prolaktinden işte
kendi doktoruma randevu bulamadım ssk ya gittim
kadın bana senin prolaktin çok yüksekmiş antidepresan tedavisi uygulayalım dedi bende daha gitmedim ssk ya
kocik karşı çıktı antidepresana..sersem sepelek dolanırsın ortalıkta gereği yok dedi sempatiksalakcinni
bi denersin baktın çok kötü etki yapıyor bırakırsın canım adet görememek çok kötü birşey çünkü
valla bilemiyorum cnm
zaten kocik olmazsa olmasın var bir tane çok şükür gezer tozarız diyor
buda son tedavi zaten olmazsa bırakıyoruz eyvahedigeldismile
Çok sağol canım valla bende anlamadım nerden kaptım şifayı.canım geçmiş olsun izinli izinli nasıl kaptın şifayı neyse ki işe gitmiyorsun bir de o halinle dikkat et kendine. evet yakın benim adetim ama bugün yemekte karnımda ağrı oldu biraz hala da sızlıyo azcık yarını da beklemicek galiba ben geliyorum diyo sanki hayırlısı diyorum dicek başka bişey yok
aha da adet olma smiley sii buldummmm :tomato: hahahahah biz kaçıyoruz o geliyo buluyo bizi
cnm benim prolaktin 31,07
1. bebiş için karar verip dr gidince prolaktin yüksek çıktı tabiki her zamanki gibi
dr dopergin diye bi ilaç verdi
4 ay kullandım hiç düşürmemiş prolaktinimi
bende zaman kaybetmek istemiyorum dedim hemen klomene başladık ...prolaktinin düşmesini beklemedik
1 klomenle başladık yumurtlama olmayınca 2 ye sonra 3 e çıkardı dozu
3 e çıkardığı ay hamile kaldım
prolaktin yüksek olduğu için 4 aylık hamileyken sütüm akmaya başladı
doğduktan sonrada zaten ne üst baş kalıyordu ne pijama ne nevresim kafamçokkarıştı
kızım sütümde öğrendi yüzmeyi
hollandanın inekleriydi tek rakibim kaydirigubbakcemile3
kızı sütten keseli 8,5 sene oldu hala sütüm var ...memişler dolgun ve dik aklinialirimsmile
bazılarınınki süt çekilince pörsür süner benimkiler silikonlu gibi:lepi:
yani şimdide prolaktinim yüksek ama o kadar çok kafaya takmıyorum
doğru tedaviyle ve sabırla olacağına inanıyorum :Saruboceq:
sana çok geçmiş olsun cnm
hatmi çiçeği iyi gelir eğer varsa sütle kaynatıp sütü içecen
ben kızıma öyle yapıyorum
benimde yarın misafirim var bende pasta börek yapacam ama henüz menü hazırlamadım
ne yapacan liste yapsana kopya çekiyim sengözlerimebaksanab
bencede rahim filmini erteleme canım korkulacak birşeyde yok evhamlanmayın boşuna
canım iyi olur ne var ne yok erkenden öğrenmek adetinde gelecek gibi demek hayırlısı olsun bu ayda bizlerden güzel haber çıkmadı inşallah kasım yada aralık ayında güzel haberler veririz Allahımın izniyle canım
hoşgeldin çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine evde nasıl kaptın şifayı tebrik koyuyorum sana bide o halde misafir ağırlayacaksın kötü olmuş neyse inşallah hemen atlatabilirsin canım
prolaktinden işte
kendi doktoruma randevu bulamadım ssk ya gittim
kadın bana senin prolaktin çok yüksekmiş antidepresan tedavisi uygulayalım dedi bende daha gitmedim ssk ya
kocik karşı çıktı antidepresana..sersem sepelek dolanırsın ortalıkta gereği yok dedi sempatiksalakcinni
selam kızlar , ohh ne güzel de kaynatmışsınız , hayırlı cumalar, dünden beri hastayım bende, dün o kadar değildimde gece çok fena oldum kızlar, ne uyudum ne bişey yiybildim, çok kötü grip, boğaz ağrısı, öksürük herşey var:çok üzgünüm: birde akşama misafirler var , bu halimle pasta yapıyorum. Yazılarınızı okudum gıymatlım rahim filmini sormuştun cvp vermiştim aslında, üzerin çarşafla örtülü olunca biişey göremiyorsun tatlım, büyük bi ihtimal spekulum takılıyor, evet herkesin acı eşiği farklı oluyor tabi, ama aşırı adet ağrısı gibiydi benimki. Ayyy sende mi bu ara çok çay içiyorsun, bi zararı mı olurmuş, bende yaklaşık 1 aydır çok çay içiyorum.
Birde divinity canım senin prolaktin yüksekmiş, kaç değerin söylermisini ya, benimde prolaktin yüksek de. Birde 1. bebeğin nasıl oldu prolaktin kızkende var demiştin yanlışım yoksa.
