Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
smallcum ben şöyle düşündüm benim yumoşlar 9. gün açısından iyi durumdaydı ama 14. güne daha 5 gün vardı ve klomen de bittiği için o kısmı garantiye almak ve hızlandırmak için yaptı gibi geliyo. Zaten 2 kapsül. Çarşamba öğlen de çatlatma iğnesi vurcam . zaten anladığım kadarıyla aşılamayı da aynı usulle yapıyorlar sadece sperm alıyo işte fazladan. Bende yapcakları aynı yani.
Halevcim hayırlısı tatlım dediğin gibi pat diye aşılama diyince tırstım vardır bunda da bir hayır. İşallah gerek kalmaz bir dahaki aya. Ee sen ne zaman gidiceksin tetkikler için
Meltemcim doktorun dozunu mu arttırıcak acaba bu sefer yumoşları büyütmek için söyledi mi nasıl bir yol izleyeceğini. Aynı şeyleri mi tekrarlıcak yoksa
Hayırlısı olsun tatlım, inşallah aşılamaya gerek kalmadan bu ay gelir. Evet söylediğin mantıklı geldi, olabilir. Aşılama da iğnelimi oluyor yani ? Kızlar benim acayip kafam karıştı, ne ilaç kullandım ne bişey bizim bu aşılama nasıl olacak , ee çatlatma iğnesi yeterlimiki ya, birde dün 16. günümdü benim yani neden yumurtlama dönemine geç girdim ki, bugün iğne olursak(oda belli değil ya ) perşembe aşılama olacak 12 gün sonrada adetim gelecek yani bu kadar kısa süre yeterlimi , ayy bi tuhaf oldum bu ay deiğilde diğer aymı yaptırsak ki bizde yaasmallcum ben şöyle düşündüm benim yumoşlar 9. gün açısından iyi durumdaydı ama 14. güne daha 5 gün vardı ve klomen de bittiği için o kısmı garantiye almak ve hızlandırmak için yaptı gibi geliyo. Zaten 2 kapsül. Çarşamba öğlen de çatlatma iğnesi vurcam . zaten anladığım kadarıyla aşılamayı da aynı usulle yapıyorlar sadece sperm alıyo işte fazladan. Bende yapcakları aynı yani.
Halevcim hayırlısı tatlım dediğin gibi pat diye aşılama diyince tırstım vardır bunda da bir hayır. İşallah gerek kalmaz bir dahaki aya. Ee sen ne zaman gidiceksin tetkikler için
Meltemcim doktorun dozunu mu arttırıcak acaba bu sefer yumoşları büyütmek için söyledi mi nasıl bir yol izleyeceğini. Aynı şeyleri mi tekrarlıcak yoksa
İnşallah bu ay yumurtan şanlı ayına denk gelircanım.hayır canım zaten en yüksek dozdan başlandı 450 ıu günlük doz bundan fazla olamıyormuş prospektürsünde öyle yazıyor her ay aynı kalitede yumurta üretmediğinden geçen ay kötü bir aya denk gelmiş olabilirmiş umarım bu ay şanslı ayımdır
bende hemen rapor için koşturmalara başlamak istiyorum bakalım eşim cumartesiye izin alabilirse drdan randevu alacağım o sperm tahlili verirken bende rapor için gerekli bilgileri alacağım haftaya da kocişle bigün ayarlayıp rapor için uğraşmayı dşünüyoruz ama Allahtan bi mani olmazsa inşallah böyle yapıcaz zaten çoğu tetkik var elimde rapor için herkes farklı istiyor sanırım dün baktımda gerekli belgelere hangisine inanıcağımı şaşırdım
Hayırlısı olsun tatlım, inşallah aşılamaya gerek kalmadan bu ay gelir. Evet söylediğin mantıklı geldi, olabilir. Aşılama da iğnelimi oluyor yani ? Kızlar benim acayip kafam karıştı, ne ilaç kullandım ne bişey bizim bu aşılama nasıl olacak , ee çatlatma iğnesi yeterlimiki ya, birde dün 16. günümdü benim yani neden yumurtlama dönemine geç girdim ki, bugün iğne olursak(oda belli değil ya ) perşembe aşılama olacak 12 gün sonrada adetim gelecek yani bu kadar kısa süre yeterlimi , ayy bi tuhaf oldum bu ay deiğilde diğer aymı yaptırsak ki bizde yaa
İnşallah bu ay yumurtan şanlı ayına denk gelircanım.
canım peki bu ay mı tüp bebek yapılacak size yoksa diğer ay mı
birde kızlar bu dr yumurtanın çapını ölçüyor, en boy yükseklik hesaplıyor resmen matematik hesabı gibi bundan önceki dr hiç böyle bişey yapmamıştı, direk yumurtaya bakıp boyutu şu diyordu , ben sorduğumda bu dr a ne kadar mış yumurtam diye oda dur bi hesaplıyalım diyo
slm kızlar ben dün dr gittim solda 12 mm sağda 16 mm yumurtam oluşmuş iki tane inş bebiş olur allahım cümlesine versin banada inşşş
ama çatlama iğnesi yazmadı kafam karıştı çrş gene gel dedi sanırım tekrar bakcak iğne oylemi yazcakkı
geçen ilk yaptığında iğnemi yazmıştı hazır olsun diye
maşallah canım , yumoşların büyümeye başlamış, belki çarşamba günü verecektir iğneni, ya da sorsaydın geçen ay yazmıştınız iğne diye :26:
ewt benim dr umda oyle bakıyo cnm en boy iki şekildebirde kızlar bu dr yumurtanın çapını ölçüyor, en boy yükseklik hesaplıyor resmen matematik hesabı gibi bundan önceki dr hiç böyle bişey yapmamıştı, direk yumurtaya bakıp boyutu şu diyordu , ben sorduğumda bu dr a ne kadar mış yumurtam diye oda dur bi hesaplıyalım diyo
tmm o zaman iyi canımewt benim dr umda oyle bakıyo cnm en boy iki şekilde
smallcum ben de anlamadım klomen de kullanmadın iğne de sadece çatlatma iğnesi aşılama zamanını tayin etcek benim anladığım e ama daha güçlü ve sayıca çok yumurta elde edip şansı artırmak dururken neden bunları yapmadı sorsaydın keşke
slm kızlar ben dün dr gittim solda 12 mm sağda 16 mm yumurtam oluşmuş iki tane inş bebiş olur allahım cümlesine versin banada inşşş
ama çatlama iğnesi yazmadı kafam karıştı çrş gene gel dedi sanırım tekrar bakcak iğne oylemi yazcakkı
geçen ilk yaptığında iğnemi yazmıştı hazır olsun diye
halevccim bu konular kafamı karıştırıyor gerçekten ama benim yerimde kim olsa bu şekildemi olurdu bilmiyorum tabi, biraz ince düşünüyorum ama elimde değil aşılama illa ilaçlı mı oluyor acab, hiç bi fikrim yokki bu konuda fikrim olmayınca da kafam karışıyor işin içinden çıkamıyorum
aradım şimdi telde ay demiştir ne pinpirik kız iğne hazır olsun dr bey yazmadınız ama ben alsam dedim crş vercektim dedi ama o zamana daha büyüyecek kıvama geçirse bide ben alıyım dedim
ay adam demiştir bilmiş pinpirik
ilaçlarla her zaman çok sayıda ve daha güçlü yumurta elde edilemiyor malesef canım gereksiz yere ilaç kullanmak da iyi değil zaten ne güzeli doğal büyyüen yumurta o yüzden kendi halinde büyümesini bekleyip çatlatma iğnesi yapmayı tercih etmiştir dr
hadi bakalım hayırlı olsun yumoşların umarım çarşamba tam kıvama gelirde iğneni vurulur çalışmalara başlamak için hazırlanırsınız
haklısın be güzelim ama bazen de relax olmak şart yoksa psikoloji kalmayacak
bencede drlar sinirlenecek görevi bırakacaklar bizim yüzümüzden yada bizi görünce kapıyı yüzümüze kapatırlar artıkın