• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

günaydın arkadaşlar bende geldim ama önce bi adaçayımı içiyorum sonra çaya geçeyim

poğaçalar fırında kızlar iki dk bi size bakayım dedim gidip mutfağı toplıcam sonrada duş alcam..

ay bugün rüyamda ölen teyzeyi gördümodaya girdi oda akalabalıktı geldi sarıldı banaa sıkıca dedim hakkını helal et teyze helal olsun dedi sende helal et dedim helal olsun dedii bide kayısı gördümrüyamda bugünnn

bilmiorumki cnm ya dinlemiorumbu ay kendimiii cünkü bu insanın psikolojisini bozuoo gerci psikolojimde pek iisayılmazda neysee
böyle hiç beklenmedik belirti olmadığı anda geliveriyomuş bebişler ya inş seninde öyle olur cnm

oh oh ellerine sağlık gız bacım.. apartman poğaça koktu mis gibi :)

valla keşke yakın olaydıkta sizede ikram edeydim..

ay bugün rüyamda ölen teyzeyi gördümodaya girdi oda akalabalıktı geldi sarıldı banaa sıkıca dedim hakkını helal et teyze helal olsun dedi sende helal et dedim helal olsun dedii bide kayısı gördümrüyamda bugünnn

ne demkmiş anlamlarına baktınmı cnm
ben bayadır görmüyorum rüya

ben kaçıyorum kızlar mutfağı baya dağıtmışım bi toplayayım sonrada duş alayım grş..

hayır olsun inşaAllah helaleşmişsiniz.. sıkıntılı bi rüya değildi dimi

Back