- 19 Şubat 2010
- 131
- 12
- 318
- 49
günaydın canlarım,biraz yoğunum, geçmişi tam okuyamadım bende bugün gidiyorum dr a bakalım yumoş büyüdümü ne yaptı, kızlar benim bu ay hiç ümidim yok ya, 3-4 gündür üst üste sinir bozucu şeyler yaşadım çok gerildim, hiç gitmek de istemiyorum dr a , kendimden hayır yokki yumoşumdan olsahiç öyle belirti melirtide yok, dün çok az akıntı sadece oda beirgin değil , hafif de solda batma, benim yumurtam soldaydı ama
Chabliss canım maşallah iyi değerlendirmişsiniz güzelim, sende bugün gidiyosun dimi dr a , hadi hayırlı haberlerle dön bakalım. Halevcim, blueavcı, gıymatlım canım sizlerde iyisiniz dimi ? Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, kekula günün geçmiş test yapmadın mı canım ?
ben de nasipse cumartesi tekrar gidecem mayaya umarım bu kez yumuşlarım büyür
blueavcı, chabliss canım sağolun yorumlarınız için erkeklerin yapısı bizimkinden farklı, bunu kabullenmekten başka çare yok, chabliss çok doğru demişsin hayatım, bizler hatta hamile kalmadan önce hamileymişiz gibi yaşıyoruz bazen, onlar da bebiş dünyaya gelince, işte herşey üst üste gelince oluyor maalesefDün eşim çok hüzünlendi, dışarda bebekli aileleri görünce böyle aile görünce daha da çok istiyorum artık ya , inşallah hemen bizimde olur dedi. Gördüğü bebekleri gösteriyor bana bak çok şeker diye, bende inadına bakmadım ne yapayım kendimi daha fazla üzmekten de yoruldum artık, biraz salmam gerekli diye düşünüyorum birde kızlar aşırı kilo almıştım ya ben 4 gündür rejimdeyim birde ne kadar doğru bişey bu arada ama gelecekse böylede gelir dimi ?
kızlarrrrrrrrrrrrrr bilin bakalım ne olduuuuuuuuuuu sigortadan aradılar beniiiii veeeeeeeeeee kabul etmiş medicana tek seferlik ücretsiz tüp bebek yapmayıııııı
ayyyyyy ne diyosun sen yaaaaa, canımmm süper bi haber buuuu ayy nasıl mutlu oldun senin adına yaaaayyy çok heyecanlandım bak şimdi Allahım inşallahhh sonucuda güzel olur
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bekletmenden gelir bebişin
gıymatlım pardonda niye böyle verimsiz geçirdiniz bu ayı gerçi rabbimin vereceği varsa hiç farketmez 2 si 5i ama yinede senin elinden gldiğince çalışman gerekiyorduneyse bundada vardır bir hayır inşl
kızlar bende bişe danışacam sizlere bizde bu ay gün aşırı yöntemini denicez inşl bide ben ovulasyon testi alsam mı diyede düşünüyırum ne dersiniz ya bie siz hala bana şu yakı işini anlatmadınızbugün bitti hastalığım çalışmalar dolu dizgin başlasın ama dimi alternatif tıpıda uygulayarakbide keçiboynuzu serüveniniz nasıl bakalım eşler içiyo dimi hiç şikayetsiz
gıymatlım pardonda niye böyle verimsiz geçirdiniz bu ayı gerçi rabbimin vereceği varsa hiç farketmez 2 si 5i ama yinede senin elinden gldiğince çalışman gerekiyorduneyse bundada vardır bir hayır inşl
kızlar bende bişe danışacam sizlere bizde bu ay gün aşırı yöntemini denicez inşl bide ben ovulasyon testi alsam mı diyede düşünüyırum ne dersiniz ya bie siz hala bana şu yakı işini anlatmadınızbugün bitti hastalığım çalışmalar dolu dizgin başlasın ama dimi alternatif tıpıda uygulayarakbide keçiboynuzu serüveniniz nasıl bakalım eşler içiyo dimi hiç şikayetsiz
canım evet çok haklısın . bide üstüne çat iğnesine 80 lira verip hiç çalışmamak akıl karı değil ama nasıl günler geçti bende anlamadım.
