canım zaten ben baştan konsantre olamadım... şöyle anlatayım
geçen pazartesi dr a gittiğimde 1 tane yumoş gördük o gün hemen iğne yazdı dr.
ben ona dedim ki çarşamba tekrar gelsem belki yeni yumurta oluşmuş olur. çünkü daha öncceki tedavi,mde (başka doktorda ) 2 gün sonra yeni yumurtalar oluşmuştu dedim
oda , yok gerek yok gelmene sen iğneni vurdur. bi daha inşaallah test yapmaya gelirsin, adet olursanda 3. günü gelirsin dedi. öylece çıktım
diğer doktor beni gün aşırı çağırıp bakmıştı sürekli yumoşların durumlarına... he ne oldu sanki hamile mi kaldım o zaman. yok ama ne bi,leyim insan her gün merak ediyor...
ben şimdi tek yumoştan başka yumoş oluştumu bilmeden yaşıyorummm
üzme kendini cnm zaten bir tane yumurta aktife geçiyo bazen çift oluyo yada fazla ama bir yumurtanın sağlıklı olması ve döllenmesi önemli olan yumurtalar çtlama iğnesiyle kesin çatladı inş tutmuştur kendini strese sokup vücüdunun dengesini bozma bence
ay biz ne kadar detay takılıyoruz dimi kızlar ya bende dahil yok çatladımı yok kaçtane oldu vs. kaç mm oldu yok tuttumu vs. kendimizi üzüp strese sokuyoruz
benim dr umda 5 gün ilaç verdi çağırdı bitince gel diye şimdi 2 günde çağırır bide iğne yaparsa çatladımı diye çağırır vs..
belki kesin çatlar umuduyla rahat ol diye gelme dedi dr un bu dr ları nlamak zaten çok zor ben bu aydan itibaren takıp mış dr muş bırakcam allah takdir ederse olur kendiliğinden kafa yormaktan sıkıldım :79: