Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canım biz her ay yaptırdığımızdan uzmanı oldum gibi bişe oldu normalde 1ccde 20milyon olması gerekiyor bu kabul ediliyor mesela benm eşimin toplamda 51milyon ama 1ccde 20 600 000 var şuan olması gerekn alt sırın üzerindeyiz bu gebelik açısından yeterli ama fazlasıda olabilir 1ccde 50milyon olanlarda var

ya ama ben kendimce bir yol çizmişim en son ne zaöan olduysam o güne göre düşünüyorum zaten doğrusu ne bende bilmiyorum oda sürekli bana soruyor o böyle deyince bende ne düşneceğimi şaşırdım valla ama senin dediğin gibi düşünüyorum yine diğer kızlardanda ikir alabilirz tabi
sende haklısın tabi ama senin araştırmanıda istiyor, sende dersin eşine bak sordum böyle böyle dediler, o zaman onunda içi rahat eder. İçi rahat etmedikçe soru yağmuruna tutar seni :):)
canım 1cc de ki toplam sperm sayısımı 20 milyon , yoksa 1cc de hareketli sperm sayısımı 20 milyon olması lazım. Valla iyice karıştı.
kızlar ben bu ay 2. aşılamamı olacağım ,
gonal f iğnemmin ilk dozu vuruldu 12-13. gün aşılalam olur inşallah ekimde o zamanlarda olmuştu kasımda normal denedik
aralık ayı şans getirir umarım:)
15 aylık bebk özlemim bi,ter
profa gidiyorum üni hastanesinde
çok iyi
değeerlerde bir bozukluk yok ama
belki yumurtam çatlamıyordur bazen çatlamazmış ya aşılama garanti oluyor bir de tam içeriye bırakıncva şans artıyor
:)
yaş 26 artık bebğimin olma zamanı geldi yaşlı anne olmak istemiyorum bunları düşündükçe daha çabuk olsun istiyorum
istediğim zaman olsaydı şimdi 6 aylık beebğim vardı :((( ama Allahın takdiri

inşallah bu aşılamanın sonucu güzel olur tatlım, ama hiç öyle yaşım geçiyor falan deme, daha ne ki 26 yaş çok büyük bi yaş değil. Bende ocak ayında 26 yaşında olacağım :1:Mevlam tez zamanda nasip etsin inşallah, ama öyle olumsuz şeyler düşünme, insanın kendine bakmasıyla ilgili birazda. 50 yaşında bi bayan ama kendine çok iyi baktıysa daha genç gözüküyor :27:

kızçelerim canlarım nasılsınız bakalım.. sabahtan beri giremiyorduym siteye... anca girebildim şimdide geçmişi okudum beynim döndü.. ne kadar güzel gelişmeler var hadi bakayım bu ay bi cümbüş yaşıcaz inşaallahhhhhhhhh :64::64::64:

benimle ilgili orumlarınızı okudum hepiniz sağolun.. inşaallah bu sefer doktordan yana hayırlı gelişmeler olur ... he bide aklıma gelmişken, dr bana dedi ki, sinirli misin... bende o sırada eşime baktım gülüştük beraber... dedim ki, eğer çok biriktirdiysem arada patlamalar yaşıyorum.....:57:
dr da dedi ki, böyle zamanlarda sakinlik çok önemli.. sinirli olmak senin bütün kimyasallarını etkiliyor. o yüzden rüya aleminde gibi yaşayacaksın.. hiççç düşünme takma birşşeyi, Allah böyle diledi böyle oluyor de, ona buna kızma sinirlenme kendini rahatlat dedi.

bide sperm testimizin yapıldığı günü sordu. eşin çok stres yaptı mı dedi... bende dedim ki oohooo hemde ne stres.. o zaman bu sperm sonuçları aslında daha yüksektir. o stresten dolayıda sayı normalden aşağıda çıkabilir dedi.... yani ona göre kızlar eşlerimizin ruh halleride çokk önemli :74:,

esin canım sen geçen ay ki düğzensizlikten önce kaç günde bir adet oluyordun bi düşünüver hele..

