sende haklısın tabi ama senin araştırmanıda istiyor, sende dersin eşine bak sordum böyle böyle dediler, o zaman onunda içi rahat eder. İçi rahat etmedikçe soru yağmuruna tutar seni :):)canım biz her ay yaptırdığımızdan uzmanı oldum gibi bişe oldu normalde 1ccde 20milyon olması gerekiyor bu kabul ediliyor mesela benm eşimin toplamda 51milyon ama 1ccde 20 600 000 var şuan olması gerekn alt sırın üzerindeyiz bu gebelik açısından yeterli ama fazlasıda olabilir 1ccde 50milyon olanlarda var
ya ama ben kendimce bir yol çizmişim en son ne zaöan olduysam o güne göre düşünüyorum zaten doğrusu ne bende bilmiyorum oda sürekli bana soruyor o böyle deyince bende ne düşneceğimi şaşırdım valla ama senin dediğin gibi düşünüyorum yine diğer kızlardanda ikir alabilirz tabi
canım 1cc de ki toplam sperm sayısımı 20 milyon , yoksa 1cc de hareketli sperm sayısımı 20 milyon olması lazım. Valla iyice karıştı.
kızlar ben bu ay 2. aşılamamı olacağım ,
gonal f iğnemmin ilk dozu vuruldu 12-13. gün aşılalam olur inşallah ekimde o zamanlarda olmuştu kasımda normal denedik
aralık ayı şans getirir umarım:)
15 aylık bebk özlemim bi,ter
profa gidiyorum üni hastanesinde
çok iyi
değeerlerde bir bozukluk yok ama
belki yumurtam çatlamıyordur bazen çatlamazmış ya aşılama garanti oluyor bir de tam içeriye bırakıncva şans artıyor
:)
yaş 26 artık bebğimin olma zamanı geldi yaşlı anne olmak istemiyorum bunları düşündükçe daha çabuk olsun istiyorum
istediğim zaman olsaydı şimdi 6 aylık beebğim vardı (( ama Allahın takdiri
inşallah bu aşılamanın sonucu güzel olur tatlım, ama hiç öyle yaşım geçiyor falan deme, daha ne ki 26 yaş çok büyük bi yaş değil. Bende ocak ayında 26 yaşında olacağım Mevlam tez zamanda nasip etsin inşallah, ama öyle olumsuz şeyler düşünme, insanın kendine bakmasıyla ilgili birazda. 50 yaşında bi bayan ama kendine çok iyi baktıysa daha genç gözüküyor