Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

bi denersin baktın çok kötü etki yapıyor bırakırsın canım adet görememek çok kötü birşey çünkü

bi denersin baktın çok kötü etki yapıyor bırakırsın canım adet görememek çok kötü birşey çünkü

valla bilemiyorum cnm
zaten kocik olmazsa olmasın var bir tane çok şükür gezer tozarız diyor
buda son tedavi zaten olmazsa bırakıyoruz eyvahedigeldismile

valla bilemiyorum cnm
zaten kocik olmazsa olmasın var bir tane çok şükür gezer tozarız diyor
buda son tedavi zaten olmazsa bırakıyoruz eyvahedigeldismile

daha iyi yaparsınız canım rayına bırakınca kendiliğinden oluyor zaten olmazsa da çok şükür bir tane var evladınız Allah ona sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallah sizlerle birlikte

kızlar iyi akşamlar iyi hafta sonları öpüyorum hepinizi haftaya görüşürük şinçilik hoşcakalın anacımmmmmmmm

Çok sağol canım valla bende anlamadım nerden kaptım şifayı.

aha da adet olma smiley sii buldummmm :tomato: hahahahah biz kaçıyoruz o geliyo buluyo bizi

hatmi çiçeğini bilmiyorum canım, benimde prolaktin yüksek 36 ydı ilk dr a gittiğimde , dostinex kullandım düşürdü ama bırakınca tekrar yükseldi, dediğin gibi stresle besleniyor bu illet hormon, en son gittiğimde çok sinirli 2 gün geçirmiştim 46 ya çıkmış:1ninca:
Şimdi yine dostinex kullanıyorum, düşmüştür sanırım ama yumurtlarmıyım bu ay bilmiyorum canım, seninde 1. bebeğin prolaktin yüksekken olmuş, moral oldun valla banaopuyorumnanaktan, ayy ilahi emi ne güzel benzetmeler yapmışsın öle, çok güldüm valla hasta halimle benimde prolaktinden mi bilmiyorum göğüslerim hassas, kendim bile zor dokunurum:kedi:
Valla canım ben dünden profiterol yaptım, bugünde küçük kek kalıplarında üzümlü kek yaptım, birde limonlu muhallebili kurebiye tarifim var, hazır pasta gibi oluyor onu yaptım, kayınvalidem de tuzlu patatesli bi tarifi var onu yaptı sağolsun, aman bi daha mı bitti davet falan, canım çıktı ya
Haa canım nasıl senin kaç aydır adetin olmuyor, gitseydin ya güzelim ,

Valla işte ben olunca evde şifa da kapılır :2:

Depresyon ilacını ilk kez duydum, prolaktin yüksek olunc onu mu veriyorlar,ilginç

canım çokmgeçmiş olsun dikkat et kendine biz seni tatile yolladık dinlen diye sen hasta olup geliyosun aramıza :))yoksa sizde çalışma mı var böyle üşüttünkaydirigubbakcemile3

canım benim senin yazdıkların öldürüyor beni gülmekten kocan çok şanslı valla senle hiç yaşlanmaz zemuszemus

kaydirigubbakcemile3

dostinex bende kullandım işe yarıyor
başka bir sebep yoksa prolaktin düşünce yumurtlarsın aklinialirimsmile
doktorum deotinexi artık devlet karşılamıyor rapor çıkartmam lazım sana dedi
sende raporlumusun
2 sene önce raporla almıyordum şimdi bu nerden çıktı yaff bilmiyorumkismile

antidepresanı kafayı buluyum hiç bişeye kafa takmayım diye verecekti heralde dr -tatlicadiarzu-

menün güzelmiş bende kendime bir menü hazırladım
barbunya pilaki
kırmızı mercimek köftesi
rus salatası
peynirli gül böreği
puaça
profiterol
muzlu jöleli tavuk göğsü
patates salatası
:bbo:
menü bu bundan daha az olmazda nasıl yetiştirecem aynı kaplumbağa hızındayım eyvahedigeldismile

canım benim senin yazdıkların öldürüyor beni gülmekten kocan çok şanslı valla senle hiç yaşlanmaz zemuszemus

gülelim güzelleşelim demi canım olumunekankayizsmile
kocacıma gelince adamın saçında siyah kalmadı akbabaya döndü sırnaşık şey sırnaşık şey
benimle uğraşmak kolaymı
kaç çocuğun var diyenlere 2 kızım var büyük biraz problemli diyor :roflol: :roflol: :roflol:

EVET CANIM ALLAH AĞLATMASIN HEP GÜLELİM
ozaman eşine allah yardım etsin diyim ben:bbo:benimde bir oğlum var inşl ben el bebek gül bebek bakıyorum ama bazen çilden çıkartmıyorda değil hani eşime diyorum ki bazen ben niye çocuk çocuk diye kendimi paralıyorumki sen varsın elimede yetersin yüzümedekaydirigubbakcemile3

benimde bir oğlum vardan sonra gelen bir "inşl "kelimesi varya ben onu yazdığımı hatırlamıyorum aman allahım allah tarafından farkında olmadanmı yazdım nedir

benimde bir oğlum vardan sonra gelen bir "inşl "kelimesi varya ben onu yazdığımı hatırlamıyorum aman allahım allah tarafından farkında olmadanmı yazdım nedir

malum olmuştur belki cnm olumunekankayizsmile bakarsın bir oğlun daha olur :Saruboceq:

