Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tben tam elverişli zamanıdasın .. rahim akıntı ile sinyallerini göndermiş... bu akşamdan itibaren ileriiii marşş
evde var canım arı sütü polen nasıl kullanacam peki onu adetin ilk günümü başlayacam anlatmrıısn lütfen
aa ne kadar güzel evde olması..
madem bugün yarın adetini bekliyorsun, bu akşamdan itibaren başla güzelim.. hatta şimdi bile başlasan olur.
evde plastik şurup kaşığın varsa onunla 1 kaşık aç karna içeceksin.
bunu sabah öğle akşam aç karna böylece al.. hemen yutma olumlu şeyler düşünerek, onun senin şifane vesile olacağını hayal ederek ağzında erimesini sağla canım.. öyle daha güzel kana karışır.. sonrada 1 bardak su iç...
çünkü senin yumoşlarının bu gıdalara içtiyacı var, Allahın izni ile nasıl şifa vereceğini göreceksin meltemcim..
unutma, acıktıkça doğru kavonoz başınaaaa
bu akşam boş günümüzdeyiz of bu akşam yarın online gün aşırı ya dün yaptık
ben artık içsemde olmaz dimi :26::26::26:
ee güzelim işte işin zor kısmı bu... öyle her gelen akıntıdan sonra adamların gırtlağına çöküyoruz, uçandan kaçandan nem kapıyoruz, sonrede çatlama iğnesinden sonra mecalimiz kalmıyorrrrr:18:
işte gün aşırı en ideal
hım bu polen arı sütü ayrı ayrımı nasıl bişey aktarcıdan mı alcaz
sağol canım teşekkür ederim allah razı olsun mesaim biter bitmez eve gidince yapacağım ilk şet kavanoza saldırmak olcak
eczaneden yada aktardan arısütü bal polen karışımı dersen , özel bi kavonoz verirler arkadaşım.. bende povervital in vardı. bitti :26:
iyi bi marka vardır mutlaka alacağınız yerde..
canım evet olsun diye çöok şeyler yapıyoruz ama kısmetten ötesi yok... inşallah rabbim hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin hepiciğimize...biz de eşimle kür uygulamıştık ben incir kürü eşim de keçiboynuzu kürü ama olmadı malesef
halevcim gıymatlımm sağolun canların, tevekkül etmekten başka bişey gelmiyor elimizden , gidip göreyim bakalım durum ne, halevcim kendim yumurtladığıma çok şaşırdım ben , çünkü prolaktin yüksekliği yumurtlamaya engel