slmm herkesee ewett kızlar bende bebişş istiyorumm amaa olmuyorrr
merhaba arkadaşlar ben 30 yaşındayım 2.5 yıllık evliyiz bir aydır bebek istiyoruz doktora gittim benim yumurtalarımın tembel olduğuunu söyledi doktorum ve yumurta çatlatma iğnesi yapılacak sizce yumurta gelecek aylarda normal olabilirmi bu iğnenin yapılması gerçekten acilmi lütfen yardım edin...
slm canlarım ben geldim bir solukta okudum yazdıklarınızı
gıymatlım duaların için gönülden bir amin diyorum canım allah razı olsun arkadaşım. bu kimyasal gebelik olayını başka yerde de söylediler canım benimde aklıma takılmadı değil hani dediğin gibi 5 üstünde olunca hamilelik oluyomuş ve değer katlanmazda düşerse adet düzensizliği olursa ve ya hattinden fazla adetin gelirse vs yazıyodu çoğu kadın kimyasal gebelik geçirdiğini anlamazmış yanlızca beta hcg yaptırıp değerinin düştüğünü görünce anlarmış gerçekten şuan fazla geliyo benden öyle aşırı olmam normalde bide kırmızı gibi değil siyah siyah başladıya bende kimyasal gebelik olabilir diye düşündüm bide kimyasal gebelik geçirdikten sonra bidahaki aylarda gebe kalma olasılığı fazla olabiliyomuş diye okumuştum
smallengel erkeklere bazı konuşarda üstüne düşünce ters tepki yapıyor sankikötülüklerini istiyomuşuz gibi şunu ye dediğimizde hemeen kalkanlarını giyiveriyolar o yüzden teklif edip hayır cevabı aldıktan sonra üstelememek en iyisi cinslerinde var heralde bişeye yok dedilermi tamamdır üstüne laf yok zaten zorlada yiyince olacak faydada olmaz sen kalbini ferah tut o yüzden
halevcim sonuçların güzel çıkmasına sevindim arkadaşım inşl tiroitle ilgili bi sıkıntıda yaşamazsın herşey yolunda gider
jose aramıza hoşgeldin arkadaşım gerçekten yurtdışında bu tarz şeylere çok gün atıyolar ve çokta ilgili oldukları söylenemz inşl hiçbirşey yapmana gerek kalmadan bebişin kendiliğinden gelir sizi yormaz arkadaşım
deliğhtcim bizde seni çok özledik canım gözün aydın kalp atışlarınıda duydun rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günleride göstersin hayırlı haberlerini bekliyoruz canım dualrınada gönülden amin diyorum bizi unutmayıp dualarına kattığın için allah razı olsun canım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmm ayyy çok özledim hepinizi çılgın bir hafta geçirdim işte artık bu hafta düzene girer. akşamada yemeğe misafirim var hazırlık yapıyorum bi yorrgunluk kahvesi içiyim dedim içerken de camlarıma mesaj yazıyım.
yarın benim klomen bitiyo pzt doktora giidicem ama bu ay her zamankinden daha erken olabilir çatlaması çünkü 4. gün başladım ilaca ve günde 2 tane içiyorum bugün hafif hafif sancılar başladı karnımda hareketlenmeler var yani..pazartesi de yakı alıp yapıştırıcam işallah.
blueavcı canım valla üzüldüm yaa bide pişman oldum. sanki biz heveslendirdik gibi oldu. ama gıymatlıma katılıyorum kimyasal gebelik diye düşündüm ben de. hayırlısı olsun canım hakkında işallah hemen ardından gelir bu ay.
halevcim hormon testlerine sevindim canım en azından sendeki değerler düzgün olsun da tüp bebekte bir de onları düşünmeyin.
smallcum şekerim kızma kocişine onlar da hayatlarını buna endekslesin istiyoruz ama ben eşime sigarayı bıraktıramadım daha nolsun gerçi azalttı baya sağolsun ama onlar bizim gibi diil. neden biliyomusun çünkü onlar baba olcaklar bizse anne.. ikisi hiç aynı olur mu bizim annelik hamile kalınca başlıyor onların babalık doğunca en başta bunda fark var. hadi bakalım sizin aşılamadan ümitliyim ben 2-3 ay daha olmazsa bizim de yolumuz o işallah gerek kalmaz.
gıymatlım dua ettin mi bize bol bol şekerim valla ne güzel olur bi gün bebişlerimizi de alıp buluşsak.işallah o günleri de görürüz
delightcım hoşgeldin tatttlımmm ne sevindim tüylerim diken diken oldu yazdıklarını okurken işallah aynı heyecanları bizler de yaşarız tez zamanda. sen de sağlıkla büyüt bebişini önce göbüşünde sonra kucağında. dediğin gibi ne çok şey paylaştık şunca zamanda en yakınımızla en iyi dostumuzla konuşmadığımız şeyleri konuştuk. işallah ilerde bebeklerimizin gazını mamasını da konuşcaz şekerler çok inanıyorum buna
yeni gelen arkadaşlarım tben jose hoşgeldiniz işallah topicimiz uğurlu gelir sizlere de bu senenin sonunda bol bol hamişimiz olur umarım öpüyorum hepinizi
aramıza hoşgeldin canım iğnen hayırlı olsun inşallah bu sefer ki tutar da bebişinle devam edersin yola
hoşbulduk teşekkür ederim
vaktim olmadığı için forumu takip edemedim. son durum ne? güzel haberler almışsındır umarımrabbim gönlüne göre versin canım inşl hayırlısı olsun burdan bşze güzel haberlerini verirsin inşl ben çıkıyorum şimdi iyi geçeler yarın benim için büyük gün :18:
ya kizlar ben size bisey danismak istiyorum bana fikir verin
hani bahsetmistim doktora gittim 13 aralik gel kan testi yapicam dedi.
benimde okul tatile giriyor burada TR ye gitmeye karar verdik 7 aralik gibi 16 aralik regl gnum TR de olacagim o tarihte (en iyi ne ne zaman gidilir doktora hangi zaman??????
ben sizce TR de bir ozel doktorami gitsem muayene olsam esim nasilsa sperm testi oldu sonuclarida persembe alacagiz onuda soylerim gerci TR deki doktora
kızlar selam.bayramda hastalanmam gerekiyordu.hala ses yok.yinemi gecikti acaba bilmiyorum.sanki hastalanacam gibi kasıklar ağrıyo.
canım doğru diyorsun Allahın hikmetinden sual olunmazmış en iyisini o biliyor bizim için. işallah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etcek bize de en kısa zamandachabilss çok yorma hayatım kendine dikkat et yumurta çatlama dönemine girmişsin artık bizde özledik valla seni yoğun birhafta geçirdin önümüzdeki hafta kapatırız bu açığı inşl canım niye pişman oluyosunki olurmu hiç öyle burda hepimiz birbirmizden gelecek güzel haberi dört gözle kendimizinmiş gibi beklediğimizden gidip testi yaptırdım kısmet olsaydıda size hamileyimde diyebilseydim ama inşl en kısa zamanda hepimiz tek tek hamilelik haberi vericez hem iyikide tutmamış dediğin gibi kimyasal gebelik sanırım ve kimyasal gebelikde sağlıklı olmadığı için tutunma gerçekleşmeyip adetle birlikte kendiliğinden gidiyomuş sessiz düşükte deniyomuş buna belkide tutsaydı sağlıklı olmayacaktı rabbimin bişr bildiği var biz nekadar acele etsekte o bizim için en doğru zamanı biliyor hayırlı zamanda hayırlısını versin inşl ben hep dedim allahım hayırlısıysa nasip et hayırlı değilse bişey engel olsunda olması imdi önümğüze bakma zamanı yeni ay yeni umutlar hepimize art artda yumrtlama dönemine girecez hadi bakalım hayırlı çalışmalar hepimize öpüyorum canlarım hepinizi
ne kadar zamandır istiyorsun canım doktora gittinmi hiçslmm herkesee ewett kızlar bende bebişş istiyorumm amaa olmuyorrr
inşallah canım bu ay birileri güzel haberler versin bizechabliss saol guzel dileklerin icin insallah topik banada ugurlu gelir
doğru bir uygulama yapmış canım doktorun çünkü yumurta gelişmiyorsa doğa yoldan zor olur. yada b,tkisel birşeyler denemen gerekebilir. ama en doğrusu doktor kontrolü bencemerhaba arkadaşlar ben 30 yaşındayım 2.5 yıllık evliyiz bir aydır bebek istiyoruz doktora gittim benim yumurtalarımın tembel olduğuunu söyledi doktorum ve yumurta çatlatma iğnesi yapılacak sizce yumurta gelecek aylarda normal olabilirmi bu iğnenin yapılması gerçekten acilmi lütfen yardım edin...
işallah canım işallah şu haylaz spermler nazlı yumoşlarımızı bulabilir aman ne zormuş yaaa millet korunurken ham,iş kalır bizim çektiğimiz çileye baksağol canım evet neyseki benim değerler iyi umarım tüp bebek tedavisinde de bi sorunla karşılaşmayız canım umarım yumoşların yeterli büyüklüğe erişir de çatlayınca spermciklerinle buluşur ve bizleri neşeye boğarsın canım hadi bakalım gıymatlım ve senden güzel haberler bekliyoruz bizlerde daha beklemedeyiz hayırlısı olsun hakkımızda
canım madem geliorsun tr de git doktora en azından istediğin bütün gerekne testleri yapar da sen de için rahat dönersin. oralarda zor şu kadar zaman sonra şu test bu kadar zaman sonra bu test. boşver yaptır hepsini tr.deya kizlar ben size bisey danismak istiyorum bana fikir verin
benimde okul tatile giriyor burada TR ye gitmeye karar verdik 7 aralik gibi 16 aralik regl gnum TR de olacagim o tarihte (en iyi ne ne zaman gidilir doktora hangi zaman??????
ben sizce TR de bir ozel doktorami gitsem muayene olsam esim nasilsa sperm testi oldu sonuclarida persembe alacagiz onuda soylerim gerci TR deki doktora
canım test yapmadın mı halakızlar selam.bayramda hastalanmam gerekiyordu.hala ses yok.yinemi gecikti acaba bilmiyorum.sanki hastalanacam gibi kasıklar ağrıyo.
hoşgeldin canım aramıza inşl en kısa zamnada kavuşursun bebeğineslmm herkesee ewett kızlar bende bebişş istiyorumm amaa olmuyorrr
hoşgeldin canım ben tam olarak bu konuya hakim değilim amabu iğnenin verilmesi şart sanırım çünkü yumurtnın kendiliğinden büyüyüp çatlamıyordur sanırım yaştan dolayıda hemen sonuç alabilesiniz diye ilk aydan başlamışta olabilirama bunda bişe yok ki burda hiçbir sorun olmadığı halde arkadaşlarımz tam günü tuturabilmek için yaptırıyor bunu inşl en kısa zamanda sende kavuşursun bebeğinemerhaba arkadaşlar ben 30 yaşındayım 2.5 yıllık evliyiz bir aydır bebek istiyoruz doktora gittim benim yumurtalarımın tembel olduğuunu söyledi doktorum ve yumurta çatlatma iğnesi yapılacak sizce yumurta gelecek aylarda normal olabilirmi bu iğnenin yapılması gerçekten acilmi lütfen yardım edin...
bence kesinlikle gelmişken türkiyede halet bu işlerini dedğin gibi eşinin sonuçlarınıda direk gösterirsiniz ona göre bir yol izlenirya kizlar ben size bisey danismak istiyorum bana fikir verin
canım bayada geçmiş istersen bir test yaptır ne olduğunu gör en azından yoksa bile kafan rahatlar ve öyleike çok kısa bir süre sonra adet gelmeye başlıyor çünkü kabulleniyosun artık beyindende buna dair komutu alıyosunkızlar selam.bayramda hastalanmam gerekiyordu.hala ses yok.yinemi gecikti acaba bilmiyorum.sanki hastalanacam gibi kasıklar ağrıyo.
vaktim olmadığı için forumu takip edemedim. son durum ne? güzel haberler almışsındır umarım
ben de nasipse cumartesi tekrar gidecem mayaya umarım bu kez yumuşlarım büyür
kızlar bu arada çok ilginç bir şey oldu dün benim 8. günümdü ve galiba yumurtam çatladı şooookkkakıntı geldi zaten bir iki gün önce kasık ağrılarım olmuştu. Klomenden mi oldu anlamadım Allahtan dün ilişki olmuştu bir sabah bir akşamüstü akşamda akıntı geldi . acaba birkaç yumurta oluştu da biri mi çatladı. Bu akşam doktor randevum var bakalım sorcam ona. Cuma cumartesi de ilişki olmamıştı. Dünküler tutmuş mudur bilemicem çünkü hiç beklemiyordum bunu. İşallah bir yumurtam daha vardır da o da çatlar onu da değerlendiririz. Bu akşam belli olcak bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?