günaydın fıstıklar, hayırlı cumalar. Blueavcı canım adetin söktü demek, hayırlısı olsun tatlım. o kadar çok hamileliğe yakıştırdık ki o yüzden kusura bakma tatlım, birazda biz test falan yap dedik sana :26:geç döllenme olarak düşünmüştük, demek hayırlısı böyleymiş. Vücudumuz bizi çok kandırıyor maalesef , bu ay da beni çok kandırmıştı biliyosun , hamiş olmak istediğimiz içinde ister istemez en küçük belirtiye kapılıyoruz. Ama eşinin sperm sayısı çok iyi maşallah bu ay olmadıysa diğer aylarda mutlaka gelecek bebeğin.
Chabliss canım çok yoğundun demek Allah kolaylık versin tatlım, hiç unuturmuyuz seni şeker, işlerni bitir biz burdayız:92:
Ayy bu simgelerde minnacık yaa göremiyorum bile, eskisi gibi olsa keşke:84:
Gıymatlımbu yakıyı çıkartacağım şimdi ama nasıl çıkarttın canım sen onu, bi türlü çıkacak gibi değil, incecik tüylere bile ağda görevi yapacak vallahi
ağda zamanında da kullansak mı ne
şaka bi yana korkuyorum çıkartmaya çok yapışık.
Halevcim nasılsın bitanem ?
Kızlar dün iş çıkışı gittim dra ultrasonla baktı 1 gün önce 13.11 mm miş dün de 13.89 mm olmuş. çok az büyümüş yani, bizde dedik pazartesiye ancak çatlayacak kadar büyür, kısaca ptsi iş çıkışı gideceğim eğer büyüdüyse iğne olacağım, iğneden 36 saat sonrada aşılama yapacakmış, eşimde çarşamba sperm verecek artık, son gelişmeler böyle canlarım, dün çalışma olmadı bugün olur sanırım , birazcık darıldım eşime , üzdü beni