ay kızlar şimdi size dün akşamki doktor randevumu anlatıyım da ağzınız açık kalsın flaş flaş flaş
gittim doktora baktı usg de dedimki pazar 8. gün çatladı sanki dedim kadın direk o zaman ben de leydi di'yim dedi
mümkün değil dedi .hazırlanıyor şimdi yumurtlamaya dedi. klomenin de etkisi varmış o akıntıda. neyse 3 tane yumoşum varmış. biri sağda biraz nazlı. ikisi solda cillopmuş.
neyse ordan geçtik odasına dedi ki aşılama yapalımmı.
destur dedim noluyo. klomene çok iyi tepki vermiş değerlendirsek mi dedi. e dedim rahim filmi ben çok önemli bulmuyorum onu hemen olcak şey o dedi. ki zaten tüplerde sorun olmadığı konusunda büyük kehanetleri de var o ayrı :94: ama dedi teklif sadece ısrar yok dedi. baktı ben kem kümlerdeyim tamam gelecek aya bırakalım onu tepkinin iyi olduğunu gördük nasılsa ilaca karşı dedi. ve bir şok daha bir iğne yazdı. bir de ovitrelle.. 2 kapsül iğne adını unuttum da şimdi birini al gel hemen burda yapsınlar. öbürünü de yarın kendn yaparsın öğretsinler dedi
neeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyy didim. delirdin heralde. nası iğne yapıyım ben hemşiremiyim didim. :94::94::94: olur olur ağda yaptırıyosun dimi daha çok acımıcak ondan dedi. bir de o iki iğne göbekten çatlatma da bacaktan
neyse gittim aldım hemşire birini yaptı anlattı falan hakkaten pek acımadı ilacın yakması dışında. o heyecanla unuttum bu iki kapsül göbekten iğne ne işe yarıyor diye. eve gelince baktım prospektüsüne. diyor ki foliküller uyarıldıktan sonra ovulasyona hazırlamak için kullanılır... çatlama önce yani heralde. bakalım bu akşam kendime ilk iğnemi yapıcam tabi tatlı canıma kıyabilirsem. Bu arada dün acımamıştı ama akşam 10 dan beri falan iğne yerim çok acıyo. Dokununca falan. Ahhhhh ahh şu çileye bak Allahım kocişim bir duydu zaten o hastaydı ben tek gittim neee ben yokken nası sana iğne yaparlar diyo
Allahım dedim yaa kendi derdime mi yanıyım sana mı güliyim bu ne böyle yaa ne gerek var bunlara diyo. Ben de dicektim doğru valla bana yapmaya ne gerek var saba iğne yapsınlar:94: