Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

halev canım seninkini nasıl hesaplıyım.. geçmiş aylara bi dön bakalım kaç günde adet olmuşsun canım.. ona göre bu ayı bi değerlendirelim..

zeytin canım sakın üzülme ben sadece en geniş ihtimali düşündüm. dr un dediği gibi belkide 4 ünde çatlamış olabilir... ama dediğin gibi yumurtanın çatladığını görmek için doktorların çağırması gerekiyor.ç. böyle soru işaretleri kamazdı o zaman..
eşin çok heveslenmiş adamcık..ama daha erken be güzelim. varsa bile çıkmayabilir. hiç değilse 14 gün geçmiş olsun çatlamanın üstünden :26:

datlum gıymatlum sevdecim bak şimçik son kasımın 24ünde oldum yani tam 36.gündü hesapla bakem:45:

14 ncü günden sonra iğneden çıkıyo diyolar ama ben bekliycem 18-19 ncu günleri çünki ilk denemede 16n cı gün lekelenme olmuştu bekliycem yanı 20 aralık geçircem inş gelmezz regl:16::16::16::nazar::emir_bebek:

evet canım isabet olur.. böylece tam kesinleşmiş olur hayırlısıyla.... :emir_bebek:

14 ncü günden sonra iğneden çıkıyo diyolar ama ben bekliycem 18-19 ncu günleri çünki ilk denemede 16n cı gün lekelenme olmuştu bekliycem yanı 20 aralık geçircem inş gelmezz regl:16::16::16::nazar::emir_bebek:

inşallah hayırlı haberler verirsin canım bu arada aferin azmini kutluyorum:46::54:

gıymatlım eğer ikiz olsaydı sadece kese büyük görülmezdi herhalde. kan değeri de yüksek çıkıyormuş ikizde... yarın gidicem bakalım hayırlısı...

ayrıca ben de öyle bilşiyorum adet olmanız gereken tarihten geriye 14 gün saymanız gerekiyor. çünki çatlayan yumurta en fazla 14 gün kalıyor. 14. gün vücuttan atılıyor

hayırlısı olsun canım Allahım o gülen yüzünüzü soldurmaz inşallah hayırlı haberler getirirsin bizlere inşallah canım çok üzülmemeye çalış sen yinede:48:

desteğiniz içi sağolun kızlar:16::16::16:
sende sağol arkadaşım... :80:
datlum gıymatlum sevdecim bak şimçik son kasımın 24ünde oldum yani tam 36.gündü hesapla bakem:45:

halevcim peki eylül ekim arasında kaç günde olmuştun onuda hatırlıyormusun ?
şu an verdiğin bilgiye göre 10- 11 kasım yumurtlama günlerin gibi gözüküyormuş balacım :61:

halevcim peki eylül ekim arasında kaç günde olmuştun onuda hatırlıyormusun ?
şu an verdiğin bilgiye göre 10- 11 kasım yumurtlama günlerin gibi gözüküyormuş balacım :61:

hatırlamaz olurmuyum sevdecim ben yazıyom bi köşeye nolur nolmaz diye eylülün 21'inde yani 29.gün olmuşum, ekiminde 20'sinde yani 30.gün olmuşum

desteğiniz içi sağolun kızlar:16::16::16:

hatırlamaz olurmuyum sevdecim ben yazıyom bi köşeye nolur nolmaz diye eylülün 21'inde yani 29.gün olmuşum, ekiminde 20'sinde yani 30.gün olmuşum

hımmm senin işler pek bi karuşuk geldi gözüme.. sen ancak 15. günden sonra çalışmalara başlıcan güzelim. gün aşırı :27:

evet canım isabet olur.. böylece tam kesinleşmiş olur hayırlısıyla.... :emir_bebek:

amin cnm inş cümlemiz :49::49::49::49:

inşallah hayırlı haberler verirsin canım bu arada aferin azmini kutluyorum:46::54:

hayırlısı olsun canım Allahım o gülen yüzünüzü soldurmaz inşallah hayırlı haberler getirirsin bizlere inşallah canım çok üzülmemeye çalış sen yinede:48:

ya negatif görmektense moral bozulmasındansa adet geçsin bi gelmesse kesinleşir hem inş bakalım hayırlısı diyorum :16::16::16::16:

pozercim doğum kontrol hapları aslında çok risk taşıyan şeyler eğer doğru düzgün incelenip kontrolden geçirilmeden verilirse. geçen akşam haberlerde vardı. kadının birine kist tedavisi için vermiş doktoru kadının bir ayağı tam tutmuyor şu anda. çünkü bu haplar -içinde de yazar- damar sertliği tıkanması gibi risk olan kişilerde bunu tetikleyebilir. o yüzden 35 yaşından fazla ve sigara içen kadınlara önerilmez.
sevdecim valla bakalım 3. günde eşim ama dayanabilceğinden emin değilim. benim normalde adet günüm pazar günü 29. gün yani ama 15. günde çatlıyordu o zaman 29 günde oluyordu şimdi iğne 11. günde yapılınca pazara kalmaz günüm heralde. yine de belki beklerim o zamana kadar gelmezse. belirtiler gerçekten ilginç bu ay ama gene de fazla takılmıyorum bugün belim daha az ağrıdı mesela. değişebilir her an bunlar da yani... bakalım zaman geçiyor aslında çarçabuk bekleyip görcez

canım çok haklısın dediğin haberi buldum çok moralim bozuldu :59:

Doğum Kontrol Hapları Sakıncalı mı?
İstanbul'da 37 yaşındaki makyöz Aslı Ayfer Tirtom, kist tedavisi için doktorunun verdiği doğum kontrol hapını kullanınca bacağındaki toplardamar tıkandı.
Habertürk’ün haberine göre, 37 yaşındaki makyöz Aslı Ayfer Tirtom, yumurtalıklarındaki kist nedeniyle üç hafta önce doktorunun verdiği doğum kontrol hapını düzenli olarak kullanmaya başladı. 13 gün sonra sol bacağında kasılmalar başlayan Aslı Ayfer Tirtom’un sol bacağı şişti.
Doktora başvuran Tirtom, ödem oluştu diye ağrı kesici verilip evine gönderildi. Şikayetleri sürünce ultrason çekilen Tirtom, bacağındaki toplardamarın tıkandığını öğrendi. Aslı Ayfer Tirtom, acil olarak Siyami Ersek Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yatırıldı.
Aslı Ayfer Tirtom, şu an kullandığı kan sulandırıcı ilaçlar nedeniyle beyin kanaması ve akciğer embolisi riski altında olduğunu öne sürerek şunları söyledi:
“İçindeki sentetik östrojenden dolayı doğum kontrol haplarının bu tür yan etkisi olabilirmiş. Damarların açılması bir yılı bulabilirmiş. 9 gündür hastanedeyim. Sol ayağıma basamıyorum. Hapı satan ilaç firmasına dava açacağım. Sağlık Bakanlığı’na da olayı bildireceğim.”
Hastaneden 16 günlük iş göremez raporu alan Aslı Ayfer Tirtom, “Doktorlar, hastalarına bu hapları şeker gibi dağıtıyor. Bana ‘yan etkisi en az olan ilaç’ olarak tavsiye edildi. Bu hapın kullanımının çok yaygın olduğunu öğrendim. Kadınlar kullandıkları doğum kontrol haplarının yan etkilerini iyi araştırmalılar, dikkatli olmalılar” diye konuştu. Genç kadın önceki gün hastaneden taburcu edildi.

amin cnm inş cümlemiz :49::49::49::49:

ya negatif görmektense moral bozulmasındansa adet geçsin bi gelmesse kesinleşir hem inş bakalım hayırlısı diyorum :16::16::16::16:
evet canım hayırlısı olsun...

didim dimi benim durumlar karışık diyiiiii:43: 15.gün derken adetin üzerinden mi didin kuzuuuuummmm:31:

evet canım adetinin 15. gününden sonra sen çalışmalara neyin başlıcan.. 25. gününe kadar yolu var :52:

canım çok haklısın dediğin haberi buldum çok moralim bozuldu :59:

Doğum Kontrol Hapları Sakıncalı mı?
İstanbul'da 37 yaşındaki makyöz Aslı Ayfer Tirtom, kist tedavisi için doktorunun verdiği doğum kontrol hapını kullanınca bacağındaki toplardamar tıkandı.
Habertürk’ün haberine göre, 37 yaşındaki makyöz Aslı Ayfer Tirtom, yumurtalıklarındaki kist nedeniyle üç hafta önce doktorunun verdiği doğum kontrol hapını düzenli olarak kullanmaya başladı. 13 gün sonra sol bacağında kasılmalar başlayan Aslı Ayfer Tirtom’un sol bacağı şişti.
Doktora başvuran Tirtom, ödem oluştu diye ağrı kesici verilip evine gönderildi. Şikayetleri sürünce ultrason çekilen Tirtom, bacağındaki toplardamarın tıkandığını öğrendi. Aslı Ayfer Tirtom, acil olarak Siyami Ersek Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yatırıldı.
Aslı Ayfer Tirtom, şu an kullandığı kan sulandırıcı ilaçlar nedeniyle beyin kanaması ve akciğer embolisi riski altında olduğunu öne sürerek şunları söyledi:
“İçindeki sentetik östrojenden dolayı doğum kontrol haplarının bu tür yan etkisi olabilirmiş. Damarların açılması bir yılı bulabilirmiş. 9 gündür hastanedeyim. Sol ayağıma basamıyorum. Hapı satan ilaç firmasına dava açacağım. Sağlık Bakanlığı’na da olayı bildireceğim.”
Hastaneden 16 günlük iş göremez raporu alan Aslı Ayfer Tirtom, “Doktorlar, hastalarına bu hapları şeker gibi dağıtıyor. Bana ‘yan etkisi en az olan ilaç’ olarak tavsiye edildi. Bu hapın kullanımının çok yaygın olduğunu öğrendim. Kadınlar kullandıkları doğum kontrol haplarının yan etkilerini iyi araştırmalılar, dikkatli olmalılar” diye konuştu. Genç kadın önceki gün hastaneden taburcu edildi.

:18::18::18::18:

adacım
darıldın mı gülüm bana
hiç bakmıyorsun bu yana :24::24:

darıldıysan barışalımmm , ohh ohh yandannn :66::66: yok kuzum ya niye darılayım da bügün de pek bi matematikle uğraştım zaten işlemleri hiç sevmem okuyorum sadece yazdıklarınızı, birde fiyat listesini revize ediyorum iyice beynim durdu kız:1:

darıldıysan barışalımmm , ohh ohh yandannn :66::66: yok kuzum ya niye darılayım da bügün de pek bi matematikle uğraştım zaten işlemleri hiç sevmem okuyorum sadece yazdıklarınızı, birde fiyat listesini revize ediyorum iyice beynim durdu kız:1:
darılmayalım tabi adacım. şunun şurasında 3 günlük dünya.. eşlerimiz varken bide birbirimize darılırsak yandık...:1:
işindede stres yapma şekerim kendine.. herşey olacağına varır..
keşke ilacın adını da yazsalarmış:59:

evet bende düşündüm onu.. bizde kullandık mı acaba :26:

evet canım hayırlısı olsun...

evet canım adetinin 15. gününden sonra sen çalışmalara neyin başlıcan.. 25. gününe kadar yolu var :52:

tamam yavlum anlamışemmmm gerçi biz tüp olucak diye saldıydık arada can isterse:17: yapıyoz o kadan ayrıca bugün 22.günümmüş yavvvvv bakcez artıkın hadi hayırlısı kuzular

:18::18::18::18:

yavlum o haberi gösteriken ilacta göstermişlerdi ve hiç doğum kontrol hapına benzemiyordu sonuçta dkh 21li ve küçük bi hap değilmi o gösterilenler öle değildi belki örnek amaçlı göstermişlerdir emme ben kendimi öle avutuyom napim:63:

ya kızlar bir de birşey sorucam size;
ben ayın 11'in de doktora gittim. bana 3 gün önce yumurtan çatlamış dedi. zaten hamile olabilirsin şuan erken, göremem demesinin sebebi de o günü değerlendirmiş olmamızdı.
benim anlamadığım cumartesi den sonra da 2 günde 1 birlikte olduk eşimle. çatladıktan sonra birlikte olmak gereksiz miydi ? yoksa bi etkisi olabilir mi hamilelik için?

ben şimçik ovülasyon testi yaptım adetim 26 aralık görülüyor eğer şaşmazsa tabisiiiiii:18:

Back