• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

hoşgeldin canım senin dr da bi garipmiş hormon testleri seninde bildiğin gibi 2.günü bakılır ayrıca muayene olman lazım ki yumoşların ne durumda bakılması lazım yurt dışında zaten burası gibi iyi güzel bakılmıyor benim bildiğim

halev hb cnm saol.buradaki turklerde ayni seyi soyluyor hic guzel bakilmiyorlarmis kac kisi TR ye gitti sirf bu yuzden ay cok sinir oldum ben ya:84:
bana dediki 13 aralik kan testi olsun sonrasina bakariz jinekolojik muayene vs yi demek istedi burada direk hastaeye de gidilmiyor once aile hekimine gideceksin o gonderek seni offff offf...ben daha fazla uzarsa napim ya kafayi yerim zaten cok sabirsizimdir:25:

Son düzenleme:
kızlar ya nasıl özlemişim hepinizi,hızlı hızlı geçmişi okumaya çalıştım tabi bayaga vakit geçti..bayramda da giremedim malum yoğunluktan....bilgisayara başına oturmaya halim olmuyor,gece uyuyamıyorum sabahta ayılamıyorum sanki uyumaya programlanmış gibiyim...hepinizi tek tek çok özledim..gıymatlim,small,blueavcı,halev,chablis canlarım ve yeni arkadaşlar...bi şeyler okudum yakı yaptıranlar,ilaç ve iğneye başlayanlar,yumoşları büyüyenler,hepinizdeki bu gelişmeler inşallah tatlı tatlı sonuçlanır,blueavcı adet oldum diye üzülme hiç bu bir süreç sen de biliyorsun...hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun kızlar....
site değişmiş bulmakta zorlandım burayı:32:
dün ikinci kez dr a gittik yani keseyi gördükten sonra.....keseyi gördüğümde pek bi şey anlamamşıtım çok küçük bi noktaydı....ama kızlar ya dün kalp atışlarını duydum bebegimin o kadar hızlı atıyordu ki minicik şey,nasıl gözlerim doldu nasıl oldum anlatamadım eşim de inanamdı içimde bi şey var ve kalbi atıyor sesini duyuyorum..kızlar,şu cuma günü Rabbimden diliyorum aynını sizler de yaşayın inşallah.....
ne hayal ettim biliyor musunuz hepimizin bebişleri olduğunda bi buluşma ayarlayıp buluşuyormuşuz bebklerimizle beraber bi yerde...çünkü biz kader arkadaşıyız kimseyle paylaşamadıklarımızı burda paylaşıyoruz hem de en özelimizi......
:16:kızlar yine görüşmek üzre öptüm hepinizi....

Vazgeçme değil canım da bugün drumuz olmayınca sperm yıkama işi de olmayacak boşuna verme dedi yani, çarşamba hem spermiogram için hemde aşılama için ( tabi herşey normal olursa ) verecek.

canımm çok sağol duaların kabul olur inşallahhh evet dimi ya az büyümüş gibi yumurtam acaba ağrı kesiciler mi etkiledi gerçekten , belkide büyümez .Hayırlısı bakalım. Ya gıymatlım ben yumurtam iyi olsun diye herşeyi yiyorum içiyorum , dün tartıldım 59 kilo olmuşum ya :53: eşime de aynı şekilde yedirmeye çalışıyorum, dün komşularımız vardı yemekte, eşimde et yemeklerini sevmez , bende öyle bayıla bayıla yemiyorum ama sırf bünyemiz kuvvetlensin diye yiyorum, tabağına koyacakken yok yok istemiyorum ben dedi eşim, bende bi parça ye diye ısrar ettim, hayır istemiyorum deyince kayınvalidem hemen savunmaya geçti, canı istemiyordur ya yemesin diye. Ayy bi sinir oldum ben hiç bişey demedim ama eve gidince de kıyameti kopardım, eşimde herşeyi sperme yumurtaya bağlıyorsun ama diye oda kendince haklı sanırım. Aman işte böyle o yüzden dün çalışma olmadı , bana kalsa bugünde olmaz ama mecbur onun spermine ihtiyacım var.:27:
Birde kızlar her ay kadınların sadece 1 tane mi yumurtası olur yoksa birden fazla mı ? biri bunu anlatsın bana lütfen
arkadaşım bizim beyler pek keyiflerine düşkün, canları isterse yicekler yoksa hiç ısrar edemicez.. biz çok mu meraklıyız yakıydı, macundu şuydu buydu... ama bi kaşık ağızlarına zorla veriyorsun, bi daha ki sefere tırım tırım kaçıyorlar. gerek yokmuş. tabi çok sağlıklıyız ya belli...... bende aynen senin gibi kilo aldım şu an 60 gibiyim. yakında yusyuvarlak oluruz onlarda manken gibi gezerler yanımızda.:57:
canlar ben geldim kan sonuçlarım iyi çıkmış ama TSH değerim için sınırda dedi dr troid bezlerine baktırmalıymışım

