• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kızlar söylemesi ayıp akşam sanki benden yine yuzayan akıntı geldi........... ama bu sefer hiç kaçarı yok didim........ ünüğünü sıktım :92:
sizce halüsinasyon mu görüyorum ki 20. günde :52:

evde var canım arı sütü polen nasıl kullanacam peki onu adetin ilk günümü başlayacam anlatmrıısn lütfen

aa ne kadar güzel evde olması..
madem bugün yarın adetini bekliyorsun, bu akşamdan itibaren başla güzelim.. hatta şimdi bile başlasan olur.
evde plastik şurup kaşığın varsa onunla 1 kaşık aç karna içeceksin.
bunu sabah öğle akşam aç karna böylece al.. hemen yutma olumlu şeyler düşünerek, onun senin şifane vesile olacağını hayal ederek ağzında erimesini sağla canım.. öyle daha güzel kana karışır.. sonrada 1 bardak su iç...
çünkü senin yumoşlarının bu gıdalara içtiyacı var, Allahın izni ile nasıl şifa vereceğini göreceksin meltemcim..
unutma, acıktıkça doğru kavonoz başınaaaa :46:

aa ne kadar güzel evde olması..
madem bugün yarın adetini bekliyorsun, bu akşamdan itibaren başla güzelim.. hatta şimdi bile başlasan olur.
evde plastik şurup kaşığın varsa onunla 1 kaşık aç karna içeceksin.
bunu sabah öğle akşam aç karna böylece al.. hemen yutma olumlu şeyler düşünerek, onun senin şifane vesile olacağını hayal ederek ağzında erimesini sağla canım.. öyle daha güzel kana karışır.. sonrada 1 bardak su iç...
çünkü senin yumoşlarının bu gıdalara içtiyacı var, Allahın izni ile nasıl şifa vereceğini göreceksin meltemcim..
unutma, acıktıkça doğru kavonoz başınaaaa :46:

ben artık içsemde olmaz dimi :26::26::26:

:1::1::1::1::1: bu akşam boş günümüzdeyiz of bu akşam yarın online :1::1::1: gün aşırı ya dün yaptık :1::1::1::1:

ee güzelim işte işin zor kısmı bu... öyle her gelen akıntıdan sonra adamların gırtlağına çöküyoruz, uçandan kaçandan nem kapıyoruz, sonrede çatlama iğnesinden sonra mecalimiz kalmıyorrrrr:18:

ee güzelim işte işin zor kısmı bu... öyle her gelen akıntıdan sonra adamların gırtlağına çöküyoruz, uçandan kaçandan nem kapıyoruz, sonrede çatlama iğnesinden sonra mecalimiz kalmıyorrrrr:18:

işte gün aşırı en ideal :1::1::1::1:
hım bu polen arı sütü ayrı ayrımı nasıl bişey aktarcıdan mı alcaz

zaten spremler 48-72 saat yani 2-3 gün yaşıyomuş gün aşırıda zaten akıntıda olsa her nemde kapsak bi tutundularmı tamam dır hihihi :)

Son düzenleme:
işte gün aşırı en ideal :1::1::1::1:
hım bu polen arı sütü ayrı ayrımı nasıl bişey aktarcıdan mı alcaz

eczaneden yada aktardan arısütü bal polen karışımı dersen , özel bi kavonoz verirler arkadaşım.. bende povervital in vardı. bitti :26:
iyi bi marka vardır mutlaka alacağınız yerde..

halevcim gıymatlımm sağolun canların, tevekkül etmekten başka bişey gelmiyor elimizden , gidip göreyim bakalım durum ne, halevcim kendim yumurtladığıma çok şaşırdım ben , çünkü prolaktin yüksekliği yumurtlamaya engel

biz de eşimle kür uygulamıştık ben incir kürü eşim de keçiboynuzu kürü ama olmadı malesef
canım evet olsun diye çöok şeyler yapıyoruz ama kısmetten ötesi yok... inşallah rabbim hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin hepiciğimize...:49:

halevcim gıymatlımm sağolun canların, tevekkül etmekten başka bişey gelmiyor elimizden , gidip göreyim bakalım durum ne, halevcim kendim yumurtladığıma çok şaşırdım ben , çünkü prolaktin yüksekliği yumurtlamaya engel

evet bu bile senin için büyük bi ilerleme small canım.. o yüzden üzüntü yapıta kendini ve hormonlarını yıpratma... inşallah bu akşam yumoşun seni mutlu eder :71:

kızlar ben şimdiden hamilelik psikolojisine girdim bileee.. bugün canım birşeyi çook çekti. onu yaptım yedim heheheheee :52:

blue canım günün kritiğini yaparken seni yazmamışım, inşallah dün gece her türlü olumsuz etkene karşı bile çalışma olmuştur.. nasılsa odanda banyo varmış güzelim, kapa kapını bak işine :27:
bilgisayarın gelene kadar bekletme bizi merak ederiz... akşamları özel ilgi alaka bekliyoruz senden gız bacımmm :71:

Back