Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı cumalar eftalyacım bugün nasılsın
eftalya hiç belirti var mı arkadaşım
hiç bi belirti yok cnm yaa :bbo:
kenndi kendine ürettiğin psikolojik belirtiler de mi yok :1shok:
poğaçalar fırında kızlar iki dk bi size bakayım dedim gidip mutfağı toplıcam sonrada duş alcam..
böyle hiç beklenmedik belirti olmadığı anda geliveriyomuş bebişler ya inş seninde öyle olur cnmbilmiorumki cnm ya dinlemiorumbu ay kendimiii cünkü bu insanın psikolojisini bozuoo gerci psikolojimde pek iisayılmazda neysee
oh oh ellerine sağlık gız bacım.. apartman poğaça koktu mis gibi :)
ay bugün rüyamda ölen teyzeyi gördümodaya girdi oda akalabalıktı geldi sarıldı banaa sıkıca dedim hakkını helal et teyze helal olsun dedi sende helal et dedim helal olsun dedii bide kayısı gördümrüyamda bugünnn
bilmiorumki cnm ya dinlemiorumbu ay kendimiii cünkü bu insanın psikolojisini bozuoo gerci psikolojimde pek iisayılmazda neysee
ay bugün rüyamda ölen teyzeyi gördümodaya girdi oda akalabalıktı geldi sarıldı banaa sıkıca dedim hakkını helal et teyze helal olsun dedi sende helal et dedim helal olsun dedii bide kayısı gördümrüyamda bugünnn
ne demkmiş anlamlarına baktınmı cnm
ben bayadır görmüyorum rüya
ben kaçıyorum kızlar mutfağı baya dağıtmışım bi toplayayım sonrada duş alayım grş..