Chabliss ceanım senin adetin yakın, hadi bakalım hayırlısı, halevcim, blueavcım öpüyorum sizleri de
cnm benim prolaktin 31,07
1. bebiş için karar verip dr gidince prolaktin yüksek çıktı tabiki her zamanki gibi
dr dopergin diye bi ilaç verdi
4 ay kullandım hiç düşürmemiş prolaktinimi
bende zaman kaybetmek istemiyorum dedim hemen klomene başladık ...prolaktinin düşmesini beklemedik
1 klomenle başladık yumurtlama olmayınca 2 ye sonra 3 e çıkardı dozu
3 e çıkardığı ay hamile kaldım
prolaktin yüksek olduğu için 4 aylık hamileyken sütüm akmaya başladı
doğduktan sonrada zaten ne üst baş kalıyordu ne pijama ne nevresim kafamçokkarıştı
kızım sütümde öğrendi yüzmeyi
hollandanın inekleriydi tek rakibim kaydirigubbakcemile3
kızı sütten keseli 8,5 sene oldu hala sütüm var ...memişler dolgun ve dik aklinialirimsmile
bazılarınınki süt çekilince pörsür süner benimkiler silikonlu gibi:lepi:
yani şimdide prolaktinim yüksek ama o kadar çok kafaya takmıyorum
doğru tedaviyle ve sabırla olacağına inanıyorum :Saruboceq:
sana çok geçmiş olsun cnm
hatmi çiçeği iyi gelir eğer varsa sütle kaynatıp sütü içecen
ben kızıma öyle yapıyorum
benimde yarın misafirim var bende pasta börek yapacam ama henüz menü hazırlamadım
ne yapacan liste yapsana kopya çekiyim sengözlerimebaksanab
hatmi çiçeğini bilmiyorum canım, benimde prolaktin yüksek 36 ydı ilk dr a gittiğimde , dostinex kullandım düşürdü ama bırakınca tekrar yükseldi, dediğin gibi stresle besleniyor bu illet hormon, en son gittiğimde çok sinirli 2 gün geçirmiştim 46 ya çıkmış:1ninca:
Şimdi yine dostinex kullanıyorum, düşmüştür sanırım ama yumurtlarmıyım bu ay bilmiyorum canım, seninde 1. bebeğin prolaktin yüksekken olmuş, moral oldun valla banaopuyorumnanaktan, ayy ilahi emi ne güzel benzetmeler yapmışsın öle, çok güldüm valla hasta halimlebenimde prolaktinden mi bilmiyorum göğüslerim hassas, kendim bile zor dokunurum:kedi:
Valla canım ben dünden profiterol yaptım, bugünde küçük kek kalıplarında üzümlü kek yaptım, birde limonlu muhallebili kurebiye tarifim var, hazır pasta gibi oluyor onu yaptım, kayınvalidem de tuzlu patatesli bi tarifi var onu yaptı sağolsun, aman bi daha mı bitti davet falan, canım çıktı ya
Haa canım nasıl senin kaç aydır adetin olmuyor, gitseydin ya güzelim ,
Depresyon ilacını ilk kez duydum, prolaktin yüksek olunc onu mu veriyorlar,ilginç
canım benim senin yazdıkların öldürüyor beni gülmekten kocan çok şanslı valla senle hiç yaşlanmaz zemuszemus
gülelim güzelleşelim demi canım olumunekankayizsmile
kocacıma gelince adamın saçında siyah kalmadı akbabaya döndü sırnaşık şey sırnaşık şey
benimle uğraşmak kolaymı
kaç çocuğun var diyenlere 2 kızım var büyük biraz problemli diyor :roflol: :roflol: :roflol:
EVET CANIM ALLAH AĞLATMASIN HEP GÜLELİM
ozaman eşine allah yardım etsin diyim ben:bbo:benimde bir oğlum var inşl ben el bebek gül bebek bakıyorum ama bazen çilden çıkartmıyorda değil hani eşime diyorum ki bazen ben niye çocuk çocuk diye kendimi paralıyorumki sen varsın elimede yetersin yüzümedekaydirigubbakcemile3
benimde bir oğlum vardan sonra gelen bir "inşl "kelimesi varya ben onu yazdığımı hatırlamıyorum aman allahım allah tarafından farkında olmadanmı yazdım nedir
malum olmuştur belki cnm olumunekankayizsmile bakarsın bir oğlun daha olur :Saruboceq:
ayyyyyyy canım inşl hastalanmazsın da hamiş olursun böylece ilk hamişimizi çıkarızı bizdeMerhabalar kızlar;
Smallengel geçmiş olsun canım,havalar yine soğudu dikkat et kendine...