maşaallah canım inşaallah darısı troidlerinin başına :71:

halev hb cnm saol.buradaki turklerde ayni seyi soyluyor hic guzel bakilmiyorlarmis kac kisi TR ye gitti sirf bu yuzden ay cok sinir oldum ben ya:84:
bana dediki 13 aralik kan testi olsun sonrasina bakariz jinekolojik muayene vs yi demek istedi burada direk hastaeye de gidilmiyor once aile hekimine gideceksin o gonderek seni offff offf...ben daha fazla uzarsa napim ya kafayi yerim zaten cok sabirsizimdir:25:[/B]

jose evet öyle olunca hiç birşey öğrenemediğin için moralin bozuluyordur canım... hiç bi çaresi yok mu özel muayenehane imkanı filan ?

kızlar ya nasıl özlemişim hepinizi,hızlı hızlı geçmişi okumaya çalıştım tabi bayaga vakit geçti..bayramda da giremedim malum yoğunluktan....bilgisayara başına oturmaya halim olmuyor,gece uyuyamıyorum sabahta ayılamıyorum sanki uyumaya programlanmış gibiyim...hepinizi tek tek çok özledim..gıymatlim,small,blueavcı,halev,chablis canlarım ve yeni arkadaşlar...bi şeyler okudum yakı yaptıranlar,ilaç ve iğneye başlayanlar,yumoşları büyüyenler,hepinizdeki bu gelişmeler inşallah tatlı tatlı sonuçlanır,blueavcı adet oldum diye üzülme hiç bu bir süreç sen de biliyorsun...hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun kızlar....
dün ikinci kez dr a gittik yani keseyi gördükten sonra.....keseyi gördüğümde pek bi şey anlamamşıtım çok küçük bi noktaydı....ama kızlar ya dün kalp atışlarını duydum bebegimin o kadar hızlı atıyordu ki minicik şey,nasıl gözlerim doldu nasıl oldum anlatamadım eşim de inanamdı içimde bi şey var ve kalbi atıyor sesini duyuyorum..kızlar,şu cuma günü Rabbimden diliyorum aynını sizler de yaşayın inşallah.....
ne hayal ettim biliyor musunuz hepimizin bebişleri olduğunda bi buluşma ayarlayıp buluşuyormuşuz bebklerimizle beraber bi yerde...çünkü biz kader arkadaşıyız kimseyle paylaşamadıklarımızı burda paylaşıyoruz hem de en özelimizi......

ah delightcım bizde seni çokk özlemişiz canım hemen geldin bizi motive ettin iki dakkada... çok sağol canım dualarına gönülden aminn diyorum....
demek minişinin kalp atışını duydun.. ne kadar güzel seni bir an gözümde hayal ettim . daha ne kadar harika günler sizleri bekliyor canım çok seviniyorum senin adına...
bende buluşmayı çok isterim hepinizle.. aynen dediğin gibi ne dertler ne sıkıntılar paylaştık burda gün gün...
inşaallah birgü bunlar bir anı hatıra olarak kalacak... bebişlerimizi konuşuyor olacağız o zamanda.... yeterki rabbim hayırlı yazılar yazsın hakkımızda....:97:

canlar ben geldim kan sonuçlarım iyi çıkmış ama TSH değerim için sınırda dedi dr troid bezlerine baktırmalıymışım

Çok sevindim canım çok şükür, inşallah troidler de güzel çıkar tatlım, onun için ne zaman baktıracaksın ?

