evet canım doğru karar şimdi gitme ama olursan artık orasına sen karar ver :44:adacım bu ne böyle yaaa şaşkın olmuşun şekerim sen iyicebazen insanın basireti bağlanıyo dimi ee test ne zaman sen ondan haber ver
esincim doğru diyorsun işallah olmam ama adet olursam termale gidiyim diyorum haftaya falan. bu arada ben yaklaşık bir haftadır ne çekiyorum o bel ağrımdan bir de bana sor bir de göğüslerim hep acı içinde allahım işallah hayra çıkarır bu kadar ağrı sızıyı
canım demek senin günün bugündü ve olmadın ayy cumayada az kaldı inşl güzel haber alırız peki doktorun ne zaman yapman gerek diye bişe söylemedimi bugün itibariyle günün geçmiş bulunmakta cancağızım:86:narcım testi sormuşsun , cumaya kadar dayanabilirsem test yapayım diyorum, eşimde eğer gelmezse pazartesi yap diyor. Bilmiyorum ki, bizimle birlikte drumuzda sayıyor, hergün soruyormuş beni adet oldumu diye, yumurtam geç çatladı benim ya , şimdi yapsam bile testte çıkmaz diyorum.
sevdecim sen ne yaptın şekerim, yeni mi geldin, ilaç kullanacakmısın, bence alttan muayene en iyisi canım daha net görüyor drlar, tabi biraz zor ama mecbur ,
canım memnun ayrılmana sevindim inşl bu doktorunla sonu hayırlı bebekli olur tabularınıda yıkmışsın bakıyorumda alttan muayene etmiş ya acıdı mı yoksa benim mi canım çok tatlı öbür aya gitsemmi yumurta takibine diyorum ama korkuyorumda alttan muayeneyeadecım senin aşılamanın üzerinden kaç gün geçti bugün itibariyle ?
bak ben adet oldum bugün 5. günümdeyim. seninde olman lazımdı be gülüm...
ben dr a gittim canım.. ahh ah bugün benim için çok önemli ve özel bi gün oldu.. gidene kadar içim içimi yedi nasıl muayene olucam diye... ama korkunun ecele faydası yok derler aynende öyle oldu
bugün değişik bi doktora gittim arkadaşlar çok methediyordu. hadi bende gideyim dedim. randevu aldık. bütün geçmişimi didik didik etti...... ve muayeneye sıra geldiiiiiiiiii.. alttan daha iyi olur dedi daha fazla bilgileniriz dedi ve öyle yaptı.. çok yumuşak ve anlayışlı bir doktor.. insanı rahatlatıyor.. nerdeyse 45. dakika benimle ilgilendi.
![KK25 :25: :25:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk25.gif)
hııım acaba 11. günün muhakkak olması hikmeti ne acep hadi hayırlara vesile olsunne bilim canım bu saatlerde hiç rastlamazdıkta o yüzden şaşırdım..
kaldığım yerden devam edeyim
ben geçtiğimiz aylardaki tedavilerden bahsettim. dr da dedi ki, eğer hiç ilaca başlamamış olsaydın bu ay seni ilaçsız takip edecektim ama mademki başlamışsın bu ayda devam edelim. fakat klomen günde 1 tane alacaksın dedi. bide çatlama iğnesi kullanmıcaz, yumurtan kendiliğinden çatlıyormu ona bakıcaz dedi. vakti gelincede progestan ölçümü isteyecekmiş.
adetimin 13. günü için gün verdi. o güne kadar istediğiniz sıklıkta beraberlik olsun dedi. ama 11. gün mutlaka olsun dedi.... işte böyle çiçeemm![]()
ayy evet canım salı günleri tatlılar börekler felekten bir gün çalıyoruz iştediğer arkadaşlarada yazayım aklımda kaldığı kadar..
narcım termale gitmek konusunda doğru karar vermişsin canım. fakat sıcak su rahimi çözer deniyor.. çünkü bu normal banyo değil. o sıcak suyun içinde epeyce oturup keyif yapıyorsun. o yüzden sakıncalı..
bide şu var eğer şu anda iltihabın yada başka bi rahatsızlığın yoksa gitme derim. çünkü benim etrafımda öçok kişi termale gittikten sonra mantar olduğunu söyledi. o yüzden biraz düşünmek lazım. havalarda çok soğuk. vücudun iyice kızışacak ve ordan çıkınca illaki soğuğa maruz kalacaksın. üşütmemen mümkün değil....
halev hayırlı olsun raporun güzelim.. artık mutlu sona doğru yaklaşıyorsunuz Allahın izniyle..
esin yine mi gününüz vardı kız.. oh tatlılar börekler..........
zeytin beklemekte fayda var ama eşin çok ısrar ediyorsa yapacak birşey yok... ayrıca belirtiler kayboldu diye hiç evham yapma arkkadaşım.. bizimkiler kaybolmadı da ne oldu sanki....![]()
![KK56 :56: :56:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk56.gif)
amin inşaallah rabbim bu ay ol der ve oluverir... hepimizin olsun inşaallah canım..
amin inşl bizim ve tüm isteyenlerin inşl
ya ben osmanı izliyodum bileydim bugün gireceğinizi gündüz konuşamadık zaten damlardım bende:78: neyse iyi geceler tatlı rüyaalar hepinize en tatlı rüyalarımız ne ben biliyorum sölimmi kulağınıza
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)