narcım rüyalarınız hayra çıksın inşaallah müjde helvası yapıp dağıtırsın konu komşuna :56:

adacım heyecan dorukta bekliyoruz hadi yavrum çatlıcazz cumaya kadar nası bekleriz heee :52:

zeytin malesef alttan bakılması insanın içini bulandırıyor ama elden gelen birşey yok canım.. inşaallah rahim filmine gerek kalmazzz bebeişi sana el sallar göbüşünden :81:

skr senin yerinde olmak için nelerimizi vermezdik güzelim. olumsuz hiç bir şey yok. sakın takıntı yapma.. herşey çok güzel ilerliyor Allahın izniyle....
hatta sana yeni bi fikir empoze edeyim, kesenin büyük görünmesi ikiz bebek anlamınada gelebilir şekerim... benden söylemesiiiiii :65::65:

sevdalinka bu ay nasib olur inşaalah yavrucuğun.. yaşında hiç geç değil.. yeterki mevlam en yakın zamanda nasib etsin.. kız*****de bu yaşta anne olmak varmış güzelimm

halev canım senin raporları bekliyoruz . hayırlısıtyla olacak inşaallah....

tben sen yarın test yapacakmısın kuzum :80:

narcım uzun uzun yazmak istiyorum ama işlerden bölünüyor, o arkadaşının bebeğine inşallah bişey olmaz. Madem riskli izinli falan değilmi, başka drlara falan gitseydi, durumları iyi değilmi devlet hastanesine gidiyor demişsin de. çok kolay bulunca kıymet mi bilmiyor :26:
ay canım sorma hem öyle çabuk bulunca kıymetli olmuyo heralde hem degitti o yaşta işsiz adamın biriyle evlendi sürünüyolar şimdi insanlar o yaşlarda nasıl böyle hatalar yapıolar anlamıorum
narcım haftaya çarşamba yada perşembe çıkacak inşallah raporumuz sekreter öle dediydi Allahtan bi mani olmazsa inşallahhhhhh bu arada falcının dedikleri çıknca insanın ister istemez gönlü dediklerine kayıyor ay hadi inşallahhhhhhhh Allahım büyük inşallah tutar senin için söylediği

evet canım inşallah aralık sonunda başlamış olucam tedaviye:nazar:
işallah canım içinin temizliği deidklerine yansımıştır o kızın da tutar hepsi. hadi çok heyecanlıyım ben senin bu tüp bebek sürecin ,için ilk kez görcez ne de olsa
canım hoşgeldin aramıza inşl bebeğine kavuşursun

hoşbulduk hayatımo çok istediğin ohhh çekicen canım az kaldı inşl bebişine kavuşacaksın benimde adetim 25i inşl ben olmam hamişimdir sen olursunda tedaviye başlar hamiiş kalırsın am stres felan yapıpta gecikmeyeni geciktirme arkadaşım rahat ol

kızlar bide eşimin sizlere çok slm var arkadaşlarnı sor sen araştır e zaman hastalanman gerkli diye düzenli gitseydi bugün ama geçen ay gecikme yaşayınca onumu baz alacam ben 25i diye düşünüyodum ama eşim durmuyoki araştır öğren bakalım arkadaşlarınada sor bence o gecikme sayılmaz felan diyor çok bilmiş ya yerinde duramıyor didik didik etti dünden beri kafamı sabah aradı bidaha söylüyo birazdanda sonucu için arar:78: iki günden beride belim ağrıyo kasığım batıyo diyoruya aşka geldi heralde
aleyküm selam canım. sen en son adet tarihinden saycan ve her zaman kaç günde bir oluyorsan o kadar saycan o gecikme bir aylık bir durum sonuçta onu baz alma..
canım biz her ay yaptırdığımızdan uzmanı oldum gibi bişe oldu normalde 1ccde 20milyon olması gerekiyor bu kabul ediliyor mesela benm eşimin toplamda 51milyon ama 1ccde 20 600 000 var şuan olması gerekn alt sırın üzerindeyiz bu gebelik açısından yeterli ama fazlasıda olabilir 1ccde 50milyon olanlarda var

ya ama ben kendimce bir yol çizmişim en son ne zaöan olduysam o güne göre düşünüyorum zaten doğrusu ne bende bilmiyorum oda sürekli bana soruyor o böyle deyince bende ne düşneceğimi şaşırdım valla ama senin dediğin gibi düşünüyorum yine diğer kızlardanda ikir alabilirz tabi
benim de eşimde 1 cc de 20 milyon yazıyordu tam sınırda tabi ilaçtan önceydi bu şimdi nasıl bilmiyourm