Hoşgeldin tatlım ayyy maşallah ne kadar güzel minicik yavrunun kalp atışlarını duydun , inşallah darısı bizlere, dualarına bende canı gönülden aminnn diyorum tatlım. Bizlerde seni çok özlemiştik, arada güzel haberlerini bekliyorz. Kim bilir belki ortak bi şehirde buluşma ayarlarız :66: ne güzel de olur.

arkadaşım bizim beyler pek keyiflerine düşkün, canları isterse yicekler yoksa hiç ısrar edemicez.. biz çok mu meraklıyız yakıydı, macundu şuydu buydu... ama bi kaşık ağızlarına zorla veriyorsun, bi daha ki sefere tırım tırım kaçıyorlar. gerek yokmuş. tabi çok sağlıklıyız ya belli...... bende aynen senin gibi kilo aldım şu an 60 gibiyim. yakında yusyuvarlak oluruz onlarda manken gibi gezerler yanımızda.:57:

Ah anacım sorma ya, olan bize oluyor kilo olarak geri dönüyor yediğimiz içtiğimiz, ne güzel dedin dimi ya biz keyfimizden mi yok yakısıymış, macunuymuş , otuymuş uğraşıyoruz. Valla dün o sinirle deidm ben çok sağlıklı olsaydın spermlerin tavan yapardı diye, sonra üzüldüm ama o da beni anladı sonunda ama gerginlik devam etti tabi.

halev hb cnm saol.buradaki turklerde ayni seyi soyluyor hic guzel bakilmiyorlarmis kac kisi TR ye gitti sirf bu yuzden ay cok sinir oldum ben ya:84:bana dediki 13 aralik kan testi olsun sonrasina bakariz jinekolojik muayene vs yi demek istedi burada direk hastaeye de gidilmiyor once aile hekimine gideceksin o gonderek seni offff offf...ben daha fazla uzarsa napim ya kafayi yerim zaten cok sabirsizimdir:25:

Allah yardımcın olsun canım ya vatanından uzak yerlerde olunca da zor oluyor umarım en kısa zamanda bebişin kendiliğinden geliverir de drlar la uğraşmazsın

bizde seni özledik canım ne güzel kalp atışlarını da duymuşsun maşallah diyelim umarım sağlıkla alırsın kucağına duaların için de çok teşekkür ediyoruz ve gıymatlımın dediği gibi içten bi aminnnnnnnn çekiyoruz

sağol tatlım troid için beklicem biraz napim

Çok sevindim canım çok şükür, inşallah troidler de güzel çıkar tatlım, onun için ne zaman baktıracaksın ?

Hoşgeldin tatlım ayyy maşallah ne kadar güzel minicik yavrunun kalp atışlarını duydun , inşallah darısı bizlere, dualarına bende canı gönülden aminnn diyorum tatlım. Bizlerde seni çok özlemiştik, arada güzel haberlerini bekliyorz. Kim bilir belki ortak bi şehirde buluşma ayarlarız :66: ne güzel de olur.

Ah anacım sorma ya, olan bize oluyor kilo olarak geri dönüyor yediğimiz içtiğimiz, ne güzel dedin dimi ya biz keyfimizden mi yok yakısıymış, macunuymuş , otuymuş uğraşıyoruz. Valla dün o sinirle deidm ben çok sağlıklı olsaydın spermlerin tavan yapardı diye, sonra üzüldüm ama o da beni anladı sonunda ama gerginlik devam etti tabi.

beklicem canım çünkü çalıştığım yerin hastanesinden randevu alması çok çok zor oluyor medicanaya gidicem inşallah ama şuan değil hayırlısı bakalım

ünv. hastanesinde o zaman öylemi, eşimde öylede , hani personel olduğunuz için bi ayrıcalık vermiyorlarmı çalışanlarına onu merak ettiğim için soruyorum tatlım, hani drları falan bilirsin, iyi tatiller canım, hepinizi öpüyorum bende

slm canlarım ben geldim bir solukta okudum yazdıklarınızı
gıymatlım duaların için gönülden bir amin diyorum canım allah razı olsun arkadaşım. bu kimyasal gebelik olayını başka yerde de söylediler canım benimde aklıma takılmadı değil hani dediğin gibi 5 üstünde olunca hamilelik oluyomuş ve değer katlanmazda düşerse adet düzensizliği olursa ve ya hattinden fazla adetin gelirse vs yazıyodu çoğu kadın kimyasal gebelik geçirdiğini anlamazmış yanlızca beta hcg yaptırıp değerinin düştüğünü görünce anlarmış gerçekten şuan fazla geliyo benden öyle aşırı olmam normalde bide kırmızı gibi değil siyah siyah başladıya bende kimyasal gebelik olabilir diye düşündüm bide kimyasal gebelik geçirdikten sonra bidahaki aylarda gebe kalma olasılığı fazla olabiliyomuş diye okumuştum

smallengel erkeklere bazı konuşarda üstüne düşünce ters tepki yapıyor sankikötülüklerini istiyomuşuz gibi şunu ye dediğimizde hemeen kalkanlarını giyiveriyolar o yüzden teklif edip hayır cevabı aldıktan sonra üstelememek en iyisi cinslerinde var heralde bişeye yok dedilermi tamamdır üstüne laf yok zaten zorlada yiyince olacak faydada olmaz sen kalbini ferah tut o yüzden

