Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

chabilss çok yorma hayatım kendine dikkat et yumurta çatlama dönemine girmişsin artık bizde özledik valla seni yoğun birhafta geçirdin önümüzdeki hafta kapatırız bu açığı inşl canım niye pişman oluyosunki olurmu hiç öyle burda hepimiz birbirmizden gelecek güzel haberi dört gözle kendimizinmiş gibi beklediğimizden gidip testi yaptırdım kısmet olsaydıda size hamileyimde diyebilseydim ama inşl en kısa zamanda hepimiz tek tek hamilelik haberi vericez hem iyikide tutmamış dediğin gibi kimyasal gebelik sanırım ve kimyasal gebelikde sağlıklı olmadığı için tutunma gerçekleşmeyip adetle birlikte kendiliğinden gidiyomuş sessiz düşükte deniyomuş buna belkide tutsaydı sağlıklı olmayacaktı rabbimin bişr bildiği var biz nekadar acele etsekte o bizim için en doğru zamanı biliyor hayırlı zamanda hayırlısını versin inşl ben hep dedim allahım hayırlısıysa nasip et hayırlı değilse bişey engel olsunda olması imdi önümğüze bakma zamanı yeni ay yeni umutlar hepimize art artda yumrtlama dönemine girecez hadi bakalım hayırlı çalışmalar hepimize öpüyorum canlarım hepinizi

merhaba arkadaşlar ben 30 yaşındayım 2.5 yıllık evliyiz bir aydır bebek istiyoruz doktora gittim benim yumurtalarımın tembel olduğuunu söyledi doktorum ve yumurta çatlatma iğnesi yapılacak sizce yumurta gelecek aylarda normal olabilirmi bu iğnenin yapılması gerçekten acilmi lütfen yardım edin...

slmm herkesee ewett kızlar bende bebişş istiyorumm amaa olmuyorrr

hoşgeldin aramıza inşallah en kısa ve hayırlı zamanda bebiş sahibi olursun

sende hoşgeldin aramıza bende 2,5 yıllık evliyim ama 1 yıldır istiyoruz biz umarım sen fazla beklemezsin canım yumurta tembelliği için drun iyi bi karar vermiş bence endişe etme bi şansını dene belki tek seferde bebişi gelir ve bi daha uğraşmazsın bizler gibi rahat ol allah hakkında hayırlısını versin

sağol tatlım inşallah gerçi değerim o kadar yüksek değil sanmıyorum ki sıkıntı yaratmaz canım

sağol canım evet neyseki benim değerler iyi umarım tüp bebek tedavisinde de bi sorunla karşılaşmayız canım umarım yumoşların yeterli büyüklüğe erişir de çatlayınca spermciklerinle buluşur ve bizleri neşeye boğarsın canım hadi bakalım gıymatlım ve senden güzel haberler bekliyoruz bizlerde daha beklemedeyiz hayırlısı olsun hakkımızda

ya kizlar ben size bisey danismak istiyorum bana fikir verin
hani bahsetmistim doktora gittim 13 aralik gel kan testi yapicam dedi.
benimde okul tatile giriyor burada TR ye gitmeye karar verdik 7 aralik gibi 16 aralik regl gnum TR de olacagim o tarihte (en iyi ne ne zaman gidilir doktora hangi zaman??????
ben sizce TR de bir ozel doktorami gitsem muayene olsam esim nasilsa sperm testi oldu sonuclarida persembe alacagiz onuda soylerim gerci TR deki doktora

Son düzenleme:
kızlar selam.bayramda hastalanmam gerekiyordu.hala ses yok.yinemi gecikti acaba bilmiyorum.sanki hastalanacam gibi kasıklar ağrıyo.

rabbim gönlüne göre versin canım inşl hayırlısı olsun burdan bşze güzel haberlerini verirsin inşl ben çıkıyorum şimdi iyi geçeler yarın benim için büyük gün :18:
vaktim olmadığı için forumu takip edemedim. son durum ne? güzel haberler almışsındır umarım

günaydım arkadaşlar hepinize güzel bir hafta diliyorum.

canım bence tr ye gelir gelmez dra görün derdini anlat eşinin sonuçlarını göster oda seni yönlendirir zaten muhtemelen adetin 3.günü çağırır yumurtlarının nasıl olup olmadığına bakmak için

kızlar selam.bayramda hastalanmam gerekiyordu.hala ses yok.yinemi gecikti acaba bilmiyorum.sanki hastalanacam gibi kasıklar ağrıyo.

gecikmişte olabilir canım test yaptınmı hiç

canım doğru diyorsun Allahın hikmetinden sual olunmazmış en iyisini o biliyor bizim için. işallah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etcek bize de en kısa zamanda
ne kadar zamandır istiyorsun canım doktora gittinmi hiç
chabliss saol guzel dileklerin icin insallah topik banada ugurlu gelir
inşallah canım bu ay birileri güzel haberler versin bize
doğru bir uygulama yapmış canım doktorun çünkü yumurta gelişmiyorsa doğa yoldan zor olur. yada b,tkisel birşeyler denemen gerekebilir. ama en doğrusu doktor kontrolü bence
işallah canım işallah şu haylaz spermler nazlı yumoşlarımızı bulabilir aman ne zormuş yaaa millet korunurken ham,iş kalır bizim çektiğimiz çileye bak
canım madem geliorsun tr de git doktora en azından istediğin bütün gerekne testleri yapar da sen de için rahat dönersin. oralarda zor şu kadar zaman sonra şu test bu kadar zaman sonra bu test. boşver yaptır hepsini tr.de
canım test yapmadın mı hala

kızlar bu arada çok ilginç bir şey oldu dün benim 8. günümdü ve galiba yumurtam çatladı şooookkk akıntı geldi zaten bir iki gün önce kasık ağrılarım olmuştu. Klomenden mi oldu anlamadım Allahtan dün ilişki olmuştu bir sabah bir akşamüstü akşamda akıntı geldi . acaba birkaç yumurta oluştu da biri mi çatladı. Bu akşam doktor randevum var bakalım sorcam ona. Cuma cumartesi de ilişki olmamıştı. Dünküler tutmuş mudur bilemicem çünkü hiç beklemiyordum bunu. İşallah bir yumurtam daha vardır da o da çatlar onu da değerlendiririz. Bu akşam belli olcak bunlar

hoşgeldin canım aramıza inşl en kısa zamnada kavuşursun bebeğine
hoşgeldin canım ben tam olarak bu konuya hakim değilim amabu iğnenin verilmesi şart sanırım çünkü yumurtnın kendiliğinden büyüyüp çatlamıyordur sanırım yaştan dolayıda hemen sonuç alabilesiniz diye ilk aydan başlamışta olabilirama bunda bişe yok ki burda hiçbir sorun olmadığı halde arkadaşlarımz tam günü tuturabilmek için yaptırıyor bunu inşl en kısa zamanda sende kavuşursun bebeğine
bence kesinlikle gelmişken türkiyede halet bu işlerini dedğin gibi eşinin sonuçlarınıda direk gösterirsiniz ona göre bir yol izlenir

canım bayada geçmiş istersen bir test yaptır ne olduğunu gör en azından yoksa bile kafan rahatlar ve öyleike çok kısa bir süre sonra adet gelmeye başlıyor çünkü kabulleniyosun artık beyindende buna dair komutu alıyosun
vaktim olmadığı için forumu takip edemedim. son durum ne? güzel haberler almışsındır umarım

yok canım hastalandım kısmet değilmiş bu ay inşl en hayırlı zamanda başka zamana kaldı

günaydın kızlar

chablissscim allah gönlüne göre versin arkadaşım inşl vardır başka yumurtalarında dünü çok güzel değerlendirmişsiniz valla senin eşin kafaya koymuş ya tutacak ya tutacak baksana sabah akşam maşşalah belkide dün o mucizevi yumurta ve sperm birbirine aşık olmuştur bellimi olur hakkınıda hayılısı olsun canım doktor ne dicek bende merak ettim güzel haberler bekliyoruz senden

günaydın canlarım,biraz yoğunum, geçmişi tam okuyamadım bende bugün gidiyorum dr a bakalım yumoş büyüdümü ne yaptı, kızlar benim bu ay hiç ümidim yok ya, 3-4 gündür üst üste sinir bozucu şeyler yaşadım çok gerildim, hiç gitmek de istemiyorum dr a , kendimden hayır yokki yumoşumdan olsa hiç öyle belirti melirtide yok, dün çok az akıntı sadece oda beirgin değil , hafif de solda batma, benim yumurtam soldaydı ama
Chabliss canım maşallah iyi değerlendirmişsiniz güzelim, sende bugün gidiyosun dimi dr a , hadi hayırlı haberlerle dön bakalım. Halevcim, blueavcı, gıymatlım canım sizlerde iyisiniz dimi ? Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, kekula günün geçmiş test yapmadın mı canım ?

blueavcı, chabliss canım sağolun yorumlarınız için erkeklerin yapısı bizimkinden farklı, bunu kabullenmekten başka çare yok, chabliss çok doğru demişsin hayatım, bizler hatta hamile kalmadan önce hamileymişiz gibi yaşıyoruz bazen, onlar da bebiş dünyaya gelince, işte herşey üst üste gelince oluyor maalesef Dün eşim çok hüzünlendi, dışarda bebekli aileleri görünce böyle aile görünce daha da çok istiyorum artık ya , inşallah hemen bizimde olur dedi. Gördüğü bebekleri gösteriyor bana bak çok şeker diye, bende inadına bakmadım ne yapayım kendimi daha fazla üzmekten de yoruldum artık, biraz salmam gerekli diye düşünüyorum birde kızlar aşırı kilo almıştım ya ben 4 gündür rejimdeyim birde ne kadar doğru bişey bu arada ama gelecekse böylede gelir dimi ?

hayırlısı olsun canım umarım işe yarar çalışmalarınız ve bi tane daha yumoşun vardır inşallah da onuda böyle güzel değerlendirebilirsiniz hadi bakalım güzel haberlerle gel drdan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…