Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

bu arada son bir kaç saattir pek karın ağrım yok bel ağrım da azaldı göğüsler aynı son durum bu bende de

evet canım sende güzel açıklamışsın bende hamile olsam keseyi yada kalp atışlarını duymadan söylemem bunu eşimede söyledim ve bana destek sadece ve sadece kayınvalideme belki Allahın zniyle bi hamiş kalalımda inşallah gerisi kolay olur diye düşünüyorum

bu arada son bir kaç saattir pek karın ağrım yok bel ağrım da azaldı göğüsler aynı son durum bu bende de

hımmmmm belirtiler yavaş yavaş kaybolmaya başlamış sanırım hadi hayırlısı kuzum inşallah haftasonu kırmızı dart gördüm diye değilde pazartesi hamişim diye gelirsin Allahın izniyle inşallahhhhhhhhhh

arkidişler ben çıkıyorum iyi akşamlar iyi haftsonları belki girebilirim haftasonu neyse kendinize iyi bakın inşallah güzel haberlerle başlarız haftamıza görüşürük Allah dualarımızı kabul eylesin inşallah

bende arada gıdıyorum lavaboya dıyorum kı acaba ???
ama yok sımdılık bakalım

sanada iyi aksamlar halev cım

ınsallah pazartesı herkesden guzel haberler alırız
yenı seneye herkes hamıs olarak girer inşallah :81:

canlarımmmmmmmmmmm ayy nasıl geldim ofise nasıl açtım bilgisayarımı bilmiyorummm yardım edin banaaa sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktıııııııı
çok sevindim hayırlı olsun endişelenme hiç benim de silik çıkmıştı. hatta aynı gu sabah cıkmamıstı bile

canlarımmmm hamileyimmmmmmm

yemin ederim ağlıyorum şimdi acayip sevindim ya.Allah tamamına erdirsin canım benim çokkkkkkkkkkkkkkkk mutlu oldummmmmm.
sırf senden haber almak için girdim akşam topiğe çok sevindim vallah ya.inşalh kucağınada alırsın canım benim.arkandan bizlerde gelirizz.

Son düzenleme:
gerçekten bugünün acısını çıkaramazmışım canım ada'm canım benim hamileymiş şükürler olsun darısıda bize olsun inşl benim eşimde bekleme telaşında ve zaten kaç aydır hep öyleydi ee geçen ayda durumumuzu biliyosun şimdi daha telaşlı evet canım 1hafta felan kaldı hayırlısı olsun gün felan saymıyorum üzülmek hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
inşl gelmez canım
canlarımmmmmmmmmmm ayy nasıl geldim ofise nasıl açtım bilgisayarımı bilmiyorummm yardım edin banaaa sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktıııııııı
canım gözün aydın çok sevindim rabbim sonunu getirsin inşl kucağına aldığın günleride görürüz hayatım dualarında unutma bizi sen şimdi torpillisin
çok sağol hayatımkocacınında rüyası gerçek çıktı onuda ayrıca tebrik ederim canım
canım önceki aylara nazaran bu ay herşeyıin farklı olmuş baksana test yaparkenki sakinliğin bi,le sanki hamile olduğunu biliyomuşsun gibi artık allahın izniyle kendi bebeğinle oynarsın canım
allah razı olsun bitanem
hadi canım sıra sende inşl sendende tubadanda alırız bu güzel haberi pazartesi çifte bayram yaparız
slm kızlar bende 26 ncı gündeyim iğneden sonra 15 nci gün ara ara kasık ağrım oluyo ama :18::18::18::18: ölcem heyecandan :18::18::18::18:
ayy dyan canım dayan az kalıd bu kadar bekledin bi kaçgün mü korkutacak gözünü inşl hamişsindir
aminnnnn canım inşl
allah razı olsun canım haftalarda ne çabuk dönüyor ya
inşl gelmez hayatım hamişsindir
kızlar dudagımda ucuk cıkıyor yaaa ben gene baska bır forumda okumustum
adet donemınde ucuk cıkarsa hamılesınız falan yalanda olsa batılda olsa ınanmak ıstıyorum su an
o nsıl bişeymiş ya ilk defa duydum eee şimdi ben kendim, bildim bileli hiç uçuğum çıkmadı nolcak şimdi bana
arkidişler kitabımı bitirdim başkasına başlıcam hadi bakalım
maşallah hayatım iyi gidiyosun ben bu hafta okuyamadım valla temizlik yapacam diye öldüm durdum başla bakalım yeni kitaba ne güzel
kıızlar bu ne bre hepiciğiniz hamilelik belirtilerinizden bahsetmişsiniz... benim daha bugün 8. günüm ... ama sayenizde bende bile başladı hamilelik belirtisiii... ağzımın hiç tadı yok
hıh tam 12den vurmuşsun sende sevdecim çalış sen daha çalış geçen ayın acısını çıkar bu ay bende hiç belirti felan yok valla zaten içimde bu ay olacakmış gibi bi hist yok hem çok yordum bu ay kendim, gerçi rabbim nasip ettiyse istediğin yap verince veriyor ama ben,mbu ay olursa heralde tem,zlik manyağı bir kızım olur neyse annesine yardım eder:))

biliyodum zaten ben önce okudum sonra size çene yetiştirdim tekrardan hayırlı olsun canım kan testide yaptırdı demi hani hiç değerini sölemedn

kızlar dün babama dedimki ayıptır sölemesi şu temizliğimizi bitirelimde balık getir dedim annemde canın mı istiyor diyor yok dedim bi önceki yediğimiz bıldırcın çok güzeldi yine ondan alsın bugünde babam pide ekmeği fırınında yağlı ekmek yapıyo çok severim bugünden biara ondan yapmasını söyledim annem yine hayırdır canınmı istiyo diyor heran hamilelik bekliyorya canlarım benim

smallummmm adacımmmmmmmmmm allahıma şükürler olsun kendim hamile olsam bu kadar sevinirm tüylerim diken diken gözlerim dolu dolu Allahım bizlere de bu mutluluğu yaşatsın beraber büyütmeyi nasip etsin. sağlıkla gelsin meleğin işallah çok dua et bize de değerin kaç çıktı canım bu arada tez zamanda bekliyoruz hikayeni çok iyibilsek de

canım gözümüz aydın, nasıl sevindim anlatamam, inan gözlerim doldu. Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
darısı hepimizin başına inşallah kızlar...
çok dikkat et kendine bundan sonra, sakın yorma kendini tatlım

ay ne güzel bişeydir şimdi o duyguuuu..... kim bilir ne mutluluklar yaşanıyor bugün sizin evde adacım yaaaa.... Rabbim sizi hiç ayırmasın, hep mutluluklarla dolup taşın güzelim.... 2 sene sonra bebeğine kardeş istiyozz ona göree

evet sevdecim evde şidi şenlik vardır mutluluktan yerlerinde duramıyorlardır eminim maşallah allahım hep böyle devam ettirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…