günaydın canlarımm, nasılsınız bakalım, dün evden girip yazacaktım sizlere ama hiç fırsatım olmadı, kızlar koçiş çoştu bizimde 3 gün üst üste çalışma oldu :78:ama neye yarar işte, dün yumoşumuzu gördük 17,5 mm olmuş ayy deli ediyo bu beni amma nazlı, drumuz hiç acelemiz yok yarın yapalım iğneyi dedi bende peki dedim, bugün yine gidiyorum. Rahim duvarı kalınlaşıyor bak , tam yumurtlama dönemindesin dedi, bisürü yumoş varmış ama hepsi küçükmüş, hani dün ilaçsız aşılama ne kadar başarılı olurki diye kendi kendimi yiyordum ve soracagım demiştim ya, ben sormadan kendi dedi, bak ne kadar doğal bir aşılama olacak hiç ilaç kullanmadın dedi, bende tam o sırada sordum, ne gerek varki doğal olarak yumurtan var e büyüyorda , neden boşu boşuna kullanacaksın ki dengeni bozacaksın dedi, gün gün de takip ediyoruz işte dedi.Yazık dün sabah 10 buçukta ameliyata bi girmişler akşam 6 da çıktı, türkiyede ilk yapılan bi ameliyatı yaptık dedi, çok yorgundu bende çok fazla bişey sormadım yarın geliriz dedim çıktık.İşte böyle canlarım. Hayırlısı olsun diyorum .
Kekula canım negatifmiş sonucun, üzülme tatlım yeni ay yeni ümit bizler için, inşallah bi an önce adetin gelir de tedavine devam edersin.
Sermince canım yumurtan inşallah gelişim gösterir tatlım ya, tez zamanda gelir bebişin inşallah.
Blueavcı canım o arkadaşına bende çok sevindim ne kadar güzel maşallah diyelim, gıymatlımın dediği gibi ohh o gün senin bu gün benim geziyosun , gez toz arkadaşım stres at , çalışma işine gelince çok kasma kendini çünkü daha yumurtlama döneminde değilsin. Aynı durumda olsak bende odalar ayrı nede olsa yapalım derdim ama eşimde hayatta istemez, rahatsız oluyormuş beyfendi, e bu durumda iki tarafta haklı
Chabliss canım sende bugün gideceksin dimi dr a? Ovitrelle koldan vuruluyor canım , sen istersen sor onu druna, pregnly kalçadan çünkü.
Halevcim haftasonu belli olacak sizinde dimi, hadi bakalım , iple çekiyoruz o güzel günü.
meltemsezgin ,t ben sizler nasılsınız bakalım