aboooo gıymatlımm bidenemmm sinirlilik iyi değildir demiş ya drun taaa can evimden vuruldum canım, çay içiyordum geri geldi valla boğazımdan. Canımm sinirlilik üzerine tez konusu bilem olurum bennnn:52: Dün kardeşim ve annemle konuştum da telde tam o sinirlilik üstüne aramışlardı 2 çift laf ettirmedim yaa , kardeşim bunun heyheyleri üstünde sanırım dedmiş:52::52::52: nasıl rahatlatacagız kendimizi :52: doğru ama eşler sperm verilirken çok kasılıyor o yüzden sayılarını etkiliyordur.
pek bi beğendim bu senin yeni drunumu ben yaaa, hadi bakalım ilk tedavinde gelecek sanırım senin yaramaz :26: ne güzel sohebt etmişsiniz ya, eşinde gelmiş seninle birlikte. Sen başladınmı ilaçlarına

ay canım sorma hem öyle çabuk bulunca kıymetli olmuyo heralde hem degitti o yaşta işsiz adamın biriyle evlendi sürünüyolar şimdi insanlar o yaşlarda nasıl böyle hatalar yapıolar anlamıorum

işallah canım içinin temizliği deidklerine yansımıştır o kızın da tutar hepsi. hadi çok heyecanlıyım ben senin bu tüp bebek sürecin ,için ilk kez görcez ne de olsa

aleyküm selam canım. sen en son adet tarihinden saycan ve her zaman kaç günde bir oluyorsan o kadar saycan o gecikme bir aylık bir durum sonuçta onu baz alma..

benim de eşimde 1 cc de 20 milyon yazıyordu tam sınırda tabi ilaçtan önceydi bu şimdi nasıl bilmiyourm

canım akıl yaşta değil baştadır diye boşuna dememişler, inşallah Rabbim yardım eder onlara, bebeğinide korur. ya güzellerimm 1 ccde 20 milyon olacak anladım da bu total sperm sayısımı, yoksa ileri hareketli sayısımı, benim koçişin testinde bi terslikmi var ya, bizim bu dr telaş etmeyelim diye mi bişey demedi ya, :52:

aboooo gıymatlımm bidenemmm sinirlilik iyi değildir demiş ya drun taaa can evimden vuruldum canım, çay içiyordum geri geldi valla boğazımdan. Canımm sinirlilik üzerine tez konusu bilem olurum bennnn:52: Dün kardeşim ve annemle konuştum da telde tam o sinirlilik üstüne aramışlardı 2 çift laf ettirmedim yaa , kardeşim bunun heyheyleri üstünde sanırım dedmiş:52::52::52: nasıl rahatlatacagız kendimizi :52: doğru ama eşler sperm verilirken çok kasılıyor o yüzden sayılarını etkiliyordur.
pek bi beğendim bu senin yeni drunumu ben yaaa, hadi bakalım ilk tedavinde gelecek sanırım senin yaramaz :26: ne güzel sohebt etmişsiniz ya, eşinde gelmiş seninle birlikte. Sen başladınmı ilaçlarına

ah be kuzum hemde ne sohbetler ettik aklıma geldikçe yazıcam sizlere.. bu sinirlik hakkaten tez konusu hepimiz içiün. ama yenicez Allahın izniyle demi yavrum
bide bende şöyle bişey var.. sinirliyken zaten kendime hormonal olarak zarar veriyorum, bide sonrasında niye öyle davrandım diye üzüntüden kendime gelemiyorum... zincirleme hata devam edip gidiyor...:58:

kızçelerim canlarım nasılsınız bakalım.. sabahtan beri giremiyorduym siteye... anca girebildim şimdide geçmişi okudum beynim döndü.. ne kadar güzel gelişmeler var hadi bakayım bu ay bi cümbüş yaşıcaz inşaallahhhhhhhhh :64::64::64:

benimle ilgili orumlarınızı okudum hepiniz sağolun.. inşaallah bu sefer doktordan yana hayırlı gelişmeler olur ... he bide aklıma gelmişken, dr bana dedi ki, sinirli misin... bende o sırada eşime baktım gülüştük beraber... dedim ki, eğer çok biriktirdiysem arada patlamalar yaşıyorum.....:57:
dr da dedi ki, böyle zamanlarda sakinlik çok önemli.. sinirli olmak senin bütün kimyasallarını etkiliyor. o yüzden rüya aleminde gibi yaşayacaksın.. hiççç düşünme takma birşşeyi, Allah böyle diledi böyle oluyor de, ona buna kızma sinirlenme kendini rahatlat dedi.

bide sperm testimizin yapıldığı günü sordu. eşin çok stres yaptı mı dedi... bende dedim ki oohooo hemde ne stres.. o zaman bu sperm sonuçları aslında daha yüksektir. o stresten dolayıda sayı normalden aşağıda çıkabilir dedi.... yani ona göre kızlar eşlerimizin ruh halleride çokk önemli :74:,

halev canım senin raporları bekliyoruz . hayırlısıtyla olacak inşaallah....

gız ne zaman yazcen diye gözüm topike takıldı kadı neyseki bitürdün geçmişi de gelebildin zaten her kötü rahatsızlığın başlangıcı stres canım benim eşimde bi önceki testte daha rahat vermişti 3bin çıkmıştı en son yaptrıdığında da 700milyon çıktı çünkü zor vermiş zor verincede stres oluyor insan ve sonuçlar daha bi kötü çıkıyor, neyse inşallah haftaya alıcam raporumu canım Allahın izniyle:52:

halev canım evet anca gelebildim özlemişim hepinizi yahu.. her zaman toplanamıyoruz böyle :118::118:
şu sperm verme işi çok zormuş yaa.. biz ne tartışmalar ettik bunun üzerine.. hatta hastanede olmadı eve geldik.. anooo ne zordu. neyseki atlattık.. Allah sizin eşlerinize yardım etsin sürekli vermek zorunda olmak sabır ister...

narcım sen işyerinizdeki obayana akıl ver bari güzelim.. belki ince ayrıntısıyla düşünemiyordur böyle şeyleri.. hiç değilse sen gözünü açarsan bebişine daha itina gösterir.. bide Allah korusun düşerse, bi daha tedavi parasını nerden bulcaklar :26:

ah be kuzum hemde ne sohbetler ettik aklıma geldikçe yazıcam sizlere.. bu sinirlik hakkaten tez konusu hepimiz içiün. ama yenicez Allahın izniyle demi yavrum
bide bende şöyle bişey var.. sinirliyken zaten kendime hormonal olarak zarar veriyorum, bide sonrasında niye öyle davrandım diye üzüntüden kendime gelemiyorum... zincirleme hata devam edip gidiyor...:58:
he aklına geldikça yaz kuzum , Allah sinirliliğimizi alsın şöyle bir sakınlık cool luk versin hepimize:52: ahh sorma bende yiyip bitiriyorum sonra ah be kızım sen bebiş isityorsun bide yaptığına bak, olacagı varsada olmayacak diye kızıyorum :47:
gız ne zaman yazcen diye gözüm topike takıldı kadı neyseki bitürdün geçmişi de gelebildin zaten her kötü rahatsızlığın başlangıcı stres canım benim eşimde bi önceki testte daha rahat vermişti 3bin çıkmıştı en son yaptrıdığında da 700milyon çıktı çünkü zor vermiş zor verincede stres oluyor insan ve sonuçlar daha bi kötü çıkıyor, neyse inşallah haftaya alıcam raporumu canım Allahın izniyle:52:

inşallah canım hayırlısıyla al raporunu dualar ediyorum şimdiden, evet stres herşeyin başı zaten, aşılama öncesi eşimde öyle olmuş , hatta 2. gün vermiş oldu birde normalde en az 3. gün diyorlar ya

kızlar aklıma gelmişken şunuda aktarayım.
hatırlıyormusunuz biz yurtdışına çıkmadan önce ben dr a gittmiştim ve 8 gün çatlamaya yaklaşmış bi yumurta görülmüştü.
dünde dr sağda büyümeye başlayan bi yumurta gördü. bende o zaman bu meseleyi hatırlayıp dr a söyledim. daha önce böyle böyle olmuştu dedim, acaba bende erken yumurtlama mı oluyor.
dr dedi ki, senin 8. gün çatlamaya hazır yumurtan varsa ve çatlarsa senin ondan 14 gün sonra hastalanman lazım.. yumurta adet beklenen adet tarihinden 14 gün önce çatlar dedi.
sonra eve geldim o ayı bi hesap ettim ben o zaman 10 ağustosta hastalanmıştım. 8. de görülen yumurta 2 gün sonra çatladıysa .... sonraki ay da 4 eylülde hastalandım.. yani 26 günde olmuşum.
dr un dedikleri çıktı. o ay erken oldum hakkaten :53:

