chabilss çok yorma hayatım kendine dikkat et yumurta çatlama dönemine girmişsin artık bizde özledik valla seni yoğun birhafta geçirdin önümüzdeki hafta kapatırız bu açığı inşl canım niye pişman oluyosunki olurmu hiç öyle burda hepimiz birbirmizden gelecek güzel haberi dört gözle kendimizinmiş gibi beklediğimizden gidip testi yaptırdım kısmet olsaydıda size hamileyimde diyebilseydim ama inşl en kısa zamanda hepimiz tek tek hamilelik haberi vericez hem iyikide tutmamış dediğin gibi kimyasal gebelik sanırım ve kimyasal gebelikde sağlıklı olmadığı için tutunma gerçekleşmeyip adetle birlikte kendiliğinden gidiyomuş sessiz düşükte deniyomuş buna belkide tutsaydı sağlıklı olmayacaktı rabbimin bişr bildiği var biz nekadar acele etsekte o bizim için en doğru zamanı biliyor hayırlı zamanda hayırlısını versin inşl ben hep dedim allahım hayırlısıysa nasip et hayırlı değilse bişey engel olsunda olması imdi önümğüze bakma zamanı yeni ay yeni umutlar hepimize art artda yumrtlama dönemine girecez hadi bakalım hayırlı çalışmalar hepimize öpüyorum canlarım hepinizi