Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

günaydın arkadaşşşlarrr ben yeni katıldım benide unutmayın arkadaşlar benimde çocugumyok bende bebek istiyorum doktora gidicem haftaya ilk aşılama oldum tutmadı. çoook kötü birşey aşılamanın tutmaması yardım stresliyim :71:

hoşgeldin aramıza canım, benimde ilk aşılamam oldu bekliyorum, inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine.

halevcim sağol canım işallah iyi haberler çıkar hepiciğimizden raporun ne zaman belli oluyordu tatlım
adacım gerçekten çok güzel bir rüyaydı hayırlara vesile olsun işallah. benim adet günüm normalde 29 günde olduğu için pazar günü ama iğnem 11. gündeydi o yüzden bugünden pazara kadar günüm olabilir emin değilim yani. gelmesin yeterki hangi gün olursa olsun :9: valla senin şu aşılama tutsun hepimize umut olcan adet olursak hepimiz aşılamaya atlıcaz direk :94: ben pazar günü geçsin anca öyle test yaparım canım dayanabilirsem pzt salı falan yani
tbencim sen benden bir gün geriden geliyorsun işallah beraber kutlucaz tatlım
esincim evet rüyam hayırlara çıksın işallah hem herkese dağıtıyorum ya o hayırlı haberlerden size de dağıtmışımdır işallah :61:

bu arada canlar ilginç bişey oldu hani ben demiştim kuaförde çalışan kız bana fazl baktı 2011 de erkek çocuk var falan dedi. ben de çok üstünde durmam böyle şeylerin hem heves hem eğlence olsun işte. o kız demişti ki sizde bir gelin alma durumu oclak demişti hakkaten de biz o haftasonu istanbula gittik nikaha kız aldık :60: sonradan aklıma geldi. bir de eşin sana bir sürpriz yapcak hediye alcak yıl bitmeden çok sevinceksin demişti .dün akşam eşim dedi ki sana bir yılbaşı hediyesi buldum dibin düşcek dedi :60: yani sankim kız hakkaten biliyo da söylüyomuş.çok iyiniyetli bir kızmış zaten heralde ondan içi temiz diye mi görüyo nedir. işallah bebişle ilgili gördükleri de çıkar umut fakirin ekmeğidir ne de olsa.fala inanma falsız kalma hanııııııııııııııııııımmmmmm:27::68:

esincim inşallah aşılamam tutmuştur canım , bizde çok merak ediyoruz :52: sende durum nedir ?
Halevcim bu ay sonunda başlıyor tedavin o zaman hadi hayırlısı, inşallah bu ay sürpriz yapmıştır sizin yaramaz :27: belli olmaz nasip bakalım

narcım hadi bakalım hayırlısı , beklemelerdeyiz artık, inşallah kırmızılar yerine bebişler gelsinn, bende fala hiç takılmam ama üst üste gerçekleşen şeyler söylemiş hakkaten , inşallah Allah söyletmiştir de kavuşursunuz bebişinize,

narcım uzun uzun yazmak istiyorum ama işlerden bölünüyor, o arkadaşının bebeğine inşallah bişey olmaz. Madem riskli izinli falan değilmi, başka drlara falan gitseydi, durumları iyi değilmi devlet hastanesine gidiyor demişsin de. çok kolay bulunca kıymet mi bilmiyor :26:

narcım uzun uzun yazmak istiyorum ama işlerden bölünüyor, o arkadaşının bebeğine inşallah bişey olmaz. Madem riskli izinli falan değilmi, başka drlara falan gitseydi, durumları iyi değilmi devlet hastanesine gidiyor demişsin de. çok kolay bulunca kıymet mi bilmiyor :26:

smallangel,

aşılama yapılmadan önce eşinden sprem testi istediler değil mi hareketli sprem sayısı kactı??

