Ahh canım ya senin sorduğun soruyu inan 4-5 gündür bende soruyorum kendime , canım hepimiz yaklaşık 1 yıldır bebek istiyoruz düşün hergünümüz o fikirle geçiyor bazen eşimize kızıyoruz bazen kendimize, neden olmadı, olması lazımdı diye, bunlar bile başlı başına stres yapıyor, biz elimizden geleni yapıyoruz tatlım, sonumuzuda Rabbim verecek bizlere , inşallah bizleridaha fazla üzmeden hayılırlısı ile verir bebeciklerimizi. Bizler hamişliği kolayca olan arkadaşlarımızdan daha fazla şeyler yapıyoruz yakısı macunu otu çöpü, ilişki bile, o yüzden kendini kötü hissteme elimizden geleni yapıyoruz
Ha gıymatlım benimde belimde bi ağrı var ya, hani kas ağrısı olur ya öyle, yakımı yaptı diye düşünmüştüm bende , senin nasıl bi ağrı ? Kisti aklına getirme şimdi canım, geçen ay beimde fazlasıyala kasık ağrım vardı korkmuştum ama şükür bişey olmamış, belki diğer yumurtaların büyüyor ,ibelkid de çatlayan yumurtan rahatsız ediyor seni.
.
evet canım elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.. sırf bu vesileler hürmetine rabbimiz nasib eder diye... dediğin gibi sadece kafayı yormakla kalıyoruz.. bakalım mevlam nasıl dileyecek.. temmuzda yaptırmış olduğum takipte nerdeyse her gün beraberlik olmuştu ama nasib olmadı.. boşuna gerginlik yapıyoruz. insanlar korunurken bile bi damla ile kalıyorlar.. nasibte ne varsa onu göreceğiz...
daha adetime 12 gün var nerdeyse.. bu ay bana çok uzun geliyor.. 12 gün çok değil mi yaa.... pazartesi iğne oldum bide.. ne bileyim..
kist değildir umarım canım... kendimizi aşırı dinlediğimiz için nerde ne var hemen senaryo yazıyoruz:92: