senden öğreneceğim çok şey sevdecimmmm, o konuda iki arada bi derede kaldım , kan sonucu eğer pozitif çıkarsa önce kendi anneme söyliyim ama yüzyüze söyliyim demiştim yarın anneme gideyim ,sonrada kayınvalideme söyliyim dediydim ama sende haklısın, bilsinler ki ona göre davransınlar. Eşimle her yarım saatte bir konuşuyoruz zaten temizliği bitirdim diyor şimdide. Sence bugün kayınvalidemlere mi söyliyim ilk :26 , birde teyzemin gelini hamile olunca dediki herkese öyle söylemek istemedim ,iyi değilmiş falan demişti, :26: bi de çok yeni olacak ya bilemedim ben bu işi :26:bi yanım hemen söyle diyor bi yanım bikaç hafta geçsin diyor