selam kızlarr doktordan geliyorum şimdi..bi yumuşum kendiliğinen çatlamış 3 tanesi duruyodu onları çatlatmak içinde pregnl diye bi iğne vurdu..bu hafta ilişki olsun dedi cmtden itibarende progestana başlıcakmışım 10 gün günde 3 kez içicekmişim ve ilaç bittikten sonra 3.gün gel kontole dedi ztn o 3 içinde adet olmazsan hamilesindr dedi..inşşşşşşşşşşşşşşşş
merhana arkadaşlar topiğiniz hayırlı olsun bende bu ay klomen kulnadım ve yarın yumoşlarıma baklıcak ve yumurta çatlatma iğnesi vurulacak inş.büyümüşleridr
kızlar bizde 4 aydır deniyoruz ama olmuyor. ben bugün doktora gittim 8. günümdü bir sorun yok ama rahmin ters dedi ama gebe kalamayı engellemiyormuş. benim aklıma takılan su oldu 13. gün falan yani yumurrtam 18 mm bulunca bir iğne vuracaklarmıs çatlatma iğnesinden mi bahsetti acaba? bhcg iğnesi gibi bişey söyledi bunun hakkında bilgisi olan varmı?
eftalyacım kaşıntı hemen mantarı akla getiriyor. bir de şey duydum ben bu sitede de okudum oda sıcaklığında ılık maden suyuyla yıka orayı canım.zaten zarar vermez hiç bir şekilde tamamen doğal bir su o. cilde ne kadar iyi geldiği bilinir. rahatlatır belki.
halevcim sevindim rahim filminin temiz çıkmasına peki acı oldumu çekilirken
ayy sımdı gordum..az kalmıs..:hulya:Kızlar bugün itibariyle kaç günümüz kaldııııı bir bakalım mı ????????
Eftalya22___________2
Sevdalinka06_______7
GIYMATLIM________7
gultun_____________15
bsbirkin____________19
Chabliss___________22
Halev______________az kaldı diyelim..
hihoyyyt
günaydın halev bugün nasılsın :)
gunaydın gıymatlım..kaç gun kaldı sonuç ogrenmemıze...
çok merak edıyorum...
ınşallah bu topıkte tum ısteyenlerde hamıle kalır bu ay..
bende iyiyim hamdolsun.. bugün daha bi enerjik olmak geliyor içimden ama az bi zaman geçince kesin dökülürüm yine :icecream:iyiyim canım sen nasılsın
adilemir seni gördüm gülüm bugün nasılsın doktora gittin mi :)
adet olmayamı gün saydın gıymatlım
yok canım haftaya carsamba..6 gun sonra bende doktora gıdıcem ınşallah...senınden 1 gun once...ınşallah guzel haberını alırız canım..
evet halevcim sen dedin ya benim belli değil diye.. tahmin ettiğin bi rakam varsa yazalım mı seninkini de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?