halevcim sağol canım işallah iyi haberler çıkar hepiciğimizden raporun ne zaman belli oluyordu tatlım
bu arada canlar ilginç bişey oldu hani ben demiştim kuaförde çalışan kız bana fazl baktı 2011 de erkek çocuk var falan dedi. ben de çok üstünde durmam böyle şeylerin hem heves hem eğlence olsun işte. o kız demişti ki sizde bir gelin alma durumu oclak demişti hakkaten de biz o haftasonu istanbula gittik nikaha kız aldık :60: sonradan aklıma geldi. bir de eşin sana bir sürpriz yapcak hediye alcak yıl bitmeden çok sevinceksin demişti .dün akşam eşim dedi ki sana bir yılbaşı hediyesi buldum dibin düşcek dedi :60: yani sankim kız hakkaten biliyo da söylüyomuş.çok iyiniyetli bir kızmış zaten heralde ondan içi temiz diye mi görüyo nedir. işallah bebişle ilgili gördükleri de çıkar umut fakirin ekmeğidir ne de olsa.fala inanma falsız kalma hanııııııııııııııııııımmmmmm:27::68:

narcım haftaya çarşamba yada perşembe çıkacak inşallah raporumuz sekreter öle dediydi Allahtan bi mani olmazsa inşallahhhhhh bu arada falcının dedikleri çıknca insanın ister istemez gönlü dediklerine kayıyor ay hadi inşallahhhhhhhh Allahım büyük inşallah tutar senin için söylediği

esincim inşallah aşılamam tutmuştur canım , bizde çok merak ediyoruz :52: sende durum nedir ?
Halevcim bu ay sonunda başlıyor tedavin o zaman hadi hayırlısı, inşallah bu ay sürpriz yapmıştır sizin yaramaz :27: belli olmaz nasip bakalım

evet canım inşallah aralık sonunda başlamış olucam tedaviye:nazar:

smallangel,

aşılama yapılmadan önce eşinden sprem testi istediler değil mi hareketli sprem sayısı kactı??
yıkama öncesi total sperm sayısı :49 milyondu. Sayısı 14 milyon yazıyordu sanırım bu hareketli sperm sayısı. yıkama öncesi A motil hareketi % 14 , yıkama sonrası A motil % 80 yazıyordu canım.
hoşbulduk canım inş rabbimherkese bebek nasip etsin isteyene inş

inşallah canım

benim eşiminde sperm testi 48 milyon toplam hareketli olan 11 milyon yazıyordu doktor iyi demişti ama
bir yerde okudum 10 mılyon olanların aşılama yapması gerekıyormus dıye oylemı acaba ya??

günaydın arkadaşşşlarrr ben yeni katıldım benide unutmayın arkadaşlar benimde çocugumyok bende bebek istiyorum doktora gidicem haftaya ilk aşılama oldum tutmadı. çoook kötü birşey aşılamanın tutmaması yardım stresliyim :71:
canım hoşgeldin aramıza inşl bebeğine kavuşursun
hoşgeldin canım evet bide elime alabilirsem raporu oh çekicem şöle içten olacak sonrada Allahın izniyle tedavi sürecimiz başlayacak aralık ayının 24-26 arası adet olursam inşallah

hoşbulduk hayatımo çok istediğin ohhh çekicen canım az kaldı inşl bebişine kavuşacaksın benimde adetim 25i inşl ben olmam hamişimdir sen olursunda tedaviye başlar hamiiş kalırsın am stres felan yapıpta gecikmeyeni geciktirme arkadaşım rahat ol

kızlar bide eşimin sizlere çok slm var arkadaşlarnı sor sen araştır e zaman hastalanman gerkli diye düzenli gitseydi bugün ama geçen ay gecikme yaşayınca onumu baz alacam ben 25i diye düşünüyodum ama eşim durmuyoki araştır öğren bakalım arkadaşlarınada sor bence o gecikme sayılmaz felan diyor çok bilmiş ya yerinde duramıyor didik didik etti dünden beri kafamı sabah aradı bidaha söylüyo birazdanda sonucu için arar:78: iki günden beride belim ağrıyo kasığım batıyo diyoruya aşka geldi heralde

benim eşiminde sperm testi 48 milyon toplam hareketli olan 11 milyon yazıyordu doktor iyi demişti ama
bir yerde okudum 10 mılyon olanların aşılama yapması gerekıyormus dıye oylemı acaba ya??