Merhabalar kızlar;
Smallengel geçmiş olsun canım,havalar yine soğudu dikkat et kendine...
Divinity ya harbi çok komiksin bayıldım yazdıklarına:)çok güldüm....
halev, blueavcı ve chablis,ve tabiki gıymatlim size de merhaba..tabi adını ezberleyeme çalıştığım diğer arkadaşlar .....
benim adetim bugündü ama olmadım,büyük ihtimal yarın ya da ondan sonraki gün olurum ya da gece....içimde olacagıma dair bi his var zaten,aman ya paranoyak oldum resmen...hep nasılsa bir gün olacak diye inancımı kaybetmiyorum,zamanını da Rabbim bilir...
İyiki varsınız,buraya gelip bi şeyler yazınca deşarz oluyorum...
ve divinity;komşunun yaptığı o rezalete ben de çok kızdım gerçekten,yani insanın kendi evinde bile rahat olmuyor bazen çok can sıkıcı neyse ki sen temizlememişsin...bi kere ben komşu çocuklarının duvara attığı yumurtayı temzilemiştim,1 yıl yumurta yiyememiştim,kabus gibiydi,o aklıma geldi şimdi...
Güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle....birazdan misafirlerim gelir gidip böreklerime bakayım:)

ayyyyyyy canım inşl hastalanmazsın da hamiş olursun böylece ilk hamişimizi çıkarızı bizde

saol cnm Şeniz
maksat muhabbet ,güzel paylaşım
biz özel insanlarız bizim ilgiye sevgiye ihtiyacımız var :1hug: ancak o zaman verimli olabiliyoruz yani anne olabilmemiz için üzülmememiz lazım :CüvCüv:
bu topik gerçekten süper herkeste pozitif enerji var bende şarj oluyorum burda :lepi: delikafadulden delikafadulden

dimi aptalala malum olur derler yazemuszemus allahın izniyle olsunda kız erkek hiç farketmez sağlıklı olsun eli ayağı gözü kulağı vs düzgün olsun

ne verirse başımızla gözümüzle kabulümüz yeterki bizede layık görüp nimetlerinden hayırlı bir evlatla sevindirsin :Saruboceq:

ayyyyyyy canım inşl hastalanmazsın da hamiş olursun böylece ilk hamişimizi çıkarızı bizde

delikafadulden anam daha topikten hiç hamile çıkmadımı delikafadulden
hadi bakalım kim birinci olacak o zaman
eeee dersine kim çok çalıştıysa o birinci olur
kafamı kitaplara gömmem lazım :jeyyar: gece gündüz ders çalışmam lazım :jeyyar:
şaka biryana umarım delight kırmızılar gelmez ilk hamilemiz olursun ayaklarını sürürsün teker teker hamile kalırız :Saruboceq:

canım çokmgeçmiş olsun dikkat et kendine biz seni tatile yolladık dinlen diye sen hasta olup geliyosun aramıza :))yoksa sizde çalışma mı var böyle üşüttünkaydirigubbakcemile3

Canım çok sağol evet çalışmalar başladı günaşırı, ondan mı şifayı kaptım dersin:kedi:
Prolaktin yüksekti canım sadece, inşallah dostinexle bu ay düşmüştür ve yumurtlarım bazen çok kötü oluyorum ya hamile bayanlardan kaçıyorum resmen,Bende rapor falan yok canım neden dostinex raporlamı alınıyormuş artık, hiç duymamıştım,

Canımm senin menü süper valla, kız nasıl yetiştireceksin hepsini, 4 çeşit yaparken bile benim canım çıkıyor

Alemsin kız sen

İnşallah canım Allah söyletmiştir belkide.

çok sağol tatlım valla dayak yemiş gibiyim kemiklerim ağrıyor, birde böbreklerim ağrıyor nedense, chabliss canım seni daha iyi anladım valla sende geçen haftalarda hastaydın ya.
Ayy canım seninde mi misafirlerin gelecek, maşallah hiç boş kalmıyoruz he Ayy hiç sorma dimi komşuda çok önemli ya, seninki gibi daha yeni evime taşınalı 1 ay olmuştu, yukarıdakiler camı değiştiriyoruz diye, bütün kum, boya benim aşağıya inmişti, birde kusura bakma temizlemeye geleyim demişti, ee baştan söylesene kadın bizde tedbirimizi alalım dimiklava:

Evet canım ya topiğimiz birass tembel:kedi: henüz kimse hamiş değil, ama arka arkaya hamiş kalacağız inşallah, birlikte büyüteceğiz miniklerimizi. Bu ay bende saldım sanki ya, daha yumurtlama vaktim gelmedi ondanmı bilmiyorum ama, sanırım aşılamaya odaklandımbilmiyorumkismile

delight canım bu arada inşallah güzel haberler verirsin bizlere,
Gıymatlımmmm tatlımmmm nerelerdesin sen pek girmemişsin, senin çalışmalar nasıl gidiyor, kaçıncı gündeyiz onu bile bilmiyorum ben :):) yumurtlamamışızdır daha dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…