Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

evet cnm dünden bi bel agrısı basladı bende bi kırgınlık var bide annemin teyzesi ölmüş ona üzüldüm cnm yaaa

geçmiş olsun arkadaşım, test yapmayacak mısın artık meraklanıyoruz çok yaklaştı senin günün..
ayrıyetten başınız sağolsun, Allah size hayırlı uzun ömürler versin eftalyacım

evet cnm dünden bi bel agrısı basladı bende bi kırgınlık var bide annemin teyzesi ölmüş ona üzüldüm cnm yaaa

canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin

geçmiş olsun arkadaşım, test yapmayacak mısın artık meraklanıyoruz çok yaklaştı senin günün..

tatlım tickeri yapmışsın kolay oldu sanırsam sevindim bu arada test yapmak için en az 1 hafta 10 gün geçmesi gerekiyor adet tarihinin üzerinden çünkü en iyi sonucu o zaman veriyormuş

tesekkür ederim cnm test yapmayı inan hiçdüşünmüüorum gecerse 1kac gün öle yaparım 7günde gecerse direk kan testne gidicem gecen ay bile farlutalla adet gördüm adetim gelmedi eger adet olursam yine gecilir muhtemelen

evet haklısın canım..
epey bi zaman geçmeyince test tam çıkmıyor..
ama şu içimizi kemiren sabırsızlık yok mu.. ben şimdiden 7 gün nasıl geçer diye hayıflanıyorum delikafadulden

evet haklısın canım..
epey bi zaman geçmeyince test tam çıkmıyor..
ama şu içimizi kemiren sabırsızlık yok mu.. ben şimdiden 7 gün nasıl geçer diye hayıflanıyorum delikafadulden

ben bu ay gayet sakinim cnm aylar gectikce öle oluo sanırım

sakin olabilmekte içten gelen birşey.. hiç stres yapmıyorsundur ne güzel..
aslında bende iyiydim ama zaman yaklaştıkça yine kendiliğinden çıkmaya başladı yerimseniben

stres yapmadıgımı sanıyorum aslında ama diil yaa sadece kendimi avutuyorumişte yada avutmak istyorummm

kızlar bu arada ticker koyunca aranızdaki en olgun ve dolgun hatun olduğum ortaya çıkmış oldu :1ninca:
zamanınızın kıymetini bilin.. ah nasıl geçti bu yıllar, şaşıp kalıyorum hakkaten yahu... :a015:

ne güzel cnm işte yaa sende kıymetini bil o gecen yıllarınn bakalım önümüzdei yıllar bize neler göstercek yasatcakk

ama bu olgunlukta bir kızın var çok şükür canım inşallah kardeşte en kısa zamanda hayırlısıyla geliverir göbüşüne

sağolun kızlar.. hakkımızda her zaman hayırlısı olsun.. geçen yıllarımızı hep mutlulukla hatırlayalım inşaAllah..

inşallah canım hadi ben yemeğe çıkıyorum afiyet olsun sizlere görüşürüz

selam kızlarrrr anca geldim bugün evde işlerim var malum işe başlayınca gözümde büyücek şeyleri aradan çıkarıyım dedim.
nasılsınız bakalım benim adetime daha 22 gün varmış hiç saymıyım daha yumurtlamam bile gelmedi.zaten onu da takip etmicem küstüm yumoşlarıma bananee :umursamaz: ama eftalyanın yerinde olmak isterdim 2gün kalmış ne güsel
bu arada buralarda çok sıcak hava kızlar artık evde bile rahat oturamıyoruz yani ama en azından yazın daha kolay oluyo bu işler bizim zamanlarımız şimdi kışın çok üşeniyo insan :kedi: bide hamileliğin ilk 3 aynın yaza denk gelmesi iyiymiş çünkü hava daha temiz oluyormuş bebğin ilk aylardaki gelişimi açısından önemliymiş bu. inşallah bizler de yaz hamileleri oluruz bu sene

chablis yokluğun belli oluyordu arkadaşım, bende uyuyorsun diye düşündüm.. işe başlamadan belki keyif çatarsın biraz :) ama bizim hamarat gelin bir sürü iş yapmış.. ellerine sağlık gülüm. iyi yapmışsın.. işler biriktikçe insanın daha da yapası gelmiyor.. hiç değilse bi ucundan tutmuşsun..

eftalya gibi 2 günüm kalmasını bende isterdim gerçekten insanı merak sarıyor
yaz hamileleri olmak inşaallah hepimize nasib olur.. her şeyi tazecik yeriz kütür kütür.. :dance:

nedense bende heyecan yok bu ay öncekiaylarda adet günüm gecmeden test yapardım simdi gecmeden asla yapmaya niyetim yokkk artık cift cizgiyi görmek istiyorummmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…