adacım evet yaa adamcık kimbilir nasıl stres yaptı nasıl zorlandı.. inşaallah bi daha böyle şeylere gerek kalmaz gülüm...:49:

ay bende daha heyecan yok raporu alayım adetimi olayım ondan sonra başlayacak sanırım heyecanım Allahım inşallah bebişlerimizi nasip eder hayırlı vakitte

canım akıl yaşta değil baştadır diye boşuna dememişler, inşallah Rabbim yardım eder onlara, bebeğinide korur. ya güzellerimm 1 ccde 20 milyon olacak anladım da bu total sperm sayısımı, yoksa ileri hareketli sayısımı, benim koçişin testinde bi terslikmi var ya, bizim bu dr telaş etmeyelim diye mi bişey demedi ya, :52:

ne kadan evhamlısın kuzum ya adam ters bişi görse söylemez mi sizin drunuzda çok ilgili anlattığına göre yapma böel kuzum ya azcık da olsa rahatla yaaaa:57: dövücem haaaaa:57:

kızlar benim bu adetimden 14 gün geriye sayınca tam o tembellik ettiğim döneme denk geliyor .. hani 4 gün boş geçmişti yaa... hakkaten demek çok önemliymişşş :43:

ay bende daha heyecan yok raporu alayım adetimi olayım ondan sonra başlayacak sanırım heyecanım Allahım inşallah bebişlerimizi nasip eder hayırlı vakitte

ne kadan evhamlısın kuzum ya adam ters bişi görse söylemez mi sizin drunuzda çok ilgili anlattığına göre yapma böel kuzum ya azcık da olsa rahatla yaaaa:57: dövücem haaaaa:57:

aminn canım inşaallah...

hakkaten dövülecek birileri var aramızda. ellerin dert görmesin halevcim:52:

hatırlıyormusunuz biz yurtdışına çıkmadan önce ben dr a gittmiştim ve 8 gün çatlamaya yaklaşmış bi yumurta görülmüştü.
dünde dr sağda büyümeye başlayan bi yumurta gördü. bende o zaman bu meseleyi hatırlayıp dr a söyledim. daha önce böyle böyle olmuştu dedim, acaba bende erken yumurtlama mı oluyor.
dr dedi ki, senin 8. gün çatlamaya hazır yumurtan varsa ve çatlarsa senin ondan 14 gün sonra hastalanman lazım.. yumurta adet beklenen adet tarihinden 14 gün önce çatlar dedi.
sonra eve geldim o ayı bi hesap ettim ben o zaman 10 ağustosta hastalanmıştım. 8. de görülen yumurta 2 gün sonra çatladıysa .... sonraki ay da 4 eylülde hastalandım.. yani 26 günde olmuşum.

aaaaaaaa ilk defa duyuyorum guzum yaa daha neler duyucaz

kızlar benim bu adetimden 14 gün geriye sayınca tam o tembellik ettiğim döneme denk geliyor .. hani 4 gün boş geçmişti yaa... hakkaten demek çok önemliymişşş :43:

herşey olacağına varır kuzum belki yaparken bişiler olucaktı nerden biliyon o yüzden geçmişi bırak önüne bak canım boşu boşuna sende kendini üzme:48:

GIYMATLIM,

yaaa simdi kafamı karıstırdın valla bu 14 geriye sayma gercekmı acaba ben normalde adet gunumu 21 veya 22 olarak beklıyorum ama senın dedıgın dogruysa o zaman 17 sıne denk gelıyor
yanı ben sımdı ıkı gun sonra adet mı olacagım acaba

yaaaa:18:

hakkaten doğru sevdecim:53: tuttum ben bu doktoru, doğru benim yumoşumda 1 aralıkda çatlamıştı 14. gün sonrası da adet tarihimm :52:

Back