• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

eftalya arada bi yarın kaldı değil mi arkadaşım. ctesi de mi test yapmayacaksın.. e bizide düşün yahu eyvahedigeldismile

anladım cnm
fakat dr bana coraspin ve progestan verdi daha bu ay takip yapılırken.. gebelik oluşursa diye.. önceki düşükten bahsedince sordu hemen birşey kullanıyor musun diye.. bende yok deyince yazdı onları kullanıyorum şu an bilmiyorumkismile

anladım canım...dur bende haftaya carsamba gıtcem doktora..yazarsa yazar..bakam bakalım..

valla eftalya yapma zaten test hamileysen bile tek çizgi görürsün şimdiden belki moralin bozulur ne gerek var.
gıymatlım valla yoruldum ama değdi kıyı köşe gizli kalmış yerleri temizledim bugün. birazdan da dışarı çıkcam ama çok üşeniyorum.
bizdede yumurtlama yaklaşıo valla bu ay hiç dert etmicem içime ilişki oldu olmadı ay günü mü kaçırdık falan valla çok afedersiniz zeck alamaz oldum böle yaptıkça canım isteyince yapcam inadına lülülülülülü

valla eftalya yapma zaten test hamileysen bile tek çizgi görürsün şimdiden belki moralin bozulur ne gerek var.
gıymatlım valla yoruldum ama değdi kıyı köşe gizli kalmış yerleri temizledim bugün. birazdan da dışarı çıkcam ama çok üşeniyorum.
bizdede yumurtlama yaklaşıo valla bu ay hiç dert etmicem içime ilişki oldu olmadı ay günü mü kaçırdık falan valla çok afedersiniz zeck alamaz oldum böle yaptıkça canım isteyince yapcam inadına lülülülülülü

inanırmısın ilk gebeligimde adetim gectikten 10gün sonra test yaptımıstım hiç merak etmiodumm ilk defa test yapmıstım ve cift cizgiydi ama ondan sonra hep tek cizgi artık görmek istemiorum o tek cizgiyi

kızlarr hepinize hayırlı huzurlu mutlu umutlu cumalar olsun..
dualarımız kabul olsun inşaAllah :Saruboceq:

haydin çayı koydum milletttt delikafadulden

kız sen burdamıydın hiç görmemişim.. hadi sende yarım saatte poğaça yap bize bakim boş durma hamarat gelin :)

ay ne demek hemen yapar getirim zaten temiz kalpliymişsin poğaça yapacaktım kermes varda bizim okulun onun için..biraz fazla yaparım biz yeriz burda gerisinide:)

ya buarada dünden beri kasıklarım nasıl ağrıyo sanki bi ağırlık var orda...
başka topicte bi ark da vurulmuştu bu iğneden o iğneyle yumuşların çatladığına işaret o ağrılar dedi ve o ark şimdi hamile ilk klomen tedavisiyle hamiş kaldı darısı bizlerin başına inş...

canımcım benimde yumurtlama günlerinde çok feci ağrılarım olmuştu.. hatta burda size demiştim ya, sünnet olmuş çocuklar gibi yürüyorum yavaş yavaş sarsmadan :)
şimdi senin çatır çatır çatlayacak hepsi.. ee kolay değil maşaAllah nerdeyse yarım düzine yumoşun var :)

Back