evet canım kültürümüz artıyoraaaaaaaa ilk defa duyuyorum guzum yaa daha neler duyucaz
evet canım giden gitti kalan sağlar bizimdir diyelim dimiherşey olacağına varır kuzum belki yaparken bişiler olucaktı nerden biliyon o yüzden geçmişi bırak önüne bak canım boşu boşuna sende kendini üzme
canım sen çatlama iğnesi olmuşmuydun. neye göre 14 gün geri saydın. beklenen adetine göre miGIYMATLIM,
yaaa simdi kafamı karıstırdın valla bu 14 geriye sayma gercekmı acaba ben normalde adet gunumu 21 veya 22 olarak beklıyorum ama senın dedıgın dogruysa o zaman 17 sıne denk gelıyor
yanı ben sımdı ıkı gun sonra adet mı olacagım acaba
yaaaa:18:
hakkaten doğru sevdecimtuttum ben bu doktoru, doğru benim yumoşumda 1 aralıkda çatlamıştı 14. gün sonrası da adet tarihimm
inşallah kuzum inşallahadacım evet yaa adamcık kimbilir nasıl stres yaptı nasıl zorlandı.. inşaallah bi daha böyle şeylere gerek kalmaz gülüm...
aklıma geldi niii yapayımmmmmay bende daha heyecan yok raporu alayım adetimi olayım ondan sonra başlayacak sanırım heyecanım Allahım inşallah bebişlerimizi nasip eder hayırlı vakitte
ne kadan evhamlısın kuzum ya adam ters bişi görse söylemez mi sizin drunuzda çok ilgili anlattığına göre yapma böel kuzum ya azcık da olsa rahatla yaaaadövücem haaaaa
ahh ge kuzummm neyse sıkma artık canını, geçen geçti bile, sen bu ayy sıkı çalış bakalımm, tembellik de yookk son adetten sayıp 14. gün iyi bi tesbit kızlar ya dimiii, artık o günlerde hep çalışırızkızlar benim bu adetimden 14 gün geriye sayınca tam o tembellik ettiğim döneme denk geliyor .. hani 4 gün boş geçmişti yaa... hakkaten demek çok önemliymişşş
aminn canım inşaallah...
hakkaten dövülecek birileri var aramızda. ellerin dert görmesin halevcim
1 aralıkta çatladı, 14. gün adet olması lazımsa , dün 14. gündü canım, hadi bakalımmmm,evet canım dimiii yabi bugün müüüüü oluyorrr
kızlar ben bu 14 geriye sayma işlemini sanki bi yerde de okumuştum şimdi hatırlar gibi oldum.. hatta adet arası kaç gün olursa olsun 35 veya daha fazlası olanlar içinde geçerli bu geriye sayma galiba. bakayım netten bulabilecekmiyim size:26:
hadi inşaallah be güzelimmm..1 aralıkta çatladı, 14. gün adet olması lazımsa , dün 14. gündü canım, hadi bakalımmmm,
son adet tarihi baz alınacak tabi dimi bunda ,hadi bakalım bulabilirsen paylaşmış olursun bizimle, hakkaten ne çok şey öğreniyoruz kıssslarr bizde kliniğimizi açabiliriz heee
GIYMATLIM,
ben çatlama iğnesi vurulmadım yumurta takibine gitmiştim en son 03 aralıkda gıttıgımde ya bu aksam yada yarın catlayacak yumurtan 20 mm demıstı ona gore saydım canım 04 aralık catlamıs olarak farzederek 14 gun sayınca 17 aralık yada 18 aralık oluyor
adacım ne oldu kız darıldın mı.. kıyamam kuzuma tamam benide dövsün ...
hadi inşaallah be güzelimmm..
paylaştım canım yazıyı.. evet artık kliniğinimizi açma zamanımız geliyor. müsadenizle ben başhekim olebiler miyim :94:
canım en geç 5 aralıkta çatlamış olması lazım. o zamanın üzerine sayabilirsin demek ki :26:
GIYMATLIM,
neden 5 aralık da catlar dedın kı sen
doktor ya bu aksam yada cumartesı demıstı???
zeytincim eğr yumurtan çok yavaş büyümeye devam ettiyse o zaman 5 aralıkta çatlamış olabilir. eğer dr çatladığı zaman seni çağırmış olsaydı bundan emin olabilirdik 4 aralıkta çatladı mı diye... ben en geç demek istedim canım..GIYMATLIM,
neden 5 aralık da catlar dedın kı sen
doktor ya bu aksam yada cumartesı demıstı???
tamam senide dövsün halev, öyle barışacağımm
sen niye başhekim olacaksın bizim başımız kel mioh sen odanda keyifdeyken bizler hasta muayene edeceğiz ha sen ol gülümmm başhekimmm olar tabiiii sen kidemlisin bizden
canım senin beklenen adet tarihin ne ?? gıymatlım o tarihden 14 ü çıkardı öyle söyledi
bakın kızlar...........
Yumurtlamayı takiben yumurta yaklaşık 24 saat süreyle canlı kaldığından yumurtlamanın tespiti hem anne adayının doğurganlık ve hormonal durumunun, hem de cinsel birleşme zamanının belirlenmesinde önemlidir. Değişkenlikler olmakla birlikte döllenme olasılığının daha yüksek olduğu günler adet döneminin ortasındaki günlerdir. Genellikle yumurtlama beklenen adet gününden 14 gün önce oluşur.
Bir adet dönemi (siklus) ortalama 28 gündür. Bir siklusta ovulasyon ortalama olarak beklenen adetten 14 gün önce görülür. Eğer adet dönemi daha uzun veya kısa ise ovulasyon günleri de değişicektir. Örneğin siklus 35 gün ise (35-14=21) 21.gün,eğer siklus 25 (25-14=11) gün ise 11. gün yumurtlama günüdür.
hadi inşaallah be güzelimmm..
paylaştım canım yazıyı.. evet artık kliniğinimizi açma zamanımız geliyor. müsadenizle ben başhekim olebiler miyim :94:
canım en geç 5 aralıkta çatlamış olması lazım. o zamanın üzerine sayabilirsin demek ki :26:
tamam senide dövsün halev, öyle barışacağımm
sen niye başhekim olacaksın bizim başımız kel mioh sen odanda keyifdeyken bizler hasta muayene edeceğiz ha sen ol gülümmm başhekimmm olar tabiiii sen kidemlisin bizden
inşallah canım seninde az kalmış, adet tarihin neydi senin ?
günaydın canım hadi hayırlısı inşallah hepimiz güzel haberler vereceğiz Allahın izniyle
gıymatlım eğer ikiz olsaydı sadece kese büyük görülmezdi herhalde. kan değeri de yüksek çıkıyormuş ikizde... yarın gidicem bakalım hayırlısı...
ayrıca ben de öyle bilşiyorum adet olmanız gereken tarihten geriye 14 gün saymanız gerekiyor. çünki çatlayan yumurta en fazla 14 gün kalıyor. 14. gün vücuttan atılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?