mrb cnm hosgeldin nasılsın?
iyiyim canım sen nasılsın bakalım.ticker yaptım bende ,allahın izniyle yakın zamanda bebişimin tickerınıda yaparım inşallah:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb cnm hosgeldin nasılsın?
iyiyim canım sen nasılsın bakalım.ticker yaptım bende ,allahın izniyle yakın zamanda bebişimin tickerınıda yaparım inşallah:)
gultun sen bu aralar yumoş günlerinde misin .. nasıl gidiyor..
anladım cnm
fakat dr bana coraspin ve progestan verdi daha bu ay takip yapılırken.. gebelik oluşursa diye.. önceki düşükten bahsedince sordu hemen birşey kullanıyor musun diye.. bende yok deyince yazdı onları kullanıyorum şu an bilmiyorumkismile
eftalya arada bi yarın kaldı değil mi arkadaşım. ctesi de mi test yapmayacaksın.. e bizide düşün yahu eyvahedigeldismile
valla eftalya yapma zaten test hamileysen bile tek çizgi görürsün şimdiden belki moralin bozulur ne gerek var.
gıymatlım valla yoruldum ama değdi kıyı köşe gizli kalmış yerleri temizledim bugün. birazdan da dışarı çıkcam ama çok üşeniyorum.
bizdede yumurtlama yaklaşıo valla bu ay hiç dert etmicem içime ilişki oldu olmadı ay günü mü kaçırdık falan valla çok afedersiniz zeck alamaz oldum böle yaptıkça canım isteyince yapcam inadına lülülülülülü
günaydın hayırlı cumalar cnm
ohh valla ne iyi olur..
kız sen burdamıydın hiç görmemişim.. hadi sende yarım saatte poğaça yap bize bakim boş durma hamarat gelin :)