• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

günaydın canlarım,biraz yoğunum, geçmişi tam okuyamadım bende bugün gidiyorum dr a bakalım yumoş büyüdümü ne yaptı, kızlar benim bu ay hiç ümidim yok ya, 3-4 gündür üst üste sinir bozucu şeyler yaşadım çok gerildim, hiç gitmek de istemiyorum dr a , kendimden hayır yokki yumoşumdan olsa :5: hiç öyle belirti melirtide yok, dün çok az akıntı sadece oda beirgin değil , hafif de solda batma, benim yumurtam soldaydı ama :5:
Chabliss canım maşallah iyi değerlendirmişsiniz güzelim, sende bugün gidiyosun dimi dr a , hadi hayırlı haberlerle dön bakalım. Halevcim, blueavcı, gıymatlım canım sizlerde iyisiniz dimi ? Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, kekula günün geçmiş test yapmadın mı canım ?

selam canım ben iyiyim çok şükür umarım dr kontrolün iyi geçer de yumoşların istenilen büyüklüğe ulaşmıştır canım

ben de nasipse cumartesi tekrar gidecem mayaya umarım bu kez yumuşlarım büyür:25:

hayırlısı olsun canım herşey gönlünce gelişir inşallah

blueavcı, chabliss canım sağolun yorumlarınız için erkeklerin yapısı bizimkinden farklı, bunu kabullenmekten başka çare yok, chabliss çok doğru demişsin hayatım, bizler hatta hamile kalmadan önce hamileymişiz gibi yaşıyoruz bazen, onlar da bebiş dünyaya gelince, işte herşey üst üste gelince oluyor maalesef:59: Dün eşim çok hüzünlendi, dışarda bebekli aileleri görünce böyle aile görünce daha da çok istiyorum artık ya , inşallah hemen bizimde olur dedi. Gördüğü bebekleri gösteriyor bana bak çok şeker diye, bende inadına bakmadım ne yapayım kendimi daha fazla üzmekten de yoruldum artık, biraz salmam gerekli diye düşünüyorum:19: birde kızlar aşırı kilo almıştım ya ben 4 gündür rejimdeyim birde ne kadar doğru bişey bu arada ama gelecekse böylede gelir dimi ?

tabiki canım gelen her türlü gelir güzel Allahım alnımıza yazdıktan sonra hiç tereddüt etme sağlıklı kilo vermenin hiçbir zararı yoktur bence

kızlarrrrrrrrrrrrrr bilin bakalım ne olduuuuuuuuuuu sigortadan aradılar beniiiii veeeeeeeeeee kabul etmiş medicana tek seferlik ücretsiz tüp bebek yapmayıııııı :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :32: :32: :32: :62: :62: :62: :62: :62: :62: :62: :62:

kızlarrrrrrrrrrrrrr bilin bakalım ne olduuuuuuuuuuu sigortadan aradılar beniiiii veeeeeeeeeee kabul etmiş medicana tek seferlik ücretsiz tüp bebek yapmayıııııı :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :32: :32: :32: :62: :62: :62: :62: :62: :62: :62: :62:

ayyyyyy ne diyosun sen yaaaaa, canımmm süper bi haber buuuu ayy nasıl mutlu oldun senin adına yaaa:64::64::64::66::66:ayyy çok heyecanlandım bak şimdi Allahım inşallahhh sonucuda güzel olur

ayyyyyy ne diyosun sen yaaaaa, canımmm süper bi haber buuuu ayy nasıl mutlu oldun senin adına yaaa:64::64::64::66::66:ayyy çok heyecanlandım bak şimdi Allahım inşallahhh sonucuda güzel olur

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bekletmenden gelir bebişin

sağolun canlarım inşallah hepimiz hakkında herşeyin hayırlısı olur

ben yemeğe geçiyorum sizlere afiyet olsun gelince görüşürük

slm kızlar
halev sevindim adına inş sonucunuda çok güzel bir bebişle taçlandırısınızz da topiğimize bebiş gelir yeni :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:
bende bu akşam dr gidiyorum bakalım klomen içmiştim 5 gün ne oldu akşam yımırtalarla buluşma var :1::1::1::1::1:

slm canlarım hafta başıya beni yoğun bir temizlik aldı yine ara ara katılacam ama sohbetlerinize sizden ayrılamıyorumki:1:
maşşallah bugün topik doktoruna taşııyor smallengel chabliss tben meltemsezgin kızlar inşl çok güzel yumoşlarınız olmuştur çatlamaya ve aşığıyla buluşmaya hazır sıkı sıkı tutunurlarda ay sonuna siz bebek olarak dönerler hepinizden güzel haberler bekliyoruz

halev gözün aydın canım nasıl sevindim anlatamam inşl herşey böyle güzelce yolunda giderde ilk seferde kavuşursun miniciğine şu halayın ucundan bende tutayım:1::64::64::64::64::64::66::66::66::64::64:

gıymatlım sen nasılsın şekerim hafta sonu yoktun özlettin kendini:30:

canlarım hepinize hayırlı haftalar diliyorum

chabblis smalangel tben bugünü doktor günü mü ilan ettiniz hey maaşaallah... yeni haberler duymak çok güzel oluyor . inşaallah hayırlarla dönün doktortan... ismini yazmadığım diğer arkadaşlarada hayırlı tedaviler nasib etsin Allahım....
helev çok dua etmiştik gülüm.. mevlam güzel gönlünü gücendirmesin ilk seferde yavrucuklarına hamile kalıp sağlıkla sıhhatle doğduğu günleride göstersin inşaallah...
kızlar ben çok tuhafım malesef bu ay çok verimsiz geçti. bugün 18. günüm... ve iğneden sonra sadece 2 kez beraberlik olduuuu :58:

Son düzenleme:
gıymatlım pardonda niye böyle verimsiz geçirdiniz bu ayı gerçi rabbimin vereceği varsa hiç farketmez 2 si 5i ama yinede senin elinden gldiğince çalışman gerekiyordu:60:neyse bundada vardır bir hayır inşl

kızlar bende bişe danışacam sizlere bizde bu ay gün aşırı yöntemini denicez inşl bide ben ovulasyon testi alsam mı diyede düşünüyırum ne dersiniz ya bie siz hala bana şu yakı işini anlatmadınız:47: bugün bitti hastalığım çalışmalar dolu dizgin başlasın ama dimi:69:alternatif tıpıda uygulayarakbide keçiboynuzu serüveniniz nasıl bakalım eşler içiyo dimi hiç şikayetsiz

tben sende gideceksin bugün demek, gıymatlım ve blueavcının dediği gübü bugünü dr günü ilan ettik :) blueavcı canın kolay gelsin sana , gıymatlımmm gelmişsin. Günaşırı da yapamadın o zaman öyleminasip bakalım zamanı geldiyse 2 çalışmaylada olur canım, zaten iğneden sonra 2 kez yeterli olur sanırım ama başka yumoşların olursa sen yinede çalışabilirsen çalışmaya devam et, bende senin gibi bu ay kendimden ümitli değilim :58: Hayırlısı bakalım belkide ummadığımız bi ay gelecekler, o yüzden yinede umutlarımızı kaybetmeyelim, biz elimizden geleni yapalım da gerisi Allaha kalmış

gıymatlım pardonda niye böyle verimsiz geçirdiniz bu ayı gerçi rabbimin vereceği varsa hiç farketmez 2 si 5i ama yinede senin elinden gldiğince çalışman gerekiyordu:60:neyse bundada vardır bir hayır inşl

kızlar bende bişe danışacam sizlere bizde bu ay gün aşırı yöntemini denicez inşl bide ben ovulasyon testi alsam mı diyede düşünüyırum ne dersiniz ya bie siz hala bana şu yakı işini anlatmadınız:47: bugün bitti hastalığım çalışmalar dolu dizgin başlasın ama dimi:69:alternatif tıpıda uygulayarakbide keçiboynuzu serüveniniz nasıl bakalım eşler içiyo dimi hiç şikayetsiz

canım yakıyı ben 2 kez kullandım ama ilkinde hiç birliktelik olmadı boşuna gitti yani, 2.sini de akşam 6 gibi yapıştırdım o gece birliktelik oldu ve sabah çıkartıp duşumu aldım öyle , bi daha yaparmıyım bilmiyorum bugün bi yumoşlarımı göreyimde güzellerse öyle yaparım sanırım ama yok yapmam çnkü çarşamba eşim sperm verecek olursa çalışma olmaz bi daha bizde,hayırlısı bakalım. Keçiboynuzu da arada içiyor eşim öyle düzenli değil ilk 1 ay düzenli içmişti

ewt cnm dr günü bugün :1::1::1:
valla benim eşim keçiboynuzu hiç içmedi içmezde inat biraz istemedğini yemez içmez hiç uğraşamıycam kendi bilir :79:

canım evet çok haklısın . bide üstüne çat iğnesine 80 lira verip hiç çalışmamak akıl karı değil ama nasıl günler geçti bende anlamadım.
salı çarşamba oldu. perşembe bi gün ara dedik. cuma akşam yemeğinden sonra ağırlık bastı, biraz yatıp dinlenelim dedik 8,5 ta yattık, sözde 1 saat filan yatıp dinlemnmiş kalkıcaktık bi uyandık ki sabah ezanı :53:
cumartesi anlemler ısrarla çağırdı gitmemiz gerkiyordu akrabalar gelmiş hadi o gecede öyle geçti. pazarda eşim nete bakıyordu ben gidiyorum sen gel dedim gidip yattım , uyumuşum oda ellememiş. işte yavrum durum böyle.. bu günler nasıl su gibi akıp geçti, ben nasıl böyle bi karambole geldim bilemiyorum...:26:

ayrıca ben yakıyı çat iğnesini vurulunca ertesi gün yapıştırdım. yapıştırdığın banyo yapana kadar kalacak canım. banyodan sonra yenisi takılıyor. ben 2 gün yapıştırdım çalışmalar sü
resince sadece..

canım evet çok haklısın . bide üstüne çat iğnesine 80 lira verip hiç çalışmamak akıl karı değil ama nasıl günler geçti bende anlamadım.
salı çarşamba oldu. perşembe bi gün ara dedik. cuma akşam yemeğinden sonra ağırlık bastı, biraz yatıp dinlenelim dedik 8,5 ta yattık, sözde 1 saat filan yatıp dinlemnmiş kalkıcaktık bi uyandık ki sabah ezanı :53:
cumartesi anlemler ısrarla çağırdı gitmemiz gerkiyordu akrabalar gelmiş hadi o gecede öyle geçti. pazarda eşim nete bakıyordu ben gidiyorum sen gel dedim gidip yattım , uyumuşum oda ellememiş. işte yavrum durum böyle.. bu günler nasıl su gibi akıp geçti, ben nasıl böyle bi karambole geldim bilemiyorum...:26:

ayrıca ben yakıyı çat iğnesini vurulunca ertesi gün yapıştırdım. yapıştırdığın banyo yapana kadar kalacak canım. banyodan sonra yenisi takılıyor. ben 2 gün yapıştırdım çalışmalar sü
resince sadece..

çatlama iğnesi 80 milyon mu verdin :26:

arkadaslar merhaba bende yeni katıldım aranıza yumurta takıbıne basladık.
adetımın 3.gunu gıttım doktora üstten baktı 10.günü gel bu ay yumurtaların durumuna bır bakalım ona gore
obur ay klomen falan kullanırsın dedı bırde 21.gunu bir test yapacakmış
birde arkadaslar yumurta takibini genelde alttan mı üstten mi yapıyorlar
birde ben çalıştıgım ıcın 6 dan sonra doktora gıdıyorum genelde erkek doktor oluyor hastanelerde sızın tavsıye edebileceğiniz bir yer varmı şimdiden cok tesekkur ederım

canım yakıyı ben 2 kez kullandım ama ilkinde hiç birliktelik olmadı boşuna gitti yani, 2.sini de akşam 6 gibi yapıştırdım o gece birliktelik oldu ve sabah çıkartıp duşumu aldım öyle , bi daha yaparmıyım bilmiyorum bugün bi yumoşlarımı göreyimde güzellerse öyle yaparım sanırım ama yok yapmam çnkü çarşamba eşim sperm verecek olursa çalışma olmaz bi daha bizde,hayırlısı bakalım. Keçiboynuzu da arada içiyor eşim öyle düzenli değil ilk 1 ay düzenli içmişti

