tabi canım birde hiç bi işe yaramıyorki dargınlık, aksine daha kötü yapıyor, kimseyle dargın kalamam zati, yok canım 2 gün baya stres yaptımda bugün normal ama işler birikti, beynim sulandı listelerdendarılmayalım tabi adacım. şunun şurasında 3 günlük dünya.. eşlerimiz varken bide birbirimize darılırsak yandık...
işindede stres yapma şekerim kendine.. herşey olacağına varır..
evet bende düşündüm onu.. bizde kullandık mı acaba :26:
bende merak etmişti o hapı ne acaba, ben hiç kullanmadım gerek kalmadı zaten :):) kist olunca yazmıştı ben kendimin drun olunca onuda kullanmadım :)
tamam yavlum anlamışemmmm gerçi biz tüp olucak diye saldıydık arada can isterse yapıyoz o kadan ayrıca bugün 22.günümmüş yavvvvv bakcez artıkın hadi hayırlısı kuzular
yavlum o haberi gösteriken ilacta göstermişlerdi ve hiç doğum kontrol hapına benzemiyordu sonuçta dkh 21li ve küçük bi hap değilmi o gösterilenler öle değildi belki örnek amaçlı göstermişlerdir emme ben kendimi öle avutuyom napim
aklına getirmemişsin yumoş günlerini, bebecik bu şekilde gelmesin halevcimmm
ya kızlar bir de birşey sorucam size;
ben ayın 11'in de doktora gittim. bana 3 gün önce yumurtan çatlamış dedi. zaten hamile olabilirsin şuan erken, göremem demesinin sebebi de o günü değerlendirmiş olmamızdı.
benim anlamadığım cumartesi den sonra da 2 günde 1 birlikte olduk eşimle. çatladıktan sonra birlikte olmak gereksiz miydi ? yoksa bi etkisi olabilir mi hamilelik için?
çatladığı gün birlikte olmuşsunuz yani dimi tatlım, sonrası içinde bi zararı olmaz belki oluşan başka yumoşlar için, bizede dr aşılama yaptıktan sonra 2 defa daha birliktelik dedi mesela, gereksiz deseydi ilişki olsun demezdi. Anlatabildim mi, çok karışık yazdım da :26: