Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

:86::86: doğru valla, nerdeyse kendi kendimizi tedavi edeceğiz, herşeyi biliyor olunca işte, dr başka bi yöntem yapacak olsa, yaa bu dr neden böle yapıyor, şöyle yapması gerekmezmiydi diyoruz, O yüzden baştan drumla yüzgöz olmuyum diye sesimi çıkartmıyorum dr olmuşlarki bi becerileri vardır sanırım dimek lazım kızlar. fazla bilmişce soru sorunca drum şaşırıyor zaten, dün de bana ee biliyosan git evinde yumurtlada görelim dedi şaka olarak dedi de ciddi ciddi dese moralim bozulurdu

ay allahtan şanslıyım dr çok iyi hiç terslemedi beni bende ilk defa bu ay karıştım ne yapayım

ay allahtan şanslıyım dr çok iyi hiç terslemedi beni bende ilk defa bu ay karıştım ne yapayım
yok benide hiç terslemedi sağolsun çok seviyoruz drumuzu, ama dün çok sorunca öyle cvp verdi, güldük zaten , eşime sen yandın bunun elinde dedi zaten :) gülüştük öyle.
diyemezler cnaım desinler gitmeyiz
valla diyenler oluyor canım yaa,
kızçelerim.... geçmişi okuyup hemen geliyorum :79:

hoşgelmişsin tatlım gıymatlım bidenemmmmmmmmmm

doğru ne dr lar var ters ters şanslııyız dr dan yana

hoşgeldin gıymatlım özlettin gene
ay valla ben de hep kendimi frenliyorum özellikle eşim de gelmişse doktora daha da frene basıyorum hadi doktorlar anlar az çok bizi çok üstünde durduğumuzu araştırdığımızı. ama adam dicek sen nerden biliyon bu kadar şeyi diye

ah hoş gördüm canlarım bidenelerimmm

şimdi günün kritiğine geçiyorum

kekula çok heveslendik canım .. epey günün geçti senin.. bugün bize bi sürpriz ediverecen gaari.. hadi hayırlısı güzelim.. mevlam ümitlerini gerçeğe dönüştürsün

jose bizim topişimiz gerçek arkadaşlıklar barındırıyor canım.. çünkü sayımız aşırı kalabalık değil o yüzden birbirimize özel zaman ayırıyoruz... inşallah seninlede güzel paylaşımlarda bulunuruz hep birlikte...

adilemir canım arkadaşım.. sen hep bizim yanımızda oldun.. inşaallah bebeğinle beraber takip edeceksin yakında bizi... bizim bebişlerde seninkinin arkasından gelirler belkide canım...

meltem bencede bu ay yumurtlama döneminde durgunluk yaşamış olabilirsin tatlım... gelecek aya yeni başlayan tedavin çok daha güzel sonuçlar doğurabilir... sen adet olduğun zaman bol bol soğan ve maydonoz ye canım bu ay.. rahim temizlenip kuvvetlesin..

chabliss nasıl heyecanlandım okurken gız bacım.. dedim ki tamam bu kız aşılama yapalım dicek.. baktım sonlara doğru senaryo değişti :) sen daha önce gitiğin doktoruna mı takip yaptırıyorsun bu ay? değişik yöntemler kullanmış. benim bile hevesim arttı.. iyice ilaç manyağı olduk ya dün kaç mm di yumoşların hiç yazmamışsın.. eşinde olayı dışardan takip ediyor. diyiverseydin o na akşamki iğnemi sen yapacan diye.. bakalım nasıl oluyor.. sana kıyabiliyor mu...

smalcım kendi gibi pek nazlı yumoşları olan arkadaşım... şimdi bu ayı bi gözden geçirelim güzelim... hani hatırlıyor musun daha öncelerde yumoş zamanlarında arısütü bal polen kullanmıştık, bol bol incir ve kuruyemiş yemiştik güçlenmiştik.. ve yumoşlarımız aşka gelmişti.. bu ay ne yaptın güşlüm ? yedin mi bunları hee... yumoşların sana darılmış güzelim.. yoksa nasılda boy verirlerdi eminim.. bence bu ay aşılama yaptırma canım.. yinede sen bilirsin.. hiç değilse gelecek aya kendini bi bakıma çekersin yumurtanın kaliteside artar gülüm...

halev cumartesi inşallah beklediğin gelişmeler olur canım.. sperm testinizde bakalım nasıl gelişmeler olacak.. aslında bu ay bizimde bu ay bebeciğimiz nasibimizde yoksa- ki inşaallah vardır- bende bi sperm testi yaptırsak diye iç geçiriyorum ama bizimki hayatta öyle bişeye kalkışmaz. zaten o sefer ne çektim Allah biliyor..

tben yumoşların ne kadar güzel gelişmişler maşaallah... sen yinede gıda takviyeleri kullan kaliteyi arttır güzelim. smalla dediğim gibi arısütü bal polen kullan çpk faydalı..
yarına kadar tam çatlamalık olur seninkiler, iğneninde olusun sende bizim gibi bekleyenler kervanına katılırsın.. ama sakın benim gibi cahillik edipte 2 kereyle geçirme o dönemi.. ahh ah akılsız kafamm...

kızlar kasıklarım sızım zızım sızlıyor.. ne oluyor bilmiyorum ama içerde kazı çalışmaları var galibaa :26:

sağol cnm tşk evt büyüdü maşallah ay yopk cnm ilk bizde oyle yaptık dedim ya bu sefer gün aşırı regl olana kadar belki 20. güne kadar

gıymatlımm aslında benim bu ay hiç ümidim yoktu o yüzden ne eşime keçiboynuzu kürü yaptım ne arısütü,bal,polen , nede ç.otu karılımı hiçbişey yemedim içmedim de , çünkü ümidim yoktu dediğim gibi nede olsa bu ay boş geçecek önümüzdeki ay tam gaz başlarım dediydimmm:26: ama evdeki hesap çarşıya uymadı tabi, dr da yumurtamı görünce ve takip edelim deyince iş değişti, birde geçen hafta 4 gün ben çok stresliydim üst üste gelen şeyler yaşadım , dedim yumurta mumurta olmaz bende prolaktinim yükseldi dedim ama öylede olmamış, geç girdim yumurtlama dönemine, Bütün bunlar kafamı karıştırıyor doğal olarak. Eşim bile anlamıştı ben sinir olunca hayatım lütfen sinirlenme prolaktinin çıkacak diyordu adamcağız Bi anda aşılamanın içinde bulduk, diyorum belki böylesi hayırlısır ne bilim hala içimde umut yok, drcuğumuzda bizden daha hevesli , daha istekli olunca yapmayalım bu ay diyemedim , yumurta kötü olsa yapalım dimezdi dr sonuçta dedim , teslim oldum yani, hayırlsı bakalım, .Artık dua ederken Allahım nolur sıkıntı yaşatmadan gelsin diye dua ediyorum hemde hamiş olayımda drumuz bizden kurtulsun artık diyorum ,adam işini bırakıp bizimle ilgileniyor , o kadar yoğunki günleri unutuyor , bird ebizden hiçbi maddi beklentisi yok, hala da öyle aşılama yapıyor adam teklif ediyoruz kabul etmiyor hele bi gebe kalın da diyor yaa, nasıl öderiz hakkını ah bu duruma gelecegimi bilsem yemezmiydim gıymatlım

sağol tatlım inşallah eğer eşim izin alabilirse gieceğiz akşam konuşucam işte bakalım inşallah bu güzel haberden sonra bütün gelişmeler güzel ve olumlu geçer de bian önce tedavimize başlarız

sağol cnm tşk evt büyüdü maşallah ay yopk cnm ilk bizde oyle yaptık dedim ya bu sefer gün aşırı regl olana kadar belki 20. güne kadar

Allah kolaylık güç kuvvet versin canım

her ay oluşan yumurta birbirni tutmaz ki güzelim kimisi de hiç yumurtlayamıyorm çok şükür ki senin o derdin yok bence kendini üzmeden önce senden daha kötü durumda olanları getir aklına ki çok şükür sadece bunlarla sınırlıyım daha beterinden koru Rabbim de cancağzım üzme de kendini toparlan artık yaaaaaaa

tben tam elverişli zamanıdasın .. rahim akıntı ile sinyallerini göndermiş... bu akşamdan itibaren ileriiii marşş

Ben söktürü hap kullandım canım 1 2 güne kadar olurum sanırım cumartesi de gidecem inşallah tekrar mayaya
hayırlısı olsun canım.. madem adetini bekliyorsun sen o bitkisel kürlerede başla yavaştan...
hiç değilse eczaneden arısütü bal polen karışımı al, çünkü adetin başlamasıyla yumurta oluşumuda başlıyor, sen adetten önce bu takviyeye başla ki yumoşların daha kaliteli mazeme kullansınlar

tatlım vardır bundada bi hayır.. dediğin gibi doktorun olumsuz bişey görseydi sizi boş yere ümitlendirmezdi.. bu akşamki duruma göre bakalım ne diyecek.. biz Allahtan her zaman hayırlısını istediğimiz için, eğer bu ay aşılaman kısmet olursa, demek ki bu ay hakkında hayırlıymış diye düşüneceğiz değil mi.. Allaha tevekkül edelim inşallah...

inşallahhelevcim tedavin hayırla huzurla gerçekleşirde tazecik bebeişlerimiz olur topişimizde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…