salı çarşamba oldu. perşembe bi gün ara dedik. cuma akşam yemeğinden sonra ağırlık bastı, biraz yatıp dinlenelim dedik 8,5 ta yattık, sözde 1 saat filan yatıp dinlemnmiş kalkıcaktık bi uyandık ki sabah ezanı
cumartesi anlemler ısrarla çağırdı gitmemiz gerkiyordu akrabalar gelmiş hadi o gecede öyle geçti. pazarda eşim nete bakıyordu ben gidiyorum sen gel dedim gidip yattım , uyumuşum oda ellememiş. işte yavrum durum böyle.. bu günler nasıl su gibi akıp geçti, ben nasıl böyle bi karambole geldim bilemiyorum...:26:
ayrıca ben yakıyı çat iğnesini vurulunca ertesi gün yapıştırdım. yapıştırdığın banyo yapana kadar kalacak canım. banyodan sonra yenisi takılıyor. ben 2 gün yapıştırdım çalışmalar sü
resince sadece..
canım yakıyı ben 2 kez kullandım ama ilkinde hiç birliktelik olmadı boşuna gitti yani, 2.sini de akşam 6 gibi yapıştırdım o gece birliktelik oldu ve sabah çıkartıp duşumu aldım öyle , bi daha yaparmıyım bilmiyorum bugün bi yumoşlarımı göreyimde güzellerse öyle yaparım sanırım ama yok yapmam çnkü çarşamba eşim sperm verecek olursa çalışma olmaz bi daha bizde,hayırlısı bakalım. Keçiboynuzu da arada içiyor eşim öyle düzenli değil ilk 1 ay düzenli içmişti
canım zaten ben baştan konsantre olamadım... şöyle anlatayım
geçen pazartesi dr a gittiğimde 1 tane yumoş gördük o gün hemen iğne yazdı dr.
ben ona dedim ki çarşamba tekrar gelsem belki yeni yumurta oluşmuş olur. çünkü daha öncceki tedavi,mde (başka doktorda ) 2 gün sonra yeni yumurtalar oluşmuştu dedim
oda , yok gerek yok gelmene sen iğneni vurdur. bi daha inşaallah test yapmaya gelirsin, adet olursanda 3. günü gelirsin dedi. öylece çıktım
diğer doktor beni gün aşırı çağırıp bakmıştı sürekli yumoşların durumlarına... he ne oldu sanki hamile mi kaldım o zaman. yok ama ne bi,leyim insan her gün merak ediyor...
ben şimdi tek yumoştan başka yumoş oluştumu bilmeden yaşıyorummm
evet canım bi ucuz olan var o piyasada çok zor bulunuyor, geçen sefer takip yaptırdığımda onu bi gün sonra bulmuştuk fakat 21 mm olan yumoşum 23 mm olmuştu o gün.. yani geç kalmıştık vurdurmak için ama yinede vuruldum... o yüzden bu sefer bulamayınca bunu aldık zamanımız geçmesin diyeeeçatlama iğnesi 80 milyon mu verdin :26:
tedavin hayırlı olsun arkadaşım. doktor doğru bi yol izliyor. önce nasıl bi dönem geçirdiğini görüp ona göre ilaç vermesi çok mantıklıarkadaslar merhaba bende yeni katıldım aranıza yumurta takıbıne basladık.
adetımın 3.gunu gıttım doktora üstten baktı 10.günü gel bu ay yumurtaların durumuna bır bakalım ona gore
obur ay klomen falan kullanırsın dedı bırde 21.gunu bir test yapacakmış
birde arkadaslar yumurta takibini genelde alttan mı üstten mi yapıyorlar
birde ben çalıştıgım ıcın 6 dan sonra doktora gıdıyorum genelde erkek doktor oluyor hastanelerde sızın tavsıye edebileceğiniz bir yer varmı şimdiden cok tesekkur ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?