halevcim sonuçların güzel çıkmasına sevindim arkadaşım inşl tiroitle ilgili bi sıkıntıda yaşamazsın herşey yolunda gider

jose aramıza hoşgeldin arkadaşım gerçekten yurtdışında bu tarz şeylere çok gün atıyolar ve çokta ilgili oldukları söylenemz inşl hiçbirşey yapmana gerek kalmadan bebişin kendiliğinden gelir sizi yormaz arkadaşım

deliğhtcim bizde seni çok özledik canım gözün aydın kalp atışlarınıda duydun rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günleride göstersin hayırlı haberlerini bekliyoruz canım dualrınada gönülden amin diyorum bizi unutmayıp dualarına kattığın için allah razı olsun canım

kızlar şu yakıyı banada bi anlatsanız bende denerdim ne zamnadan itibaren kullanmam gereke nekadar ve nasıl kullanacağım boş durmayalım bebiş gelene kadar her ay birlite bişeyler deneyelim hangimize neyin bunlar sebep olacağı belli olmaz

ya buarada be kaçırmışım beni hamileliğe yakıştırdığınız içinde çok teşekkür ederim inşl rabbimde sizler gübü yakıştırırda hayırlı zamanda hayrlı evlat nasip eder bana ve hepimize

slm canlarım ben geldim bir solukta okudum yazdıklarınızı
gıymatlım duaların için gönülden bir amin diyorum canım allah razı olsun arkadaşım. bu kimyasal gebelik olayını başka yerde de söylediler canım benimde aklıma takılmadı değil hani dediğin gibi 5 üstünde olunca hamilelik oluyomuş ve değer katlanmazda düşerse adet düzensizliği olursa ve ya hattinden fazla adetin gelirse vs yazıyodu çoğu kadın kimyasal gebelik geçirdiğini anlamazmış yanlızca beta hcg yaptırıp değerinin düştüğünü görünce anlarmış gerçekten şuan fazla geliyo benden öyle aşırı olmam normalde bide kırmızı gibi değil siyah siyah başladıya bende kimyasal gebelik olabilir diye düşündüm bide kimyasal gebelik geçirdikten sonra bidahaki aylarda gebe kalma olasılığı fazla olabiliyomuş diye okumuştum

smallengel erkeklere bazı konuşarda üstüne düşünce ters tepki yapıyor sankikötülüklerini istiyomuşuz gibi şunu ye dediğimizde hemeen kalkanlarını giyiveriyolar o yüzden teklif edip hayır cevabı aldıktan sonra üstelememek en iyisi cinslerinde var heralde bişeye yok dedilermi tamamdır üstüne laf yok zaten zorlada yiyince olacak faydada olmaz sen kalbini ferah tut o yüzden

halevcim sonuçların güzel çıkmasına sevindim arkadaşım inşl tiroitle ilgili bi sıkıntıda yaşamazsın herşey yolunda gider

jose aramıza hoşgeldin arkadaşım gerçekten yurtdışında bu tarz şeylere çok gün atıyolar ve çokta ilgili oldukları söylenemz inşl hiçbirşey yapmana gerek kalmadan bebişin kendiliğinden gelir sizi yormaz arkadaşım

deliğhtcim bizde seni çok özledik canım gözün aydın kalp atışlarınıda duydun rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günleride göstersin hayırlı haberlerini bekliyoruz canım dualrınada gönülden amin diyorum bizi unutmayıp dualarına kattığın için allah razı olsun canım

evet bende önceki ay öyle bir şey yaşadım kımyasal oldu sanırım çünki o kadar nettiki karnımdaki pıtpıtlar ve belirtiler hatta iğne yapıldığı aydı ama seyahate çıktık annemdeydim bir karın ağrısı şiddetli ve kanamam olmadı sonra parça düştü rahatlaıdm sonra simsiyah oldu 2 gün kesildi sanırım döllenmediği için sağlıklı atmış dedi dr umda bu tip şeyler biz farkına varmadan da oluyo aslında dediğin gibi

erkekler konusunda da katılıyorum blueavcı eşim oyle çünki bende artık bıraktım üstelemiyorum yerse yer kendi düşünsün birazda sonuçta isteyerek yemesi ayrı ama vitaminlere hayır demiyo allahtan :1::1::1:

evet bende önceki ay öyle bir şey yaşadım kımyasal oldu sanırım çünki o kadar nettiki karnımdaki pıtpıtlar ve belirtiler hatta iğne yapıldığı aydı ama seyahate çıktık annemdeydim bir karın ağrısı şiddetli ve kanamam olmadı sonra parça düştü rahatlaıdm sonra simsiyah oldu 2 gün kesildi sanırım döllenmediği için sağlıklı atmış dedi dr umda bu tip şeyler biz farkına varmadan da oluyo aslında dediğin gibi

erkekler konusunda da katılıyorum blueavcı eşim oyle çünki bende artık bıraktım üstelemiyorum yerse yer kendi düşünsün birazda sonuçta isteyerek yemesi ayrı ama vitaminlere hayır demiyo allahtan :1::1::1:

evet canım çoğu kadın farkında olmuyomuş ama bir çok kişininde yaşayıp bilmediği bişyemiş.işte diyorumya cinslerinde var hepsi öyle güzellikle söylüyoruz ama bir sefer yok dedilermi bidaha mümkün değil dediğin gibi neyseki ilçalara öyle değiller

jose evet öyle olunca hiç birşey öğrenemediğin için moralin bozuluyordur canım... hiç bi çaresi yok mu özel muayenehane imkanı filan ?

giymatlim doktora sali gunu soracagim ozel filan tr deki gibi istiyorum diye bakalim ne diyecek.
persembe gunu sperm sonuclarini alacagiz.
aralik ortasi TR ye gitmeye karar vermistik zaten, gitmisken ozele muayene olacagim orada gidene kadar burada da nederse yapayimda gene.bir yandan ovulasyon testi bu ay hem calismalari bi yandan yapariz.tek merak ettigim suanda sperm testi sonucu cok meraktayim:78:

Son düzenleme:

blueavci hb tatlim bu arada senin avartarindaki bebise bayildim:40:

blueavci hb tatlim bu arada senin avartarindaki bebise bayildim:40:

internetten buldum canım bende çok beğenmiştim inşl seninde böyle tatlım bi bebişin olsun canım:emir_bebek:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmm ayyy çok özledim hepinizi çılgın bir hafta geçirdim işte artık bu hafta düzene girer. akşamada yemeğe misafirim var hazırlık yapıyorum bi yorrgunluk kahvesi içiyim dedim içerken de camlarıma mesaj yazıyım.
yarın benim klomen bitiyo pzt doktora giidicem ama bu ay her zamankinden daha erken olabilir çatlaması çünkü 4. gün başladım ilaca ve günde 2 tane içiyorum bugün hafif hafif sancılar başladı karnımda hareketlenmeler var yani..pazartesi de yakı alıp yapıştırıcam işallah.
blueavcı canım valla üzüldüm yaa bide pişman oldum. sanki biz heveslendirdik gibi oldu. ama gıymatlıma katılıyorum kimyasal gebelik diye düşündüm ben de. hayırlısı olsun canım hakkında işallah hemen ardından gelir bu ay.
halevcim hormon testlerine sevindim canım en azından sendeki değerler düzgün olsun da tüp bebekte bir de onları düşünmeyin.
smallcum şekerim kızma kocişine onlar da hayatlarını buna endekslesin istiyoruz ama ben eşime sigarayı bıraktıramadım daha nolsun gerçi azalttı baya sağolsun ama onlar bizim gibi diil. neden biliyomusun çünkü onlar baba olcaklar bizse anne.. ikisi hiç aynı olur mu bizim annelik hamile kalınca başlıyor onların babalık doğunca en başta bunda fark var. hadi bakalım sizin aşılamadan ümitliyim ben 2-3 ay daha olmazsa bizim de yolumuz o işallah gerek kalmaz.
gıymatlım dua ettin mi bize bol bol şekerim valla ne güzel olur bi gün bebişlerimizi de alıp buluşsak.işallah o günleri de görürüz
delightcım hoşgeldin tatttlımmm ne sevindim tüylerim diken diken oldu yazdıklarını okurken işallah aynı heyecanları bizler de yaşarız tez zamanda. sen de sağlıkla büyüt bebişini önce göbüşünde sonra kucağında. dediğin gibi ne çok şey paylaştık şunca zamanda en yakınımızla en iyi dostumuzla konuşmadığımız şeyleri konuştuk. işallah ilerde bebeklerimizin gazını mamasını da konuşcaz şekerler çok inanıyorum buna
yeni gelen arkadaşlarım tben jose hoşgeldiniz işallah topicimiz uğurlu gelir sizlere de bu senenin sonunda bol bol hamişimiz olur umarım öpüyorum hepinizi:71:

Back