- 7 Mart 2010
- 2.087
- 5
- 156
- 37
eftalyacım hoş geldin, pek bi durgun gördüm seni..
evet cnm dünden bi bel agrısı basladı bende bi kırgınlık var bide annemin teyzesi ölmüş ona üzüldüm cnm yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eftalyacım hoş geldin, pek bi durgun gördüm seni..
evet cnm dünden bi bel agrısı basladı bende bi kırgınlık var bide annemin teyzesi ölmüş ona üzüldüm cnm yaaa
geçmiş olsun arkadaşım, test yapmayacak mısın artık meraklanıyoruz çok yaklaştı senin günün..
ayrıyetten başınız sağolsun, Allah size hayırlı uzun ömürler versin eftalyacım
geçmiş olsun arkadaşım, test yapmayacak mısın artık meraklanıyoruz çok yaklaştı senin günün..
ayrıyetten başınız sağolsun, Allah size hayırlı uzun ömürler versin eftalyacım
tesekkür ederim cnm test yapmayı inan hiçdüşünmüüorum gecerse 1kac gün öle yaparım 7günde gecerse direk kan testne gidicem gecen ay bile farlutalla adet gördüm adetim gelmedi eger adet olursam yine gecilir muhtemelen
evet haklısın canım..
epey bi zaman geçmeyince test tam çıkmıyor..
ama şu içimizi kemiren sabırsızlık yok mu.. ben şimdiden 7 gün nasıl geçer diye hayıflanıyorum delikafadulden
ben bu ay gayet sakinim cnm aylar gectikce öle oluo sanırım
sakin olabilmekte içten gelen birşey.. hiç stres yapmıyorsundur ne güzel..
aslında bende iyiydim ama zaman yaklaştıkça yine kendiliğinden çıkmaya başladı yerimseniben
kızlar bu arada ticker koyunca aranızdaki en olgun ve dolgun hatun olduğum ortaya çıkmış oldu :1ninca:
zamanınızın kıymetini bilin.. ah nasıl geçti bu yıllar, şaşıp kalıyorum hakkaten yahu... :a015:
kızlar bu arada ticker koyunca aranızdaki en olgun ve dolgun hatun olduğum ortaya çıkmış oldu :1ninca:
zamanınızın kıymetini bilin.. ah nasıl geçti bu yıllar, şaşıp kalıyorum hakkaten yahu... :a015:
slmmm ben geldim