Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

zeytincim adacım aynı durum bende de karnım ağrıyo ödüm kopuyp tam gidiyorum tuvalete şimdi gelcek sdiyorum yok akıntı sadece. allahım gelmese yaa artık benim de bugünadet günüm sanırım iğneden sonraki 16. günüm ama tam 14 gün önce bugün çatladığını hissetmiştim sancıdan. o yüzden bugünü geçridimmi rahatlıcam

zeytincim adacım aynı durum bende de karnım ağrıyo ödüm kopuyp tam gidiyorum tuvalete şimdi gelcek sdiyorum yok akıntı sadece. allahım gelmese yaa artık benim de bugünadet günüm sanırım iğneden sonraki 16. günüm ama tam 14 gün önce bugün çatladığını hissetmiştim sancıdan. o yüzden bugünü geçridimmi rahatlıcam

inşallah canım seninde hayırlı haberlerini alırız :46:

aynen cnm yaa herkesde aynı heyecan az karnım ağrıyo ödüm kopuyo benimde iğneden sonra 15 nci gün ne zamana kadar beklesek ki :26:

offf ya ne kadar heyecanlı bır bekleyıs ınsan hemen kendını kaptırabılıyor aman aman
ınsallah gelmez bu ay su kırmızılar eslerımıze buyuk suprız olur tabı bızede:18:

aynen cnm yaa herkesde aynı heyecan az karnım ağrıyo ödüm kopuyo benimde iğneden sonra 15 nci gün ne zamana kadar beklesek ki :26:

canım 2-3 gün daha bekle bence kanda daha net olur eğer adet olmazsan ki inşallah olmazsın

kızlar dudagımda ucuk cıkıyor yaaa ben gene baska bır forumda okumustum
adet donemınde ucuk cıkarsa hamılesınız falan yalanda olsa batılda olsa ınanmak ıstıyorum su an:5:

benim de hedefim pazartesi işallah bu sefer hayal kırıklığı yaşamayız

inşallah canım hayal kırıklığı olmazda topikimiz daha bi şenlenir:52:

adet donemınde ucuk cıkarsa hamılesınız falan yalanda olsa batılda olsa ınanmak ıstıyorum su an:5:

vanım çok belirtilere takılıyon neden kendine başka bi uğraş bulmuyorsun böle gidersen psikoljin yüzünden yalancı hamilelik geçirirsin canım takılma sadece adet olmamak hamiş olmak için dua et güzelim herkesde her belirtinin olması beklenmez lütfen ama rahatlarmısın biraz senin için daha iyi olucak rahatlamak :70:

canım inşallah gelmeyecek kırmızıların bebiş gelecek yerine, ben hala inanamıyorum ve hala karnım ağrıyor ara ara , hah şimdi oldum diyorum, hala şoktayım ve inanamıyorum.

ayy kızlar hepimiz arka arkayayız ya, zeytin de öyle , narda öyle .
offf ya ne kadar heyecanlı bır bekleyıs ınsan hemen kendını kaptırabılıyor aman aman
ınsallah gelmez bu ay su kırmızılar eslerımıze buyuk suprız olur tabı bızede:18:
inşallah cnaımmmm
canım belirtilere takılma rahatla biraz . inşallah gelmiştir senin yaramazda
inşallah canım hayal kırıklığı olmazda topikimiz daha bi şenlenir:52:

vanım çok belirtilere takılıyon neden kendine başka bi uğraş bulmuyorsun böle gidersen psikoljin yüzünden yalancı hamilelik geçirirsin canım takılma sadece adet olmamak hamiş olmak için dua et güzelim herkesde her belirtinin olması beklenmez lütfen ama rahatlarmısın biraz senin için daha iyi olucak rahatlamak :70:

halevcime katılıyorum

YAAA ,

hamile haberin sonra daha bir heveslendik sanki farkındamısınız ???

ewt inş cnm

canım inşallah gelmeyecek kırmızıların bebiş gelecek yerine, ben hala inanamıyorum ve hala karnım ağrıyor ara ara , hah şimdi oldum diyorum, hala şoktayım ve inanamıyorum.

ayy kızlar hepimiz arka arkayayız ya, zeytin de öyle , narda öyle .

inşallah cnaımmmm

canım belirtilere takılma rahatla biraz . inşallah gelmiştir senin yaramazda

halevcime katılıyorum
ewt arka arkaya herkes inş hamıle haberini de verir :16::16:

kıızlar bu ne bre hepiciğiniz hamilelik belirtilerinizden bahsetmişsiniz... benim daha bugün 8. günüm ... ama sayenizde bende bile başladı hamilelik belirtisiii... ağzımın hiç tadı yok :52:

kıızlar bu ne bre hepiciğiniz hamilelik belirtilerinizden bahsetmişsiniz... benim daha bugün 8. günüm ... ama sayenizde bende bile başladı hamilelik belirtisiii... ağzımın hiç tadı yok :52:

Allah kabul etsin dualarını sevdecimm, hakkaten herkesin günü yaklaştıkça iyice belirtilere sardık:52::52::52: umut fakirin ekmeğiymiş be güzelim , hem narın taktiğini uygulamış olduk hepimiz :27::27:
Sende 2011 in ilk annesi olacaksın fıstığımmm:51:

adacım sakın misafirler var diye kırıp geçirme kendini.... yorulma telaş etme sakin sakin güzelim e mi...
bide akşama kan testini alınca hemen önce kayınvalidenlere sonrada gelen misafirlere söyleyin hamile olduğunu... herkes sana yardım etsin canım.. el bebek gül bebek geçir bu güzel günleri...
benim gibi biraz zaman geçsin öyle söyliyim dersen bütün işler üstüne kalır..bebeciğine yazık etme.....
bide şu yönü var.. insanlar sizden bi bebek beklentisi içinde ya, olduğunu cümle alem duysun..
eşin seni bol bol okusun ayetel kürsileri nas felak surelerini nazara karşı önlem alın canımmmmm :61::61:

Allah kabul etsin dualarını sevdecimm, hakkaten herkesin günü yaklaştıkça iyice belirtilere sardık:52::52::52: umut fakirin ekmeğiymiş be güzelim , hem narın taktiğini uygulamış olduk hepimiz :27::27:
Sende 2011 in ilk annesi olacaksın fıstığımmm:51:

hakkat mı gız bacım.. çok sevindirik oldum.. senin ağzından çıkan hemen kabul olur. yaşadım :52:

Back