canım zaten ben baştan konsantre olamadım... şöyle anlatayım
geçen pazartesi dr a gittiğimde 1 tane yumoş gördük o gün hemen iğne yazdı dr.
ben ona dedim ki çarşamba tekrar gelsem belki yeni yumurta oluşmuş olur. çünkü daha öncceki tedavi,mde (başka doktorda ) 2 gün sonra yeni yumurtalar oluşmuştu dedim
oda , yok gerek yok gelmene sen iğneni vurdur. bi daha inşaallah test yapmaya gelirsin, adet olursanda 3. günü gelirsin dedi. öylece çıktım
diğer doktor beni gün aşırı çağırıp bakmıştı sürekli yumoşların durumlarına... he ne oldu sanki hamile mi kaldım o zaman. yok ama ne bi,leyim insan her gün merak ediyor...
ben şimdi tek yumoştan başka yumoş oluştumu bilmeden yaşıyorummm:43:

gıymatlım bence yeterli olmuştur canım en verimli zamanlarını değerlendirmişsiniz zaten, hani yumoşun çatlamamış diyeceğim ama iğnede vuruldun mutlaka o çalıştığın günde çatlamıştır, yeni oluşan yumoşların olursa diye sen bugünde çalışın madem kaç gün ara vermişsiniz.

canım zaten ben baştan konsantre olamadım... şöyle anlatayım
geçen pazartesi dr a gittiğimde 1 tane yumoş gördük o gün hemen iğne yazdı dr.
ben ona dedim ki çarşamba tekrar gelsem belki yeni yumurta oluşmuş olur. çünkü daha öncceki tedavi,mde (başka doktorda ) 2 gün sonra yeni yumurtalar oluşmuştu dedim
oda , yok gerek yok gelmene sen iğneni vurdur. bi daha inşaallah test yapmaya gelirsin, adet olursanda 3. günü gelirsin dedi. öylece çıktım
diğer doktor beni gün aşırı çağırıp bakmıştı sürekli yumoşların durumlarına... he ne oldu sanki hamile mi kaldım o zaman. yok ama ne bi,leyim insan her gün merak ediyor...
ben şimdi tek yumoştan başka yumoş oluştumu bilmeden yaşıyorummm:43:

Olsun canım sen şimdi bunu düşünme, o tek yumurtan çok kaliteli maşallah hemencik büyüyüvermişti biliyosun, tabi başkada yumoşun olabilirdi ama zaten drlar tek yumurta istiyor eiğnenide o yumurta için oldun sonuçta, diyelimki başka yumoşun oldu onun için de tekrar iğne mi olacaktın hayır. Sen düşünme tatlım evet haklısın insan ister istemez düşünüyor bari 3 kere çalışsaydık diye ama vardır bunda da bi hayır .

çatlama iğnesi 80 milyon mu verdin :26:
evet canım bi ucuz olan var o piyasada çok zor bulunuyor, geçen sefer takip yaptırdığımda onu bi gün sonra bulmuştuk fakat 21 mm olan yumoşum 23 mm olmuştu o gün.. yani geç kalmıştık vurdurmak için ama yinede vuruldum... o yüzden bu sefer bulamayınca bunu aldık zamanımız geçmesin diyeee:58:

arkadaslar merhaba bende yeni katıldım aranıza yumurta takıbıne basladık.
adetımın 3.gunu gıttım doktora üstten baktı 10.günü gel bu ay yumurtaların durumuna bır bakalım ona gore
obur ay klomen falan kullanırsın dedı bırde 21.gunu bir test yapacakmış
birde arkadaslar yumurta takibini genelde alttan mı üstten mi yapıyorlar
birde ben çalıştıgım ıcın 6 dan sonra doktora gıdıyorum genelde erkek doktor oluyor hastanelerde sızın tavsıye edebileceğiniz bir yer varmı şimdiden cok tesekkur ederım
tedavin hayırlı olsun arkadaşım. doktor doğru bi yol izliyor. önce nasıl bi dönem geçirdiğini görüp ona göre ilaç vermesi çok mantıklı
21. günü büyük ihtimal pregestan ve süt hormonlarına bakacak. oda iyi bişey.
yumurta takibini doktorlar genelde alttan yapmak istiyor ama benim gibi biraz diretirsen üstten yapabiliyorlar arkadaşım
tavsiye edebileceğim bi doktoeun olmasını çok isterdim canım ama tam anlamıyla gönlüme sinen bi dr bulamadım ben... hangi şehirdesin bu arada ?

Back