Divinity ya harbi çok komiksin bayıldım yazdıklarına:)çok güldüm....
halev, blueavcı ve chablis,ve tabiki gıymatlim size de merhaba..tabi adını ezberleyeme çalıştığım diğer arkadaşlar .....
benim adetim bugündü ama olmadım,büyük ihtimal yarın ya da ondan sonraki gün olurum ya da gece....içimde olacagıma dair bi his var zaten,aman ya paranoyak oldum resmen...hep nasılsa bir gün olacak diye inancımı kaybetmiyorum,zamanını da Rabbim bilir...
İyiki varsınız,buraya gelip bi şeyler yazınca deşarz oluyorum...
ve divinity;komşunun yaptığı o rezalete ben de çok kızdım gerçekten,yani insanın kendi evinde bile rahat olmuyor bazen çok can sıkıcı neyse ki sen temizlememişsin...bi kere ben komşu çocuklarının duvara attığı yumurtayı temzilemiştim,1 yıl yumurta yiyememiştim,kabus gibiydi,o aklıma geldi şimdi...
Güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle....birazdan misafirlerim gelir gidip böreklerime bakayım:)
saol cnm ŞenizMerhabalar kızlar;
halev, blueavcı ve chablis,ve tabiki gıymatlim size de merhaba..tabi adını ezberleyeme çalıştığım diğer arkadaşlar .....
benim adetim bugündü ama olmadım,büyük ihtimal yarın ya da ondan sonraki gün olurum ya da gece....içimde olacagıma dair bi his var zaten,aman ya paranoyak oldum resmen...hep nasılsa bir gün olacak diye inancımı kaybetmiyorum,zamanını da Rabbim bilir...
ve divinity;komşunun yaptığı o rezalete ben de çok kızdım gerçekten,yani insanın kendi evinde bile rahat olmuyor bazen çok can sıkıcı neyse ki sen temizlememişsin...bi kere ben komşu çocuklarının duvara attığı yumurtayı temzilemiştim,1 yıl yumurta yiyememiştim,kabus gibiydi,o aklıma geldi şimdi...
Güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle....birazdan misafirlerim gelir gidip böreklerime bakayım:)
dimi aptalala malum olur derler yazemuszemus allahın izniyle olsunda kız erkek hiç farketmez sağlıklı olsun eli ayağı gözü kulağı vs düzgün olsun
ayyyyyyy canım inşl hastalanmazsın da hamiş olursun böylece ilk hamişimizi çıkarızı bizde
canım çokmgeçmiş olsun dikkat et kendine biz seni tatile yolladık dinlen diye sen hasta olup geliyosun aramıza :))yoksa sizde çalışma mı var böyle üşüttünkaydirigubbakcemile3
Prolaktin yüksekti canım sadece, inşallah dostinexle bu ay düşmüştür ve yumurtlarım bazen çok kötü oluyorum ya hamile bayanlardan kaçıyorum resmen,kaydirigubbakcemile3
dostinex bende kullandım işe yarıyor
başka bir sebep yoksa prolaktin düşünce yumurtlarsın aklinialirimsmile
doktorum deotinexi artık devlet karşılamıyor rapor çıkartmam lazım sana dedi
sende raporlumusun
2 sene önce raporla almıyordum şimdi bu nerden çıktı yaff bilmiyorumkismile
antidepresanı kafayı buluyum hiç bişeye kafa takmayım diye verecekti heralde dr -tatlicadiarzu-
menün güzelmiş bende kendime bir menü hazırladım
barbunya pilaki
kırmızı mercimek köftesi
rus salatası
peynirli gül böreği
puaça
profiterol
muzlu jöleli tavuk göğsü
patates salatası :bbo:
menü bu bundan daha az olmazda nasıl yetiştirecem aynı kaplumbağa hızındayım eyvahedigeldismile
gülelim güzelleşelim demi canım olumunekankayizsmile
kocacıma gelince adamın saçında siyah kalmadı akbabaya döndü sırnaşık şey sırnaşık şey
benimle uğraşmak kolaymı
kaç çocuğun var diyenlere 2 kızım var büyük biraz problemli diyor :roflol: :roflol: :roflol:
İnşallah canım Allah söyletmiştir belkide.benimde bir oğlum vardan sonra gelen bir "inşl "kelimesi varya ben onu yazdığımı hatırlamıyorum aman allahım allah tarafından farkında olmadanmı yazdım nedir
çok sağol tatlım valla dayak yemiş gibiyim kemiklerim ağrıyor, birde böbreklerim ağrıyor nedense, chabliss canım seni daha iyi anladım valla sende geçen haftalarda hastaydın ya.Merhabalar kızlar;
delikafadulden anam daha topikten hiç hamile çıkmadımı delikafadulden
hadi bakalım kim birinci olacak o zaman
eeee dersine kim çok çalıştıysa o birinci olur
kafamı kitaplara gömmem lazım :jeyyar: gece gündüz ders çalışmam lazım :jeyyar:
şaka biryana umarım delight kırmızılar gelmez ilk hamilemiz olursun ayaklarını sürürsün teker teker hamile kalırız :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?