canım en az 20 milyon olması lazım diye biliyorum ama total sperm sayısı mı , yoksa hareketli sperm sayısı mı bilmiyorum . Drumuz 1 yıl birliktelikten sonra olmuyorsa aşılama yapıyorz demişti, bizim de öyle oldu tam 1 yıl geçti.

canım hoşgeldin aramıza inşl bebeğine kavuşursun

hoşbulduk hayatımo çok istediğin ohhh çekicen canım az kaldı inşl bebişine kavuşacaksın benimde adetim 25i inşl ben olmam hamişimdir sen olursunda tedaviye başlar hamiiş kalırsın am stres felan yapıpta gecikmeyeni geciktirme arkadaşım rahat ol

kızlar bide eşimin sizlere çok slm var arkadaşlarnı sor sen araştır e zaman hastalanman gerkli diye düzenli gitseydi bugün ama geçen ay gecikme yaşayınca onumu baz alacam ben 25i diye düşünüyodum ama eşim durmuyoki araştır öğren bakalım arkadaşlarınada sor bence o gecikme sayılmaz felan diyor çok bilmiş ya yerinde duramıyor didik didik etti dünden beri kafamı sabah aradı bidaha söylüyo birazdanda sonucu için arar:78: iki günden beride belim ağrıyo kasığım batıyo diyoruya aşka geldi heralde

canım eşlerimiz didiklemiyor diye yakınıyoruz sende tam tersi, ne güzel işte araştırıp soruyor yorum yapıyor . benimde gecikmelerim oldu o yüzden ben hep olduğum tarihi baz aldım. Zaten dra gidince en son ne zaman adet oldun diye soruyorlar, arkasından düzenlimiydi falan diye. Bence son tarihi baz almalısın ama diğer arkadaşlar ne der bu durumda ? onlarında fikrini alalım

inşl canım tutmuştur.valla aynı bizde günaşırıya devam şimdilik hiç aksatmadık spemlerimiz yetiyosa rabbimde bu ay nasip ettiyse eğer biz elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz:78:

canım bende 5milyon üstünün aşılama yaptırması gerektiğini duymuştum 20milyon ve üzeri normal kabul ediliyor

ay sonuna doğru eşimyine test yaptıracak inşl sonuçlarımız dahada artmıştır şimdi biz günaşırı gidiyoruz eee perhiz felan lazımya ben hastalanınca yaptırsın eşim testti diye düşünüyorum

canım en az 20 milyon olması lazım diye biliyorum ama total sperm sayısı mı , yoksa hareketli sperm sayısı mı bilmiyorum . Drumuz 1 yıl birliktelikten sonra olmuyorsa aşılama yapıyorz demişti, bizim de öyle oldu tam 1 yıl geçti.
canım biz her ay yaptırdığımızdan uzmanı oldum gibi bişe oldu normalde 1ccde 20milyon olması gerekiyor bu kabul ediliyor mesela benm eşimin toplamda 51milyon ama 1ccde 20 600 000 var şuan olması gerekn alt sırın üzerindeyiz bu gebelik açısından yeterli ama fazlasıda olabilir 1ccde 50milyon olanlarda var
canım eşlerimiz didiklemiyor diye yakınıyoruz sende tam tersi, ne güzel işte araştırıp soruyor yorum yapıyor . benimde gecikmelerim oldu o yüzden ben hep olduğum tarihi baz aldım. Zaten dra gidince en son ne zaman adet oldun diye soruyorlar, arkasından düzenlimiydi falan diye. Bence son tarihi baz almalısın ama diğer arkadaşlar ne der bu durumda ? onlarında fikrini alalım
ya ama ben kendimce bir yol çizmişim en son ne zaöan olduysam o güne göre düşünüyorum zaten doğrusu ne bende bilmiyorum oda sürekli bana soruyor o böyle deyince bende ne düşneceğimi şaşırdım valla ama senin dediğin gibi düşünüyorum yine diğer kızlardanda ikir alabilirz tabi

