ah hoş gördüm canlarım bidenelerimmm
şimdi günün kritiğine geçiyorum
kekula çok heveslendik canım .. epey günün geçti senin.. bugün bize bi sürpriz ediverecen gaari.. hadi hayırlısı güzelim.. mevlam ümitlerini gerçeğe dönüştürsün
jose bizim topişimiz gerçek arkadaşlıklar barındırıyor canım.. çünkü sayımız aşırı kalabalık değil o yüzden birbirimize özel zaman ayırıyoruz... inşallah seninlede güzel paylaşımlarda bulunuruz hep birlikte...
adilemir canım arkadaşım.. sen hep bizim yanımızda oldun.. inşaallah bebeğinle beraber takip edeceksin yakında bizi... bizim bebişlerde seninkinin arkasından gelirler belkide canım...
meltem bencede bu ay yumurtlama döneminde durgunluk yaşamış olabilirsin tatlım... gelecek aya yeni başlayan tedavin çok daha güzel sonuçlar doğurabilir... sen adet olduğun zaman bol bol soğan ve maydonoz ye canım bu ay.. rahim temizlenip kuvvetlesin..
chabliss nasıl heyecanlandım okurken gız bacım.. dedim ki tamam bu kız aşılama yapalım dicek.. baktım sonlara doğru senaryo değişti :) sen daha önce gitiğin doktoruna mı takip yaptırıyorsun bu ay? değişik yöntemler kullanmış. benim bile hevesim arttı.. iyice ilaç manyağı olduk ya
dün kaç mm di yumoşların hiç yazmamışsın.. eşinde olayı dışardan takip ediyor. diyiverseydin o na akşamki iğnemi sen yapacan diye.. bakalım nasıl oluyor.. sana kıyabiliyor mu...
smalcım kendi gibi pek nazlı yumoşları olan arkadaşım... şimdi bu ayı bi gözden geçirelim güzelim... hani hatırlıyor musun daha öncelerde yumoş zamanlarında arısütü bal polen kullanmıştık, bol bol incir ve kuruyemiş yemiştik güçlenmiştik.. ve yumoşlarımız aşka gelmişti.. bu ay ne yaptın güşlüm ? yedin mi bunları hee... yumoşların sana darılmış güzelim.. yoksa nasılda boy verirlerdi eminim.. bence bu ay aşılama yaptırma canım.. yinede sen bilirsin.. hiç değilse gelecek aya kendini bi bakıma çekersin yumurtanın kaliteside artar gülüm...
halev cumartesi inşallah beklediğin gelişmeler olur canım.. sperm testinizde bakalım nasıl gelişmeler olacak.. aslında bu ay bizimde bu ay bebeciğimiz nasibimizde yoksa- ki inşaallah vardır- bende bi sperm testi yaptırsak diye iç geçiriyorum ama bizimki hayatta öyle bişeye kalkışmaz. zaten o sefer ne çektim Allah biliyor..
tben yumoşların ne kadar güzel gelişmişler maşaallah... sen yinede gıda takviyeleri kullan kaliteyi arttır güzelim. smalla dediğim gibi arısütü bal polen kullan çpk faydalı..
yarına kadar tam çatlamalık olur seninkiler, iğneninde olusun sende bizim gibi bekleyenler kervanına katılırsın.. ama sakın benim gibi cahillik edipte 2 kereyle geçirme o dönemi.. ahh ah akılsız kafamm...
kızlar kasıklarım sızım zızım sızlıyor.. ne oluyor bilmiyorum ama içerde kazı çalışmaları var galibaa :26: