Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
blue canım günün kritiğini yaparken seni yazmamışım, inşallah dün gece her türlü olumsuz etkene karşı bile çalışma olmuştur.. nasılsa odanda banyo varmış güzelim, kapa kapını bak işine
bilgisayarın gelene kadar bekletme bizi merak ederiz... akşamları özel ilgi alaka bekliyoruz senden gız bacımmm
kızlar söylemesi ayıp akşam sanki benden yine yuzayan akıntı geldi........... ama bu sefer hiç kaçarı yok didim........ ünüğünü sıktım :92:
sizce halüsinasyon mu görüyorum ki 20. günde
bu akşam boş günümüzdeyiz of bu akşam yarın online gün aşırı ya dün yaptık
halevcim gıymatlımm sağolun canların, tevekkül etmekten başka bişey gelmiyor elimizden , gidip göreyim bakalım durum ne, halevcim kendim yumurtladığıma çok şaşırdım ben , çünkü prolaktin yüksekliği yumurtlamaya engel
kızlar ben şimdiden hamilelik psikolojisine girdim bileee.. bugün canım birşeyi çook çekti. onu yaptım yedim heheheheee
ay ewt ebebyn banyo her eve yapsalar ne güzel olurdu yeni yapılan binalarda var gerçi bizimde lüks ama ebebeyn banyo yok biri geldimi iptal
ne oooooo tavan yapıcan herhal güzel gaza geldin boş geçirmek istemiyon dimiiiiiiii:23::23::23: hadi bakalım güzel Allahım boş çıkarmasın çabalarımızı ivet ya ama biz sınır tanımıyoz valla yapacağımız varsa yapıyoz :23::23: varsın banyo dışarda olsun napalım canım görev görevdir herşey bebiş için değil mi[/QUOTE .!.:tabi cnm bize sınır yok
hayırlısı olsun kist olmasında . hiç üzülme zamanı vardır. belki en doğru zamanı bekliyordur.sonuç negatiffff
arkadaşım seni çok iyi anlıyorum, her ay aynı manzarayı yaşıyoruz ama adetimiz bitince yine bi heves geliyor içimize... o yüzden hayırlısıyla adetinin gelmesini ve güzel yumoşların büyümesini bekleyelim canım.. bu ay kısmet olmadı diye hiç olmayacak değil ya güzelim. sakın efkar basmasın. mevlam hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı evlat versin gülümsonuç negatiffff
aferim bacımaüzülmek yok kekulacım yeni bir ay başlıcak senin için söktürücü vercek sanırım bende aynı şeyi yaşadım korunmayı ilk bıraktığımız ay ama meak etme seninde düzene gircek benim hiç şaşmıyor artık
gıymatlım datlummm valla dr söledi ama benim yumoşları ben unuttum gitti pat diye aşılama diyince cesaret edemedim şekerim yaa yeni ay yeni sene bakarız ama işallah gerek kalmaz. senin o akıntı da yumoşların değildir artık bence biliosun benimde 8. gün geldi kandırdı beni bence bu ilaçlar iğneler falan böyle şeylere sebep olabiliyor. ama dersen ki zaten değerlendirememiştik yorulmadık o yüzden bu akşamı da boş geçmeyin
kızlar ben bu arada ilk kez iğne yaptım kendime:94: bir an elim titredi ama elim baya hafifmiş acımadı hiç yalnız yarın öğlen işyerinde bacağımdan yapmamlazım ovitrelle iğneyi. o biraz zorlıcak sanki çünkü orası daha sert. siz o iğneyi nerenizden oldunuz bu arada
skr nasılsın arkadaşım bi gelişme var mı.. kaçıncı günündeydin :26:hayırlısı olsun kist olmasında . hiç üzülme zamanı vardır. belki en doğru zamanı bekliyordur.
sermince sen kaçıncı günündesin arkadaşım.. bugün burda arkadaşlarla epey konuştuk bu konuyu.. yumurtanın gelişmesi ve kalitesinin artması için arısütü bal polen tavsiye ediyorum, çok faydası oluyor.. eczaneden veya aktardan bulabilirsin.. inşaallah şifa olur bebiş olur arkadaşımmerhaba arkadaşlar yumurtamın yine gelişmediğini söylendi ve sanırım 10 -11 mimim büyüklüğündeymiş perşembe gene gideceğim inşallah biraz daha büyür ya çok üzülüyorum ne olacak devamlı gidiyoruz ama hiç ilerleme yok gibi ayrıca bana cevap yazdığınız için sağol yanımda oldunuz teşekkürler....
iyi akşamlar canlarım merakla okudum valla geçmişi hepinizde bir tatlı telaş rabbim inşl hiç birinizin emeklerini boş çıkarmaz bu konuda uzman olmak mı dersin aldığınız hormonlar mı dersiniz ama değer tabikide sonucu güzel olunca inşl rabbim bian önce gönderir meleklerinizi bebişlerde nazlı çıkmasın artık çok istendiklerini anlasınlarda yola çıksınlar ama aklım sizdeydi bugün günüm vardı yine ve yengemdeydim bir ara internete oturduk yazdıklarınızı bir solukta okudum ve çıktım yoksa çatlardım heralde akşama kadar ama yarın sabahta bilgisayarım yok malesef neyse ben akşamları ve bilgisayarım gelince açığı kapatırım
kızlar bugün çok güzel bir haber aldım bir tanıdığımız ablam 1oğlu vardı 2seferde hamilelik oldu ama kürtaj oldu kalbi atmadı bugün hamile olduğunu öğrendik nasıl sevindik inşl darısı hepimize olsun onunda oğlu çok istiyodu 8yaşında nasıl mutu oldu duyduğumda sevinçten ağlamamak için tuttum kendimi çok duygulandım inşl bu sefer sağlıkla alır kucağına bol bolda dua etmesini istedim benim için oda zaten aklımda etmez olurmuyum dedi nasıl mutluydu sevinci gözleriden belliydi içimden geçirdim allahım banada bizede nasip et tatdır o duyguyu diye inşl duymuştur yalvarışımıda kabul olur
gıymatlı yok canım dün çalışma olmadı ya ben psikolojik olarak etkileniyıorum galiba dünde hastalığımın biteli yeniolduğu için çok takılmadım ama inşl yumurtlama zamanına yakın gelmezler onlar evdeyken istemediğim halde yapmak zorunda olmak istemiyorum utanıyorum ya alışamadım heralde daha
hepinizi çok öpüyorum canlarım iyi geceler
inşaallah duaların kabul saatine denk gelmiştir güzelim.. ahh ne güzel olur...evet valla canım bırakmıyolarda beni napim işte her salı bir değişiklik oluyor banada sağol canım nasıl sevindim valla zaten ondan haberi alınca direk aklıma sen geldin içimden de geçirdim seni valla inşl hepimiz yaşıyacağız o günleri bizde bu azım oldukça.öyle oldu canımya dün gece kaytardım ama açığımı kapatıcam merak etme yumoş günlerinde inşl gelen olmaz ama olursada dedğin gibi kendimi hazırlayayım eldeki zamanı değerlendirelim dimi hepinize iyi uykular yarın için şimdiden güzel sohbetler aklım sizde akşama girerim inşl öpüldünüz çoookkkk
sonuç negatiffff
merhaba arkadaşlar yumurtamın yine gelişmediğini söylendi ve sanırım 10 -11 mimim büyüklüğündeymiş perşembe gene gideceğim inşallah biraz daha büyür ya çok üzülüyorum ne olacak devamlı gidiyoruz ama hiç ilerleme yok gibi ayrıca bana cevap yazdığınız için sağol yanımda oldunuz teşekkürler....
iyi akşamlar canlarım merakla okudum valla geçmişi hepinizde bir tatlı telaş rabbim inşl hiç birinizin emeklerini boş çıkarmaz bu konuda uzman olmak mı dersin aldığınız hormonlar mı dersiniz ama değer tabikide sonucu güzel olunca inşl rabbim bian önce gönderir meleklerinizi bebişlerde nazlı çıkmasın artık çok istendiklerini anlasınlarda yola çıksınlar ama aklım sizdeydi bugün günüm vardı yine ve yengemdeydim bir ara internete oturduk yazdıklarınızı bir solukta okudum ve çıktım yoksa çatlardım heralde akşama kadar ama yarın sabahta bilgisayarım yok malesef neyse ben akşamları ve bilgisayarım gelince açığı kapatırım
kızlar bugün çok güzel bir haber aldım bir tanıdığımız ablam 1oğlu vardı 2seferde hamilelik oldu ama kürtaj oldu kalbi atmadı bugün hamile olduğunu öğrendik nasıl sevindik inşl darısı hepimize olsun onunda oğlu çok istiyodu 8yaşında nasıl mutu oldu duyduğumda sevinçten ağlamamak için tuttum kendimi çok duygulandım inşl bu sefer sağlıkla alır kucağına bol bolda dua etmesini istedim benim için oda zaten aklımda etmez olurmuyum dedi nasıl mutluydu sevinci gözleriden belliydi içimden geçirdim allahım banada bizede nasip et tatdır o duyguyu diye inşl duymuştur yalvarışımıda kabul olur
gıymatlı yok canım dün çalışma olmadı ya ben psikolojik olarak etkileniyıorum galiba dünde hastalığımın biteli yeniolduğu için çok takılmadım ama inşl yumurtlama zamanına yakın gelmezler onlar evdeyken istemediğim halde yapmak zorunda olmak istemiyorum utanıyorum ya alışamadım heralde daha
hepinizi çok öpüyorum canlarım iyi geceler
günaydın kızlar nasılsınız