hoşbulduk hayatımo çok istediğin ohhh çekicen canım az kaldı inşl bebişine kavuşacaksın benimde adetim 25i inşl ben olmam hamişimdir sen olursunda tedaviye başlar hamiiş kalırsın ama stres felan yapıpta gecikmeyeni geciktirme arkadaşım rahat ol

a.s. canım bu ay nasıl olacağını bilemezsin çünkü normalde düzenli olan adetin geçen ay şaştı ama bu ay nasıl gelir önce bekleyip görmen lazım ona göre bidahaki ayın adetini hesaplayabilirsin o yüzden en güzeli bekleyeceksin ve sen yine 25 olarak düşün istersen canım umarım gelmez adetin maşallah eşinde hakkaten aşka geldi haaaaaaa:nazar:

kzılar ben bu ay aşılama yaptırıyorum ekimde de yaptırmıştım kasımda normal denedik aralıkta tekrar aşılama olacağım
bugün alttan baktıı kist yok
gonel f iğnenin ilk dozunu vurduk :)
12 - 13 sonra aşılamam olur inşalahh :)

adatimim 3. günüydü ama kan testii istemed, her zaman istemiyo herhalde
hormonlar o kadar etkilemiyor dedi
prof a gidiyorum 15 aylık bebek özlemim biter artık inşallh
bebebğim istediğimde hemn olsaydı şimdi 6 aylık bebeğim vardı yaşımda geçiyor bunları düşündükçe daha çabuk olsun istiyorum bebğimin

kzılar ben bu ay aşılama yaptırıyorum ekimde de yaptırmıştım kasımda normal denedik aralıkta tekrar aşılama olacağım
bugün alttan baktıı kist yok
gonel f iğnenin ilk dozunu vurduk :)
12 - 13 sonra aşılamam olur inşalahh :)

adatimim 3. günüydü ama kan testii istemed, her zaman istemiyo herhalde
hormonlar o kadar etkilemiyor dedi
prof a gidiyorum 15 aylık bebek özlemim biter artık inşallh
bebebğim istediğimde hemn olsaydı şimdi 6 aylık bebeğim vardı yaşımda geçiyor bunları düşündükçe daha çabuk olsun istiyorum bebğimin

hoşgeldin canım inşallah bu seferki aşılamanın sonucu güzel sağlıklı bi bebiş olur inşallah

kızlar ben bu ay 2. aşılamamı olacağım ,
gonal f iğnemmin ilk dozu vuruldu 12-13. gün aşılalam olur inşallah ekimde o zamanlarda olmuştu kasımda normal denedik
aralık ayı şans getirir umarım:)
15 aylık bebk özlemim bi,ter
profa gidiyorum üni hastanesinde
çok iyi
değeerlerde bir bozukluk yok ama
belki yumurtam çatlamıyordur bazen çatlamazmış ya aşılama garanti oluyor bir de tam içeriye bırakıncva şans artıyor
:)
yaş 26 artık bebğimin olma zamanı geldi yaşlı anne olmak istemiyorum bunları düşündükçe daha çabuk olsun istiyorum
istediğim zaman olsaydı şimdi 6 aylık beebğim vardı :((( ama Allahın takdiri

Son düzenleme:
kızlar ben bu ay 2. aşılamamı olacağım ,
gonal f iğnemmin ilk dozu vuruldu 12-13. gün aşılalam olur inşallah ekimde o zamanlarda olmuştu kasımda normal denedik
aralık ayı şans getirir umarım:)
15 aylık bebk özlemim bi,ter
profa gidiyorum üni hastanesinde
çok iyi
değeerlerde bir bozukluk yok ama
belki yumurtam çatlamıyordur bazen çatlamazmış ya aşılama garanti oluyor bir de tam içeriye bırakıncva şans artıyor
:)
yaş 26 artık bebğimin olma zamanı geldi yaşlı anne olmak istemiyorum bunları düşündükçe daha çabuk olsun istiyorum
istediğim zaman olsaydı şimdi 6 aylık beebğim vardı :((( ama Allahın takdiri

olsun canım benim yaşımda 28 2011de 29 olucam yaşın gayet iyi geç kalmış falanda değilsin merak etme inşallah isteğin en kısa zamanda hayırlısıyla bebişin olur

Back